Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Απρ 2016

Η ΕΛΜΕ επισκέφθηκε την Σαλαμίνα την Δευτέρα 28/03/2016. Άλλη μια ΓΚΑΦΑ της δημοτικής αρχής και της δευτεροβάθμιας!

Η ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) βρέθηκε στην Σαλαμίνα, ύστερα από πρόσκληση των καθηγητών που διδάσκουν στα Σχολεία γυμνάσια και λύκεια.
Συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου την Δευτέρα 28/03/2016 και ώρα 13:00΄ μεσημβρινή, όπου συζήτησαν και αποφάσισαν το φλέγον θέμα ”περιοχή μετάθεσης της Σαλαμίνας”.
Υπήρξε απαρτία με πολύ μεγάλη προσέλευση από όλους σχεδόν τους καθηγητές που ψήφισαν ομόφωνα η Σαλαμίνα να παραμείνει στην Α περιφέρεια Πειραιά, την πρόταση να παραμείνει στην Β Πειραιά δεν ”ψήφισε κανείς”, και ένας ψήφισε την πρόταση η Σαλαμίνα να γίνει ανεξάρτητη περιφέρεια.
Συγκεκριμένα:

Θέμα δημιουργήθηκε, όταν η Ένωση Γονέων, οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων ”χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των συλλόγων τους” και λοιποί παράγοντες εντελώς αναρμόδιοι συναντήθηκαν και αποφάσισαν διοικητικό θέμα που αφορά μόνο την διοίκηση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Έκαναν συνάντηση με την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου και αποφάσισαν (για τις τύχες των καθηγητών χωρίς αυτούς) τον επανακαθορισμό της περιοχής μετάθεσης από την Α στη Β.
Η απόφαση αυτή προωθήθηκε ”εν κρυπτώ” στην δημοτική επιτροπή παιδείας και από εκεί στο δημοτικό συμβούλιο όπου ψηφίστηκε.
Άλλη μια ΓΚΑΦΑ της δημοτικής αρχής με υψηλό ρίσκο που αποδεικνύει περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες της, αλλά για τους ημέτερους.

32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/4/16 17:43

    Ριχτε προπετάσματα καπνού ότι κ να κάνετε το νερό μπήκε στο αυλάκι...συντομα θα αποτελείτε παρελθόν ο δήμος θα πάει μπροστά ότι κ να σκαρφιστειτε κ ο εντολέας σας θα ακολουθήσει το δρόμο του φούρναρη μαζί κ οι συν αυτο....η τινα το πήρε χαμπάρι όπως κ αυτοί που έλειψαν απο την ψήφιση προϋπολογισμού...ετοιμαστειτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/16 17:46

      Δεν είσαστε πουθενά πάρτε το χαμπάρι τελειώσατε πριν καν αρχίσετε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/16 19:01

      Ψυχραιμία κ υπομονή να έχεις...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/4/16 21:16

      ΟΠΑ Ν Α ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ...... ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΛΕΓΕ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ? ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ? ΑΝΤΕ ΟΡΕ ΝΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/4/16 21:39

      ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ.
      ΕΜΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/4/16 20:45

      NA TAN MONO AYTO ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ? ΑΥΤΗ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !
      ΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΗΞΕΡΕ Η ΦΡΑΓΓΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ !

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/4/16 17:58

    Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
    4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
    Σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων
    στο Δημοτικό Κατάστημα Αμπελακίων την 15 Απριλίου 2016
    ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ. σε Τακτική Συνεδρίαση
    για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα
    ημερησίας διατάξεως:
    1. Ανανέωση άδειας χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων
    καταστήματος της Κ.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ στο Καματερό
    Αμπελακίων.
    2. Πρόταση για τροποποίηση Κανονισμού Λειτουργίας
    Νεκροταφείου Δ.Ε. Αμπελακίων.
    3. Επανεξέταση αιτήματος κ. Μ.Τραυλού περί κατασκευής
    οικογενειακού τάφου.
    4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΓΚΟΣ
    TI ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΖΟΓΚΟ ΚΑΙ ΘΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ;ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/4/16 22:46

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΛΥΚΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΙΑΣ.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/4/16 00:51

    Τι αμπελοσοφίες είναι αυτές; Τι δουλεία έχει η δήμαρχος με τις μπούρδες που γράφετε; Πάτε καλά ή να σας φέρουμε κανά ψυχίατρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/4/16 01:00

    Πετυχημένη η ατάκα του πρ. Δημάρχου κ.Σοφρά στο δημ συμβούλιο προχθές που ψηφιζόταν το Σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης, Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός, απευθυνόμενος στον τσαβαράκο λέγοντάς του: Η Δήμαρχος αποδεικνύεται ότι είναι η καλύτερη δήμαρχος που πέρασε ποτέ από το Δήμο. Αυτή σε αποκαθήλωσε από κει πάνω και σε τοποθέτησε εκει κάτω που είσαι τώρα, κι αυτή είναι που θα σε βγάλει από την πόρτα αυτή που βλέπεις απέναντι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/16 07:49

      Μπράβο Μηνάκο, τώρα μπορείς να του αυξήσεις το μηνιάτικο από 500 σε 550 ευρώπουλα
      Αξιος ο μισθός του. Μπράβο Πίπη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/16 16:38

      ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ .ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕΡΧΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΤΩΡΑ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΛΙΩΣΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ;; ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΚΥΡ. ΣΠΥΡΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ο ΜΗΝΑΣ;;;ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/16 16:50

