Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιουλ 2015

Δραστηριότητες Αντιπεριφερειάρχη Νήσων 17 και 18 Ιουλίου

Στα πλαίσια της πολύς καλής συνεργασίας με το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων παρέδωσε ποσότητες αναλώσιμων υλικών και φαρμάκων για κάλυψη των άμεσων αναγκών του Κέντρου Υγείας Γαλατά. Ευχαρίστησε δε τους εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Σαλαμίνας και τους συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που πραγματοποιούν.
Το Σάββατο ο κ. Χατζηπέρος συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Τουρισμού κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο, συγκάλεσε σύσκεψη, με μέριμνα του Δημάρχου Τροιζηνίας κ. Κώστα Καραγιάννη, στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γαλατά, όπου παρευρέθησαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και παραγωγοί της περιοχής, με θέμα «Η ανάδειξη και προβολή των προϊόντων της πρωτογενούς παραγωγής σε εκθέσεις του εξωτερικού».
Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον προγραμματισμό των έργων στην περιοχή, μετά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας. Ιδιαίτερα για τον αθλητισμό, οραματικός στόχος της Περιφέρειας είναι η ύπαρξη αυτοτελών αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλα τα νησιά και την Τροιζηνία, έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα στη νεολαία αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικίες να αθλούνται χωρίς προβλήματα.
Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τον πυροσβεστικό σταθμό Τροιζηνίας, όπου συνεχάρη τους πυροσβέστες για την άμεση αντιμετώπιση των πολλαπλών εστιών πυρκαγιάς, επιθεώρησε τα οχήματα και τον εξοπλισμό και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για το σχέδιο δράσης κατά περίπτωση.

Τέλος, το βράδυ ο κ. Χατζηπέρος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Σαρωνείων, που έχουν γίνει πλέον θεσμός. Κατά τον χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές για την αρτιότητα της οργάνωσης των εκδηλώσεων και για την ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης αλλά και των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα, στον οποίο η Περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.

48 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/7/15 19:02

    Μω μανάρια μου εκεί στον δήμο Σαλαμίνας, βλέπετε πως γίνεται η υπεύθυνη ενημέρωση;
    Δεν λέτε στον Τάκη να σας δώσει μαθήματα επικοινωνία και ίσως και κανα υπάλληλο σχετικό που μου μάζεψες εκεί όλους τους άχρηστους.
    Άνα μούνε πια με όλα τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 00:01

      ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ; ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/7/15 20:17

    ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Η ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΤΥΧΙΟ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 00:38

      Ανώνυμος16/7/15 03:31
      Είπαμε, να πεις στον Παπαθεοχάρη να πάει να τα μαζέψει και να μου δώσει κι ένα χιλιαρικάκι για να πείσω τη Δήμαρχο να σου μοστράρει το πτυχίο στη μούρη σου.



      Ανώνυμος16/7/15 08:02
      Μηνάκο 03:31,το πτυχίο δεν το έχει και το ξέρεις, το πότε θα στο ζητήσουν επίσημα δεν θα το πείς εσύ αλλά αυτοί.
      Πάντως να ξέρεις ότι ξέρουν πολύ καλά αυτό που ξέρεις και συ:
      ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/7/15 20:45

    Διάτρητα τα σύνορα: Συνελήφθη Ισλαμιστής τρομοκράτης στην Ελλάδα!
    Η Χρυσή Αυγή έχει εδώ και μήνες απευθύνει ανοιχτή προειδοποίηση προς τους πολιτικάντηδες του Σύριζα ότι η συνέχιση της καταστροφικής μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οδηγεί την χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς, ιδιαιτέρως την στιγμή που η ισλαμική τρομοκρατία βρίσκεται στο ζενίθ της.

    Παρόμοια προειδοποίηση είχε απευθύνει, ουσιαστικά, και η επικαιρότητα, αφού νωπές είναι οι δηλώσεις του ξαδέρφου του Καντάφι, ο οποίος είχε αναφέρει ότι στη χώρα μας φτάνουν ισλαμιστές τρομοκράτες με τα καραβάνια των λαθρομεταναστών.

    Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε και ελπίζουμε η πολιτική ηγεσία του τόπου να ξυπνήσει πριν υπάρχουν ακόμα χειρότερες εξελίξεις. Σας μεταφέρουμε την είδηση, όπως μεταδίδεται αυτή τη στιγμή:

    «Ένας 51χρονος Ιρανός μετανάστης κρατείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης κατηγορούμενος για διευκόλυνση εξόδου μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, κατά την ανάκρισή του ο Ιρανός φέρεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του σε ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση, ενώ στην ανακριτική διαδικασία ενεπλάκη και ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ που έφθασε στη Μυτιλήνη ειδικά για αυτή την περίπτωση από την Αθήνα.

    Σήμερα, ο 51χρονος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ κατά την διαδικασία της απαγγελίας κατηγορίας από την αντιεισαγγελέα υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, φέρεται να αρνήθηκε ότι έχει την παραμικρή συνεργασία.

    Ο 51χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης μαζί με τρεις γυναίκες αδελφές από το Αφγανιστάν ηλικίας 15, 18 και 23 ετών. Όλοι τους προσπαθούσαν να επιβιβασθούν με πλαστά βουλγαρικά διαβατήρια σε πτήση charter με προορισμό το Βερολίνο.

    Οι τρεις Αφγανές ομολόγησαν ότι προμηθεύτηκαν τα διαβατήρια από τον Ιρανό ο οποίος με τη σειρά του υποστήριξε πως τα είχε αγοράσει από άγνωστο του Τούρκο στο λιμάνι του Πειραιά.»

    Πόσο απέχει, άραγε, η αναγγελία της είδησης ενός ισλαμιστικού τρομοκρατικού χτυπήματος εντός της χώρας; Μάλλον λίγο! Άλλωστε σχετικώς πρόσφατες είναι οι απειλές για τζιχάντ που ακούστηκαν στο κέντρο των Αθηνών από αλλοδαπούς μάρτυρες κατηγορίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, σε συγκέντρωση του Σύριζα και της Ανταρσύα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/7/15 23:52

    Τι να πουμε για το κοινωνικο ιατρειο μονο συγχαρητηρια; οτι παντου ειναι πρωτο; για το τεραστιο αγωνα που κανει να μας κανει ολους υπερηφανους; οτι χωρις αυτο θα κλαιγαμε για τους ανθρωπους που χανουμε;τακουτε εκει στο δημο;χατζηπερο εισαι πρωτος ο καλυτερος. τραβα τους τα αυτι. τιποτα δε κανουν. μονο ουαου. μας επνιξε το σκουπιδι με τα σκουπιδια. μας εχουν αφισει στι ελεος και ολο δεν εχουνε λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/7/15 00:18

    ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΔΩΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΟΙΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΜΑ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/7/15 07:37

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟ ΟΧΙ

    Ε ΡΟΥΛΑ



    Ανώνυμος21/7/15 00:11
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΟΨΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΖΗΤΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ !!!ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 11:01

      ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 12 ΚΑΙ ΗΡΘΕ 1ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ,ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΗΣΤΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΑΖΙ .ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ,ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ε ΚΑΙ!!!! ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;;ΟΧΙ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΡΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ,ΓΑΛΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ,ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/15 11:19

      ΒΡΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ??? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΑ 2015 ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΒΕΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/7/15 07:43

    ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ. ΤΟΝ Κ.ΜΑΚΡΗ ,ΤΟΝ Κ. ΤΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ .ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!! ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 09:14

      Τον Αστρακο τον κρέμασε η αξιότιμη κυρία δήμαρχος. Καλά να πάθεις Βαγγελακι που έτρεχες να ψηφίσεις μήπως και δεν τις περάσει θέμα. Αυτό ήταν το ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/15 09:20

      ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΈΧΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΌ ΤΑΜΕΊΟ ; ΠΡΟΣΕΧΟΣ Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/7/15 10:12

      ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/7/15 11:06

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ;;;;;;;;;;ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΕΙ!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/7/15 08:32

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΑΝΟ ΟΧΙ ΕΓΙΝΕ ΗΤΤΑΜΟ ΝΑΙ.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/7/15 08:40

