Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Αυγ 2011

Για το «καράβι» που ‘ναι τώρα και δυο μήνες στην μεγάλη σκάλα «παράνομα» και παίρνει τζάμπα ρεύμα θα μιλήσει κανένας; (δεύτερη ανάρτηση)


Από σχόλιο αναγνώστη μας,

Το θέμα μας είχε απασχολήσει ξανά στις 26 Ιουν 2011 με ανάρτηση από σχόλιο αναγνώστη μας, όμως και τότε δεν πήραμε απάντηση από κανένα «αρμόδιο» όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά γιατί οι καθ’ ύλην αρμόδιοι πρόεδρος λιμενικού και δήμαρχος, απαξιώνουν τον λαό που τους εξέλεξε και δεν απαντούν στα ερωτήματα του.

Έτσι ο blogger επανέρχεται (TO ENA KARABI STH SKALA TH MEGALH POY PARANOMA EDO KAI MHNES EXEI DESH ANTI NA FIGI EGINAN DYO UA GRAPSI KANENAS TIPOTA?)

Αγαπητέ φίλε, εμείς ευχαρίστως το επαναφέρουμε το θέμα, πλην όμως πιστεύω πως και πάλι δεν θα λάβεις απάντηση μια και η «εξουσία» σ’ έχει απαξιωμένο πλήρως. Αυτό όμως, καλό είναι να το θυμηθείς και στις επόμενες εκλογές.


26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/8/11 10:41

    τι να σου απαντήσουν ρε μπαγλαμά
    τι το πέρασες το μοτορσιπ; την βάρκα του καμπουρη αντρεα, άντε μπήκε στο λιμάνι δεν το ξέρει κανείς, έδεσε και έβαλε και την πρίζα.

    κανε μας την χάρη και αν νταραβέρια με τους πλοιοκτήτες τράβα βρεστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/8/11 12:55

    Αν θες απάντηση απ’ τον δήμαρχο, βάλε τα καραβάκια σε φωτοβίντεο με μουσική υπόκρουση το άχ κουνελάκι-άχ κουνελάκι κι αμέσως θα σε κατακεραυνώσει με δελτίο τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/8/11 18:42

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΕΖΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ 5 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ 35 ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ;ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ.ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ!!ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ(ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΣΑΣΤΕ)ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!!!!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ!!!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ;ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΦΑΣΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΕΡΟΙ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ;ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΤΟΡΣΙΠ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚ.ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/8/11 20:58

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΣΩΣΑΝ ΜΕ 50.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΡΕ ΜΑΓΓΕΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ,ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/8/11 11:28

    Ποιόν θα ψηφίσουμε αυτόν που έχει κάνει εταιρεία μέσα στη δημαρχία και πουλάει κομπιούτερς και τα συναφή μαζί με τον μεγάλο πατριώτη τον Νίκο το λαούτο; Αυτόν που έβριζε αυτούς που στα δημοτικά συμβούλια ήθελαν να τον δείρουν και τους έδωσε το νταμάρι στο δεύτερο γυμνάσιο και βγάζουν ω τα λεφτά, ενώ θα μπορούσαν να ήτανε ανταποδοτικά στο δήμό; Αυτόν που έκανε διαφήμιση στα μπλόκς πως θα διώξει τον αγγέλου και τώρα του παραχωρεί γή και ύδωρ; Ποιόν αυτόν που τα σκουπίδια τα θάβει και κάνει ότι δεν είναι αυτός; Ποιόν αυτόν που έχει υποβαθμίσει το δημοτικό συμβούλιο, αφού μιλάει μόνος του και έχει ρημάξει τον τόπο; Ποιόν αυτόν που μας έχει ταράξει στη διαφήμιση για τις βρυξέλες, τα μετάλια, τις γιορτές και τις φιγούρες σε έναν υπερχρεωμένο δήμο; Ποιόν αυτόν που έφερε όλους τους πεθαμένους και αποτυχημένους στο δήμο να κάνει την κούλουρη αγνώριστη γιατί θα την πάει 50 χρόνια πίσω; Ποιόν το δήμαρχο των γρμαμματίων, των εθελοντών και αμαρτωλών; Ποιόν τον δήμαρχο του εντέλεσθαι για τις απ' ευθείας αναθέσεις και τα έργα, αλλά πουθενά δεν βάζει την υπογραφή του και οι τιμές των έργων είναι ανεξέλεγκτες; ΠΟΙΟΝ; ΠΟΙΟΝ; ΠΟΙΟΝ; ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ. ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/8/11 12:09

