Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Φεβ 2021

ΝΕΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καταγγέλλει το νέο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σε Ναυπηγείο στην Σαλαμίνα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός συναδέλφου.

Επανερχόμαστε, για πολλοστή φορά δυστυχώς, και με αφορμή πάντα τους συνεχείς τραυματισμούς συναδέλφων στα ελλιπή μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που συνεχίζουν, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, να μην εφαρμόζονται με αποτέλεσμα  τους θανάσιμους ή σοβαρούς τραυματισμούς συναδέλφων στο μεροκάματο του «τρόμου».

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον συνάδελφο και τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση και απαιτούμε για άλλη μια φορά τόσο από τους εργοδότες όσο και από τους υπεύθυνους ελεγκτικούς μηχανισμούς την άμεση εφαρμογή των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

ΤΟ Δ.Σ.


17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/21 09:07

    Αντιπεριφρειάρχη κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη, στην εφημερίδα Σαλαμίνας ”ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ”, αρμόδιο σε θέματα ΕΣΠΑ & Καινοτομίας κατά την περίοδο 2011-2014, παραθέτω αποσπάσματα από την συνέντευξη αυτή,

    Κύριε Αθανασιάδη, ως αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, τι έργα προωθήσατε για τη Σαλαμίνα κατά τη θητεία σας;”
    “Τα έργα που αφορούσαν αυτό το νησί ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα την περίοδο που είχε την τύχη να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή .
    , από το 2011 μέχρι τον Μάιο του 2014, επί Σγουρού εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν έργα για τη Σαλαμίνα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, από τα υψηλότερα κονδύλια που έπεσαν σε δήμους της Περιφέρειας Αττικής”.
    Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Αμπελάκια ο Αντιπερριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης δήλωσε:

    « Σε μια κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία οφείλουμε και πρέπει να στηρίζουμε οικονομικά, την κατασκευή έργων υποδομής, που αναβαθμίζουν, προστατεύουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο Δήμος Σαλαμίνας είναι ο πρώτος δήμος στα πλαίσια της Περιφέρειας στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων,

    Στης 12/2/20 είχε δημοτικό συμβούλιο όπου γίνεται live μετάδοση μέσω Internet όπου ακούσαμε τον κ. Σοφρα να λεει ότι ο κ. Τσαβαρή ενταξε 70 εκατομμύρια ευρώ σε έργα σε μόλις 3,5 χρόνια σε έργα για τον Δήμο Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/21 09:09

    2011_2014
    1.αποχέτευση λυμάτων Αμπελακίων,Σεληνίων κλπ,προυπολο έργου 18.000.000 ευρω.ΕΣΠΑ 2007-2013
    2.Αποχετευση λυμάτων Αιαντείου 25.000.000 ευρω,ΕΣΠΑ 2007-2013
    3.Αποχέτευση Ομβρίων Σαλαμίνας προυπολ 30.000.000 ευρω,ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
    4.ΟΔΟΠΟΙΙΑ 2χ500.000 ΕΥΡΩ από Υπουργείο Ανάπτυξης και Περιφέρεια Αττικής
    5.Έφερε 10.000.000 Ευρω από από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ολοκληρώθηκε το παρατημένο έργο της αποχέτευσης στο κέντρο του νησίου.
    6.Κατασκευασε Σταθμό Μεταφόρτωσης στη Γούβα Μπατσί
    7.Κατασκεύασε τον παιδικό σταθμό στα Παλούκια.ΕΣΠΑ 2007-2013
    8.Ολοκλήρωσε το δημοτικό σχολείο Παλουκίων που ήταν παρατημένο από το 2008
    9.Έστρωσε με πλαστικό τάπητα το γήπεδο της Παραλίας
    10.Ιδρυσε το Ι.Ε.Κ Σαλαμίνας
    11.Δημιούργησε από το μηδέν τέσσερις Κοινωνικές δομές στο δήμο
    12.Έφερε σε πρώτο πλάνο την Ιστορία και το πολιτισμό του νησίου και ιδιαίτερα το θέμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας
    13.Ενέταξε στο ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ το κλειστό Γυμναστήριο των Αμπελακίων προυπ 3.500.000 ευρω
    14.Έλαβε χρηματοδότηση 370.000 ευρω ο δήμος για την επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου Ν.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ και γηπέδου ΑΙΑΝΤΑ
    15.Δεκάδες μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις στο Κέντρο και την Περιφέρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/21 09:14

    Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο


    “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;

    • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
    • Την αποχέτευση των λυμάτων;
    • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
    • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
    • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
    • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;



    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!



    Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

    Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
    Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή .

    Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
    1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
    2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
    3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
    4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

    Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
    Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .



    Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.



    Μάνος Δερτούζος

    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/21 09:42

    Ανέβασαν στο Facebook τόσο ο Δήμος όσο και η Μπόγρη ότι δεν αλλάζει τίποτα στη Σαλαμίνα από τα νέα μετρα
    Σήμερα ο κόσμος έρχεται μέσα πρωί πρωι
    Τα ΦΕΡΡΥ δεν προλαβαινουν
    Έτσι αγαπάτε το νησι σας κυρία Μπόγρη?
    Μήπως οι ανακοινώσεις σας ήταν λανθασμένες?
    Τελικά μόνο τα φερρυ εποφελουνται αυτο
    Για όλους τους υπόλοιπους μόνο κίνδυνος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/21 13:11

    Γιατί μόνο τα ferry είναι το πρόβλημα; Τα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ που κλείνουν στις 5.00 το γνωρίζει ο κόσμος; Και μη πεταχτούν κάποιοι έξυπνοι και πουν ότι είναι εταιρική ευθύνη για να δικαιολογήσουν την παραπληροφόρηση. Κατέχουν θέσεις ευθύνης και πρέπει να ενημερώνουν σωστά. Οι προχειρότητες δεν αρμόζουν στο θεσμικό ρόλο που έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/2/21 18:34

      Τώρα ο ινστρούχτορας προσπαθεί
      να ακολουθήσουμε την δική του σκέψη ως δική μας, και έμεινε
      μόνος.
      Συνέχεια για τα ΑΒ γράφεις εσύ
      τι τρέχει και το έχεις μυστικό
      Ρε, και ο Σκλαβενίτης έκλεισε
      ακόμη και τα μικρομάγαζα.
      Τώρα που θα κλείσουν σχεδόν όλα τι θα γράψεις, ότι σε μισούν και κάνουν εμπάργκο μόνο για την πάρτη σου.
      Ζούμε ένδοξες μέρες αξιοποίησε
      τες, σωστά.
      *
      Ξεχνάς πολύ εσύ και θα το
      πληρώσεις, γιατί υπάρχουν
      δύο κατηγορίες ανθρώπων,
      αυτοί που έχουν φιλότιμο, και
      αυτοί που είχαν και τους
      ξέβαψε.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/21 18:43

    Ρε παιδιά επειδή κυκλοφοράει στο διαδίκτυο κάποιος ημιμαθής γραφικός τύπος
    Αθανασί.. και θέλει να το παίξει υποστηρικτής της σημερινής διοίκησης, προκαλούμε τον δήμαρχο να φέρει θέματα στο συμβούλιο όσα κατά καιρούς ο ημιμαθής ζητάει για να λάβετε τις δέουσες ΤΑΠΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/21 18:43

    Ρε παιδιά επειδή κυκλοφοράει στο διαδίκτυο κάποιος ημιμαθής γραφικός τύπος
    Αθανασί.. και θέλει να το παίξει υποστηρικτής της σημερινής διοίκησης, προκαλούμε τον δήμαρχο να φέρει θέματα στο συμβούλιο όσα κατά καιρούς ο ημιμαθής ζητάει για να λάβετε τις δέουσες ΤΑΠΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/2/21 18:57

    Κύριε Μαπαθανασίου ζήτησε από τον δικό σου να φέρει θέματα από το λατομείο, από τα τέλη στα ναυπηγεία και ότι άλλο τραβάει ημιμαθή η ψυχούλα σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/2/21 19:03

    κε Αθανασί γραφικέ ημιμαθή του διαδικτύου , που ως γνωστόν μέχρι πριν από ένα χρόνο στήριζες την Νάννου και έκοβες τις φλέβες σου , όλα τα γραπτά σου έχουν μείνει και με το που βγήκε ο Παναγόπουλος βρίζεις την Νάννου και τους συνεργάτες της , μην περιμένεις φυσικά να σου απαντήσει ο Τσαβαρής. Καλό θα είναι αυτά να πεις στον δικό σου που τώρα κόβεις τις φλέβες σου για πάρτη του, να το φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο για να πάρει και αυτός και να ακούσεις και εσύ να μαθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/2/21 21:34

