Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Φεβ 2021

Δελτίο Τύπου: Κέντρο Γυναίκας λειτουργεί για πρώτη φορά στον Δήμο Σαλαμίνας με εξειδικευμένες δωρεάν υπηρεσίες

Σαλαμίνα, 27.2.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κακοποίηση των γυναικών, αντικείμενο επίκαιρο και τώρα αλλά και πάντα. Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν μένει θεατής. Μπαίνει μπροστά και για πρώτη φορά στη  Σαλαμίνα λειτουργεί ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Εξειδικευμένοι Επιστήμονες παρέχουν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής-εργασιακής στήριξης καθώς και νομικής συμβουλευτικής. Μια ακόμη νέα δομή του Δήμου μας, με σκοπό την κοινωνική προσφορά προστατεύοντας όλες τις περιπτώσεις που έχουν καταπατηθεί τα ατομικά τους δικαιώματα λόγω φύλου.


Στον Δήμο Σαλαμίνας οι γυναίκες δεν είναι πια μόνες. Ανοίγοντας πλέον τις πόρτες του το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναίκας στην Σαλαμίνα υποδέχεται κάθε μορφής πρόβλημα παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες σε γυναίκες διατηρώντας το απόρρητο ενώ παράλληλα οι συνεδρίες θα διεξάγονται σε ατομική ή/και ομαδική βάση.

Στόχος μας είναι να μεταλαμπαδευτεί το μήνυμα για την ισότητα των δύο φύλων. Οι δράσεις-παρεμβάσεις του Συμβουλευτικού Κέντρου σε συνδυασμό και με άλλες δράσεις πρόληψης και υγείας του Δήμου μας αποτελούν την κυψέλη του αγώνα μας για την ισότητα και ιδιαιτέρως αφιερώνεται με αυτό τον τρόπο το μήνα Μάρτιο.

Ο αγώνας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και την επίτευξη της ουσιαστικής ισότητας των δύο φύλων κάνοντας παράλληλα κάθε ευάλωτη κοινωνική ομάδα να αισθάνεται την στήριξη της πολιτείας είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Το αύριο μας πρέπει να μην έχει τραύματα, πρέπει να επουλώνει πληγές και να γεμίζει τον φόβο με δημιουργία, με όραμα και λύση. Βρισκόμαστε δίπλα σας. Είμαστε μαζί σε όλα. Το δείχνουμε στην πράξη.

Εκ του Γραφείου Τύπου


29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/2/21 16:05

    «Καμπανάκι» Χαρδαλιά για Πειραιά, Κορυδαλλό, Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι - Δραπετσώνα
    Φεβρουαρίου 27, 2021




    Η ιδιαίτερη αναφορά του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια του Πειραιά και τι έδειξαν οι αριθμοί σε Κορυδαλλό, Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι – Δραπετσώνα και στον δυτικό τομέα Αθηνών. Τι ειπώθηκε στην ενημέρωση για τον κορονοϊό.


    Σε επικίνδυνη επιδημιολογική κατάσταση βρίσκεται η περιφέρεια του Πειραιά αλλά και αυτή του δυτικού τομέα της Αττικής επεσήμανε στην ενημέρωση της Παρασκευής ο Νίκος Χαρδαλιάς.

    Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί η επιδημιολογική κατάσταση στην περιφερειακή ενότητα του Πειραιά.

    Και αυτό γιατί τα ενεργά κρούσματα έχουν αυξηθεί από 721 στις 18 Φεβρουαρίου σε 1302 σήμερα. Πιο αυγκεκριμένα στον δήμο Πειραιά τα ενεργά κρούσματα έχουν αυξηθεί κατά σχεδόν 80% από 533 στις 18 Φεβρουαρίου σε 910 χθες ενώ αυξητική τάση παρατηρείται και στους υπόλοιπους δήμους της περιφερειακής ενότητας του Πειραιά.

