Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Μαρ 2010

Με γραπτό αίτημα 55 δημοτών συζητείται ξανά το θέμα του λατομείου ΑΓΓΕΛΟΥ από το Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας

Με αίτηση τους, (55) δημότες του δήμου μας κατέθεσαν 2/3/2010 προς την Πρόεδρο του Δ.Σ. Σαλαμίνας αίτημα συζήτησης για το λατομείο ΑΓΓΕΛΟΥ το κάτωθι έγγραφο

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ - ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

κα ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ , ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΓΩ ΣΤΕΝΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΩΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:

1) ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΛΗΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 2ου ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΓΟΥΒΑ ΜΠΑΤΣΙ. ΕΝΟΨΕΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

2) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Κο ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΣΤΙΣ 17-11-08 ΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

Σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν, δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς

47 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/3/10 22:58

    Από τον Μάρτιο του 2009 έχει πάρει τις ανανεώσεις. Όλα τα άλλα μαρτυρούν την προχειρότητά σας και τον καθοδηγησμό που κάνετε στα άτομα που σας ακολουθούν σαν να είναι άβουλα όντα.
    Πάτε να κάνετε μάγκα τον Αγγέλου φέρνοντας σας τις άδειες που έχει. Θα σας τις τρίψει στην μούρη και θα δημιουργήσετε υπέρ του θετικό προηγούμενο. ΈΛΕΟΣ ΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/10 00:21

    ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΏΝ ΜΑΣ;
    Δεν περιμένατε τέτοια αντίδραση από τον κ.Τσαβαρή;
    Όταν γνωρίζετε τις σχέσεις Τσαβαρή-Τσιρίδη-κας Τσιρίδη-κ.Μίχα που εδώ και πάρα πολύ καιρό καλύπτει τις παρανομίες που γινόντουσαν και γίνονται στη ΝΟΜΑΡΧΙΑ.
    Δεν σας κάνει εντύπωση πως ένας δημόσιος υπάλληλος και βαρύτατα άρρωστος από την αρχομανία του βρίσκει και χαλάει σαν μεγιστάνας χιλ. ευρώ το μήνα;
    Μήπως πρέπει να ρωτήσουμε τον κ.Μίχα να μας πεί για τον υφησταμενό του;
    Το τζίπ είναι και αυτό δώρο του κ.ΚΑΨΗ προς τον υποψήφιο δήμαρχο;
    Δεν μας έφτανε ένας Φασούλας που ήθελε λαμποργκίνι να κυκλοφορεί;
    Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση;
    Από τη μιά τα λαμόγια,και από την άλλη εμείς οι κάτοικοι αυτού του νησιού που παλεύουμε για την ζωή των παιδιών μας;

    Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να πεθάνουν από ΚΑΡΚΙΝΟ.

    Τα δικά τους παιδιά δεν μένουν εδώ.

    Γιατί οι 55 υπογράφοντες δεν έκαναν
    το ίδιο και για τον ΟΛΠ-ναυπηγεία;

    Μην μου πείτε ότι όλοι αυτοί είναι συνεργάτες και ψηφοφόροι του κ.Μεγιστάνα γιατί δεν θα το πιστέψω, δεν θα το πιστέψω.
    Κύριε Ν.Φουρίκη που υπογράφετε με τιμή ωσάν Νέρωνας, τί τιμή θα παραδώσετε στην κόρη σας (ζωή ν'άχει το παιδί)όταν μεγαλώσει και δεν μπορεί να κάνει παιδιά;
    Τί θα του πείτε τότε;
    Τί κληρονομιά του αφήνετε;
    Ο κ.Κόγιας που γνωρίζει λόγο ιδιότητας περισσότερα, τί κάνει;
    Τα δικά σας παιδιά κ.Κόγια θα προλάβουν να ζήσουν ή τα βάζετε υποθήκη και αυτά όπως και τα δικά μας,στο όνομα ενός επικίνδυνου αρχομανή και αρρωστημένου ατόμου;
    Ντροπή και αίσχος κύριοι.

