Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Αυγ 2011

Σύλληψη υπαλλήλου καθαριότητας



Σαλαμίνα 12 Αυγούστου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα : Σύλληψη υπαλλήλου καθαριότητας
Στην προσπάθειά του ο Δήμος μας να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις καθαριότητας που έχει κατά τη θερινή περίοδο η Σαλαμίνα, αναλαμβάνει κάποιες ευθύνες, όπως η μεταφόρτωση και η τελική μεταφορά των απορριμμάτων, με αποτέλεσμα, όπως ομολογείται, το νησί μας να παρουσιάζει φέτος μια καλύτερη εικόνα από άλλες χρονιές.

Δυστυχώς, ακόμα και τώρα, δεν έλειψαν οι αρνητικές παρεμβάσεις συμπολιτών μας που «ενδιαφέρονται» για το καλό του τόπου. Έτσι, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011, κατόπιν καταγγελίας, συνελήφθη εργαζόμενος στην καθαριότητα κατά την ώρα της εργασίας του.
Από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη, επενέβη συμπαριστάμενος στον εργαζόμενο και αφού δόθηκαν αμοιβαία οι αναγκαίες εξηγήσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας,  ο εργαζόμενος  αφέθη ελεύθερος, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά ότι το «στοίχημα» δεν κερδίζεται με ευχολόγια και ευθυνοφοβίες, αλλά με ρίσκα και σωστές πρωτοβουλίες.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/8/11 00:12

    Ρε Τσαβαρή θα μας τρελάνεις; Πόσες καταγγελίες έκανες εσύ προσωπικά στον Αγαπίου και κυρίως στον Σοφρά;
    Ξεχνάς πως με δική σου παρέμβαση έκλεισε η μεταφόρτωση επί Σοφρά; Ξεχνάς που έβαζες τους ρουφιάνους σου οδηγούς να τραβούν φωτογραφίες και να σε ενημερώνουν για να «επεμβαίνεις» προσωπικά.
    Εσύ τότε ενδιαφερόσουν για το «καλό» του τόπου; Άϊ συχτήρ ΒΡΩΜΙΆΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/8/11 00:35

    ΒΡΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΗ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΥΤΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΕΝ ΔΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑΔΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΗ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΩ ΣΕ ΦΟΥΛ ΖΕΖΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ Η ΜΕΤΑΦΩΡΤΟΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΛΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΚΥΛΟΒΡΟΜΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΔΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/8/11 09:26

    Φανελά πάλι θέμα έγινες; Την μία πατάτα μετά την άλλη κάνει ο δήμαρχος. Τώρα θα την πληρώσει κι αυτός που έδωσε το οικόπεδο του για να γίνει εκεί ο παράνομος σταθμός. Έτσι να αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά μία τάξη. Τους οδηγούς λυπούμαστε μόνο που αναγκάζονται να τρέχουν στην αστυνομία για τις παρανομίες του δημάρχου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/8/11 16:08

    καλα ρε φιλε, ο Φανελλάς τι σου φταιει; Μηπως δεν ξερεις πως ο δημαρχος ανακατευεται σ' όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/8/11 10:04

    Ο Φανελάς είναι αντιδήμαρχος καθαριότητας. Μήπως φταίει ο Μπίλιας για αυτό το κατάντημα και να απευθυνθούμε σε αυτόν; Αν δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του που θα πηγαίνουν κάθε μέρα οδηγούς στο αυτόφωρο τότε να παραιτηθεί. Γενικώς μου φταίνε όσοι παίνρουν 2700 ευρώ το μήνα για να κάνουν κάποιο έργο και δεν αφήνουν νόμο για νόμο που να μην παραβιάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.