    Ρε γιατί φωνάζετε??????όταν με το αυτοκίνητο είσαι σε ένα οικοδομικό τετράγωνο και πας όλο ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΑΕΙΣΤΕΡΑ που ξαναφθάνεις?????
    Ξαναφυάνεις εκεί που ήσουνα ..............ΔΕΞΙΑ!!!!!!!!!
    Πάντως εμείς ψηφίσαμε ΟΧΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/7/15 09:23

    Απευθείας ανάθεση κ.Λενη Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 11:08

      ΠΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ;;;;;;;;;;;;ΚΥΡΙΕ ΛΕΝΗ;;;;;;;;;;;;
      ΠΩΣ ΓΥΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΛΕΝΗ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/15 12:20

      ΜΑΥΡΑ ΕΕΕΕΕ?????????
      ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ ΕΕΕΕΕΕΕ?????????

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος21/7/15 10:33

    Τασία Χριστοδουλοπούλου για την κατάληψη του Πεδίου του Άρεως από τους λαθρομετανάστες: «Μην με ενοχλείτε, είμαι Βρυξέλλες»

    Είδαμε, προ ημερών, τις προσβλητικές για τον Ελληνισμό εικόνες με την κατάληψη του Πεδίου του Άρεως από λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν μετατρέψει το Πεδίο των Ηρώων σε καταυλισμό.
    Ο τόπος που βρίσκονται τα οστά του Αλέξανδρου Υψηλάντη έχει καταληφθεί από παράνομους ισλαμιστές λαθρομετανάστες, γεγονός που προφανώς συνιστά ύψιστη προσβολή για ολόκληρο τον Ελληνισμό.
    Για το ζήτημα ερωτήθηκε η αρμόδια υπουργός, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία αφοπλιστικά είπε: «Ε, και τι να κάνω τώρα, τι να σας πω. Πάρτε στο υπουργείο να σας εξυπηρετήσουν». Στη συνέχεια τόνισε ότι βρίσκεται Βρυξέλλες.
    Αφότου έφτασε με την πολιτική της να υπάρχει μία είσοδος 30.000 λαθρομεταναστών μηνιαίως στη χώρα, η κυρά Τασία αντί να τους πάρει σπίτι της, φεύγει για Βρυξέλλες και απαξιώνει τους Έλληνες, οι οποίοι απαιτούν μία απάντηση για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
    Διαρκώς στο στόχαστρο των ανθελλήνων η Ελληνική Παιδεία: Ο Σύριζα σχεδιάζει διαγραφή των βιβλίων της Ιστορίας

    Η απαλοιφή των Αρχαίων Ελληνικών από τη Γενική Παιδεία και η εξαφάνιση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, δεν αποτελούν ούτε τυχαία ούτε ήσσονος σημασίας γεγονότα. Ωστόσο, φαίνεται πως πέρα από το υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Εξωτερικών ετοιμάζεται να αναλάβει δράση, για την περαιτέρω υποβάθμιση της Παιδείας.
    Ειδικότερα, σε πρόσφατη συνάντηση και υπογραφή συμφωνιών μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδος και Αλβανίας, ο κ. Κοτζιάς έκανε λόγο: «…για τις συμφωνίες που υπάρχουν και πρέπει να ενεργοποιηθούν για να ξαναδούμε ζητήματα, όπως είναι τα σχολικά βιβλία.» Μάλιστα, τόνισε ότι αναμένει τον Αλβανό υπουργό Εξωτερικών το φθινόπωρο στην Αθήνα.
    Σε αυτές τις ασαφείς και γενικόλογες δηλώσεις, το μήνυμα του υπουργού είναι ακριβές: θα γίνει οποιαδήποτε έκπτωση και υποχώρηση από την ελληνική πλευρά, καθώς η υποταγή αποτελεί τη μόνη ασφαλή επιλογή αυτής της χώρας. Στο όνομα λοιπόν μιας χαλκευμένης «φιλίας» μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας, ο υπουργός Εξωτερικών εμφανίζεται πρόθυμος να σβήσει σημαντικές σελίδες της ιστορίας από τα σχολικά βιβλία, οι οποίες “ενοχλούν” τους γείτονές μας. Άραγε, οι αυριανοί Έλληνες μαθητές θα γνωρίζουν για τη δράση των Αλβανών κατά τη διάρκεια της επανάστασης του 1821 ή κατά την περίοδο του ελληνοϊταλικού πολέμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/7/15 12:37