    Οδρόμος είναι ένας.
    Εξω ο ΟΛΠ και ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ.
    Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

    Αυτή είναι η σκληρή ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/3/10 10:50

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ, ΜΕ ΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΤΙΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΗΡΙΧΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ¨ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 1% ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/3/10 12:41

    ΠΩΛΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ,ΘΡΑΣΗΤΑΤΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ,ΚΟΝΔΗΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΟΚΑΣ, Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ . ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ . ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/3/10 13:54

    Καλέ γιατί έχετε τόση μεγάλη τρεμούλα για το εάν το θέμα θα πάει στο δημοτικό συμβούλιο .Το δημοτικό συμβούλιο είναι ο ναός της δημοκρατίας και της διαφάνειας του τόπου μας .Ας συζητηθεί εκεί το θέμα και εκεί θα λάμψει η αλήθεια .Εσείς γιατί επιμένετε τόσο πολύ να μην συζητηθεί γιατί ,γιατί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/3/10 14:25

    Η άδεια του λήγει στις 5/4/2015. Ο λατόμος φρόντισε από το 2009 και πήρε διπλές ανανεώσεις. Κάποιοι σκόπιμα κινούν θέμα με το λατομείο για να αποδείξουν ότι τελικά το λατομείο πληρή όλες τις προυποθέσεις και να πάμε σε μία προεκλογική περίοδο εξαιρώντας το από την ατζέντα.
    Δεν θα σας περάσει πολιτικά σκουλήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/3/10 14:42

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Προς 12:40 και σε όλους αυτούς που δεν έχουν επιχειρήματα και βρίζουν.
    Γιατί δεν απαντάτε σε όλα αυτά που κατηγορούν τον αρχηγό σας και εσάς;
    Ποιοί είναι λοιπόν τα πουλημένα
    ανδρείκελα;
    Κόγιας,Φουρίκης,Σταμπουλής,Κοκλιότης,Δημητρίου,και άλλοι κουλουριώτες που πάνε με τον κ.Τσαβαρή,τον αρχημάγειρα της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής του τόπου και της αδιαφάνειας, δεν σκέφτοντε τον τόπο τους;
    Γιατί δεν μας απαντάτε στα εξής ερωτήματα χωρίς να βρίζετε.

    1)Εχει πάρε δώσε με την δικαιωσύνη και γιατί;
    2)Εχει δώσει διπλώματα και άδειες καταστημάτων νομαρχειακού ενδιαφέροντος και για πόσα ευρώ;
    3)Εβγαλε αθώο τον Μακρή αφού πρώτα τον εκβίασε;
    4)Τί σχέση έχει με Τσιρίδη κα Τσιρίδη, Μίχα και Τραυλό;
    5)Γιατί δεν παίρνει θέση κατά ΟΛΠ
    και ναυπηγείων;
    6)Πόσες φορές έχει κάνει καταγγελία για την αποχέτευση μαζί με τον κ.Μ.Νάννο;
    7)Από που ένας δημόσιος υπάλληλος
    έχει τόσα ακίνητα;
    8)Πού βρίσκει τον πακτωλό χρημάτων και σκορπά πάνω από 8000χιλ. ευρώ τον ΜΗΝΑ;;
    9)Γιατί έχει το παρατσούκλι ΚΟΥΡΙΕΡ;;;;;;;;;;
    10)Από πού και γιατί έφαγε το ξύλο;

    Αν μπορείτε να απαντήσετε χωρίς να βρίζετε θα σας ήμουν υποχρεωμένος.

    Ενας σύντροφος από τα παλαιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/3/10 15:40

    << Κόλαφο για την ιδιοκτησία και διεύθυνση των λατομείων Αγγέλου στο Μπατσί αποτελεί η απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ σε ερώτηση του Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ. Ο υφυπουργός αναφέρει οτι το εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 12-10-09 δεν αναγγέλθηκε στην ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ όπως είχε υποχρέωση η εταιρεία. Επίσης στη διάρκεια ελέγχου που έγινε διαπιστώθηκαν ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ που δημιουργούν ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την ασφάλεια της ζωής και της υγείας των εργαζομένων και προκαλούν βλάβες στο περιβάλλον. Γι΄αυτές τις σοβαρές παραβάσεις η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ επέβαλλε χρηματική ποινή 10.000 ευρώ στην εταιρεία Αγγέλου, έδωσε σχετικές εντολές και θα προβεί σε νέο έλεγχο για να διαπιστώσει την συμμόρφωση της εταιρείας. Όσο για την ΑΠΟΚΡΥΨΗ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΎ ΑΤΥΧΉΜΑΤΟΣ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την επιβολή χρηματικής ποινής και για να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος >>. ( εφημερίδα ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ 9- 3-2010).