    Ρε ΜΑΛΑΚΑ 11'28 τι βλακιεs λεs μεχρι και σημερα ο Δημοs δεν εχει αγορασει κανενα κομπιουτερ,κανει ανοιχτο διαγωνισμο και οποιοs τον παρει,περιμενε λιγο και τοτε βγαλε τιs κακιεs σου.Ακομα μια κατασταση μεγερα θεμελια που εφτιαξε ο ΣΟΦΡΑΣ με τον ΑΓΓΕΛΟΥ δεν μπορει να αλαξει τοσο ευκολα αλλα ομωs περιμενε και εδω λιγο και θα δειs. Ο Δημαρχοs δεν εχει θαψει ουτε κιλο σκουπιδια αλλα τα μεταφερει ΟΛΑ.Για αυτο βουλωστο και παψε τισ βλακειεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/8/11 13:11

    θα σε φάει το περίμενε αγοράκι,
    πασοκτζής είσαι; γιατί και το θα είναι το φόρτε σου μαζί πάντα με το περίμενε

    περίμενε λίγο θα βγει η τετραετία

    απο το βρισίδι που εριξες του αποπανω
    να υποθέσω οτι είσαι και θαυμαστής του πάγκαλου;
    θα θαθαθα θαθα, θα θα θα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/8/11 13:19

    Ο δήμαρχος που σέβεται τον τόπο, τους πολίτες και τον έαυτό του δημοσιοποιεί τις καταστάσεις αγορών από τότε που ανέλαβε μέχρι σήμερα τη δημαρχία. Δημοσιοποιεί τις απ' ευθείας αναθέσεις με τα ποσά από την οικονομική υπηρεσία με υπογραφές των διευθυντών και την δική του για κάθε χρήση του πολίτη. Όπως ακριβώς έκανε όταν δημοσιοποίησε το πόθεςν έσχες και κέρδισε τις εκλογές. Έναν τέτοιο δήμαρχο δεν θα τον ψηφίσω μόνο, αλλά θα γίνω υποτελής του εγώ και όλοι οι πολίτες του τόπου. Να λοιπόν η πρόκληση, ας το κάνει εδώ και τώρα. Με κολπάκια, ψευτοπολιτικές, με ψευτιές και αρπαχτές ο τόπος ποτέ δεν πάει μπροστά. Να αποβάλεται τον εκχυδαισμό και να γράφετε με πολιτικό λόγο και επιχειρήματα γιατι η ξεφτίλα σας μεγαλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/8/11 14:17

    Μα τι είναι αυτά που λες, έβγαλε το λαμόγιο σου το Ε-9 που του ζήταγε ο Σοφράς; Όχι βέβαια γιατί δεν τόλμησε να παρουσιάσει τα ακίνητα του ο δημόσιος υπάλληλος της νομαρχίας. Δεν θα γίνεις υποτελής γιατί είσαι.
    Για πες μας την μεζονέτα που αγόρασε στο Πέρανι πάνω από 300.000 Ευρώ από πού την αγόρασε από τις «ενισχυτικές καταθέσεις» του Καψή; Κακόμοιρε γελά όλη η Σαλαμίνα με τα χάλια σας και πουσαι ακόμα.
    Ποιος περίμενε απ’ τον Κουτσιλαίο να κρατά το «φαναράκι» του δημάρχου ποιος περίμενε οικογενειάρχες άνθρωποι στον συνδυασμό του να το παίζουν τσατσάδες μόνο και μόνο αναμένοντας μια αντιδημαρχία στην πορεία, άντε να μη σου πω τι θα πάρουνε γιατί θα το σβήσει ο admin. Πουναι ρε η σοβαρότητα σας, πουναι ρε τα παντελόνια σας ξεφτίλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/8/11 14:26

    Ρε κάφρε 21/8/11 12:09, δε φτάνει πουσαι λαμόγιο και μαλάκας είσαι και ψεύτης,
    • Καινούργιο LapTop δεν έχει ρε το «κορίτσι» του Δημάρχου;
    • Καινούργιο Η/Υ δεν πήρε η ιδιαιτέρα του;
    • Καινούργιο LapTop δεν πήρε ο Καλογήρου
    Άϊ sichtir μαλάκα και ψεύτη που ‘ρθες να δουλέψεις εσύ τους Κουλουριώτες κάθαρμα του κερατά. Να μην σου περάσω κι όλα τα υπόλοιπα και στ’ άλλα γραφεία λαμόγια, να μας πεις ρε με ποιες διαδικασίες παραγγέλθηκαν ΟΛΑ κι ας τα φούμαρα μαλάκα τα ψωμιά σας τέλειωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/8/11 14:38

