Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Αυγ 2011

… μια συνεδρίαση που μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά πρωτίστως για την αντιπολίτευση που πορεύεται χωρίς πυξίδα στον δημοτικό ωκεανό …

·         Δεν γνωρίζω αν η σημερινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι έγκυρη ή άκυρη, γιατί είναι θέμα προς διερεύνηση μια κι έτσι λέγαμε κάποτε για την προσφυγή της κας Νάννου σ’ ότι αφορά την σύνθεση της διοίκησης του λιμενικού ταμείου και τελικά η κα Νάννου απεδείχθη πιο διαβασμένη απ’ όλους μας και τελικά δικαιώθηκε και μπράβο της.

·         Εκείνο που τελικά γνωρίζω ότι η σημερινή αντιπολίτευση στον δήμο είναι «άκυρη» η οποία χωρίς μπούσουλα και πυξίδα προσπαθεί να αντιπολιτευτεί την σημερινή δημοτική αρχή μάταια.

·         Μαθαίνω πως η αντιπολίτευση διαφωνώντας βαθιά με τις επιλογές του δημάρχου και την πρόταση του να βγει ο δήμος από την σημερινή οικονομική κατάσταση, αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο ώστε να μην συμπληρώσει τον ποθητό αριθμό 22 και να μην πάρει απόφαση…. ….

·         Ωραία, και ποια είναι η δική τους πρόταση; Πως αντιλαμβάνονται το αύριο του τόπου; Που είναι η δική τους ξεχωριστή ή ακόμα καλύτερα «κοινή ανακοίνωση» για το θέμα σ’ όλες τις εφημερίδες και τα blogs του νησιού μας ώστε να ενημερωθούν οι ταλαίπωροι κάτοικοι και να πάρουν θέση;

·         Άκρα του τάφου σιωπή; Δεν μας χρειάζονται τώρα; Θα μας χρειαστούν στις επόμενες εκλογές; Μας θεωρούν απλά ταμειακές μηχανές που θα καλύψουμε γι’ άλλη μια φορά τα ταμειακά τους ελλείμματα;

·         Μπράβο στην κα Γιωργία Γκαβογιάννη που πήγε, έκανε την δική της πρόταση και την στήριξε μέχρι τέλους, ποια είναι όμως αυτή η πρόταση; Δεν γνωρίζουμε, δεν μας έκανε την τιμή να μας ενημερώσει. Κα Γιωργία, η επικοινωνία με το Ε-Μαιλ είναι εντελώς δωρεάν και δείχνει σεβασμό στον πολίτη στο όνομα του οποίου προς τιμή σας αγωνίζεστε.

·         Κι άφησα για το τέλος το δίδυμο του κ. Ράπτη που έμεινε ακέφαλο κι όπως λένε οι Κασσάνδρες απορροφήθηκε ήδη από την δημοτική πλειοψηφία. Ας το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους και να μην εκτίθενται πλέον, ας διαβάσουν επιτέλους τον κώδικα ή ας δηλώσουν ευθέως την συμπολίτευσή τους.

Γι’ αυτούς κι άλλους «5.000» λόγους και τις επόμενες εκλογές θα σας τις πάρει ο δήμαρχος αεράτα εκτός κι αν αποφασίσετε κάποτε να κάνετε αντιπολίτευση που δεν το βλέπω. Μέχρι τότε αναμένουμε τις ενημερώσεις σας.


17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/8/11 21:01

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΤΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/8/11 22:42

    Μόλις γύρισα από το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.
    Θαυμάστε τα εξαπτέρυγα του Τσαβαρή: Στάμος Μπακαούκας και Λάκης Παπαγεωργίου οι οποίοι ψήφισαν με τα δύο χέρια την εισήγηση του Τσαβαρή για αναχρηματοδότηση του χρέους των 12 εκατομμυρίων ευρώ προς το Τ.Π.& Δ, φεσώνοντας το Δήμο με επιπλέον τόκους 7 ναι επτά εκατομμυρίων ευρώ.
    Μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε πάλι, την άλλη 4ετία.
    Είναι διαμάντια - τεφαρίκια.
    Ουστ απο δω, ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/8/11 00:22

    ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΜΗ ΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΟΡΕΔΗ Ο ΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΗ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΗ ΤΟΤΕΣ ΔΑ ΔΗΣ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΔΑ ΓΕΛΑΣΗ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/8/11 03:11

    Δεν κατάλαβες!
    Πίσω απ΄αυτούς είναι ο Νικολάκης.
    Λίγο πριν την ψήφιση της πρότασης, ο Παπαγεωργίου από τη θέση του που ήταν, τηλεφωνεί με το κινητό του, γυρίζει στον Μπακαούκα του λέει κάτι στ΄αυτί, και μετά ψηφίζουν και οι δυό τους ΝΑΙ στην πρόταση του Τσαβαρή.
    Τυχαίο; δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/8/11 12:25