    Ο υφυπουργός αποκαλύπτει ξεκάθαρα ποιος βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο το περιβάλλον αλλά κυρίως την υγεία και τη ζωή των εργαζομένων. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι αυτοί που τρέχουν για << βοήθεια >> στον Αγγέλου δήθεν <>. Όλοι αυτοί που αντί να προασπίζουν τα συμφέροντα του τόπου μας, τα ξεπουλάνε στο βωμό του προσωπικού τους κέρδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/3/10 23:18

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΔΙΩΤΩΝ ΚΛΠ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ(ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 6/4/2010 . ΤΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΛΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ, ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΤΡΕΨΙΔΙΚΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.
    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

    ‘’ ΤΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ Η ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΜΙΛΛΑ ΦΥΛΑΤΤΕΙ.’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/3/10 11:00

    Επειδή προφανώς οι 55 κάτοικοι δεν το γνωρίζουν, σας παραθέτω το Αρ.6 του 2115/93 που διέπει την μίσθωση δημοσίων λατομείων αδρανών υλικών
    "...Για την παράταση αυτήν υποβάλλεται από το μισθωτή , αίτηση, καθώς και τα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην απόφαση της παραγράφου 4 του άρθρου 7."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/3/10 11:02

    κατά τη διάρκεια του προτελευταίου έτους της μισθώσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/3/10 11:45

    Οι 55 έδειξαν πόσο πρόβατα είναι και υπέγραψαν ότι τους υπέδειξαν. Έχω αγωνία να δω ποιοι είναι αυτοί. Γιατί δεν μας τους λέτε; Κάποιοι θα καταλάβουμε πως για υπεύθυνες θέσεις δεν κάνουν και ίσως αποφύγουμε τα χειρότερα στο μέλλον. Αναμένουμε να δούμε τους 55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/3/10 13:32

    TO AFENTIKO SAS POY BRISKEI TA LEFTA UA APANTISETE RE POYLHMENA TOMARIA TOY MPLOK TIS DIAPLOKIS KAI TIS LASPOLOGIAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/3/10 14:48

    ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ . ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ .ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/3/10 15:03

    Υπάρχει ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού με την ημερομηνία λήξης ισχύος του λατομείου Β στο blog KOULOURI NEWS . Ρίχτε μια ματιά και απαντήστε συμφώνα με την σοβαρότητα του έγγραφου .Όλα τα αλλά είναι κομπογιαννίτικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/3/10 15:12

    Σκουληκάκι του Αγγέλου ,ζητιάνακι των 50 και 100 ευρώ ,μάθε και προσπάθησε να εμπεδώσεις ότι , ο Τσαβαρής δεν είναι ζητιάνος του Θωμά και ούτε θα γίνει . Δεν είναι παιδικός φίλος του. Δεν τον γλύφει πατόκορφα και δεν θα πουλήσει το νησί μας για λίγα ερώπουλα .Είναι ικανός και έχει μια ανιδιοτελή προσφορά δυο δεκαετιών σε αυτόν τον τόπο .Στις δυο τελευταίες δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις εξελέγχει πρώτος δημοτικός σύμβουλος από όλους τους συνδυασμούς. Στον Τσαβαρή οφείλει την ύπαρξη της η σημερινή δημοτική αρχή. Χωρίς αυτόν δεν θα τους ήξερε κανείς . Ο λαός έχει την αίσθηση και το κριτήριο του ΙΚΑΝΟΥ και γι ‘αυτό το λόγο στις 14 Νοέμβριου 2010 θα του δώσει την εντολή να χειριστεί την τύχη αυτού του τόπου με σύνεση και εντιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/3/10 16:26

