Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Ιουλ 2015

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος σε σύσκεψη για προγραμματισμό παρουσίασης προϊόντων πρωτογενή τομέα στην Αίγινα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος στα πλαίσια προώθησης των προϊόντων που παράγονται στα νησιά μας στις διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, κάλεσε τους εκπροσώπους των τοπικών παραγωγικών φορέων  πρωτογενή τομέα σε σύσκεψη την Παρασκευή 10/7 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας στο Μεριστό. 
Στην σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος έκανε μια λεπτομερή ενημέρωση στους συμμετέχοντες παραγωγούς και συνεταιριστές, ο Δήμαρχος Αίγινας και πολίτες του νησιού.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης για την στήριξη του πρωτογενή τομέα, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους κατοίκους για τα εκτελούμενα και τα προς εκτέλεση έργα και έγινε ανοιχτή συζήτηση για τα προβλήματα της νήσου Αίγινας. Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι το επίπεδο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας το οποίο στερείται ακόμα και των στοιχειωδών αναλωσίμων. Ο κ. Χατζηπέρος δεσμεύτηκε ότι θα προμηθεύσει αναλώσιμα και φάρμακα μέσω του Κοινωνικό Ιατρείου - Φαρμακείου Σαλαμίνας βάσει της λίστας που του παραδόθηκε και την οποία προσκόμισε χθες κατά την επίσκεψη του στο Κοινωνικό ιατρείο Σαλαμίνας.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/7/15 18:09

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΝΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ

    ΙΟΥΝΙΟΣ 2015, ΑΡ, ΦΥΛΛΟΥ, 4, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/7/15 23:06

    ΡΟΥΛΑ.........ΦΡΑΓΓΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/7/15 00:38

    Ο κ. Χατζηπέρος δεσμεύτηκε ότι θα προμηθεύσει αναλώσιμα και φάρμακα μέσω του Κοινωνικό Ιατρείου - Φαρμακείου Σαλαμίνας βάσει της λίστας που του παραδόθηκε και την οποία προσκόμισε χθες κατά την επίσκεψη του στο Κοινωνικό ιατρείο Σαλαμίνας. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΙΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/7/15 00:52

    αν δεν υπηρχε το κοινωνικο ιατρειο κακουργοι τι θα καναμε; θα πεθαιναμε καθημερινα. δε ντρεπεστε λιγακι που πιπιλατε την ιδια καραμελα οτι δεν εχετε λεφτα; να πατε να βρειτε ψωνια που μονο για φωτογραφιες και ουαου ειστε νουμερα. ασιχτιρι καραγκιοζακια μονο να ταζετε ξερατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.