    κοιμηθητε καλα ολοι σας
    ο << μεγαλος >> σημερα πηγε κυπρο να φτιαξει οφ σορ εταιρεια .
    απευθειας εξωτερικο θα φευγουν τα χρηματα .
    ειναι πολλα τα λεφτα αρη

    το μεσημερι μετα το περας των εργασιων θα αναχωρησει και αλλο ατομο για κυπρο οχι για δουλεια αλλα για τριημερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/8/11 14:45

    Τραυλέ σταμάτα να γράφεις μαλακιές αυτό που έκανες εσύ στην Κύπρο δεν το κάνουν όλοι βλάξ εσένα πρέπει να ψάξουν και να δεις λαυράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/8/11 18:11

    σε μια περιοδο που ολοι ψαχνουν για μετρητο είναι λάθος η μειωση της δόσης ωστε να λειτουργει ο δήμος ή μηπως προτιματε να μην πληρώνονται οι εργαζομενοι και να κατεβασει ρολά ο δημος; μηπως παρουμε και εμεις οι προμηθευτες κατι απο τα οφειλομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/8/11 18:37

    Τσαβαρή σε βλέπω μαζί με τους συμβούλους σου γιά το ειδικό δικαστήριο μ'αυτό που έκανες και φέσοσες τον δήμο με 7.000.000 ευρώ γιά τα επόμενα χρόνια.
    Και γιατί παρακαλώ;
    Μήπως ο δήμος δεν πληρώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ τις τοκοχρεολυτικές του δόσεις;
    'Η μήπως το έκανες γιά να πάρεις περίοδο χάριτος και να μπορέσεις να κάνεις κάποια έργα με τα λεφτά των δόσεων;
    Τσαβαρή θα πας φυλακή να το θυμάσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/8/11 11:22

    Oάνθρωπος είναι άσχετος, μόνο γιά αντιπολίτευση κάνει και αυτή γιά προσωπικό όφελος.
    Είναι σαν δήμαρχος, να τον "κλαίνε οι ρέγγες".
    Δεν γνωρίζει ότι γιά να πάρει απόφαση γιά επιμήκυνση του χρέους χρειάζεται πλειοψηφία των 2/3 των δ.σ.;
    Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα χρέωνε τον δήμο μας με 7 εκατ.ευρώ.
    Πιστεύω ότι τώρα υπάρχει ο χρόνος να ενημερωθούν σωστά ΟΛΟΙ οι δ. σύμβουλοι.
    Ανάγκη στάσης πληρωμών ΔΕΝ υπάρχει γιά το δήμο μας αν και είναι υπερχρεωμένος.
    Τον Τσαβαρή δεν τον νοιάζει αν θα χρεώσει αναίτια τον δήμο μας με 7 εκατ. ευρώ.
    Φτάνει να έχει χρήματα ζεστά στο ταμείο γιά κάθε... ανάγκη και ο νοών νοείτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/8/11 15:42

    ΡΙΤΣ ΠΡΙΤΣ ΚΟΙΝΩΣ ΡΟΥΤΣΟΥ ΠΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΓΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/8/11 18:05