    Γιάννη έχεις στο συρτάρι σου δεκάδες καυτά θέματα με προβλήματα που απαιτούν άμεσα λύσεις. Επιμένεις να ασχολείσαι με θέματα που πλέον δεν έχουν καμία αξία. Διότι άδεια έχει και δεν ασχολείσαι με θέματα που ο κόσμος έχει ανάγκη να βρει διέξοδα. Επιμένεις επειδή όπως λέγεται δεν τα βρήκατε; Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες δεν σε ενοχλούσαν Γιαννάκη; Το ΟΛΠ δεν σε ενοχλεί; Τα ιχθυοτροφεία δεν σε πειράζουν; Οι δρόμοι που έχουν γεμίσει λακούβες δεν σε απασχολούν; Η βρώμα της παραλίας σου είναι ευχάριστη μυρωδιά; Αυτά Γιαννάκη θέλαμε να δούμε να παλεύεις κι εσύ ασχολείσαι με τα ευρώ του λατομείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/3/10 16:55

    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ;;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΟΛΟΙ, ΤΟΠΑΙΖΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΟΥΖΕΡ;; ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ;; Ε!!! ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/3/10 18:08

    Τον Τσαβαρή γιατί τον εμπλέκετε στην υπόθεση λατομείου . 55 Συμπολίτες μας θέλουν να ενημερωθούν από το δημοτικό συμβούλιο για την παράταση λειτουργιάς του λατομείου . Γιατί τόσο αναστάτωση ,εάν έχουν κάνει λάθος να τους συγχωρέσουμε και να τους επαινέσουμε για το ενδιαφέρον που έχουν για τα κοινά. Εσείς γιατί κατηγορείτε τόσο μα τόσο πολύ τον Τσαβαρή ;Τον φοβόσαστε, τον τρέμετε, η έχετε αναληφθεί ότι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο θα λάμψει το ήθος και η σοβαρότητα του , αποκαλύπτοντας ακόμη μια φορά ότι είναι ο ποιο ΙΚΑΝΟΣ για να πάρει την τύχη του τόπου στα χέρια του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/3/10 19:22

    ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!!! ΒΓΗΚΑΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΡΥΒΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/3/10 19:23

    Ποιοι είναι οι 55 που δεν λένε τα ονόματά τους. Εκτός ότι υπέγραψαν ότι τους έδωσαν κι ότι τους παραπληροφόρησαν, έρχεται τώρα ο κυρ Γιάννης και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από το ναυάγιο. Ρε ο καπετάνιος φεύγει τελευταίος και όχι πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/3/10 19:43

    ΟΙ 55 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΡΕΒΥΘΟΥΣΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;; ΕΙΣΑΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΙΣΑΙ Ο ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΤΑΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. ΕΙΣΑΙ Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΝΙΣΤΡΟΤΣΙΦΤΕΤΕΛΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΑΓΚΑΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΥΜΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/3/10 20:18

    Αν είσαι ένας από τους 55 πες μας πόσο λεβεντιά χρειάζεται η βλακεία για να υπογράψεις κάτι που δεν έχεις επιβεβαιώσει. Οι 55 είστε όλοι αριστεροί με δεξιές τσέπες; Οι 55 είστε αυτοί που ξεκινήσατε τον περιβαλλοντικό όμιλο με μόνο θέμα το λατομείο; Οι 55 είστε εσείς που είχατε ασχοληθεί και παλιότερα με το λατομείο; Γιατί δεν σας θυμόμαστε; Οι 55 έχετε εργασίες ανάλογες των πελατειακών σας σχέσεων; Εγώ είμαι ένας απλός πολίτης και προσέχω που βάζω την υπογραφή μου και ακολουθώ τις δημοκρατικές διαδικασίες. Κι όταν είναι να αντιδράσω, ερευνώ, ενημερώνομαι, διασταυρώνω την πληροφορία και μετά διεκδικώ. Μάγκας θες να γίνεις και εσύ για αυτό εντάχθηκες με τον Γιάννη μήπως και φας κανένα ψίχουλο από την πίτα. Αλλιώς θα ήσουν ελεύθερος σαν εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/3/10 21:41

