Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Απρ 2015

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2015

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ στέλνοντας ένα δυνατό πολιτικό μήνυμα ότι ο αγώνας μας ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές που επέβαλαν τα νεοφιλελεύθερα Μνημόνια και διέλυσαν τις εργασιακές μας σχέσεις και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα συνεχίζεται αταλάντευτα και εντείνεται.
Τα τελευταία 5 χρόνια, όλες οι εργατικές κατακτήσεις και τα δικαιώματα διαλύθηκαν, η κοινωνική ασφάλιση και η πρόνοια χτυπήθηκαν άγρια, η κοινωνική συνοχή αποσαρθρώθηκε, η παραγωγική βάση της χώρας και η οικονομία διαλύθηκαν, γίναμε χώρα ανέργων και πεινασμένων, με την νέα γενιά να παίρνει τον δρόμο της μετανάστευσης.
Αντιστεκόμαστε αποφασιστικά ενάντια στους απαράδεκτους εκβιασμούς των «δανειστών» και στο κλίμα οικονομικής ασφυξίας που δημιουργούν, στοχεύοντας στην πλήρη υποταγή και ταπείνωση του λαού μας.
Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των μνημονιακών  μέτρων της ύφεσης και της λιτότητας, συνεχίζουμε την πάλη μας ενάντια στην εκχώρηση του εθνικού μας πλούτου και στις ιδιωτικοποιήσεις.
Διεκδικούμε την πλήρη ανάκτηση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων, την πλήρη επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Παλεύουμε να μπει φρένο στην εξοντωτική ανεργία, να μπει τέλος στην μαύρη, ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, στην ενοικίαση εργαζομένων  και στο δουλεμπόριο Ελλήνων και Αλλοδαπών.
Αγωνιζόμαστε για την επαναφορά των συντάξεων μας στα προ μνημονίου επίπεδα, για την κατάργηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, για την σωτηρία του ασφαλιστικού.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, κάθε πολίτη σε όλη την χώρα που έχει πληγεί από τα Μνημόνια να πάρουν μαζικά μέρος στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, διεκδικώντας το δικαίωμα του λαού μας στην αξιοπρέπεια.
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1Η ΜΑΗ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 Π.Μ
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ.

46 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/4/15 15:39

    Διάβασα την ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σαλαμίνας και στο μόνο που έχουν δίκιο είναι ότι η ελεύθερη δημοσιογραφία δε σημαίνει ανώνυμη κατασυκοφάντηση.
    Εκεί με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
    Όμως το να λένε ότι ο μοναδικός σκοπός του Συλλόγου είναι το συμφέρον των μαθητών, τούτο αποτελεί εμπαιγμό.
    Ποιο συμφέρον των μαθητών εξυπηρετεί το ψήφισμα του Συλλόγου της 6ης Φεβρουαρίου 2015 για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της coca-cola Θεσσαλονίκης;
    Μπορεί ο λαλίστατος δάσκαλος και πρόεδρος του Συλλόγου να το αιτιολογήσει;
    Πολύ θα χαιρόμουν.
    http://syllogospesalaminas.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/4/15 17:11

    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015;;;;;;ΣΤΟ ΣΙΤΕhttp://syllogospesalaminas.blogspot.gr ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ;;;

    ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 01:00

      Μπες πρώτα στο site. Στην 1η σελίδα κάτω δεξιά γράφει με πράσινα γράμματα Παλαιοτερες Αναρτήσεις.
      Μόλις το πατήσεις θα έρθει η 2η σελίδα. Πήγαινε κάτω και ξαναπάτησε το για να έρθει η 3η σελίδα.
      Εκεί θα δεις την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους εργαζόμενους της coca-cola Θεσσαλονίκης.
      copypaste απο το site του Συλλόγου.
      Ανακοίνωση συλλόγου

      ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ COCA COLA ΘEΣΣAΛONIKHΣ

      Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σαλαμίνας συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα των απεργών απολυμένων της 3Ε και δηλώνει τη συμπαράστασή του στους απεργούς και τις οικογένειές τους. Η αλληλεγγύη και οι κοινοί αγώνες είναι η απάντηση για την δικαίωση των αγώνων και των αιτημάτων όλων των εργαζομένων, στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.
      Αναρτήθηκε από Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σαλαμίνας στις 9:12 μ.μ.

