Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Απρ 2016

Το κοκτέιλ των Αλπεων απο την ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤ.Ο.Σ στα Σελήνια! Την Κυριακή 10 Απριλίου στις 7:30 η ώρα με είσοδο ελεύθερη για το κοινό!

Μετά τον πρώτο κύκλο επιτυχίας που σημείωσε η παράσταση, έρχεται τώρα και στα Σελήνια! Στην Κοινότητα Σεληνίων, Ηρώων Πολυτεχνίου 42.
Υπόθεση έργου:
Η υπόθεση διαδραματίζεται μέσα σε μια βίλα κρυμμένη στα δέντρα κάπου στις Άλπεις ενώ διαρκώς βρέχει και χιονίζει. Ένας άντρας εξαφανίζεται. Η γυναίκα του απευθύνεται στις αρχές, ο επιθεωρητής φτάνει και ο χαμένος σύζυγος ξαφνικά εμφανίζεται.
Η γυναίκα του όμως δεν τον αναγνωρίζει. Γιατί; Τι μεσολάβησε; Ωστόσο στο σπίτι εισχωρούν μια θρησκόληπτη γυναίκα μια νοσοκόμα και ένας μεθύστακας ζωγράφος που θέλει να κάνει το πορτραίτο της γυναίκας. Ποιοι είναι όλοι αυτοί και γιατί εμφανίστηκαν; 
Και αν ο άντρας της γυναίκας δεν είναι ο πραγματικός σύζυγος τότε ποιος είναι;
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Συγγραφέας: Ρομπέρ Τομά
Σκηνοθεσία-διασκευή-μετάφραση (απο το πρωτότυπο): Μιχάλης Καλιότσος
Σχεδιασμός ήχου-φώτα: Παύλος Λάππας
Σκηνικό-κοστούμια: Ομάδα ΘΕΑΤ.Ο.Σ
Σχεδιασμός αφίσας: Πάνος Παπασωτηρίου
Video/trailer: Αρης Ρούπινας
Παίζουν: Μαρία Βασιλείου Γιώργος Παπαδόπουλος Παναγιώτης Φουρίκης Βάσω Παπασταθοπούλου Ράνια Νικολακοπούλου Μιχάλης Καλιότσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.