    Συγκεκριμένα τα ενεργά κρούσματα έχουν αυξηθεί στον Κορυδαλλό από 45 στις 18 του μήνα σε 95, στο Πέραμα από 28 σε 50, στη Νίκαια από 64 σε 70 και στο Κερατσίνι – Δραπετσώνα από 51 σε 65.

    Λόγω αυτής της εικόνας κρίνεται απαραίτητο να ενταθούν οι έλεγχοι ώστε να περιοριστεί η διασπορτά του κορονοϊού τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

    Επίσης επεσήμανε πως παρόμοια είναι η εικόνα στον δυτικό τομέα Αθηνών καθώς τα ενεργά κρούσματα έχουν αυξηθεί από 835 σε 1036. Αύξηση 24% σε μια εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/21 17:47

    Η Αντιπεριαρχης κυρία Μπόγρη να μας αναφέρει ΕΝΑ δικό της έργο στο νησί μας και στον τόπο που γεννηθηκε.
    Γιατί προς το παρών μόνο φωτογραφίζεται σε έργα Κατσικάρη και Δουρου!!!!
    Καθώς το ίδιο κάνει και στα άλλα νησια.
    Κυρία Μπόγρη μην ξεχνάτε το Υποθαλάσσιο έργο της Αίγινας ξεκίνησε το 2018.
    Όσο και να προσπαθήσετε το έργο δικό σας δεν θα γίνει ΠΟΤΕ όπως εσείς θέλετε να το προβάλετε.
    Τελικά μόναδικο έργο σας η ΦΏΤΟ!!!!!!!!!!
    Με φωτο έργο δεν γίνεται........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/21 00:18

      Βλάκα φερέφωνο του γιοργακη η Βάσω ανέφερε στην συνέντευξη της ότι το έργο ηταν από του προκατόχου της .
      Αλλά έχετε κλάσει Μέντες στο ακοθσμα ότι θα κατέβει στης δημοτικές εκλογές.
      Πες μας βλακακο τα έργα του Πάναγου που τον κάνουν ρόμπα κάθε φορά για έργα άλλων και εξαγγελίες.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/2/21 18:45

    Τσαβαρή για αυτό σε πάμε γιατί ξέρεις καλύτερα απ όλους την τοπική αυτοδιοίκηση.
    Είσαι πρύτανης!!!!!!!!!
    Ακόμα δουλεύονται τα έργα σου.
    Αυτό σημαίνει πολλάααααααα......
    Δεν έχει ενταχθεί σε ΕΣΠΑ κανένα έργο πριν και μετά από εσένα.
    Είσαι ο μοναδικός που έτρεξες τόσο για το νησι της Σαλαμινας.
    Για αυτό το 2014 πέσανε όλοι να σε φάνε αλλά μη βγαίνοντας δήμαρχος πάλι εσύ το νησι καταστράφηκε .
    Γιατί όλοι όσοι ήταν και είναι απέναντι σου δεν αγαπάνε την Σαλαμινα .
    Αν την αγαπούσαν θα βλέπανε το τεράστιο έργο σου και θα καθοντουσαν σπίτι τους .
    Δεν κατάφεραν να φέρουν ούτε 1Ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/2/21 20:23

    Παπαροπουλε σε βλέπω σαν τον λιγναδη.υπαρχου καταγγελίες από υπαλλήλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/21 20:25

      ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΈΡΑΤΟΧΩΡΙ (ΑΜΠΕΛ);

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος28/2/21 20:53

    Η αντιπεριφερειάρχης Μπογρη αγαπάει τόσο πολύ το νησι της που έφερε όλα τα σάπια κρέατα για να μοιράσει στους ανθρώπους του νησιου

    SALAMINA-PRESS

    ΕΓΓΡΑΦΉ
    Καταγγελίες για Περιφέρεια Αττικής: Παρέδωσε σάπιο κρέας σε απόρους στη Σαλαμίνα
    Φεβρουαρίου 22, 2021



    Σε μία σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε μία 45χρονη μητέρα ενώπιον των εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών αναφορικά με χαλασμένο κρέας που φέρεται να προμηθεύτηκε από την Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).




    Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο επιδοτείται από την ΕΕ και για το Φεβρουάριο αφορούσε στη διανομή τροφίμων και είδη ανάγκης σε 11.174 ωφελούμενους στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων.



    Όπως καταγγέλλει στη μηνυτήρια αναφορά η 45χρονη μητέρα - η οποία κατατέθηκε μέσω της δικηγόρου της Μαρία Σπυράκη, - όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου όταν η ίδια παρέλαβε από τους εθελοντές εργαζόμενους στα ΤΕΒΑ Σαλαμίνας «δύο καφάσια με κατεψυγμένο κρέας» συνολικού βάρους 16 κιλών, συσκευασμένα σε μερίδες του ενός κιλού.



    Στη συνέχεια, μετέβη όπως καταγγέλλει στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται λίγα λεπτά από τον χώρο παραλαβής των κρεάτων με αυτοκίνητο. Αμέσως τα τοποθέτησε στην κατάψυξη του ψυγείου.



    Την Κυριακή το πρωί η 45χρονη άνοιξε την κατάψυξη και έβγαλε μία νάιλον συσκευασία χοιρινού κρέατος του ενός κιλού, η οποία στην ετικέτα της ανέφερε «προέλευση Ολλανδία, ημερομηνία παραγωγής 10/02/2021, ανάλωση έως 02/03/2021», προκειμένου να το μαγειρέψει.



    Ωστόσο όπως καταγγέλλει, «αμέσως μόλις άνοιξα το σακουλάκι εμφανίστηκε στο χώρο της κουζίνας μια δυσοσμία», ενώ καθώς περνούσε η ώρα και ξεπάγωνε το κρέας «η δυσοσμία αυτή γινόταν όλο και πιο έντονη, και το κρέας άρχισε να εμφανίζει στην επιφάνειά του μια μορφή γλίτσας».



    Όπως καταγγέλλει, μετά από λίγο διαπίστωσε πως «το κρέας που βρισκόταν μέσα στο αεροστεγώς σφραγισμένο σακουλάκι ήταν σάπιο και ως εκ τούτου η δυσοσμία προερχόταν από το ίδιο το σάπιο – αλλοιωμένο κρέας». Το ίδιο συνέβαινε και με τις άλλες μερίδες που είχε τοποθετήσει στην κατάψυξη του ψυγείου.



    Μετά από λίγο η ίδια κατήγγειλε το γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Έπειτα από λίγo, επικοινώνησε μαζί της και άλλη μία γυναίκα η οποία φέρεται να την ενημέρωσε ότι επίσης είχε προμηθευτεί από τα ΤΕΒΑ Σαλαμίνας ακατάλληλο κρέας.



    «Η διάθεση των σάπιων κρεάτων από το ΤΕΒΑ Σαλαμίνας στους ωφελούμενους του προγράμματος, οι οποίοι είναι ευπαθής ομάδα ως άποροι, ξεπερνά κάθε όριο κοινωνικής απαξίας. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν αδέκαστοι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, οι οποίοι με τις ενέργειές τους θα σπάσουν αυτό το απόστημα και θα εντοπίσουν τις ευθύνες των αρμοδίων» τονίζει στο Documento, η δικηγόρος της 45χρονης, Mαρία Σπυράκη.



    Δήμαρχος Σαλαμίνας Γ. Παναγόπουλος στο documentonews.gr

    Ήδη για το θέμα έχει δοθεί εντολή για διεξαγωγή έρευνας από τις αρμόδιες αρχές, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Δήμος Σαλαμίνας έπειτα από έγγραφο που απέστειλε το ΑΤ Σαλαμίνας. Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, Γιώργο Παναγόπουλο μας επιβεβαίωσε ότι ενημερώθηκε από το ΑΤ Σαλαμίνας και έχει προχωρήσει ήδη στις δέουσες ενέργειες.