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗ ΤΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΣ.
    " Επίσης ανέτρεψε (ο Τσαβαρής) το επιχείρημα της δημάρχου σχετικά με την έλλειψη προϋπολογισμού κατηγορώντας την ότι θεωρεί αδαείς τους δημοτικούς συμβούλους όταν επικαλείται τέτοιο πρόβλημα, τη στιγμή που ένα από τα παρακάτω θέματα του ίδιου δημοτικού συμβουλίου αφορούσε σύμβαση με το Δήμο Πειραιά".

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ή ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.
    ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ !!!
    Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝ΄ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ Α)Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; Β)Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ Γ)ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΟΥ (ΥΛΙΚΟΥ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΙΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ Ή ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΟΣ 25.000 € ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
    ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝΕ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣ.
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ, ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ, ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ;
    ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 13:07

      ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/15 14:49

      Κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ
      1.όλα αυτά τα επιχειρήματα γιατί δεν τα έλεγε στα τέλη Μαρτίου που έτρεχε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Πειφερειακό Συμβούλιο για να εισπράτει συγχαρητήρια για την πιλωτική μοναδική σύμβαση με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, που είχε σαν αποτέλεσμα να εκτεθούμε για άλλη μια φορά σε επίπεδο Περιφέρειας; Δεν ήξερε τότε ότι δεν έχει προϋπολογισμό;
      2.στο άρθρο 99 - Συμβάσεις διαδημοτικής ή διαβαθμιδικής συνεργασίας αναφέρει: «παρ.4. Οι προβλεπόμενες στη σύμβαση δαπάνες εγγράφονται ως υποχρεωτικές στους προϋπολογισμούς των συμβαλλόμενων φορέων και αποδίδονται στον αναλαμβάνονται την αρμοδιότητα φορέα». Πως είναι σίγουρη ότι μετά τις 10 Αυγούστου θα έχει προϋπολογισμό ούτως ώστε να είναι συνεπής με τους όρους της σύμβασης της διαδημοτικής συνεργασίας;
      3.ο «ΜΠΑΚΑΛΗΣ» κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ συνέταξε 4 εγκεκριμένους προϋπολογισμούς και μάλιστα έγκαιρα. Η ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 11 μήνες τώρα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ. Να ξέρεις κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ ότι δεν την τιμά καθόλου η επανάληψη των Οικονομικών Σπουδών της. Δεν ξέρω αν έχει πτυχίο, γιατί πολλά λέγονται στην πιάτσα και πτυχίο δεν έχουμε δει. Αλλά το σοβαρό του προβλήματος είναι ότι είναι άσχετη, άβουλη και ανίκανη να διοικήσει τον Δήμο με πτυχίο ή μη (εξ ου και η δική καθημερινή παρουσία στο Δημαρχείο). Άλλωστε η πρόσφατη ιστορία μας απέδειξε ότι ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και προϋπολογισμούς συνέταξε και τον Δήμο διοίκησε μια χαρά και έργο έκανε και το χρέος μείωσε από 43 εκατ. Σε 16 εκατ.και αυτό το μπάχαλο δεν υπήρχε.
      Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ είχε αντιδήμαρχο Οικονομικών γιατί δεν είχε εσένα κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ. Αλλά μεταξύ μας ούτε για μπακάλης δεν κάνεις αλλά ούτε και για περιπτεράς.
      Κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ εσύ μπορεί να μην ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ αλλά ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
      ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.
      Κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ μάζευε ΠΡΩΤΙΕΣ έστω και ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος21/7/15 13:19

    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΜΙΧΑΛΟΜΗΝΑΚΟ 12:37; ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΟΝΟ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΙΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΝΑΝΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ; ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΛΑ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝΕ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΓΡΗΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΚΑΚΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ. ΜΕ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΛΕΜΠΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/7/15 13:27

    Βίντεο-ντοκουμέντο: Μυρμήγκια “κόβουν βόλτες” σε συσκευασίες τροφίμων των LIDL!
    13:16
    21/07/2015