      Θα περίμενα από τον Πρόεδρο των δασκάλων κ.Καπώνη κάποια αιτιολόγηση.
      Δυστυχώς φαίνεται ότι άλλα είναι τα ενδιαφέροντα του εισαγόμενου συνδικαλιστή δασκάλου.
      Ελπίζω να με διαψεύσει.Αναμένω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/4/15 01:42

      Έχεις δίκιο φίλε, και στη 4η σελίδα διαβάζω και το άλλο ψήφισμα.
      Θέμα: Ψήφισμα συμπαράστασης
      Το Δ. Σ. του Συλλόγου Π.Ε. Σαλαμίνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στο δάσκαλο Θανάση Αγαπητό και στους δημοτικούς υπαλλήλους Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυρατζόπουλο οι οποίοι δικάζονται στις 6 του Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη.
      Οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι πρωτόδικα είχαν αθωωθεί πανηγυρικά, όμως οδηγούνται σε νέα δίκη, μετά την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών.
      Αν και αποδείχτηκε πως η δίωξη τους έγινε μόνο και μόνο επειδή συμμετείχαν στην κινητοποίηση των εργαζομένων ενάντια στη φιέστα του Φούχτελ με δημάρχους, παραπέμφθηκαν σε νέα δίκη γιατί η εξουσία έτρεμε μπροστά σε ένα συνολικό, μαζικό και μαχητικό κίνημα αντίστασης και ανυπακοής και γι’ αυτό επιδίωκε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους ώστε να αποδεχθούν σιωπηλά και υποταγμένα την πολιτική συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της Τρόικας Ε.Ε.-ΕΚΤ-Δ.Ν.Τ.
      Είναι ολοφάνερο πως όλο το προηγούμενο διάστημα και ειδικά την εποχή που η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μέσω του μεσοπρόθεσμου και των αποφάσεων για απολύσεις-διαθεσιμότητες στο δημόσιο, επιχειρούσε να επικρατήσει παντού ο φόβος των δικαστηρίων, της απόλυσης «γιατί αντιτάχθηκες» και ο τρόμος των πειθαρχικών «γιατί αντιμίλησες», οι προκλητικές δικαστικές διώξεις ήταν μέρος των μηχανισμών άγριας καταστολής που χρησιμοποιούσε για να καθυποτάξει τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση.
      Στην πολιτική αυτή του φόβου, εμείς δηλώναμε κατηγορηματικά με τους αγώνες, πως δε θα γίνουμε σύγχρονοι δούλοι που θα φοβούνται να μιλήσουν, αλλά συλλογικά θα παλεύουμε ενάντια στην αντεργατική πολιτική, τον αυταρχισμό και τις δικαστικές διώξεις.
      Χρέος του συνδικαλιστικού κινήματος πάντα, αλλά και ιδιαίτερα σήμερα μετά τις πολιτικές εξελίξεις και την ήττα της συγκυβέρνησης είναι να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τους συναγωνιστές και τους αγώνες που έγιναν όλη την προηγούμενη περίοδο. Για να σταματήσει η στοχοποίηση των αγώνων και των αγωνιστών που είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, για να μην είναι πια καθημερινό φαινόμενο οι συλλήψεις, οι προσαγωγές και η καταστολή των ΜΑΤ.
      Δηλώνουμε πως θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τους συναγωνιστές μας και όχι μόνο δε θα υποστείλουμε τις σημαίες του αγώνα, αλλά και στις νέες συνθήκες θα τις ανεμίζουμε ακόμα πιο μαχητικά.
      Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους 3 διωκόμενους. Ζητούμε την εκ νέου δικαστική αθώωσή τους και την άμεση παύση κάθε δίωξης. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι διώξεις και η κρατική καταστολή δε μας τρομοκρατούν, αλλά αντίθετα χαλυβδώνουν τη θέλησή μας για αντίσταση και αγώνα.
      · Να σταματήσει ο δικαστικός πόλεμος ενάντια στους 3 αθωωμένους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης.
      · Να σταματήσει κάθε συνδικαλιστική και πολιτική δίωξη και να αθωωθούν οι τρεις συνάδελφοι.
      Το δικαίωμα του λαού να αγωνίζεται δεν δικάζεται!!
      Οι αγώνες των εργαζομένων δεν ποινικοποιούνται, δεν καταστέλλονται.
      Αναρτήθηκε από Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σαλαμίνας στις 1:38 μ.μ.