    Όπως σημείωσε, «εμείς ως Δήμος είμαστε αρμόδιοι για την ποσοτική παραλαβή των προϊόντων και τη διανομή τους και όχι για την ποιότητα τους». Πράγματι η ευθύνη δεν είναι του Δήμου Σαλαμίνας καθώς το συγκεκριμένο Πρόγραμμα το τρέχει η Περιφέρεια Αττικής. Ήδη στους ωφελούμενους έχει πάει SMS από το Δήμο Σαλαμίνας το οποίο αναφέρει τα εξής:



    «Παρακαλούμε όπως ελέγξετε τα προϊόντα ΤΕΒΑ που διανεμήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα καθώς υπήρξε αναφορά για αλλοιωμένα τρόφιμα», επισημαίνεται στο μήνυμα.



    Πηγή: Documento

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/21 00:24

      Μπράβο φίλε μου άξιος !

      Ο δήμαρχος το είπε ξεκάθαρα!
      Είναι υπεύθυνος για την διανομή!
      Όταν όλα αυτά ήταν στον ήλιο ποιος έχει την ευθύνη;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/2/21 22:39

    Στις τελευταίες εκλογές ο συνδυασμός που κέρδισε ήταν του κ.Δήμαρχου Γιώργου Παναγόπουλου, με την ονομασία ΤΟ ΝΗΣΙ.Επειδή το εκλογικό σύστημα δεν το έδινε πλειοψηφία αναγκάστηκε να συνεργαστεί με τον τέταρτο στην σειρά συνδυασμό, του κυρίου Ελευσινιώτη τον οποίο επέλεξε από τους υπόλοιπους συνδυασμούς ο Δήμαρχος!!! Στην συνέχεια ο συνδυασμός του κυρίου Ελευσινιώτη απορροφήθηκε από τον συνδυασμό του Δήμαρχου. Έτσι ΟΛΟΙ οι σύμβουλοι του συνδυασμού του κ.Ελευσινιώτη μπήκαν υπό τον έλεγχο του κ Δήμαρχου. ΑΡΑ και οι πράξεις αυτών των συμβούλων θίγουν όλοι την ΠΑΡΑΤΑΞΗ του κυρίου Δήμαρχου και αυτόν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/3/21 07:58

    Διαβάστε στην εφημερίδα 30Η: Μεγάλα έργα από την αντιπεριφερειάρχη - μέσα από τα μάτια της κάθε Σοφίας - Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη έχει μετατρέψει την Αίγινα σε εργοτάξιο - Επίθεση στα γραφεία του Μιχάλη Λιβανού - Ο ΕΟΔΥ στα Σελήνια ... Στα περίπτερα δωρεάν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/3/21 09:43

    Καπετανάκη πάλι ψεμματα λες
    Κατι βέβαια που ξέρεις να κάνεις καλά
    Πές μας από που πληρώθηκε ο εργολάβος που σου έβαλε την αποχέτευση
    Όλος ο κόσμος γνωριζει ότι έχεις συνδεθει
    Και την έβαλες 6 μήνες πριν τις εκλογες
    Επίσης ο εργολάβος μην ξεχνάς εσκαψε στο στενό σου 40 μετρα
    Βρε το ξέχασες???????????
    Και μην ξεχνάς αυτή ήταν η συμφωνία σου με την Ναννου...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/3/21 10:49

    Τα ψέματα μόνο εσείς ξέρετε να τα λέτε άλλα κάντε υπομονή και όλα στην φορά τραγικά ανθρωπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/3/21 13:03

    Σε λίγες ημέρες θα αρχίσει να μάθει ο λαός του νησιού πώς τον ξεγελασαν οι νέοι και τους έκλεψαν την ψήφο τους, ρωτάω ποιοι είχαν αναλάβει να κατηγορούν την νάνου και ποίοι απαντούσαν ως τσαβαρη. Ε ρε γλέντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/21 06:12

      Κοπέλα μου απο τον Μωριά τι έγινε;
      Ξαναπιάσαμε δουλειά;
      Κοριτσάρα μου πες στη κουμπαρούλσ σου την .....Αργυρώ ότι μας λείψατε!!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος1/3/21 16:45

