Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Απρ 2016

Παρατείνεται η ΚΥΑ για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας από τους δήμους

Υπερψηφίστηκε σήμερα από τη Βουλή τροπολογία η οποία προβλέπει την παράταση για ένα χρόνο της ΚΥΑ που αφορά στη παραχώρηση της χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε ΟΤΑ Α’ βαθμού.
Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε από το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου Ν. Σαντορινιό και έχει ενσωματωθεί στο Νομοσχέδιο για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς που
Με την προτεινόμενη διάταξη παρατείνεται για ένα έτος από τη λήξη της, η ισχύς της αριθ. ΔΔΠ0005159/586Β ΕΞ 2015/7.4.2015 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, περί παραχώρησης της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε ΟΤΑ Α’ βαθμού.

Η διάταξη κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να διασφαλιστούν τα προσδοκώμενα έσοδα του Δημοσίου και των Δήμων, ενόψει της επικείμενης έναρξης της θερινής περιόδου και των χρονοβόρων διαδικασιών που απαιτούνται για την παραχώρηση του δικαιώματος σε τρίτους.
Σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ εκφράζει την ικανοποίησή της.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/4/16 14:25

    ΑΝΤΕ ΜΗΝΑΚΟ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ::::ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/16 12:58

    Πέρσι κανείς δεν πλήρωσε στο δήμο για παραλίες, ομπρέλες και ξαπλώστρες. Για μαύρα δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.