Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Απρ 2016

ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ”4ου Ναυτικού Σαλονιού Παραδοσιακών Σκαφών” την 19η Μαΐου στο λιμάνι του Πόρου μέχρι και την 22α Μαΐου 2016

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ε έλαβε χώρα χθες 13.4.2016, συνέντευξη τύπου του Ελληνικού Συνδέσμου Παραδοσιακών Σκαφών, του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου όπου ανακοινώθηκε η έναρξη του «4ου Ναυτικού Σαλονιού Παραδοσιακών Σκαφών» την 19η Μαΐου στο λιμάνι του Πόρου μέχρι και την 22α Μαΐου 2016. Παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι και προσωπικότητες του ναυτιλιακού και καλλιτεχνικού κόσμου. 
Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας θα συνυπάρξουν αρμονικά με παραδοσιακά σκάφη προς τέρψη του κοινού που θα επισκεφθεί το λιμάνι του Πόρου κατά την ανωτέρω περίοδο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έκθεση φωτογραφίας του Robert McCabe τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν στον Πόρο στην γκαλερί Citronne την 23η Απριλίου με θέμα: «Αιγαιοπελαγίτικα καΐκια 1954-1964» η οποία θα παραμείνει ανοικτή και κατά τη διάρκεια του ναυτικού σαλονιού. Συζητήθηκε επίσης έντονα το απαράδεκτο φαινόμενο της συνέχισης της καταστροφής των αλιευτικών παραδοσιακών ξύλινων σκαφών.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και εδόθησαν διευκρινίσεις σε πλείστα θέματα παραδοσιακής ναυπηγικής τέχνης και λιμενικών υποδομών. Δόθηκε ραντεβού στον Πόρο για να γιορτάσουν όλοι μαζί την ναυτική παράδοση, τη διασκέδαση και την Ποριώτικη φιλοξενία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.