    Καπετανάκης ο Παραμυθάς
    Ο επί 40 χρόνια κατά φαντασία κολλητός και της οικογένειας Μητσοτακη
    Και μην ξεχνάμε ο Παραμυθάς Καπετανάκης και κατά φαντασία υποψήφιος βουλευτής, Περιφερειακός Σύμβουλος, Ευρωβουλευτής
    και τώρα κατά δήλωσή του μάνατζερ της Αντιπεριφερειάρχη Μπογρη
    Ευτυχώς ρε μπαγάσα που ζεις ανάμεσα μας και γελαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/3/21 17:33

    Τελικά σας έχει γίνει εφιάλτης ο Καπετανακης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/3/21 18:16

    Εξ' αλλού 40 χρόνια Μητσοτάκηκος δεν θα τα γνωρίζατε πρώτος?
    Μην ξεχνάμε ειστε και άνθρωπος την οικογένειας Μητσοτακη.
    Ο Κυριος Μητσοτάκης όμως ήρθε να μας αποδηξει το αντίθετο με τις πράξεις του
    που δεν σας έβαλε πουθενά υποψήφιο.
    Ούτε υποψήφιο βουλευτή, ούτε υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο μα ούτε και άνθρωπο της οικογενεια του ότι υπηρξατε ποτέ.
    Τελικά πόσο μεγάλος παραμυθάς είστε κύριε Καπετανάκη.
    Και φτάσαμε λοιπόν στο Φεβρουάριο
    Μην ξεχνάτε μας χρωστάτε μια ανακοίνωση με αποκαλύψεις από τον Αύγουστο για τον Αια
    (Πάντα βέβαια με δικές σας δηλωσεις)
    Μήπως δεν πρόλαβενετε αυτόν τον καιρό γιατί λανσαρετε την κύρια Μπογρη για δημαρχο?
    (δεν ξεχνάμε βέβαια ότι πριν λίγο καιρό την είχατε αρνητική καραμέλα στο στόμα σας)
    Και επίσης να θυμηθούμε όλοι την καντια σας στις τελευταίες εκλογές ως υποψήφιος που καταφέρατε να πάρετε ΜΟΝΟ 130 ψηφαλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/3/21 19:31

    Πόσο μαλακες ήσαστε ρουφιάνοι του Πανάγου όταν βγουν μερικά πράγματα δεν θα σας χωράει το νησί υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/3/21 20:45

    Ανώνυμος24/4/14 17:27
    ετοιμασου καπετανακη για κορυδαλλο.πες αλευρι? το μεταναστευτικο σε γυρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/3/21 20:49

    Ανώνυμος24/4/14 19:57
    Ο πιο σωστος τιτλος ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014- Ο Γρηγόρης Καπετανάκης στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/3/21 21:21

    Ο Καπετανακης αν δεν κάνω λάθος τώρα δεν είναι δημοτικός σύμβουλος, γιατί ανθρωπάκια τα έχετε βάλει μαζί του γιατί τον φοβάστε τόσο πολύ γιατί????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/21 21:32

      Ευτυχώς ρε μπαγάσα που ζεις ανάμεσα μας και γελαμε

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος1/3/21 21:40

    Εσείς να δείτε νούμερα γέλια που κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/3/21 07:28

    Αντιπεριφρειάρχη κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη, στην εφημερίδα Σαλαμίνας ”ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ”, αρμόδιο σε θέματα ΕΣΠΑ & Καινοτομίας κατά την περίοδο 2011-2014, παραθέτω αποσπάσματα από την συνέντευξη αυτή,

    Κύριε Αθανασιάδη, ως αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, τι έργα προωθήσατε για τη Σαλαμίνα κατά τη θητεία σας;”
    “Τα έργα που αφορούσαν αυτό το νησί ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα την περίοδο που είχε την τύχη να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή .
    , από το 2011 μέχρι τον Μάιο του 2014, επί Σγουρού εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν έργα για τη Σαλαμίνα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, από τα υψηλότερα κονδύλια που έπεσαν σε δήμους της Περιφέρειας Αττικής”.
    Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Αμπελάκια ο Αντιπερριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης δήλωσε:

