Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιουλ 2015

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφθηκε σήμερα τα έργα στην Λεωφόρο Φανερωμένης Σαλαμίνας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφθηκε σήμερα τα έργα στην Λεωφόρο Φανερωμένης Σαλαμίνας, όπου υπάρχει καθυστέρηση λόγω εύρεσης αρχαιολογικών ευρημάτων. 
Συναντήθηκε με τον Διοικητή του Α.Τ. Σαλαμίνας, για το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς επίσης με κατοίκους, καταστηματάρχες και εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας και τους διαβεβαίωσε ότι ο δρόμος θα ασφαλτοστρωθεί εντός 5 ημερών και θα παραδοθεί στην κυκλοφορία εκτός από τις δύο μικρές νησίδες όπου βρέθηκαν τα αρχαιολογικά ευρήματα.
Κατόπιν ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννη Πανούση, τον οποίο καλωσόρισε στο νησί και του επισήμανε το πρόβλημα της αστυνόμευσης κατά τους θερινούς μήνες που ο πληθυσμός  του νησιού τετραπλασιάζεται και του ζήτησε ενίσχυση του Α.Τ. Σαλαμίνας καθώς επίσης και του πυροσβεστικού σταθμού λόγω της αντιπυρικής περιόδου. 

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι στο μέτρο του δυνατού θα γίνουν οι κατάλληλες ενισχύσεις για την προστασία του πολίτη και του δάσους.
Μετέπειτα ο κ. Χατζηπέρος προήδρευσε σε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για τις λαϊκές αγορές κ. Στέλιου Κοροβέση, των Περιφερειακών Συμβούλων κ. Παρασκευής Τουτουντζή και κ. Ειρήνης Μεταξά, της Δήμαρχου, των Αντιδημάρχων, υπηρεσιακών παραγόντων και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας, όπου αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με τα προβλήματα της λαϊκής αγοράς του νησιού αναφορικά με τη χωροθέτηση, τις αδειοδοτήσεις και τους ελέγχους. Ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος δήλωσαν ότι το θέμα της χωροθέτησης είναι θέμα του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών και θα εφαρμοστεί η νομιμότητα για τις θέσεις των πάγκων των λαϊκών αγορών. Επεσήμανε το πρόβλημα της πολυνομίας και της δυσχέρειας ελέγχου και πρότεινε να εξεταστεί η παρέμβαση για πρόταση νομοθετικού περιεχομένου. 

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε στους παραγωγούς ότι στο πλαίσιο της προώθησης των τοπικών προϊόντων των νησιών θα συγκληθεί σύσκεψη τις προσεχείς εβδομάδες με τη συμμετοχή του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Τουρισμού κ. Θοδωρή Αγγελόπουλου για το σκοπό αυτό.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/7/15 19:25

    Κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ;. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/15 21:55

      Δεν σε υποχρεώνει κανένας να μας διαβάζεις ,΄'Αλλωστε νομίζω ο Διαχειριστής βάζει ότι του στέλνουν δεν κάνει διακρίσεις

      Με εμάς φαγώνεστε Ζηλιάρηδες Ε Ζηλιάρηδες ?? Επειδή έχουμε τσαγανό & άποψη έχουμε & γράφουμε επώνυμα,
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/15 22:05

      ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ!!! ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑ Η ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΗ ΠΟΛΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/7/15 22:54

      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ . Η Κ. ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΑΔΥΝΑΤΟΝ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/7/15 19:38

    Την Βίκυ Σταμάτη τι την ανακατεύεις ζώο; Ρίχτα στον διαχειριστή που δεν γράφει τα ποιο σημαντικά πράγματα για το νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/15 19:44

    Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΦΟΒΑΤΕ ΜΗΝ ΕΞΥΨΏΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/7/15 20:00

    δεν απαντάς μαστρο αλλά τώρα τι να πεις ότι σε συμφέρει κάνεις δημοσιεύσεις. μπες σε κανένα φ.β να μάθεις τι χαμός εγινε και θα φωνάξεις και εσυ ουαουυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/7/15 20:04

    ρε η camel και η χήρα ήταν εκει! πως δεν τους συνέλαβε ο Πανούσης αυτές τρομάζουν τον κόσμο που κυκλοφορούν ελεύθερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/7/15 20:48

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΚΥΡΙΌΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.