Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Ιαν 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΞΙΚΟΕΞΑΡΤΗΣΗΣ


        Το Τμήμα Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για «τις εξελίξεις στο κοινωνικό ζήτημα της τοξικοεξάρτησης» την Τετάρτη 5 Φλεβάρη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).
        Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

        Τις θέσεις του ΚΚΕ θα παρουσιάσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
        Για τους Χώρους Ελεγχόμενης Χρήσης θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, υπεύθυνος του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.
        Για την αθώωση της κάνναβης, θα μιλήσει η Λήδα Μαλάμη, μέλος του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών.
31/1/2020                                ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/20 17:36

    Σύμφωνα με την απόφαση της αντιπεριφερειάρχου Νήσων Β. Θεοδωροπούλου, η οποία υπεγράφη στις 31 Δεκεμβρίου 2019, αλλά δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως μόλις προχθές, προβλέπονται για το 2020 τα εξής:
    -->

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/20 17:40

    Ο αρμόδιος υπουργός, πάντως, μιλώντας στη Βουλή επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης να μην αλλάξει τη νομοθεσία για τις Κυριακές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/20 17:45

    «Προωθούμε αλλαγές στο μοντέλο λιμενικής διακυβέρνησης με απώτερο στόχο την ένταξη των λιμένων που σήμερα βρίσκονται υπό τον έλεγχο Δήμων και Κοινοτήτων υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής».

    Αυτή είναι επί λέξει η δήλωση του αρμόδιου Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής, Γ. Πλακιωτάκη, στο 5ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής, όπως καταγράφεται στο από 23.1.2020 επίσημο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου του.

    Η κυβερνητική εξαγγελία ισοδυναμεί, με άλλα λόγια, με κατάργηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων, αφού το Υπουργείο θα ασκεί τις αρμοδιότητές τους.

    Να σημειωθεί ότι εδώ και εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει σχετικά δημοσιεύματα περί αλλαγής του τρόπου διακυβέρνησης των λιμανιών, τώρα όμως η σαφής δήλωση του Υπουργού ξεκαθάρισε το τοπίο.

    Θεσμικά, η εξέλιξη κινείται στην αντίστροφη φορά της Αποκέντρωσης, καθώς προαναγγέλλει αφαίρεση μίας εκ των σημαντικότερων αρμοδιοτήτων που σήμερα ασκεί η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση σε πλείστες περιοχές της Χώρας.

    Πρακτικά, φέρνει σωρεία ερωτημάτων για την επόμενη ημέρα μετά την κατάργηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων.

    Ιδίως για την τύχη των πόρων και εν γένει εσόδων και περιουσιακών στοιχείων τους, αλλά και για το μέλλον του προσωπικού που παρέχει υπηρεσίες σε αυτά με όποια σχέση, των συμβάσεων, διαγωνισμών, έργων εν εξελίξει κ.ο.κ.

    Επισημαίνεται ότι από την ημέρα της Ανακοίνωσης του υπουργού μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει συλλογική απάντηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην επίσημη δήλωση ότι οι λιμένες που σήμερα βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Δήμων θα ενταχθούν στο Υπουργείο.

    Τοπικά μέσα ενημέρωσης σε νησιά και παραθαλάσσιους Δήμους ανά την Ελλάδα (ιδίως σε Κρήτη και Δήμους του Αιγαίου) έχουν ήδη πάρει φωτιά, προβάλλοντας την είδηση για σχέδιο κατάργησης των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/1/20 21:03

    Ο Γεροξεκούτης έβαλε πάλι τη μούρη του στο α..ποπ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/1/20 23:57

    Το χρέος
    Το χρέος του Δήμου Σαλαμίνας προς την ΕΥΔΑΠ δημιουργήθηκε επειδή για τα έργα αποχέτευσης που έγιναν από το 2005 και μετά, έπρεπε να καταβάλλεται στην εταιρεία ύδρευσης το τέλος αποχέτευσης (22%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/2/20 08:56

    Οι ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
    ΣΟΦΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΛΟΥΛΑ ΛΑΤΣΗ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΙΤΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.