Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Αυγ 2019

ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2019 - ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - πρόγραμμα 24ων σελίδων


13 σχόλια:

  1. Battle of salamis αγράμματοι σημαίνει μάχη της Σαλαμίνας, το σωστό είναι sea battle δηλαδή ναυμαχία. Βέβαια με τόσες αγγλικούρες που γράφετε στο πρόγραμμα σε ποιον νομίζετε πως απευθύνεστε; Στους Κουλουριώτες ή στους τουρίστες που θάρθουν; και τα ελληνικά σας ρε Ελληναράδες που πήγανε; Θα γιορτάσουμε τα 2500 χρόνια με αγγλικούρες, μαγιόρους και ντιρέκτορες. Και για να σας δείξω το χάλι σας, σας λέω ότι όταν πάτε στην Αγγλία και γράψετε μόνο το όνομά σας με ελληνικά το σίγουρο είναι ότι θα σας αγνοήσουν, αν δεν σχολιάσουν την ποιόν της ελληνοσύνης σας. Επιπλέον το σήμα του συλλόγου που διοργανώνει την εκδήλωση είναι μια άθλια και ανιστόρητη καρικατούρα ενός πανάθλιου αγάλματος που στέκει πάνω στον Τύμβο των ηρώων της Ναυμαχίας, πέραν του ότι υβρίζει τη σημαία των Ελλήνων, της Πατρίδας μας.
    Ελπίζω σε γόνιμο διάλογο και όχι σε κουμπουρομαχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα θα υπάρχει ένας Μορός* ο οποίος θα θίγεται με οτιδήποτε δημιουργικό και διαφορετικό από την κουλτούρα του.
    Ανώνυμα πάντα και φιλελεύθερα

    * Μορός: Ο γιός της Νυκτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/19 08:10

    Κύριε Μπαμπινιώτη sea battle στην στεριά είναι λίγο δύσκολο.... αγγλικά μια γλώσσα κατανοητη σε ένα μεγάλο ποσοστό αλλοδαπών που θα παρευρεθούν η παρακολουθούν τον αγώνα ...τώρα το ότι το λογότυπο υβρίζει με ποιο τρόπο την σημαία της πατρίδος μας...το αφήνω να το κρίνουν οι σοφρωνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γεγονός ότι δεν σταθήκατε στην κρίση μου για την όρθια παπαριά που στέκει πάνω στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων δείχνει ότι δεν έχετε γνώση της Ιστορίας. Διαβάστε λίγο εκείνο το ¨Μεθ' ορμής ακαθέκτου" και θα καταλάβετε, αν ... Και φυσικά δεν γνωρίζεται γρι περί Σολωμού και της ρήσης του περί εθνικού και αλληθούς.
    Και τέλος κύριοι, ανταπάντηση θα ήθελα εφ’ όλου του σχολίου μου και όχι σε ότι σας συμφέρει. Αν είναι δυνατόν και επωνύμως, χωρίς κουκούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/19 22:29

      09:18
      Εσύ δεν προσβάλεις τον
      Κόντε Διονύσιο Σολωμό
      αλλά και τον περγιλας
      κι από πάνω μαζί με όλους
      τους θαυμάζοντας αυτόν.
      Διάβασε σωστά το γνωμολογιο
      και τον μοναδικό βίο του.
      Αν είσαι από τα Ιόνια να
      ντρέπεσαι,κι αν είσαι από
      αλλού να ντρέπεσαι δύο
      φορές.
      Στην άκρη τα μαθήματα
      Ελληνικών γραμμάτων και
      Ιστορίας.
      Ακόμη και ο Μέγας Σολωμός
      γνώρισε πρώτα την Ιταλική
      γλώσσα και Ιστορία και με
      δυσκολία έμαθε να μιλά και
      να γραφεί Ελληνικά .Βοήθεια
      είχε από άλλους Μεγάλους
      Έλληνες των Γραμμάτων .
      Αν δεν υπήρχαν κάποιες
      (ιδιόμορφες συγκυρίες )
      δεν θα λέγονταν ΝΑΥΜΑΧΊΑ
      ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

      Σταμάτησε την αυτοπροβολή
      σου
      ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ είσαι.