      Πολύ μαχητικοί και επαναστάτες εμφανίζονται. Μέχρι και στην Δικαιοσύνη επεμβαίνουν. Μπράβο τους!!!!
      Με αυτές τις δραστηριότητες των ξένων δασκάλων που μας κουβαλήθηκαν εδώ, δεν ξέρω αν θα μάθουν γράμματα τα παιδιά μας, σίγουρο όμως είναι ότι θα μάθουν να συνδικαλίζονται. Συμφωνείτε κε Καπώνη;
      Α, ρε κατακαϋμένη Ελλάδα !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/4/15 22:30

    Κύριε Τσαβαρή, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
    Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
    Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προυπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προυπολογισμός και δεν πέρασε. Μα τόση βλακεία;
    Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 12:04

      Η προσφυγη ηταν η ..η δικη σας ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Επιτελους γινεστε ΑΦΟΡΗΤΑ ΓΕΛΟΙΟΙ προσπαθοντας εντελως ακομψα να ριξετε αλλου τις ευθυνες,για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ...ΑΝ νομιζετε οτι ο κοσμος (εστω κιαν σας ψηφισε) οτι δεν τοχει καταλαβει.....τοτε ,συν τοις αλλοις ..κοιμαστε ΟΛΟΡΘΟΙ.......

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/4/15 07:25

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ 22:30,ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΗΣ ΕΣΥ ΚΑΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΑΗΣ ΚΙΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ "ΜΑΓΚΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 07:32

      ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ) ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ (ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΣ). ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΑΛΑΛΥΤΗ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/4/15 11:59

      ΡΕ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
      ΡΕ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ;ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΕΤΣΙ;
      ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΜΗΝΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ........

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/4/15 07:42

    ΤΣΑΒΕΣ! Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/4/15 10:02

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ 22:30,ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΗΣ ΕΣΥ ΚΑΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΑΗΣ ΚΙΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ "ΜΑΓΚΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 15:01

      ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ) ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ (ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΣ). ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΑΛΑΛΥΤΗ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ. ΑΠΑΤΕΩΝΑ Η ΕΛΑΦΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΜΠΡΙΟ?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/4/15 10:32

    Δεν υπάρχουν μάγκες, μόνο απατεώνες.
    Τους μάγκες τους πάτησαν τα τρένα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 11:29

      ΜΗΝΑΚΟ ΤΟ ΤΙ ΠΑΘΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ
      ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ "ΒΛΕΠΟΥΜΕ" ΚΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΝΑΝΟΛΑΓΟΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/4/15 11:52

      Ρε σαχλαμάρα, οι Νάννοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, άλλοι πρέπει να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν.
      Άντε, μπούρδα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/4/15 12:09

      Μιχαλακο 11:52 εισαστε νανοι με ενα "ν"

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/4/15 13:54

      Φιλαρακο 10:32, να δω τι θα λετε μετα απο ενα χρονο,να δω που θα κρυβοσαστε .........

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/4/15 10:36

    Πολύ μαχητικός και επαναστατικός εμφανίζονται ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σαλαμίνας.
    Μέχρι και στην Δικαιοσύνη επεμβαίνουν. Μπράβο τους!!!!
    Με αυτές τις δραστηριότητες των ξένων δασκάλων που μας κουβαλήθηκαν εδώ, δεν ξέρω αν τα παιδιά μας μάθουν γράμματα, σίγουρο όμως είναι ότι θα μάθουν να συνδικαλίζονται. Συμφωνείτε κε Καπώνη;
    Α, ρε κατακαϋμένη Ελλάδα !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/4/15 11:26

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΒΥΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡ¨ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ! ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε,
      Ρίξε μια ματιά στην ανάρτηση, πιστεύω πως θα συμφωνήσεις κι εσύ μαζί μου
      http://salamis-news.blogspot.com/2015/04/salamis-news_30.html