    ΚΟΥΛΟΥΡΙΏΤΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΑΔΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΈΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΛΑΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ. TI ΘΕΛΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/8/11 17:13

    Ο άνθρωπος δεν παίζεται διέλυσε τρεις κομματικές οργανώσεις στην Σαλαμίνα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ .
    Εχει αλώσει όλο το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο ,σε λίγο όταν θα ξυπνήσουμε θα καταλάβουμε σε τι λούκι έχουμε μπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/8/11 17:27

    18:42 κακως τα εβαλες με τον τεζα. του ανατροπεα μου φαινεται ειναι η καταγελία γιατι κατι τετοια αυτος κανει μονο. ασε που εχει μαλωσει με πολλους στην παραλια ηδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/8/11 18:04

    ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΕΙΣ, ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΈΓΩ ΛΟΓΩ ΤΙΜΉΣ. ΠΡΟΣΚΥΝΏ ΑΦΈΝΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΈΝΑ ΣΥΚΑΛΆΚΙ, ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! ΕΝΑΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΝΕΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΆΝΤΡΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΝΚ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΕΣΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΟΥ....ΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΠΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/8/11 20:19

    17,27 ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ. Ο ΤΕΖΑΣ,ΟΙ ΜΠΛΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,Ο ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ,ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚ.ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΝΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΤΩΜΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΕΣΩΣΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ 50.000.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!!!!. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΜΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΜΟΤΟΡΣΙΠ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Η Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/8/11 14:02

    ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΡΗΤΟΡΑΚΙΑΣ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ; Ε! ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/8/11 14:59

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/8/11 18:08

    ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/8/11 19:33

    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΠΟΣΑ ΔΥΣΠΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΒΑΡΙΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΒΑΡΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/8/11 19:52

    ο Σωκρατης θα κατέβει,για βαρίδια δεν ξέρω δεν έχω δει, αλλά για να λες εσύ κάτι θα ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/8/11 20:44

    ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 14,26 ΤΑ ΤΡΙΑ Η ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΝ ΠΗΡΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 2000Ε Η 3000Ε Η ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ 4000 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΕΡΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ;ΤΑ 26.000,000 Ε ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 8.000.000Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ; ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ 1.000.000.ΕΥΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ;ΤΑ 45.000Ε ΠΟΥ ΕΔΟΣΕ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟ 2010 ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΝΕΙ 15,000Ε ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ; ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΑΥΤΗ 45.000.000Ε ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΠΟ 2.500.000Ε ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ . ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΟΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/8/11 21:02

    εμένα η μανούλα μου έλεγε η μια καρφίτσα πάρεις η ένα καράβι το ίδιο και το αυτό είναι

    για σένα που κάνεις συμψηφισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/8/11 23:11

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΤΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ; ΑΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/8/11 17:55

    φιλε 14΄26 οπωσ λεσ ο τσαβαρησ τα αγορασε απο κουλουριωτη,οφιλοσ σου οσοφρασ πηρε 250000ε υπολογιστεσ απο ξενουσ .τι λεσ εσυ οτι ειναι καλιτερο τα δυο χιλιαρικα του τσαβαρη σε ντοπιο η τα 250000 του σοφρα σε ξενο; αλοστε αν θελεισ παιρνεισ σαν δημοτησ αδεια εισαγγελεα και μαθενεισ απο τον δημο τιμεσ και τοτε φιλε ριχνεισ δικαια ευθυνεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/8/11 17:56

    φιλε 14΄26 οπωσ λεσ ο τσαβαρησ τα αγορασε απο κουλουριωτη,οφιλοσ σου οσοφρασ πηρε 250000ε υπολογιστεσ απο ξενουσ .τι λεσ εσυ οτι ειναι καλιτερο τα δυο χιλιαρικα του τσαβαρη σε ντοπιο η τα 250000 του σοφρα σε ξενο; αλοστε αν θελεισ παιρνεισ σαν δημοτησ αδεια εισαγγελεα και μαθενεισ απο τον δημο τιμεσ και τοτε φιλε ριχνεισ δικαια ευθυνεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/9/11 19:20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.