Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Μαρ 2010

Δ.Τ. του συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ πολιτών Σαλαμίνας» “Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ”

Η Σαλαμίνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ιστορικούς τόπους της πατρίδας μας, που είναι προικισμένος διαχρονικά με σημαντικά ιστορικά γεγονότα αλλά και με μοναδικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς.
Αυτός λοιπόν ο ξεχωριστός τόπος που έχει ως κορωνίδα του την ναυμαχία της Σαλαμίνας, ένα ιστορικό γεγονός με παγκόσμια ιστορική εμβέλεια, δυστυχώς βιώνει όλα αυτά τα χρόνια- από την κεντρική εξουσία- τη χειρότερη απαξία σαν νησί γενικότερα αλλά και σαν ιστορικό γεγονός ειδικότερα.
Απέναντι σ’ αυτήν την πολιτική που υποβαθμίζει την ιστορία μας και βλάπτει την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού μας, εμείς ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την εφαρμογή ενός νέου πλαισίου θέσεων, αρχών και αξιών που θα βασίζεται:
α) στη διαφύλαξη της ιστορικότητας και στην αποκατάσταση του χώρου που αποτελεί σύμβολο παγκόσμιας κληρονομιάς΄
β)στην ανάδειξη του ιστορικού χώρου ως κεντρικού μοχλού ανάπτυξης του νησιού.
Κυρίαρχο στοιχείο σ’ αυτήν την νέα κατεύθυνση είναι η κάθετη και καθολική αντίδρασή μας σε όσα και όποια συμφέροντα επιχειρήσουν να τροποποιήσουν-ακόμη περισσότερο - τη χρήση γης στην Κυνοσούρα εις βάρος της ιστορίας και του πολιτισμού μας.
Θα πρέπει να καταλάβουν οι εκάστοτε κρατούντες και ιδιαίτερα ο ΟΛΠ Α.Ε. ότι η διαφύλαξη της ιστορίας μας είναι έξω και πάνω από την όποια κονωνικοπολιτική αντιπαράθεση έχουμε ως τοπική κοινωνία.
Είμαστε αποφασισμένοι και θα το δείξουμε, είμαστε ενωμένοι και θα το διαπιστώσουνε.
Γιάννης Τσαβαρής
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/3/10 10:50

    Για πείτε τα ονόματα αυτών των 55 για να μάθουμε άλλη φορά πόσο αξιοπιστία έχουν όταν ζητάνε κάτι; Τι αριστεροί ήσαστε εσείς που συστρατεύεστε ο ένας πίσω από τον άλλον; Η ιδεολογία σας και η ελευθερία σας είναι παράδειγμα για την νεολαία μας! Μετά μην αναρωτιέστε που δεν βρίσκετε νέους να σας ακολουθούν. Κάνατε τον ροζ πουκαμισά να φαντάζει δήμαρχος. Γκαφατζήδες
    Μωρέ και τον αγώνα μας για τον ΟΛΠ πας τώρα να χρεωθείς. Τόσο καιρό παίζατε κρυφτούλι και τώρα βγήκατε να δείξετε ότι κάνατε; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/10 13:22

    Ρε ακάπνιστοι τώρα θυμηθήκατε την Κυνοσούρα ; Πότε δώσατε μάχη εσείς ;Όταν το αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας έκανε μήνυση στον Τσαβαρή το 2006 γιατί παρεμπόδισε τις αστυνομικές αρχές να εκτελέσουν το έργο της αποκαθήλωσης του αγάλματος στο τύμβο των Σαλαμινομάχων εσείς που είσαστε ; Που κρυβόσαστε ;Ο Τσαβαρής έχει πάρει ξεκάθαρη πολιτική θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Κυνοσούρα .Το ξέρετε αλλά το κρύβετε εσκεμμένα , γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια . Είσαστε βαριά νυχτωμένοι εάν νομίζετε ότι ο λαός της Κούλουρης δεν γνωρίζει σε ποιον να εμπιστευτεί το μέλλον αυτού του τόπου . Γνωρίζει και μάλιστα πάρα πολύ καλά ,ότι ο Τσαβαρής είναι ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/10 15:36

    GEIA SAS YPALILOI TOY GIANNI POY TA LEEI PANTA KALA , ALA DEN KANEI POTE TOY TIPOTA. O GIANNIS POY TA LEEI PANTA KALA PEIRE TIS DIABEBAIOSEIS TOY TSIRIDI - TRAYLOY- KAI ANOMERITI KAI META APO ENA MHNA PEIRE MIA THOLI THESH , O GIANNHS MAS POY PANTA KALA TA LEEI ALLA PANTA TIPOTA DEN EINAI IKANOS NA KANEI, O GINNHS SAS TO AFENTIKOYLI SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/3/10 15:43

