Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαρ 2010

Στον φίλο σχολιαστή (29 Μαρτίου 2010 2:07 π.μ. στο “λουκέτο κλπ”) ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Φίλε σχολιαστή (29 Μαρτίου 2010 2:07 π.μ. στο “λουκέτο κλπ” αλήθεια που βρήκες την όρεξη να σχολιάσεις 2 ξημερώματα,) σου εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Να 'σαι βέβαιος πως είναι καλύτερα κάποιες στιγμές η σιωπή παρά να ανεβάζεις θέματα.
Ήμουν τόσο απογοητευμένος από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και την ξεφτίλα της προέδρου που μάταια προσπαθούσε να στηρίξει τ’ αφεντικό της μεταφράζοντας ετσιθελικά κι αυθαίρετα ΟΛΟΥΣ τους Δημοτικούς Συμβούλους σ’ ένα ρόλο απρέπειας κι αμετροέπειας που αν άφηνα τον εαυτό μου ελεύθερο να γράψω θα ‘μουν τόσο σκληρός που είμαι βέβαιος ότι δεν θα σου άρεσε καθόλου.
Γι’ αυτό σου λέω ας το να πάει, καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός κι αν αυτό το καταλάβαινε κι ο Δήμαρχος δεν θα εκτίθετο τόσο ανεπανόρθωτα με βλακώδεις παληκαρισμούς καφενείου που δεν τιμούν τον θεσμικό του ρόλο. Ένας Κώστας Αγαπίου τους έσωσε την τιμή και την υπόληψη αν δεν ήταν κι αυτός ;;;… … …
Όσον αφορά τον Νομάρχη κ. Μίχα και τους υπαινιγμούς σου, μακάρι να ‘χε βγάλει και η δεξιά ένα ξύπνιο “μούτρο” σαν κι αυτόν. Αν βέβαια έχεις στοιχεία εναντίον του εδώ είμαστε εμείς δεν καλύπτουμε ΚΑΝΕΝΑΝ, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.
Τέλος όσον αφορά την Κυνόσουρα ένα πράγματι πολύ σοβαρό θέμα δεν θα το προσεγγίσουμε με την επιπολαιότητα και την ψηφοθηρική διάθεση κάποιων επίδοξων σωτήρων ενόψει των Δημοτικών εκλογών (μια και δεν έχουν θέσεις και πρόγραμμα) αλλά με την δέουσα σοβαρότητα.
Άλλωστε, ο Δήμος Αμπελακίων υφίσταται ακόμα φίλε και μάλιστα μ’ έναν άξιο και δραστήριο Δήμαρχο που ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Θα σεβαστούμε τον θεσμικό του ρόλο και θα τον κριτικάρουμε μόνο αν συντρέχει λόγος.
Άσε λοιπόν να μου περάσει η στεναχώρια για το κατάντημα της πλειοψηφίας και μετά θα επανέλθω ψύχραιμος, διαφορετικά θα με βρίζεις αδίκως και θα με χαρίζεις δεξιά κι αριστερά όπως ήδη κάνεις χωρίς περίσκεψη κι αιδώ.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ φίλε μου και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ να ‘χουμε ΟΛΟΙ.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/10 11:14

    Το ματάκι τι του το έβαλες να μην τον ματιάσουμε για την μ…. του!!!
    Ο άνθρωπος βλέπει και τον κόπο του στο χέρι, “χειροπιαστά πράγματα”
    Άντε και Καλό Πάσχα συντρόφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/3/10 15:23

    Οι παρωπίδες σας βγάζουν μάτι.
    Ημαρτον παιδιά μου,ήμαρτον.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις σαν τη δική σας,κρατάνε και λίγο αντικειμενικότητα.
    Ειδικότερα όταν πρόκειτε για τον κ.Τσαβαρή του οποίου το μπλοκ είναι δικό του.
    Θεωρήτε ότι έχει μεγαλήτερη βαρύτητα να μου απαντήσετε προσωπικά, από το να πάρετε θέση για το ζωτικότατο θέμα υγείας και ιστορίας που πλήττει το νησί μας;
    Μιλάς για τον Δήμαρχο και όμως είναι ο μόνος που πήρε ξεκάθαρη θέση.Ενώ ο άλλος Δήμαρχος,αυτός που εσύ εκθιάζεις έχει πουλήσει καιρό τώρα Το Αμπελάκι και τα Σελήνια.
    Εάν θέλατε να δείτε με δέουσα προσοχή το θέμα της Κυνόσουρας θα ανατρέχατε και εσείς σε πηγές που δίνουν στοιχεία και που δεν σηκώνουν αμφισβητηση.
    Εάν πρόκειτε για τη ζωή μας, μας κάνουν και αυτοί που το βλέπουν ψηφοθηρικά.
    Εως ότου σου περάσει η στεναχώρια από το σόου Καλό Πάσχα.

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/3/10 17:41

    Καλή Ανάσταση
    Η λαίδη Γκάγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/4/10 14:23

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΚΑΓΚΑ.Ο ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.