    Ρε ακάπνιστοι τώρα θυμηθήκατε την Κυνοσούρα ; Πότε δώσατε μάχη εσείς ;Όταν το αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας έκανε μήνυση στον Τσαβαρή το 2006 γιατί παρεμπόδισε τις αστυνομικές αρχές να εκτελέσουν το έργο της αποκαθήλωσης του αγάλματος στο τύμβο των Σαλαμινομάχων εσείς που είσαστε ; Που κρυβόσαστε ;Ο Τσαβαρής έχει πάρει ξεκάθαρη πολιτική θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Κυνοσούρα .Το ξέρετε αλλά το κρύβετε εσκεμμένα , γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια . Είσαστε βαριά νυχτωμένοι εάν νομίζετε ότι ο λαός της Κούλουρης δεν γνωρίζει σε ποιον να εμπιστευτεί το μέλλον αυτού του τόπου . Γνωρίζει και μάλιστα πάρα πολύ καλά ,ότι ο Τσαβαρής είναι ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/3/10 22:04

    Αγγελόπουλα θα μας εμφανίσετε κανένα χαρτί της περιφέρειας τι θα γίνει μας τρελάνατε στις μπούρδες . Πήρατε καλό μεροκάματο σήμερα εμάς όμως μας κουράσατε . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/3/10 23:51

    Γιαννόπουλα πηγαίνετε στον Γενικό Γραμματέα και ζητήστε του Μάρτη του 2009 την απόφαση του για το λατομείο. Μην είστε τόσο κακομαθημένα και τα θέλετε όλα στο πιάτο. Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι σε πάνε πάνω κάτω και σου λένε φέρε και αυτά για να κλείσει ο φάκελος. Από εκεί έχετε αυτή την νοοτροπία. Και το .... στο πιάτο το θέλετε. Να δούμε αυτό το δημόσιο πόσους ακόμα από το σόι σας θα βολέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος16/3/10 10:43

    Από τις ημερομηνίες φαίνεται ότι η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στους 55. Η αίτηση ανανέωσης προφανώς έγινε όπως λέει ο νόμος 2115/93 το προτελευταίο έτος (μέχρι 10/4/09) και η σύμβαση υπεγράφη όπως λέει η Περιφέρεια το Μάρτιο 2009. Όμως, δεν είχε προλάβει να κοινοποιηθεί στο ΥΠΑΝ τον Απρίλιο 2009 που συντασσόταν η απάντηση στο Λαφαζάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος16/3/10 17:13

    ΠΡΟΣ: 15/3/2010 ΚΑΙ 8:18
    ΕΛΠΙΖΩ ΕΝΤΙΜΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ 55 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ, ΘΕΣΙΤΗΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΩΣ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΕΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΚΔΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΑΔΙΔΕΣ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ. ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΟ, ΕΝΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΑΛΟΓΟ ΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΤΥΠΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΛΑΛΑ ΛΑΚΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΙΜΑΛ........ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος16/3/10 19:23

    5:13 Δεν μου είπες ποιοι είναι οι 55; Τόλμησες κι έβαλες την υπογραφή σου χωρίς να ξέρεις αν είναι αλήθεια ή όχι και δεν τολμάτε να πείτε ποιοι είστε για να σας καμαρώσουμε; Κότες.
    Κομματόσκυλο, πρόβατο, καθοδηγούμενος, συμφεροντολόγος, κλπ είσαι εσύ που υπέγραψες εκεί που σου είπανε χωρίς καν να εξετάσεις αν ισχύει ή όχι. Εσένα σε πληρώνουν για να ενεργείς κατά το δικό τους συμφέρον. Εγώ υπογράφω για τα δικά μου και μόνο πράγματα όχι για αυτά που μου λένε. Εργατοπατέρα που για να κάνεις μία δουλειά παίρνεις 300 τηλέφωνα για να πας μιλημένος. Κι αν εγώ πάω για τον ίδιο τον σκοπό θα φροντίσεις να με καταγγείλεις και να με εκβιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/3/10 22:24

    ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΑΚΟΥΝΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΔΑΡΜΕΝΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος17/3/10 22:35

    Στους 55 είναι και ο Νίκος Κ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος18/3/10 10:02