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ... ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑΠΕΣ... Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΘΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/2/21 22:24

    ΑΘΑΝΑΣΙ ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΤΑΠΩΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ
    ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ
    Ρήμα
    ταπώνω

    (μεταφορικά) αποστομώνω κάποιον με ένα δυνατό επιχείρημα. ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΠΩΣΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/2/21 00:01

    ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ,ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΑ Η ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/2/21 00:09

    Καλομελέτα και έρχεστε, από το νεκροταφείο έχουν χαθεί από δύο θυρίδες οστά και έχουν προβλήματα που σε λίγο θα σκάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/2/21 03:08

    Αξιότιμε κύριε Μαλ.. Ακα του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ζητήσετε την εισαγωγή ΟΛΩΝ των θεμάτων, που ...ταλαιπωρούν τον εγκέφαλό σας γύρω από πράξεις της δημοτικής περιόδου 1-1-2011 έως 31-8-2014, να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο και να λάβετε τις δέουσες απαντήσεις,μήπως ο ημιμαθής πάψετε να εκτίθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/2/21 07:48

    Καλημέρα Σαλαμίνα,
    Παρακολουθώ άφωνος τα τεκθέντα γύρω από το ΔΛΤ Σαλαμίνας αφού δεν μπορώ να τα πιστέψω.
    Δεν σας κρύβω ότι θα τα έχω διαβάσει και διασταυρώσει τις ΑΔΑ πάνω από 10 φορές.
    Είναι πράγματι έτσι όπως τα λέει ο πρώην Δήμαρχος.
    Περίμενα λοιπόν την τεκμηριωμένη απάντηση από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου.
    Άνθρακες ο θησαυρός!!!!
    Υποδεέστερη του κατ ελάχιστου αναμενόμενου.
    Μία "χλωμή" απάντηση κενού, στη κυριολεξία, περιεχομένου!!!
    Βέβαια το θέμα πλέον πέφτει στα χέρια της δημοτικής αρχής για να "πράξει τα δέοντα"...
    Όσο για τον πρόεδρο του ΔΛΤ Σαλαμίνας τίποτα δεν έκανε χωρίς υστεροβουλία!!!!
    Με δεδομένη την ένταξη στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ αλλά και την λήξη της θητείας του στο ΔΛΤ στή διετία, ο πιό "γρήγορος" τρόπος για "απορρόφηση" των κονδυλίων επί των ημερών του ήταν οι κατατμίσεις σε μελέτες και στην συνέχεια οι απευθείας αναθέσεις!!!!
    Και γιατί μελέτες; Μα γιατί τα έργα θέλουν πολύ περισσότερο χρόνο και δεν προκάνουμε!!!!
    Και μία διόρθωση στην ΑΔΑ ένταξης :6ΔΜ46ΜΤΛ6-Ω1Γ, ενώ στο δελτίο τύπου αναγράφεται 6ΔΜ4ΜΤΛ6-Ω1Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/2/21 15:36

    Γιατι υπαρχει αστυνομια και λιμενικο στην Σαλαμινα? Περνανε μπροστα απο τους Πακιστανους με τα λαθραια τσιγαρα και δεν κανουν τιποτα. Ουτε ελεγχο για διπλωμα ουτε αδεια ουτε τιποτα. Οι λαικες ειναι κλειστεςτα σαββατοκυριακα αλλα πισω στην ιχθυαγορα λειτουργει με τις πλατες του Λιμενικου ταμειου. Μονο σε ελληνες συνταξιουχους κανουν ελεγχους και βαζουν προστιμο. Μονο για τσαμπα καφε που τους το πανε μεσα στο περιπολικο ασχολουνται. Ο Δημαρχος, οι Διοικητες Αστυνομιας, Ασφαλειας, τροχαιας, λιμενικου και ο προεδρος του Λιμενικου ταμειου δεν τα ξερουν? Ο Δημαρχος πρεπει να επιβαλει την ταξη σε ολους αυτους, αυτος εχει την ευθυνη και την εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.