    « Σε μια κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία οφείλουμε και πρέπει να στηρίζουμε οικονομικά, την κατασκευή έργων υποδομής, που αναβαθμίζουν, προστατεύουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο Δήμος Σαλαμίνας είναι ο πρώτος δήμος στα πλαίσια της Περιφέρειας στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων,

    Στης 12/2/20 είχε δημοτικό συμβούλιο όπου γίνεται live μετάδοση μέσω Internet όπου ακούσαμε τον κ. Σοφρα να λεει ότι ο κ. Τσαβαρή ενταξε 70 εκατομμύρια ευρώ σε έργα σε μόλις 3,5 χρόνια σε έργα για τον Δήμο Σαλαμίνας


    2011_2014
    1.αποχέτευση λυμάτων Αμπελακίων,Σεληνίων κλπ,προυπολο έργου 18.000.000 ευρω.ΕΣΠΑ 2007-2013
    2.Αποχετευση λυμάτων Αιαντείου 25.000.000 ευρω,ΕΣΠΑ 2007-2013
    3.Αποχέτευση Ομβρίων Σαλαμίνας προυπολ 30.000.000 ευρω,ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
    4.ΟΔΟΠΟΙΙΑ 2χ500.000 ΕΥΡΩ από Υπουργείο Ανάπτυξης και Περιφέρεια Αττικής
    5.Έφερε 10.000.000 Ευρω από από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ολοκληρώθηκε το παρατημένο έργο της αποχέτευσης στο κέντρο του νησίου.
    6.Κατασκευασε Σταθμό Μεταφόρτωσης στη Γούβα Μπατσί
    7.Κατασκεύασε τον παιδικό σταθμό στα Παλούκια.ΕΣΠΑ 2007-2013
    8.Ολοκλήρωσε το δημοτικό σχολείο Παλουκίων που ήταν παρατημένο από το 2008
    9.Έστρωσε με πλαστικό τάπητα το γήπεδο της Παραλίας
    10.Ιδρυσε το Ι.Ε.Κ Σαλαμίνας
    11.Δημιούργησε από το μηδέν τέσσερις Κοινωνικές δομές στο δήμο
    12.Έφερε σε πρώτο πλάνο την Ιστορία και το πολιτισμό του νησίου και ιδιαίτερα το θέμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας
    13.Ενέταξε στο ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ το κλειστό Γυμναστήριο των Αμπελακίων προυπ 3.500.000 ευρω
    14.Έλαβε χρηματοδότηση 370.000 ευρω ο δήμος για την επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου Ν.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ και γηπέδου ΑΙΑΝΤΑ
    15.Δεκάδες μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις στο Κέντρο και την Περιφέρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/3/21 08:08

    Έκτακτη είδηση ή κυβέρνηση ανακοίνωσε τον νέο Κυβερνητικό εκπρόσωπο αναλαμβάνει ο Καπετανάκης ο Παραμυθάς ανθρώπως της οικογένειας στο ύπνο του φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/3/21 10:44

    Η αντιπεριφερειάρχης Μπογρη αγαπάει τόσο πολύ το νησι της που έφερε όλα τα σάπια κρέατα για να μοιράσει στους ανθρώπους του νησιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/3/21 13:10

    ΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΕΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/21 15:22

      Τελικά πόσο μεγάλος παραμυθάς είστε κύριε Καπετανάκη.
      Και φτάσαμε λοιπόν στον Μαρτιο
      Μην ξεχνάτε μας χρωστάτε μια ανακοίνωση με αποκαλύψεις από τον Αύγουστο για τον Αια
      (Πάντα βέβαια με δικές σας δηλωσεις)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/21 10:54

      Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ
      ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΡΙΤΣΑ,ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.