Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Αυγ 2011

Μυστική διπλωματία σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου


Στη συνεδρίαση της 1ης Αυγούστου και στα θέματα προ ημερήσιας διάταξης, η κα Μεαγκώφ έφερε θέμα για συζήτηση, σχετικό με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Βλητικού Σταθμού, επικαλούμενη έγγραφο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (ΚΕΔ). {ανάγνωση εγγράφου εδώ}

Ο δήμαρχος ο οποίος αιφνιδιάστηκε από την παρουσίαση του εγγράφου, στη συζήτηση που έγινε, είπε ότι, γνωρίζει το θέμα, ότι βρίσκετε σε συμφωνία με το ΓΕΝ και ότι εν όψει της παραχώρησης της νήσου Αγίου Γεωργίου, δεν κρίνει σκόπιμο στη παρούσα φάση να μπει σφήνα ο Δήμος στη διεκδίκηση του Βλητικού Σταθμού από το ΓΕΝ.

Αυτή η μυστική συμφωνία-διπλωματία αποτελεί απόδειξη τοπικής μειοδοσίας.

Ο Βλητικός Σταθμός είναι μία περιοχή που αποτελεί ζωτικό χώρο της πόλης της Σαλαμίνας, είναι αδιανόητο να επιτρέψουμε στην ΚΕΔ να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μορφή αξιοποίησής της, επιβάλλονται άμεσα κινητοποιήσεις του Δήμου προς την ΚΕΔ.

Σύμφωνα με την πρόταση του τέως δημάρχου κου Σοφρά «επιτροπή από τον Δήμαρχο και του επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων που να χειριστούνε το Θέμα και την διεκδίκηση του χώρου από την ΚΕΔ». Ως έσχατο βήμα στη διεκδίκηση του χώρου δεν θα πρέπει να απορριφθεί η αγορά του από το Δήμο.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/8/11 14:26

    Η περιοχή του βλητικού σταθμού να επιστραφεί στους ιδιοκτήτες του .
    Αφού έπαυσε να λειτουργεί για τον σκοπό που έγινε η αναγκαστική απαλλοτρίωση.
    Την περίοδο μετά τον εμφύλιο όποιος αντετίθεντο στην κρατική εξουσία τον έστελναν στα ξερονήσια.
    Να ξέρει ο πρώην και ο νυν δήμαρχος και όλοι οι περί τον δήμο, ότι υπάρχουν ιδιοκτήτες που δεν έχουν αποδεχτεί την απαλλοτρίωση της μίας δραχμής το μέτρο, που τα χρήματα δεν τους έφταναν ούτε για την ένσταση του δικηγόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/8/11 16:08

    Ο Βλητικός σταθμός θα κυριχθεί προστατευόμενος υδροβοιότοπος συμφωνα με το Προεδρικό διάταγμα του υπουργείου περιβάλλοντος. Για δείτε εδώ: http://sites.google.com/site/perivos/anakoinoseis/tipotadenpaeichameno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/8/11 22:06

    ΣΟΦΡΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/8/11 09:26

    Αφήστε το νησί του αγίου Γεωργίου στον δήμο για να κάνει κάτι αναπλάσεις από μπετόν να γλείφετε τα δάχτυλα σας. Αυτό το μπετόν είναι η κινητήριος μηχανή του δήμου τα τελευταία χρόνια. Ούτε πετραδάκι εκτός Σαλαμίνας όπως έλεγε και ο σοβαρός, μετριόφρων και πάντα ειλικρινής κ. Τσαβαρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/8/11 20:03

    ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΙΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ .35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ,.ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ,ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 40.000.000Ε ,ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΕΜΕΙΝΕ ΑΤΕΛΕΙΟΤΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΗΤΙΚΟ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΠΥΡΑΚΗ ΤΟ 2006 ΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΟΡΘΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝΑ ΕΛΑΦΡΥΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΜΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ,Γ'ΑΥΤΟ ΠΙΠΗ GO HOME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/8/11 10:43

    ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΙΠΗ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/8/11 13:07

    Ποιο ΣΔΟΕ ρε ΤΣΑΒΑΡΙΚΟ λαμογιο!! Ας παιε το ΣΔΟΕ στον ΤΣΑΒΑΡΗ, που κανει εκλογες αγοραζει σπιτια, που τα ειχε ολα αυτα τα λευτα ο υπαλληλος της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ κρυμμενα!!!!!. Η τα ειχε μηπος απο το πρακτορειο!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/8/11 18:04

    ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/8/11 17:29

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙ Σ.Δ.Ο.Ε ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΑΡΧΟΣ Η Ο ΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΤΟΥ ΝΑ ΒΙΑΞΗ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΙΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΠΗΡΑΜΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΙΜΕ ΚΑΞ ΑΓΑΛΜΑ ΠΗΓΕΝΑΙ ΣΠΥΡΑΚΟΜΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ Η ΘΕΙΤΙΑ ΤΟΤΕ ΔΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙ ΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΕΛΗ ΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΔΕΛΕΙ ΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΗΜΙΛΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΝΑΡΙΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.