Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Αυγ 2019

Θερμά Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο


Θερμά Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο το οποίο κατέπεσε χτες στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και τον Γαλατά. Είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου στα καλώδια που ηλεκτροδοτούν τον Πόρο από την Πελοπόννησο. Από την πρόσκρουση σημειώθηκε γενικό μπλακ άουτ στο νησί.

Από την 1η στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα, γίνονται οι δέουσες ενέργειες και ο κατάλληλος συντονισμός για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης του νησιού του Πόρου από τη ΔΕΔΔΗΕ με συντονιστή τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κο Νίκο Χαρδαλιά.
Ήδη έχει ξεκινήσει η σταδιακή ηλεκτροδότηση περιοχών με φορητές γεννήτριες και αναμένεται μέχρι το τέλος της ημέρας η πλήρης ηλεκτροδότηση του νησιού.
Το πρόβλημα με τα εναέρια καλώδια ηλεκτροδότησης πάνω από το δίαυλο είναι υπαρκτό και σοβαρό. Έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν -μετά από πρόσκρουση ιστίων κότερου- με συνεπακόλουθο γενικό μπλακ άουτ του νησιού, πριν από αρκετά χρόνια. Συνεπώς, πρέπει η σύνδεση αυτή να γίνεται με υποθαλάσσιο καλώδιο. Το δε ελικοδρόμιο, να αποκτήσει τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και αδειοδοτήσεις.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/8/19 23:41

    Αυτές οι ευαισθησίες σου,για
    πόνο ή χαρά σ έχουν κάνει τον
    πρώτο των πρώτων
    δεν γράφω υπερβολές να το
    πιστέψεις.
    Υ.Γ.
    Το Salamis-News
    γνώρισε και θα γνωρίζει πάντα
    Ιστορικές στιγμές,με κείμενα
    με μονολόγους και αντίλογους
    από όλους εμάς τους σχολιαστές/ες...
    Άψογη ή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ δεν κύλησε
    ποτέ προς λανθασμένη γραμμή .

    Θα έρθουν καλύτερες ημέρες
    τόσο καλές που θ απορησουν
    πολλοί.
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.