    0




    Το βίντεο που ακολουθεί θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε να ψωνίσετε από τα συγκεκριμένα καταστήματα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/7/15 13:51

    Χρησιμοποιεί τον όρο απόφοιτη εσκεμμένα και ψευδώς, για να θολώσει τα νερά και να μην παραδεχτεί ότι δεν αξιώθηκε να ολοκληρώσει τις σπουδές της.Μιχαλομηνάκο πάψτε να γράφετε γιατί τα κάνετε περισσότερο σκατά απο ότι είναι. Αφήστε τα σχόλια και τρέξτε ηλίθιοι και προπαντός πάψτε να κάνετε κουμάντο στο δήμο γιατί θα σας πάρουμε με τις πέτρες στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 16:04

      Ποιές πέτρες ρε φλούφλη, αφήσατε και καμία, όλες τις κλέψατε, ούτε χαλίκι για δείγμα δεν αφήσατε, ξεφτίλες.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος21/7/15 14:52

    Κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ Ανώνυμος21/7/15 12:37
    1.όλα αυτά τα επιχειρήματα γιατί δεν τα έλεγε στα τέλη Μαρτίου που έτρεχε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Πειφερειακό Συμβούλιο για να εισπράτει συγχαρητήρια για την πιλωτική μοναδική σύμβαση με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, που είχε σαν αποτέλεσμα να εκτεθούμε για άλλη μια φορά σε επίπεδο Περιφέρειας; Δεν ήξερε τότε ότι δεν έχει προϋπολογισμό;
    2.στο άρθρο 99 - Συμβάσεις διαδημοτικής ή διαβαθμιδικής συνεργασίας αναφέρει: «παρ.4. Οι προβλεπόμενες στη σύμβαση δαπάνες εγγράφονται ως υποχρεωτικές στους προϋπολογισμούς των συμβαλλόμενων φορέων και αποδίδονται στον αναλαμβάνονται την αρμοδιότητα φορέα». Πως είναι σίγουρη ότι μετά τις 10 Αυγούστου θα έχει προϋπολογισμό ούτως ώστε να είναι συνεπής με τους όρους της σύμβασης της διαδημοτικής συνεργασίας;
    3.ο «ΜΠΑΚΑΛΗΣ» κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ συνέταξε 4 εγκεκριμένους προϋπολογισμούς και μάλιστα έγκαιρα. Η ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 11 μήνες τώρα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ. Να ξέρεις κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ ότι δεν την τιμά καθόλου η επανάληψη των Οικονομικών Σπουδών της. Δεν ξέρω αν έχει πτυχίο, γιατί πολλά λέγονται στην πιάτσα και πτυχίο δεν έχουμε δει. Αλλά το σοβαρό του προβλήματος είναι ότι είναι άσχετη, άβουλη και ανίκανη να διοικήσει τον Δήμο με πτυχίο ή μη (εξ ου και η δική καθημερινή παρουσία στο Δημαρχείο). Άλλωστε η πρόσφατη ιστορία μας απέδειξε ότι ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και προϋπολογισμούς συνέταξε και τον Δήμο διοίκησε μια χαρά και έργο έκανε και το χρέος μείωσε από 43 εκατ. Σε 16 εκατ.και αυτό το μπάχαλο δεν υπήρχε.
    Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ είχε αντιδήμαρχο Οικονομικών γιατί δεν είχε εσένα κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ. Αλλά μεταξύ μας ούτε για μπακάλης δεν κάνεις αλλά ούτε και για περιπτεράς.
    Κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ εσύ μπορεί να μην ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ αλλά ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.
    Κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ μάζευε ΠΡΩΤΙΕΣ έστω και ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 16:00

      Κύριε ΘΕΣΜΙΚΕ 14:52 συνέχισε να λες μπούρδες και ο κόσμος σε κρίνει, δεν τρώει κουτόχορτο.
      Για να σου κάνω φροντιστήριο πρέπει να πληρώσεις, το τζάμπα πέθανε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/15 19:44

      Κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ προεκλογικά και μετεκλογικά δήλωνες ότι αυτά που χάλασες για να την κάνεις Δημαρχίνα τα θέλεις πίσω και μάλιστα Χ 2.
      Τώρα τι έγινε ρε μεγάλε; Ανθρακες ο θησαυρός;
      Τόσο πολύ ξέπεσες;
      Το ριξες στα ιδιαίτερα; Και θέλεις και χιλιαρικάκι για να δείξεις το πτυχίο;
      Τι ιδιαίτερα θα κάνεις αγορίνα; Διενέργειας λαθρεμπορίου, τουρισμού στο Dubai ή εξάσκησης στο πληκτρολόγιο;

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος21/7/15 15:00

    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΜΙΧΑΛΟΜΗΝΑΚΟ 12:37; ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΟΝΟ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΙΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΝΑΝΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ; ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΛΑ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝΕ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΓΡΗΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΚΑΚΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ. ΜΕ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΛΕΜΠΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 15:09

      ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ ΜΠΕ ΜΠΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/15 15:10

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/7/15 15:25

      Όταν στερείται κανείς επιχειρημάτων καταφεύγει σε βρισιές. Αυτοί ήσασταν, αυτοί είστε και τέτοιοι θα είσαστε μια ζωή.
      Είσαστε βαθιά νυχτωμένοι. Ρωτάς αν η κοινωνική πολιτική χρειάζεται λεφτά για να φάει ο κόσμος. Ξέχασα ότι με αέρα κοπανιστό μπορεί και να χορτάσει. Ο Δήμος καταστράφηκε και πτώχευσε με τη βούλα του κράτους επί Τσαβαρή.
      Το παραμυθάκι ότι διοικεί το δήμο ο Μηνάς ξεθώριασε, έπεσε στο κενό και γίνατε ρόμπα ξεκούμπωτη.
      Το ίδιο λέγατε και προεκλογικά και ο κόσμος σας έστειλε στον .... αγύριστο.
      Και επειδή είσαι και αγράμματος, άνοιξε κανα λεξικό για να μάθεις τι σημαίνει απόφοιτος, βλάκα.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος21/7/15 15:05

    ΝΕΟ ΣΟΥΠΕΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΡΚΑΣ ΣΥΡΙΖΑ
    ΒΓΑΖΕΙ ΦΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΕΙ ΔΕΞΙΑ
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/7/15 15:11

    ΡΕ ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ 12:37 , ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ
    ΕΝΩ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΕΠΤΥΧΙΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ
    ΑΡΑ Η ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 15:23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/15 23:20

      Ανάθεμα αν έχεις βγάλει και το Δημοτικό κολοκύθα, άκου τώρα για να μαθαίνεις.
      Αυτός που ολοκλήρωσε τη φοίτηση χωρίς να έχει πάρει πτυχίο γιατί πιθανόν να χρωστάει κάποιο μάθημα λέγεται τελειόφοιτος, ενώ εκείνος που έχει πάρει πτυχίο λέγεται απόφοιτος. Άντε τούβλο ξύπνα.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος21/7/15 16:14

    Αφού λοιπόν είσαι αγράμματος και δεν ξέρεις τι σημαίνει απόφοιτος, άντε σου το λέω πιό απλά για να τελειώνουμε.
    Η Δήμαρχος μας είναι ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σου το είπε φάτσα κάρτα χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο θεσμικέ, και το κανες μόκο.
    Και που ΄σαι, στο ΄πα και την άλλη φορά. Με ένα χιλιαρικάκι θα πείσω τη Δήμαρχο να τρίψει το πτυχίο της στη μούρη σου, μαλακοπίτουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 19:46

      Κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ προεκλογικά και μετεκλογικά δήλωνες ότι αυτά που χάλασες για να την κάνεις Δημαρχίνα τα θέλεις πίσω και μάλιστα Χ 2.
      Τώρα τι έγινε ρε μεγάλε; Ανθρακες ο θησαυρός;
      Τόσο πολύ ξέπεσες;
      Το ριξες στα ιδιαίτερα; Και θέλεις και χιλιαρικάκι για να δείξεις το πτυχίο;
      Τι ιδιαίτερα θα κάνεις αγορίνα; Διενέργειας λαθρεμπορίου, τουρισμού στο Dubai ή εξάσκησης στο πληκτρολόγιο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/15 19:50