    Αγαπητέ admin ή κατά παραγγελία συγγραφέα, φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς τα πράγματα, η μειοψηφία δεν παρουσιάστηκε γιατί δεν ανέχεται τον εμπαιγμό του δημάρχου, στο συμβούλιο της Δευτέρας 1/8 όταν έφερε το θέμα έγιναν και προτάσεις και μάλιστα παρουσία λέκτορα του πανεπιστημίου Πειραιά, όταν τα πράγματα στριμώχτηκαν στη συζήτηση για τα χρόνια επιμήκυνσης, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος για να δικαιολογήσει την απόφασή του επικαλέστηκε το γνωστό « πολιτική απόφαση». Η απόφαση αυτή δεν έτυχε των 22 ψήφων που απαιτούνται και γιαυτό και το έκτακτο, ποιο λόγο εξυπηρετούσε η παρουσία της μειοψηφίας αφού είχε τοποθετηθεί και δεν πρότειναν κάτι διαφορετικό, ποιος δουλεύει ποιόν, η μειοψηφία σέβεται το ρόλο της και δεν παίζει με τους θεσμούς, και βέβαια η απόφαση που λήφθηκε με 19 ψήφους για τον δανεισμό ευτυχώς δεν έχει καμία αξία. Αλήθεια οι υπόλοιποι της πλειοψηφίας που απουσίαζαν που ήταν; μαζευτείτε πρώτα εσείς και μετά να βρείτε σχοινί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ φίλε blogger (Ο/Η Ανώνυμος 6/8/11 18:05 είπε...),
    φαίνεται πως αυτό το blog δεν το παρακολουθείς στενά και γι’ αυτό τον λόγο, με αδικείς και με χαρακτηρίσεις «κατά παραγγελία συγγραφέα» πράγμα που δεν το έκανα ποτέ στην ζωή μου.
    Αντιλαμβάνομαι ότι θίχτηκες γιατί προφανώς ανήκεις στην μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου. Δεν είχα στόχο να σε θίξω εσένα προσωπικά πολύ δε περισσότερο όλη την μειοψηφία, (αν άθελα μου το ‘κανα, συγνώμη) στόχο είχα να αφυπνίσω όλους σας να οργανωθείτε τώρα πριν είναι πολύ αργά.
    Ο κόσμος αγαπητέ φίλε χρειάζεται υπεύθυνη ενημέρωση από υπεύθυνα χείλια με υπογραφή από τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων για ΟΛΑ τα τρέχοντα ζητήματα κι όχι ευκαιριακά αν και όποτε.
    Αυτό ακριβώς έγραψα, δεν μπορούμε να κάνουμε αντιπολίτευση για λογαριασμό σας εμείς οι bloggers από μόνοι μας γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Όταν θα έρθουν οι επόμενες εκλογές, δεν θα ψηφίσει ο κόσμος εμάς, αλλά εσάς, και πρέπει να γνωρίζει τις δικές σας θέσεις από πρώτο χέρι. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να μάθετε να βομβαρδίζετε με δελτία τύπου τα blogs με στοιχεία και να προβάλετε τις δικές σας θέσεις επιτέλους.
    Δεν σας κριτικάρω γιατί δεν πήγατε στο συμβούλιο, αλλά γιατί δεν μας ενημερώνετε να γνωρίζουμε και κατέληξα πως γι’ αυτούς τους λόγους κι άλλους 5.000 (σχήμα λόγου το νούμερο) και τις επόμενες εκλογές θα τις πάρει αεράτα ο Τσαβαρής αν δεν το καταλαβαίνεις και τώρα ειλικρινά λυπάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/8/11 20:11

    Δίχως να σε προσβάλω, πιθανότατα όλη η αντιπολίτευση κρατάει σε απόσταση τα μπλογκς μετά από αυτό που έπαθε ο τσαβαρης
    είναι όλοι τους καχύποπτοι και για μένα καλά κάνουν.
    Όσο αφορά τα μπλογκς δεν έχετε [κατά την άποψη μου πάντα] κανένα δικαίωμα στο να δημοσιοποιήσετε τις θέσεις ουδενός και όποιος πιστεύει ότι πρέπει να το κάνει να γυρίσει το μπλογκ σε πορταλ και να το κάνει δημοσιογραφικό.
    Το μπλογκ είναι εν ημερολόγιο μπορείς να τονίσεις δέκα πράγματα που έμαθες, που είδες και να γράψεις την άποψη σου[άλλο το οι δρόμοι έχουν τρύπες τι θα κάνεις δήμαρχε? και άλλο το που πήγαν τα χρήματα για τις γούβες στους δρομους? ,θα επανέλθω και δεν επανέρχεσαι ποτέ] τι λες και εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/8/11 20:14

    Admin γιά τα 7 εκατ.ευρώ που θέλει να φεσώσει τον δήμο ο δήμαρχος,γιά δικά του "παιχνίδια", τι έχεις να πεις;
    'Ακου πολιτική απόφαση.
    Ρε δήμαρχε δεν ξέρεις ότι όλες οι αποφάσεις που πέρνει το δ.συμβουλίου είναι εκ της φύσεως των πολιτικές.
    Τι μπούρδες τσαμπουνάς;
    Που απευθύνεσε σε χαχόλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/8/11 20:19

    Είναι φως φανάρι ότι θέλει ο δήμαρχος θέλει να απαλλαγεί από τις υψηλές δόσεις των δανείων για να έχει κάποια χρήματα και να κάνει έργα από μπετόν. Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/8/11 01:28

    Ρε παλικάρια για μαλάκα τον έχετε τον Τσαβαρή αν ναι ρωτήστε την Γκαβογιαννη που δεν κάνει λάθος ο περισσός το ΚΚΕ είναι κώδικας από μόνος του το θέμα πάει και τελείωσε μήπως δεν ξέρει ολόκληρη αντιπολίτευση ΤΗΝ ερμηνεία τον κώδικα; ρωτήστε το κκε δεν είναι ντροπή 176-παραγραφος 4 καλή νύχτα λεβέντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/8/11 01:39

    toxa skeftei kai go alla meta poy thn efage apo thn nannoy me ta 108 xiliarika gia etsi ton kovo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.