Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Μαρ 2010

Η απάντηση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Νίκου ΡΑΠΤΗ

Δημοσιεύουμε χωρίς περικοπές την απάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Νίκου Ράπτη η οποία αφορά την ανάρτηση μας από 5 Μαρτίου 2010 του φίλου bloger, κ. Π. Λιάσκου. Για λόγους δεοντολογίας, σας αφήνουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα χωρίς δικά μας σχόλια.

Θέμα: Απάντηση σε ανάρτηση του ιστολογίου salamis-news.blogspot.com για την προεκλογική ομιλία του κ. Νίκου Ράπτη στο Café Flamingo στις 4/3/2010
Αγαπητέ κ. διαχειριστή του blog salamis-news.blogspot.com

Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης και επειδή πρέπει να διατηρηθεί το πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα, για το οποίο η Δημοτική Παράταξη ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’ έχει δώσει «δείγματα γραφής» τα τελευταία έξι χρόνια, διευκρινίζονται τα παρακάτω:
1. Είναι γνωστό σε όλους τους δημότες μας ότι ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’ κ. Νίκος Ράπτης διακηρύττει σε όλες τις ομιλίες του και σε όλους τους τόνους την ενωτική του εξαγγελία ότι ‘δεν υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών στο νησί μας και διαχωρισμός τους βάσει καταγωγής’ όπως κάποιοι προσπαθούν τεχνηέντως να διαδώσουν.
2. Στη συγκεκριμένη ομιλία του κ. Νίκου Ράπτη, απόσπασμα της οποίας έχετε βιντεοσκοπηθεί από τον κ. Π. Λιάσκο, δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο στο κείμενο του δεν αναφέρεται ότι ακριβώς ακούγεται.
Στο απόσπασμα που έχετε αναρτήσει αναφέρεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ‘ο τόπος μας έχει μπροστάρηδες ντόπιους, έχει Σαλαμίνιους μπροστάρηδες’, αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιο είναι το πρόβλημα του κ. Π. Λιάσκου; Ας το ακούσει ξανά, προσεκτικά.
Δεν αισθάνεται ότι είναι ντόπιος; Δεν αισθάνεται ότι είναι Σαλαμίνιος; Τι είναι τελικά;
3. Για την αναφορά της ανάρτησης στον όμορο δήμο είναι πασιφανές ότι αφορά το Δήμο Περάματος και τον κ. Γλύκα και όχι τον άλλο δήμο του νησιού μας.
Συγκεκριμένα στην ομιλία στηλιτεύτηκε η πρόταση του κ. Γλύκα στο ΚΥΣΥΜ για την ζεύξη Περάματος – Σαλαμίνας, για την ψηφιακή αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας από τον Δήμο Περάματος, για την μεταφορά της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης στην Κυνοσούρα και το γεγονός ότι πέρυσι απέκλεισε το νησί. Όλα αυτά για εμάς χωρίς εμάς.
Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία και θέλουμε να σας συγχαρούμε για την προσπάθεια σας με την δημιουργία ενός νέου ιστολογίου (blog) για τα προβλήματα του νησιού μας.
Γραφείο Τύπου ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’
Νίκος Ράπτης
Υποψήφιος Δήμαρχος

12 σχόλια:

  1. ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ10/3/10 16:22

    ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/10 18:02

    Αγαπητέ κ. Ράπτη, δεν θα σχολιάσω την ανάρτηση σας αν και μπαίνω στον πειρασμό μια και με τσιγκλάτε.
    Η πρόθεση μου όμως δεν ήταν να αντιπαρατεθούμε αλλά να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που δεν το είδα.
    Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία
    Με σεβασμό
    Π. Λιάσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/10 15:25

    TRIXES NIKO DEN MPALONESAI ME TETEIES DHLOSEIS MAIMOY. EPANALAMBANEIS TO LAUOS SOY.EGO STO LEO...O PROIN FILOS SOY.ME EFTISES KAI SE FTYNO.lypamai an se stenaxoro alla kai mena me stenaxorises.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/3/10 15:29

    ego eimai ayto poy moy apodideis jenos oson afora thn entopiothta moy alla pio salaminios apo polloys salaminioys.ayto den katalabes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/3/10 19:01

    ΡΕ ΝΙΚΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΑΡΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/3/10 22:26

    Ράπτη εγώ δεν σε στηρίζω γιατί είσαι με τον επιχειρηματία που έχει καταστρέψει το νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/3/10 23:59

    10:26 ποιος ειναι ο επιχειρηματιας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/3/10 02:39

    Τον ντρούλη ντρούλη χοντρούλη εννοεί που τα πίνει στο deal με τον Ράπτη και κλείνουν συμφωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/3/10 03:45

    Ντρουλη ντρουλη σκατουλι, κανεις υπερωριες βλεπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πόσο σου δίνει την ώρα ο Αγιαννης,
    βοήθειά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/3/10 11:12

    Ντρούλη ντρούλη χοντρούλη είπες στον Ράπτη εκείνη την ημέρα στο deal με ποιο κόλπο περνούσες τα φορτηγά σου με τεράστια έκπτωση; Κορόιδα Σαλαμίνιοι περνάμε και πληρώνουμε κάθε μέρα για την δουλειά μας το φέρρυ στο ακέραιο και ο ντρούλης ντρούλης χοντρούλης περνούσε σχεδόν τζάμπα. Αυτόν υποστηρίζουν οι υποψήφιοι δημαρχοι μας και του κάνουν πλάτες. Καμαρώστε ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/3/10 12:10

    Ντρουλη σκατούλι,που τα βρίσκει ο δικό σου και τα σκορπά;
    Από τα βενζινάδικα ή από .......
    ¨Εχεις καλό μισθό τουλάχιστον ή
    σε έπιασε και εσένα κότσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/3/10 13:50

    Ο χοντρός που σας κερνάει ένα καφεδάκι και τον προσκυνάτε όλοι μάλλον σας κρατά στο χέρι. Ντρούλη ντρούλη χοντρούλη τα φορτηγά σου είναι γεμάτα σκόνη και μολύνεις τον καθαρό μας αέρα. Αυτά κ. Ράπτη δεν τα βλέπεις ότι μας υποβαθμίζει καθημερινά το περιβάλλον; Τα παιδιά μας εισπνέουν την σκόνη του λατόμου και εσύ σιωπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.