Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Αυγ 2019

Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Τα πλεονεκτήματα των νέων ειδικοτήτων 2019-2020


Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν   προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ότι οι  νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας για το έτος 2019-2020 είναι οι εξής:
ü Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής
ü Τέχνη Δημιουργικής Γραφής
ü Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου
ü Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων
ü Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου
ü Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας- Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής
ü Βοηθός Φαρμακείου
Επισημαίνεται ότι:

α) το Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας είναι το μοναδικό Δημόσιο Ι.Ε.Κ. σε όλη την Αττική (από τα Ι.Ε.Κ. που υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας), στο οποίο θα λειτουργήσουν το έτος 2019-2020 οι ειδικότητες Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής και Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου. Η αποκλειστικότητα αυτή αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για την επιλογή αυτών των ειδικοτήτων, αφού οι απόφοιτοι θα έχουν σαφώς συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, λόγω του γεγονότος ότι δεν θα υπάρχουν ταυτόχρονα άλλοι απόφοιτοι από άλλα  Δ.Ι.Ε.Κ. της Αττικής..
β)  το Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας είναι το μοναδικό Δημόσιο Ι.Ε.Κ σε όλη την Ελλάδα, στο οποίο θα λειτουργήσει  η ειδικότητα Τέχνη Δημιουργικής Γραφής. Στο βαθμό που γνωρίζουμε ,  η ειδικότητα αυτή ενδεχομένως να λειτουργεί για πρώτη φορά σε Δημόσιο Ι.Ε.Κ. και έτσι οι απόφοιτοί μας ίσως να είναι οι πρώτοι σε πανελλαδικό επίπεδο.
γ) οι ειδικότητες Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων , Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου  θα λειτουργήσουν στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας για πρώτη φορά δίνοντας τη δυνατότητα στους  αποφοίτους να διεκδικήσουν δυναμικά μία θέση στην τοπική αγορά εργασίας.
δ) οι ειδικότητες Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας- Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής και Βοηθός Φαρμακείου που  έχουν λειτουργήσει και στο παρελθόν,  αποτελούν πάντα ένα ασφαλές πεδίο επαγγελματικής αναζήτησης.
Υπενθυμίζεται ότι η φοίτηση είναι δωρεάν και απογευματινή, ενώ οι εγγραφές, για τις ημερομηνίες των οποίων αναμένεται ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης , πραγματοποιούνται με Απολυτήριο οποιουδήποτε τύπου Λυκείου ή ισότιμο τίτλο και ανεξάρτητα από ηλικία.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε   μαζί μας.
Στοιχεία επικοινωνίας με το Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας:
Ιστοσελίδα:www.iek-salam.att.sch.gr
Τηλέφωνο: 2167003095
Διεύθυνση: Ζωοδόχου Πηγής 21, Σαλαμίνα
Ώρες κοινού: Παρακαλούμε σημειώστε πως τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. είναι κλειστά μέχρι και την Παρασκευή 16 Αυγούστου. Από τη Δευτέρα 19 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 30 Αυγούστου λειτουργούν με πρωινό ωράριο (ώρες κοινού: 10.00-13.00), ενώ από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου λειτουργούν με απογευματινό ωράριο (13.00-21.00).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.