    Ο Γιάννης ψάχνει να βρει πως την πάτησε και έκανε αρχηγόπουλο τον Σοφρά με ένα θέμα που είχε πλεονέκτημα προεκλογικό. Το έχασες και αυτό Γιάννη. Αλλή φορά να μάχεσαι από την αρχή δίπλα στον κόσμο και όχι να ακούς τους κακούς συμβούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/3/10 16:04

    Μπράβο Γιάννη είσαι ο μόνος ικανός υποψήφιος που με λίγα λόγια και με ξεκάθαρη πολιτική θέση εναντιώθηκες στον ΟΛΠ .Όλοι οι άλλοι φρου φρου και αρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/3/10 16:29

    Μπράβο Γιάννη το 2006 είχες αντιδράσει τόσο έντονα που το 2010 δεν χρειαζόταν καν να ξανασχοληθείς με αυτό το θεματάκι. ΜΠΡΑΒΟ. Αύριο αν γίνεις δήμαρχος να πεις στον Ανωμερίτη "κάνε ότι θες, εγώ ότι είχα να πω το έχω πει από το 2006". Μπράβο και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/3/10 17:41

    ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, Ο ΗΓΕΤΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. ΓΙΑΝΝΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/3/10 20:00

    Τι'χες Γιάννη , τι είχα πάντα!!
    Χορτάσαμε φανφάρες κε Τζαβαρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/3/10 22:00

    «ΓΙΑΝΝΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ»

    «ΓΙΑΝΝΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ»

    «ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/3/10 09:03

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΜΕΡΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/3/10 14:22

    Επιτέλους , ο Δήμος Σαλαμίνας πρέπει να αποκτήσει Δήμαρχο με γνώση , ευθύτητα εντιμότητα , ήθος και αποφασιστικότητα. Τον ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ , τον Γιάννη Τσαβαρή.

    Η παρέα της Παρασκευής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/3/10 16:58

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΘΑΚΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΕΣΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΝΤΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/3/10 19:57

    Καραγκιοζάκο, υπάρχει μεγαλύτερο αρπακτικό απ'το αφεντικό σου;
    Αν βρείς, θα σε κεράσω λουκουμάκι Σύμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/3/10 23:28

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΕΝΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/3/10 11:38

    Τσαβαρή μη δίνεις σημασία εσύ συνέχισε να υποκινείς τους 55 και θα ανέβεις στην κατάταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/3/10 13:19

    Γιάννη Τσαβαρή δεν είσαι τυχαία ο καλύτερος γιατί εκτός απο αξίες και αρχές που έχεις, είσαι και ο μεγαλύτερος δημοκράτης. Ενώ παρατηρώ ότι η Νυν Δημοτική Αρχή τη χούντα στη δημοκρατία με κάθε μέσο θεμιτό η αθέμιτο πάντα προσπαθεί να την επιβάλει. Ακόμα και ένας πολίτης του τόπου να σας φέρει θέμα για το δημοτικό συμβούλιο, είστε υποχρεωμένοι να το συζητήσετε, εσείς όμως θέλετε να κάνετε τις κομπίνες σας να σας λέμε απο πάνω και ευχαριστώ να σας προσκηνάμε κιόλας. Οι πολίτες πρέπει όλοι να είναι ενεργοί και να παλεύουν για το καλύτερο για τον τόπο τους, εσείς αυτο το κατηγορείται, ενώ τις ατιμίες σας τις επαινείται. Είμαι ένας αγανακτησμένος πολίτης που ταλαιπωρούμαι απο τα σκουπίδια, τη γραφειοκρατία, την ασυδοσία της δημοτικής αρχής. ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/3/10 19:23

    Σώστε τον ρε παιδιά, δεν τον ακούτε;
    Και οι τραμπούκοι παρακρατικοί έτσι ονόμαζαν τους εαυτούς τους. Αγανακτησμένοι πολίτες.
    Κατι τύποι σαν και σένα, γενικώς, προλείαιναν το έδαφος για την δικτατορία.
    ΟΥΞ απ'εδώ φαντάσματα του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/3/10 08:49

    Γιάννη πόσους από τους 55 έχεις στον συνδιασμό σου? Οφείλεις να το πεις για να γνωρίζει ο κόσμος τα πάντα. Αυτή είναι διαφάνεια. Περιμένουμε να μας ενημερώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/3/10 20:17