    Και ο Νίκος Φ. είναι στους 55;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος19/3/10 20:20

    ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΛΟΥΜΠΙΝΑΣ, Ο ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος20/3/10 08:12

    ΑΠΟΡΙΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ Η ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος20/3/10 11:38

    Στη πηγάδα. Στη πηγάδα να ρωτήσετε.
    Εκει ξέρουν καλύτερα.
    Παπασούζα ζεις εσύ τον οδηγείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος20/3/10 22:28

    ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ, ΜΕΤΑ Ο ΠΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος21/3/10 00:43

    Ο ΠΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑ ΠΙΤΣ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ. ΠΙΟΥ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ. ΣΣΣΣσσσ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος21/3/10 09:49

    ‘’ ΤΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ Η ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΜΙΛΛΑ ΦΥΛΑΤΤΕΙ.’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος21/3/10 10:20

    """" TOM ANGEL """" Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΨΕ Ο ΤΟΜ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ,""" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ """"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος21/3/10 10:53

    Ο Γιάννης ποτέ δεν διέψευσε ότι πήγε με τον Θωμά στον Κουρσάρο. Ο Νίκος ποτέ δεν διέψευσε ότι πήγε με τον Θωμά στο ντιλ. Ο Σπύρος αναφέρει ότι είναι φίλοι από παλιά με τον Θωμά. Περίεργη σύμπτωση όλοι να τον γνωρίζουν και μόνο ένας να φωνάζει εναντίον του. Γιάννη πόσα χρόνια είσαι στη Σαλαμίνα; Τότε δεν υπήρχε λατομείο; Με παρθενογέννηση έγινε; Α ρε γκρεκο μασκαρά που όποτε σε βολεύει κλαίγεσαι και όποτε δεν σε βολεύει φωνάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος21/3/10 11:37

    Ρωτήστε τον Μακρή να σας πει.
    Αυτος έχει τον φάκελο του Κόγια και
    του Τσαβαρή!!!
    Πως;;; Να ρωτήσουμε τον Νίκο τον Κριτσίκη;
    Ωχ, τα πράγματα σκουραίνουν.
    Ο... Μαμωνάς να βάλει το χέρι του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος21/3/10 18:10

    ΓΙΩΡΓΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ;;; ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ;;;; ΓΙΩΡΓΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος22/3/10 23:27

    ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜ ΕΓΙΝΕ ΣΦΟΔΡΟΣ ΕΡΩΤΑ ΠΑΚΤΩΛΟΥ ΚΕΡΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος23/3/10 23:43

    KAI SY TI THES TORA NA FYGEI O SOFRAS GIA NA FAS ESY KAI OI PARATREXAMENOI TYPOY LAMPROY.. MANOY... NIKOY...KAI DEN SYMAZEYETE;RE EISTE OLOI LAMOGIA SAS PHRE XAMPARI O KOSMOS ME TIS M....KIES POY GRAFETE.KAI BGALTE TON APO THN MOSTRA XANETE....DEN POYLAEI......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος26/3/10 08:18

    ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, Η ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΜ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΒΟΥΤΕΣ, ΒΟΥΓΙΕΣ, ΑΡΠΑΧΤΕΣ,ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος26/3/10 21:14

    NA FYGEI O SOFRAS GIA NA FAS ESY KAI OI PARATREXAMENOI οχι θα αφήσουμε εσάς να μαδάτε τον τόπο γιατί είσαστε νταβατζήδες και αγαπητικοί της βοσκοπούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος28/3/10 20:09

    το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η μάσα γιαυτό εισαστε στην εξουσία παλιμασκαράδες. μάσα, μάσα, μάσα, μάσα και τίποτα άλλο λέτε και καμιά μαλαγανιά να περνάει η ώρα, πίνετε και κανά ουζάκι παίζετε και κανά χαρτάκι. οσο για τον δήμαρχο πέστε του ότι η δημαρχία θέλει δουλειά και έργα και αυτός το μυαλό του το έχει στη βόλτα, στο τζίπ και στο κολλητό του και προσφιλή φίλο του που τον έκανε δήμαρχο τον αρχηγό του τον λούζερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.