Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Αυγ 2019

Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτών/τριών


Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) η προκήρυξη για τις προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτών για να καλύψουν τις διδακτικές ανάγκες των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. το έτος 2019-2020.
Στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας, θα προσληφθούν εκπαιδευτές/τριες  για να διδάξουν μαθήματα στο Α΄ και Β΄ εξάμηνο των ειδικοτήτων :
1.Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής, 2.Τέχνη Δημιουργικής Γραφής, 3.Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου, 4.Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, 5. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας -Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής, 6. Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου -Φοροτεχνικού Γραφείου, 7. Βοηθός Φαρμακείου, καθώς και εκπαιδευτές/τριες για να διδάξουν στο Γ΄ και Δ΄ εξάμηνο των ειδικοτήτων: 1.Βοηθός Φαρμακείου, 2. Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα ανά εξάμηνο διδασκόμενα μαθήματα και τα προσοντολόγια των εκπαιδευτών στους αντίστοιχους οδηγούς σπουδών (www.gsae.edu.gr) και για τους όρους και τις προθεσμίες της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ (www.inedivim.gr) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.