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/4/15 12:11

    ΡΕ ΤΗΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    ΡΕ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ;ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΕΤΣΙ;
    ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΜΗΝΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/4/15 14:20

    ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/4/15 15:01

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ Η ΕΛΑΦΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΜΠΡΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 16:06

      Μηνα καλυτερα "ελαφινα" η γυναικα παρα "ταρανδος" ο ανδρας!!!!!!!!!!
      YOU KNOW.........
      ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/4/15 17:57

      "τάδε έφει τσαβάριος" και δεν είναι παιδικός του φίλος, τσαβάριους ο πηδηχτούλης κορίτσια φυλαχτείται, σύζυγοι ψάχτε το κούτελο μην άρχισαν να φυτρώνουν κέρατα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/4/15 18:06

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος30/4/15 15:17

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΕΡΑ !!! ΖΗΛΕΥΕΙΣ;;;;;;;; ------ΖΗΛΕΥΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/4/15 17:24

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/4/15 17:59

    ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/4/15 18:13

    ΜΗΝΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΡΑΝΔΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/4/15 18:15

    Ρε Μηνακο επειδη δεν μπορεις να τα βγαλεις περα πολιτικα χρησιμοποιεις τροπους που αποδεικνυουν και τι αλλο εισαι.............εκτος απο "ταρανδος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/4/15 18:22

    ΡΕ ΤΗΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    ΡΕ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ;ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΕΤΣΙ;
    ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΜΗΝΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ........
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/4/15 18:24

    ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/4/15 18:58

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 1% ΣΤΑ ΕΡΓΑ
    ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΜΠΕΣ
    ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ
    ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΑΜΠΕΚΑΚΙΑ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
    ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΤΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΕΣΦΑ

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
    ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΤΑ 1.200.000 ΕΥΡΩ
    ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Η ΤΥΠΟΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΝ ΔΩΝΔ.. ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ.....ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΜΜΑΤΩΝ
    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 19:26

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΥ ΔΩΝΔ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος30/4/15 19:34

    ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΡΕ ΚΟΥΤΟΥΝΙΕΡΙ ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 22:45

      το "κουτονιερι" δεν σε βαζει στα κουλουριωτικα σπιτια δεν τοχεις αστο σου λεω

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος30/4/15 19:45

    ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΣ ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ. ΤΙ ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?
    ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος30/4/15 19:49

    Μα εισαστε τοσο κουτενιερι που δεν εχετε καταλαβει τι εχει ο κοσμος καταλαβει!!!!!!
    ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/15 22:38

      το "κουτονιερι" δεν σε βαζει στα κουλουριωτικα σπιτια δεν τοχεις αστο σου λεω

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος30/4/15 20:04

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος1/5/15 00:09

    Αυτό σημαίνει να 'σαι δήμαρχος, να δίνεις το παράδειγμα στους άλλους.
    Από τζιτζιφιόγκους χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/5/15 07:27

    Μηνακο σημερα μην στειλεις τη φουκαριαρα για αποκομιδη απορρημματων
    γιατι ειναι Πρωτομαγια και ολοι οι εργατες απεργουμε!!!!!!!!!
    Αυριο στειλτει στα ανω βασιλικα γιατι μας εχουν φαει τα ποντικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/5/15 08:45

      ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ) ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ (ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΣ). ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΑΛΑΛΥΤΗ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος1/5/15 07:33

    ΡΕ "ΤΣΙΤΣΑΝΗ" ΜΠΑΓΛΑΜΑ,ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΙΥ!!!!!
    ΡΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΔΥΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟ ΔΩΝΔΟΡ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/5/15 09:00

    Ανώνυμος1/5/15 08:51

    Ειμαι συνταξιουχος ο δηγος στα λεωφορεια μενω στα Βασιλικα και τον Γιαννη τον ξερω χρονια πολλα σας λεω οτι εχει ψυχη θηριου δεν κολωνει με τιποτα γιαυτο οσοι του κολατε δεν ξερετε με ποιον τα βαζετε.
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος1/5/15 08:52

    ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙ?
    Ανώνυμος1/5/15 08:56

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.