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΚΟΜΠΙΝΟΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ, ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ;;;;; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ¨ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/3/10 00:34

    Τόσο δύσκολο είναι να απαντάς πόσοι από τους 55 ανήκουν στον συνδιασμό σου; Καλά πες μας πόσοι ανήκουν στους άλλους συνδιασμούς. Μήπως έτσι σου είναι πιο εύκολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/3/10 08:10

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος20/3/10 11:34

    Τσαβαρή, άλλαξε φάτσα. Αν δεν μπορείς βάλε την φάτσα του κουμπάρου σου και υπασπιστή σου.
    Ενας είναι ο κουμπάρος. Οι άλλοι 48 είναι για τα ψηφαλάκια.
    Αλήθεια πόσα χρήματα χρειάζονται για μιά κουμπαριά;
    Θέλω να γίνω κουμπάρος και δεν ξέρω πόσα θα χρειαστώ. Είμαι δημόσιος υπάλληλος και πέρνω 1700 ευρώ το μήνα.(χωρίς τη μείωση 12%).
    Μπορώ να γίνω κουμπάρος και να τα βγάλω πέρα;
    Μπορεί να μου απαντήσει κανείς;
    Αν όχι, απάντησε εσύ βρε Γιάννη. Που ξέρεις μπορεί και να σε ψηφίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/3/10 22:25

    ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΥΠΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΚΟ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ. ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος21/3/10 11:29

    Ρε Τσαβαρή, δεν σε θέλω για κουμπάρο γιατί ξέρεις τι λένε για τους κουμπάρους της Ν.Δ.
    Εγώ θέλω να γίνω,και σου ζητώ να μου πεις πόσο θα μου στοιχίσει, μιάς και εσύ ξέρεις. Ετσι δεν είναι; Τι στο διάλο, 48 κουμπαριές είναι αυτές. Και εσύ δημόσιος υπάλληλος είσαι σαν εμένα. Των 3τρις και ξήντα το μήνα.(1700 ευρω).
    ΄Ελα σε παρακαλώ πες μου το "κόλπο",πρέπει οπωσδήποτε να γίνω και γω κουμπάρος.
    Αλήθεια σου λέω. Μετά θα σε ψηφίσω μαζί με τον κουμπάρο μου, που θα μου έχει υποχρέωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/3/10 02:00

    OYTE NA XAMOGELASEI SAN ANUROPOS DEN MPOREIS RE GIANNH GIATI;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/3/10 09:02

    Οι 55 είναι κο κο κο κο κο τες
    Μιλάμε για μεγάλο διασυρμό να τους λέμε ποιοι είστε και να μην τολμάνε να το πουν. Γιάννη άντε στο καλό εσύ και οι σκιές σου που τις έχεις μαριονέτες και τις χρησιμοποιείς για το θέατρο που μας παίζεις τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος22/3/10 19:16

    Βγάλτε την μουτσούνα του Τσαβαρή απ'εκεί ρε παιδιά.
    Γι'αυτό σας πληρώνει; Δεν θέλουμε μπαμπούλα για τα παιδιά μας ρε άσχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος23/3/10 16:56

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΖΗΤΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΕΛΑΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2008. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2010 ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΕΤΑΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος23/3/10 19:10

    Αναρτήστε ρε ψόφιοι καινούργιες ανακοινώσεις.
    Τόσο πολύ σας αρέσει η φάτσα του αφεντικού σας.
    Εμετόςςςςςςςς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος25/3/10 23:34

    META TIS EKLOGES UA SYNELUOYN POLOI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος25/3/10 23:44

    an stis ekloges evriskan 18000.... leyka chfodeltia stis kalpes tote ua jhmerone kalytera gia oloys sthn salamina...kai epeidh kati tetoio den ginetai den ua jhmerosh pote.dystyxos ayth einai h allhueia.fateeeeeeeeeee.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος26/3/10 08:13

    ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΞΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος29/3/10 20:59

    GIATI EFUGE O TJABARHS APO TO SOFRA GIATI HDELE 4 XRONIA PROEDROS ANAPTYJIAKOU AUTO HTAN SOSTO AS KADOSOUNA PRODOSES OSOUS SE CHFISAN LADOS POULHSES OLOUS EINAI AUTH SUMPERIFORA ANDROPOU POU DELEI NA GINEI KAI DHMARXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος1/4/10 12:48

    ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ;;; ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΠΥΡΑΚΗΣ;;; ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ. ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΔΕΝ ΠΑΩ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.