      ΜΩ ΠΩΣ ΘΑ ΡΕΦΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ; ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕΤΕ; ΠΩΠΩ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος21/7/15 19:16

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΤΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΝΝΝΝΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ, ΡΟΥΛΑ

    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/15 19:24

      ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015, ΑΡ, ΦΥΛΛΟΥ, 4, Η ΡΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΙΟΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/15 08:00

      Το θέμα δεν είναι το πτυχίο, το θέμα είναι πως επικαλείσαι την κωλοφυλάδα του Θεόφιλου που δεν καταδέχεται κανείς να πιάσει στα χέρια του.
      Αν την αναφέρεις ως αξιόπιστη πηγή, ξεφτιλίζεσαι για να κάνεις στείρα αντιπολίτευση, έχεις στοιχεία;
      Όλα στην δημοσιότητα

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος22/7/15 02:37

    Υποψηφιότητα «νίκης» καταθέτει ο Δήμος Πειραιά για Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης
    ……………. Συνεπώς, όπως είπε ο Γιάννης Μώραλης η υποψηφιότητα θα κατατεθεί μόνο από τον Πειραιά και η Σαλαμίνα, όπως και οι όμοροι δήμοι, θα κληθούν να συμμετέχουν επικουρικά για να προβάλουν και οι ίδιοι τις δράσεις τους. Αν και περιμέναμε ότι η Σαλαμίνα ενδεχομένως θα εξέφραζε την αντίθεσή της σε αυτό το σχέδιο, ωστόσο σε επικοινωνία που είχαμε με τη δήμαρχο του νησιού κα Νάννου, μας επιβεβαίωσε ότι το πιο πιθανό είναι να επικρατήσει αυτό το σενάριο, δηλαδή η υποψηφιότητα να κατατεθεί ως «Πειραιάς» και η Σαλαμίνα να συμμετέχει ενεργά.
    koinoniki.gr
    Κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ, καλά λέει ο σοφός λαός μας ότι ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ. Βρε Αθεόφοβε Θεομπαίχτη εκεί έφτασες; Πούλησες την Σαλαμίνα και την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας στον Μώραλη για 4.000 λίτρα καύσιμα (τα 3.000 λίτρα θα καταναλωθούν από το πήγαινε έλα των αυτοκινήτων στον Πειραιά).
    Τι περίεργο αλισβερίσι ήταν αυτό; Για την σύζυγο μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν έχει πτυχίο ή όχι, αλλά εσύ αποδεδειγμένα και επιβεβαιωμένα έχεις διδακτορικό στο λαθρεμπόριο καυσίμων. Πως την πάτησες έτσι;
    Και κάτι ακόμα κύριε ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ. Αυτή την «γλάστρα» που κάνει την Δήμαρχο του νησιού μην την αφήνεις να απαντάει σε δημοσιογράφους, γιατί όλο στην λούμπα πέφτει.
    Αντί να αναγκάζεσαι να αρπάζεις τα μικρόφωνα για να μαζεύεις τα ασυμμάζευτα , κάνε γυναικεία φωνή και απάντα εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/7/15 09:04

    Η πολιτιστική πρωτεύουσα μας μάρανε, τρομάρα μας !!!
    Εδώ δεν έχουμε ψωμί να φάμε, ραπανάκια για την όρεξη ... ζητάμε.
    Α. ρε ηλίθιε θεσμικέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/7/15 15:55

    Μακάρι να είχατε μοιάσει του Τσάβες έστω και στο μικρό του δαχτυλάκι.
    Ο Τσάβες έφερε την Σαλαμίνα και στα θέματα της ιστορίας-πολιτισμού σε πρώτο πλάνο φθάνοντας να μιλήσει στο Ευρωκοινοβούλιο στις 2/3/2011,. για την πολιτιστική πρωτευουσα αλλά και να τον καλέσει ο προηγούμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο για να του εκφράσει την έμπρακτη στηριξή του στιν αγώνα της Σαλαμίνας για την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021!!!!
    Αυτόν λοιπόν τον οραματικό και άκρως αναπτυξιακό στόχο όπως και τόσους άλλους λόγω ανικανότητας τούς πετάξατε στα σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.