      Διαγραφή
  5. Συμπλήρωμα
    Και τέλος κύριοι, όσα δεν πέτυχαν οι Μήδοι πριν 2500 χρόνια και η Τουρκιά σε 400 χρόνια το πέτυχαν κάτι «γλωσσομαθείς» σαν ελόγου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/8/19 14:41

    Αγαπητέ Μπαμπινιώτη αγαπητέ δικαστή μου....δεν θα δώσουμε σε εσάς πιστοποιητικά εθνικών φρονημάτων για το πόσο Έλληνες είμαστε.Αν διαφωνείτε με μια αθλητική εορτή και την ονομάζεται κουμπουρομαχιες μπορείτε να απευθυνθείτε στο σύλλογο κοπανελιου του Αγίου Δημητρίου.Αφηστε ανθρώπους αθλητές και μάλιστα ανθρώπους γνωστές με ασφαλείας στην αθλητική χρήση όπλων.Οπλα τα οποία μας έδωσαν την λευτεριά μας.Αφηστε νέους ανθρώπους να γιορτάσουν ένα αθλητικό και ιστορικό συμβάν χορτάσαμε κριτές από την τουαλέτα με τον laptop στο χέρι να κρίνουν παντός επί στητου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε ανώνυμε με την κατσούλα, από ότι αντιλαμβάνομαι για ορισμένα πράγματα έχετε μεσάνυχτα. Προβάλετε τα όπλα σας γιατί δεν έχετε να πήτε κάτι για την ιστορία. Γράφω τόσα και δεν καταλάβατε τίποτα.
    Έγραψα ότι "Ελπίζω σε γόνιμο διάλογο και όχι σε κουμπουρομαχίες!" και αν κατανοείς την ελληνική γλώσσα δεν κατηγόρησα την εκδήλωση, απλώς έκρινα για αντιδράσεις κουμπουροφόρων ανιστόρητων.
    Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/8/19 18:09

    Ε αγώνας σκοποβολής είναι δεν είναι ιστορικό συνέδριο να αναλύσουνε την ιστορία ...τα περί κουμπουρομαχιες στους αλήτες που πουλάνε προστασία στην σκοποβολή είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι κόσμοι και ουδεμία σχέση έχουν με το ευγενές άθλημα της σκοποβολής το οποίο διακρίσεις είχαμε στους πρώτους ολυμπιακούς αγώνες και μετά από 100 χρόνια την Κορακάκη...τουλάχιστον ο σύλλογος με αυτήν την οποία προσπάθεια αναδυκνεει το γεγονός και φέρνει κόσμο στην Σαλαμίνα κόσμο που ούτε στο Πέραμα να δει πως είναι η Σαλαμίνα από απέναντι δεν θα ερχόταν οπότε μην είμαστε μηδενιστές οποιοδήποτε παρατήρηση με καλή την πίστη είναι ευπρόσδεκτη ....οι άλλοι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι πόσο πόαδυκνριουν και προσελκύουν κόσμο στην Σαλαμίνα αγαπητε-η?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/8/19 18:12

    Επίσης αν διαβάσετε το πρόγραμμα θα γίνει ξενάγηση στους συμμετέχοντες σε κύρια σημεία ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας του νησιού κάτι δεν είναι και αυτό κάποιοι θα ευαισθητοποιήσουν και θα ανατρέξουν και μελετήσουν για τον πολιτισμό της Σαλαμίνας δεν είναι καλύτερο από τα πολιτιστικά event live με την Έφη Θώδη σουβλάκια μπύρες των υπολοίπων ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να τελειώνουμε
    ΔΕΝ αναφέρθηκα στο γεγονός των αγώνων αλλά στην ιστορία, τις αγγλικούρες και το σήμα του Τύμβου που είναι και του συλλόγου. Όλα τα άλλα είναι φαντασίες σας. Όσο για τις κουμπουρομαχίες, αν καταλάβατε, απευθύνεται σε κάτι θερμόαιμους που προσπαθούν να επιβάλουν τη γνώμη τους δια των όπλων. Όσο για ιστορία μπορείτε να διοργανώσετε και ένα συνέδριο μέσα στην εκδήλωσή σας για να μάθουμε στους ξένους επισκέπτες αλλά και σε ανιστόρητους εντόπιους λίγη από την Ελληνική Ιστορία.
    Αυτά και τέλος και καλή επιτυχία, με την καρδιά μου, στην εκδήλωσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/9/19 01:46

      Ψιτ,καλέ εσένα νιαουριζω
      τον απ' πανω μου,
      δεν κρούουν τα τύμπανα της
      Πρώτης Φιλαρμονικής μας,
      για σένα,μαζί με τα υπόλοιπα όργανα,για άλλον
      είν' οι χαρούμενες ιαχές .
      Και όπως το παρη,έχουμε κι
      άλλες φιλαρμονικές,αμέ

      Άγιος κ φιλαρμονικές ίσον
      Κόρφου,πάνε αλαμπρατσετα,
      Χωρίς αυτά τα δύο Ιερά
      ούτε η γης της Κόρφου δεν
      θα υπάρχει.
      Σου εξήγησα για τυχόν
      ανεπιθύμητων εξελίξεων.

      Που είσαι να δώσεις κι
      άλλο πόνο,λέγε κ μη λες.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/9/19 01:28

    Του λόγου σου δεν θα μπεις,
    στον παράδεισο ευθεία γραμμή ,
    εκτός σαν λαθρεπιβάτης όπως ό
    Σιορ Ανδρέας Λασκαράτος,
    βάσανο πολύ μεγάλο είσαι, πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.