Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Απρ 2016

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και π. Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Καπετανάκης εξελέγει 3ος από του 27 συνέδρους που εκλέγει η Β΄ Πειραιά για το συνέδριο της ανανεωμένης Νέας Δημοκρατίας

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε ο Δημοτικός μας Σύμβουλος και π. Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Καπετανάκης στην κομματική εκλογή της περασμένης Κυριακής, φαίνεται πως έχει ερείσματα και συμπάθειες σε όλη την εκλογική περιφέρεια της Β΄ Πειραιά την οποία και θα εκπροσωπήσει στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος.

Εμείς να ευχηθούμε στον κ σύνεδρο να δείξει σύνεση και ανανεωτική διάθεση στο συνέδριο του κόμματος και εις ανώτερα, δύσκολες μέρες έρχονται για τον τόπο μας και θα χρειαστούν πολλοί αγώνες ακόμα για το καλό του τόπου πρωτίστως, αλλά και γιατί όχι και του κόμματος, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται η συνοχή του. Γρηγόρη συνέχισε με την συναινετική διάθεση που σε διακρίνει, καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

23 σχόλια:

  1. θερμοί οπαδοί του7/4/16 00:09

    Μετά την μεγαλειώδη επιτυχία που πραγματοποίησε ο Γρηγόρης ο Γιάννης του ανέθεσε με δάκρια στα μάτια την ανασύσταση του συνδυασμού του. Ζήτω το έθνος ,Ζήτω το κράτος , Ζήτω η πατρίς ,Ζήτω ο Τέρης Χρυσός ,Ζήτω ο Γιάννης Τσαβαρής ,Ζήτω η Γώγα ,Ζήτω ο συνδυασμός πρωτοβουλία πολιτών ,Ζήτω η μεγαλόνησο , ΖΗΤΩ και ο αρμενιστής - αποτυχημένος σουβλατζής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/16 07:28

    Γελάνε κ τα δέντρα έλεος πια ρήμαξαν το δήμο έχουν θράσος να συνεχίσουν κ αλλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/16 07:37

    ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ...ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ,Η ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ...Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/16 08:08

      ΚΑΛΑ ΛΑΜΠΡΟ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ. Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ". ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΑΡΕ ΝΡΟΠΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/16 08:18

      Ρε που τον βρήκαμε αυτόν το βλάκα και τον βάλαμε να διοικήσει τον δήμο και τώρα μας ζητά να γίνει και βουλευτής .Είμαστε για κλάματα αυτός ο αστοιχείωτος αρμενιστής + αποτυχημένος σουβλατζής πήρε 1000 σταυρούς ναι αυτός ο πανηλίθιος τώρα μας ζητά να αγωνιστεί αγωνιστικά για μας ,εμείς τι πρέπει να κάνουμε ; Δεν πρέπει να τον γιουχάρουμε και να τον φασινάρουμε δημοκρατικά

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/4/16 05:10

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/4/16 07:49

      Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!
      ΡΕ ΠΟΥΥΥΥΥΦΤ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/4/16 08:21

    Ανανεωμένη ΝΔ!! Με Σουβλατζή, με Ελευθερακλάνο, με Γώγα και με άλλα πολλά τέτοιου είδους φρούτα με τα οποία η χώρα θα αναγεννηθεί!
    Οι αυριανοί που θα σώσουν τον τόπο
    Τελικά είμαστε άξιοι της τύχης μας και συνάμα για πολλές κλωτσιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/4/16 12:15

    ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΈΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΆΚΗ ΓΙΑ ΒΟΉΘΕΙΑ ΌΤΑΝ ΤΟΝ ΈΧΕΤΕ ΑΝΆΓΚΗ
    ΠΙΆΣΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΆ ΝΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ... ΈΧΕΤΕ ΚΆΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΨΙΧΑΛΊΣΜΑΤΑ ΤΟ ΝΑΣ ΦΤΎΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΊΟΙΚΟΙ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ >>>>???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/16 07:00

