Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Αυγ 2011

Έτοιμη η αποχέτευση για το ιστορικό κέντρο της Σαλαμίνας


Σαλαμίνα 09 Αυγούστου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα : Έτοιμη η αποχέτευση για το ιστορικό κέντρο της Σαλαμίνας
Αρχίζουν οι συνδέσεις
Ο Δήμος Σαλαμίνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Δημότες του ότι ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κεντρικού φρεατίου που θα συνδέσει, σε πρώτη φάση, το βαρυτικό τμήμα του δικτύου με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης.
Η ολοκλήρωση της κατασκευής ήταν αποτέλεσμα σκληρού αγώνα, τον οποίο ξεκίνησε η νέα Δημοτική Αρχή με το Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τύχη του Δήμου.
Στη διάρκεια αυτού του αγώνα δεν δίστασε να συγκρουστεί με καρεκλοκένταυρους, μεμψίμοιρους και «καταγγέλλοντες», οι οποίοι, σε όλο αυτό το διάστημα, δεν σταμάτησαν να σχεδιάζουν την μη ολοκλήρωση ή το μπλοκάρισμα του έργου προβάλλοντας γραφειοκρατικά προβλήματα και ασκώντας προσφυγές.
Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της κατασκευής του συγκεκριμένου έργου.
Μέσα από αυτούς τους αγώνες η νέα Δημοτική Αρχή με σθένος και συνέπεια εξήλθε νικήτρια.
Έτσι, άμεσα, τα σπίτια της Σαλαμίνας που βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο ιστορικό κέντρο της πόλης και εξυπηρετούνται μέσω του βαρυτικού συστήματος, θα μπορούν, με μία απλή αίτηση, να συνδεθούν και να κάνουν χρήση του λειτουργούντος πλέον αποχετευτικού δικτύου της πόλης.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/8/11 18:06

    ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ,ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑΡΧΕΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/11 21:17

    Για πιό ιστορικό κέντρο μιλάτε ρε άσχετοι; Το ιστορικό κέντρο είναι με vaccum ; Ούτε που είναι το ιστορικό κέντρο δεν ξέρετε, και βγήκατε δήμαρχοι ;
    Α! ρε σανίδα που θέλουν αυτοί που σας έβγαλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/8/11 08:00

    Διορθωμένο.
    Για πιό ιστορικό κέντρο μιλάτε ρε άσχετοι; Το ιστορικό κέντρο δεν είναι με vaccum ; Ούτε που είναι το ιστορικό κέντρο δεν ξέρετε, και βγήκατε δήμαρχοι ;
    Α! ρε σανίδα που θέλουν αυτοί που σας έβγαλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/8/11 09:14

    O Τσαβαρης σας καπελωσε και απέδειξε περίτρανα ότι είναι άξιος Δημαρχος ! Όσοι αληθινά θέλουν να βοηθήσουν και να κάνουν κάτι χρήσιμο στην κοινωνία μας έχουν την ευκαιρεια να το κάνουν αλλα δυστηχος στη Σαλαμινα δεν υπάρχουν πολίτες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προβλήματα εκτός ορισμένων μοναδικών εξαιρέσεων . Μπορούν οι τέως Δήμαρχοι να μας πουν που πήγαν τα 45.000.000 € ;;;;; Μπορούν να μας πουν για τα "εξαφανισμενα" τιμολόγια;; Ο Τοπικός τύπος Γιατί κάνει τη πάπια ;;;; μετα την εκλογή του Τσαβαρη δια μαγείας εμφανίστηκαν δήθεν τοπικά μπλόκς με αντιπολιτευτική δράση απο έναν συγκεκριμένο Διαχειρηστη .....γνωστός και μη εξαιρετεος......με σκοπό να συγκαλύψει τη Διαφθορά και τα ΛΑΜΟΓΙΑ και απ την άλλη να κάνει κατινιστικη και φθηνή προπαγάνδα ενάντια σε όσους θέλουν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα ..
    Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/8/11 13:27

    ΡΕ 8,00 Η Ο ΣΟΦΡΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΑΣΤΑ ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ .ΜΙΑ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. go home

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/8/11 15:19

    Τελικά εκτός του ψεύτης είναι και γελωτοποιός του αυτοκράτορα ο Μπίλιας ;;

    Δεν γνωρίζουμε αν είχε δίκιο ο δήμαρχος που τον διέγραψε η όχι ένα μόνο γνωρίζουμε ότι έχει καταντήσει γραφικός γελωτοποιός του αυτοκράτορα (ΤΡΑΥΛΟΥ)

    Ρε Μπίλια ο κόσμος σε εξέλεξε να κάνεις έργο όχι για να ασχολιέσαι με τον πρώην των Αμπελακιων μαζέψου πριν είναι αργά Για να ξέρεις τέτοια κόλπα με καταγγελίες και να βάζει ονόματα ένας τα ξέρει καλά και εσύ δεν τον ξέρεις ; ένας ψηφοφόρο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/8/11 17:10

    της εκλεισαν τθ ,,μαγαζακι,, '[μεσιτικο γραφειο ]μπιζαρακη μαρια.. στα παλουκια πως θα πουλαει τα καταπατημενα και τις κατοικιες ΄.... στομα με στομα αναγγαστηκε βλεπεις απ τον ντορο γυρω απ τις απατεωνιες και το '' περιμαζεμα΄΄΄που της κανουν οι διοικητικες αρχες γιαυτ΄.... π ρ ο σ ο χ η καμια συναλαγη με το ονομα της οπως και του ςυνεργατη της ζαχαρακη κωνσταντινο ενημεροστε τα τυχων θυματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.