      Αυτή σε αποκαθήλωσε από κει πάνω και σε τοποθέτησε εκει κάτω που είσαι τώρα,

      ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/4/16 18:23

      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ;;Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ .ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/4/16 07:54

    Σπύρο,
    κάποτε άκουγα για πολιτικό αυτόχειρα και δεν αντιλαμβανόμουν τι ήθελε να πει ο ποιητής τώρα που σε ζω στο δημοτικό συμβούλιο έχω πλήρη εικόνα, λυπάμαι αδερφέ πραγματικά λυπάμαι, δεν ξέρω ποια σε κατάντησε έτσι, ετούτη ή η άλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/4/16 11:30

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ (ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ) ΘΑ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ; ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/4/16 11:54

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/16 14:16

      Τελικά είσαι και πολύ χαμάδα αδερφέ μου να συκοφαντείς και να προσβάλλεις μια Κυρία επώνυμη έτσι ανώνυμα

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος15/4/16 17:37

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/4/16 18:56

    Η ΕΛΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ.
    ΕΛΜΕ, ΕΛΜΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ; ΠΟΤΕ ΚΑΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;
    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΣΙΦΛΙΚΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/4/16 19:58

    Παραθεριστή. Τα μπάνια σου τα κάνεις , την ντόλτσε βίτα με το κορίτσι (με βιαγκρα) καλά την πας , το περπάτημα σου κάνεις τους μεζέδες τους χλαπακιάζεις ,τον Γρηγόρη σου τον έχεις δίπλα σου τι άλλο θέλεις ; Δήμαρχο σε κάναμε , τις τσέπες σου φόρτωσες , μεζονέτες αγόραζες καλά τα πήγες . Άντε πήγαινε στο καλό ,πάρε την ελαφίνα σου και τράβα προς Πειραιά και έλα το Πάσχα να ψήσεις το αρνί , γιατί δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να ξεχνάς ότι ο λαός της Σαλαμίνας σε έχει στείλει χωρίς επιστροφή στα ΑΖΗΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/4/16 03:27

      ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ....ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ....ΓΙΑ ΧΑΡΑ ....ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ .....ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ .....ΕΦΥΓΕ ...Ε...ΚΑΙ .... ΤΕΛΟΣ .....ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΠΑΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ?????? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ .....ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ....ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΑ ...( ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΡΗ )... ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ??????

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος15/4/16 21:10

    Καλά σου τα λέει , πάρε τον κουμπάρο σου το παλικάρι της Κρήτης που ξέρει και ψήνει σουβλάκια και κάντε καμιά προετοιμασία για το Πάσχα .Καλά δέσατε τέσσερα χρόνια δεν έχετε παράπονο , ε κάτσε μην ήσαστε πλεονέκτες τον γδάρατε τον δήμο αφήστε τίποτα για κανένα άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/4/16 00:30

    Καλα εκτος απο τα ευχολογια του Χατζηπερου να γνωριζουν οι πολιτες οτι ολοι οι δημοι υποχρεουνται να κανουν εργα αντιπυρικης ειδικα με χορτα και κλαδεματα δενδρων και απομακρυνσης των υλικων ωστε τα υλικα που αφαιρουνται να μην εξαπλωσουν διασπειρουν την φωτια.Εδω στην Σαλαμινα τι κανεται περυσι σας εκαραζε ο Περιβος με το δικιο του οτι δεν κανεται εργα .Ετωμεταξυ παντου αναλαμβανουν εξειδικευμενα συνεργεια πρασινου που ξερουν τι κανουν Σαλαμινα παιρνουν ολους του χωματουργους...τυχαιο δεν νομιζω.Να μαναρι καθαρισε κανα χορτο αλλα παρε ολο τον σωρο με τα σκουπιδια που αφησαν οι παραθεριστε....οποτε με τα λεφτα αυτα θελουν ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ......αρα πρασινο γιοκ και φετος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/16 20:00

      ΓΚΑΦΑ, ΓΚΑΦΑ, ΓΚΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
      ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.
      ΓΚΑΦΑ, ΓΚΑΦΑ, ΓΚΑΦΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/4/16 23:18

      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ -- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ -- ΚΑΙ Η
      ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΦΕΡΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ! ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΗΤΑΝ
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΡΑΠΑΝΤΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥΣ !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/4/16 00:39

      ΡΟΥΛΑ αυτοι οι δυο ειχαν ενημερωθη και το εκαναν επιτηδες για να
      εκτεθεις ! Διωξε τους τρελους απο διπλα σου εχεις πιασει ΄΄ΠΑΤΟ΄΄
      ποτε θα το καταλαβεις ?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/4/16 20:59

      Ο ΛΟΧΙΑΣ ΑΜΑ ΔΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΥΙΣΚΙ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ
      ΤΙΠΟΤΑ !

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/4/16 23:25

      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΧΙΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΔΩ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΛΙΤΣΕΣ, ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΧΙΑ.
      ΡΟΥΛΑ ΓΚΑΦΑ, ΡΟΥΛΑ ΓΚΑΦΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΟΥΛΙΤΣΕΣ.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος22/4/16 01:24

    Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 1800 ΕΥΡΩ ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ '' ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ '' . ΡΟΥΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ
    ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΒΑΛΕΣ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ! ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ
    ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΛΑ ! ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ?
    ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ !
    ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ . ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ
    ΚΛΑΨΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑΣ ΑΡΚΕΤΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/4/16 19:40

    Η Ρούλα σας πηδα προσκυνήστε λαμογια θα πατακαλατε για μια φωτο διπλα της σας ξέρουμε...υπομονή κ ψυχραιμία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.