      να υπογράφεις Γρηγόρη, πάλι το ξέχασες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/16 07:03

      Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΕΙΣ ΟΚΤΑΜΗΝΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ "ΜΑΥΡΑ". ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ. ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/4/16 12:25

    βΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΡΑΚΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΆΝΟΥ ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΓΛΕΊΦΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΆΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΈΦΤΕΤΕ ΣΤΑ ΠΌΔΙΑ ΤΟΥ. ΚΆΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΊΝΑ ΧΩΜΑΤΕΡΉ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΆΞΙΟΙ. ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ Η ΚΟΙΝΟΣΟΥΡΑ ΤΟ ΜΑΪΜΟΎ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΓΕΛΆΝΕ ΆΧΡΗΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/4/16 13:40

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΊΖΕΤΕ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ Η'' ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΙ ΤΎΠΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΊΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΊ,, ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΈΝΑ << ΕΓΩ >> ΤΟΥ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΈΝΕ ΠΆΡΕ ΈΝΑ ΤΑΛΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΆΦΕ ΑΝΏΝΥΜΑ . ΣΉΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΊΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΤΑΝΑΚΗ ΑΎΡΙΟ ΤΟ ΧΑΡΈΜΙ ΚΛΠ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΏΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΏΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΉΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΊΝΑ-- Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ Η ΟΜΆΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΎΣΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΗ Η ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΧΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΚΆΠΟΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΏΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΔΕΝ ΤΗΣ ΈΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΟΙ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/16 07:01

      να υπογράφεις Γρηγόρη, πάλι το ξέχασες!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/4/16 17:23

      αντη να ενδιαφεροντε για εργα που επρεπαι να ηχαν γινη εδώ κετοσα χρονια κεδεν εγιναν ποτε καθοντε και κατιγωριοντε ξεκηνας ναπας απτο αιαντιο στην κακιβιγκλα κεμολης φτασης στο λιοτριβη πρεπη ναχης ξολεμβια να περασησ ντροπισας κοντα σεσας την πλιρωνουμε κεμης ,

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος7/4/16 15:34

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΛΑΙΚΑΤΖΗΣ ΕΝΑΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛ.ΤΙ ΝΑ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝΑΜΕΊΝΑΤΕ ΣΤΟ ΨΕΎΤΙΚΟ ΘΡΌΝΟ ΣΑΣ ΣΕ ΛΊΓΟ ΞΥΡΙΖΌΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΒΡΌ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/16 16:49

      Τι φωνάζεις ρε αγράμματο ψώνιο, λάτρη του λιγδοτάμπαρου Γρηγόρη και του αρχιαπατεώνα τσάβες!
      Από τώρα άρχισες τα λιβανίσματα και τις υποκλίσεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/16 17:45

      Κιόρη ηρέμησε

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος8/4/16 00:14

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/4/16 14:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/4/16 15:25

    βοθρος ειναι το στομα σου και κουραδα το σπιτι σου βλακα συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/4/16 20:34

    Με Γρηγόρη ,Φωτεινό με Γώγα και με Δόση αυτόν τον τόπο ποιος θα τον γλυτώσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/4/16 16:20

    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΛΑ ΑΦΤΑ ΤΑ ΜΙΝΙΜΑΤΑ ΑΠΩ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΜΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΙΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΟΤΗ ΟΛΛΗ ΑΦΤΗ ΗΣΑΝ ΑΧΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΣΗ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙΓΩΡΑΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΝ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΝΙΣΙΟΥ ΕΧΗ ΤΡΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΛΟΥΣ ΟΛΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΦΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΙΑΞΑΝ ΑΠΟΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΗΝΑΙ ΟΛΛΙΤΟΥΣ ΑΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΙ ΓΙΑΦΤΟ ΤΟ ΝΙΣΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.