Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Φεβ 2021

Μάνος Δερτούζος. ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ


ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ

Χθες Δευτέρα 8/2 ο τ. Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής βρέθηκε για μία ακόμη φορά στα δικαστήρια (μετά από 39 αθωωτικές αποφάσεις)  και δικάστηκε πρωτόδικα γιατί ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΥΟ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ  του δήμου από το 2000 οι οποίες ζητούσαν με νόμιμο τρόπο τη μονιμοποίησή τους.

Επειδή γνωστοί άγνωστοι του διαδικτύου βρίζουν  με άθλιο τρόπο για αυτή την πρωτόδικη  καταδίκη θέλω να τους πληροφορήσω τα εξής.

Όσοι ήμασταν στη διοίκηση  Γιάννη Τσαβαρή 2011-2014 είμαστε υπερήφανοι.

Α. Είμαστε υπερήφανοι γιατί στήριξε τις δύο εργαζόμενες ο ίδιος στο δικαστήριο το 2012 στην εποχή των μνημονίων και της ανεργίας.

Β. Είμαστε υπερήφανοι γιατί στήριξε τους σχολικούς φύλακες του Δήμους μας, στέλνοντας εμένα στο δικαστήριο να ομολογήσω την αναγκαιότητα της παραμονής τους, όταν αυτοί βρέθηκαν στην διαθεσιμότητα και η τότε κυβέρνηση τους έδειξε τον δρόμο της απόλυσης. Είμαστε υπερήφανοι γιατί σήμερα οι σχολικοί φύλακες βρίσκονται στα σχολεία της Σαλαμίνας!!!

Γ. Είμαστε υπερήφανοι γιατί στήριξε  και πολλούς άλλους εργαζόμενους στο Δήμο, στέλνοντας συνεργάτες του στα δικαστήρια να τους υπερασπιστούν, μη ασκώντας το δικαίωμα της έφεσης κατά των πρωτοδικών αποφάσεων που δικαίωναν του εργαζομένους.

Γ. Είμαστε υπερήφανοι γιατί βοηθήσαμε 50 συμπολίτες μας ΝΑ   ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ  ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ( ο κατάλογος με τα ονόματα είναι στην διάθεσή σας να ρωτήσετε) .  Ο Γιάννης Τσαβαρής  που έβαλε την υπογραφή του, βρέθηκε κατηγορούμενος μετά από ανώνυμη καταγγελία,  δικάστηκε ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ  ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ!!!!

Είμαστε υπερήφανοι γιατί πηγαίνει στα δικαστήρια για παρόμοια ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!!!

Ο Δήμαρχος ενός τόπου δεν είναι  ένας απλός γραφειοκράτης. Μπορεί ακόμη να κινείται στα όρια της νομιμότητας όταν αυτό απαιτεί η ασφάλεια και το συμφέρον των πολιτών.

Είναι σίγουρο ότι στο εφετείο και αυτή η υπόθεση των δύο εργαζομένων , θα είναι αθωωτική για τον Γιάννη Τσαβαρή. Ακόμη όμως και καταδικαστική να ήταν θα έχει κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου. Ας γνωρίζουν όλοι , όσοι ασχολούνται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ με τα κοινά ότι παρόμοιες υποθέσεις είναι αυτές που αναδεικνύουν ως οντότητα τον εκάστοτε Δήμαρχο!!

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος