Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Αυγ 2021

Δελτίο Τύπου: Έκτακτη σύσκεψη του Δημάρχου Σαλαμίνας με εκπροσώπους του Πυροσβεστικού Σώματος, του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας και του Τμήματος Ασφαλείας για τα μέτρα πρόληψης για τον υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς στην Σαλαμίνα

Σαλαμίνα, 5.08.2021

  Συγκάλεσα σήμερα έκτακτη σύσκεψη με την συμμετοχή εκπροσώπων του Πυροσβεστικού Σώματος, του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας και του Τμήματος Ασφαλείας. Αύριο, 6/8/2021 η Σαλαμίνα θα βρίσκεται σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ λόγω ακραίου κινδύνου πυρκαγιάς (Κατηγορία 5).

Κατόπιν αυτών, αποφασίστηκε:

■Η απαγόρευση κυκλοφορίας στον δρόμο που οδηγεί στα Κανάκια από την συμβολή των οδών Αγ. Παρασκευής και Αγίου Νικολάου. Η διέλευση θα επιτρέπεται μόνο για τους κατοίκους της περιοχής.

■Η Εμποροπανήγυρη του Σωτήρος στο Αιάντειο ματαιώνεται.

■Όλα τα οχήματα του Δήμου μας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και όλο το προσωπικό σε πλήρη επιφυλακή.

Εφιστούμε την μέγιστη προσοχή σε όλους!

Εκ του Γραφείου Τύπου


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/8/21 11:30

    Σταματήστε να ακούτε τον παραμυθά Καπετανάκηηηηηηηη
    Είναι σαν αυτό που πάντα λέει εδώ και 40 χρόνια ότι είναι άνθρωπος της οικογένειας Μητσοτακη και τελικά ήρθε ο Κυριάκος για να μας δείξει ότι δεν τον ξέρει καθόλου και φυσικά δίκαια περνει τον τίτλο του Παραμυθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/21 14:25

    Καραγκιόζη στα ουμπαλα μας τι λέει ο Γρηγόρης, εσύ ρε μαλακα τελευταίο καλούπι δεν σέβεσαι το κακό που έχει βρει την χώρα μας, αλλά φοβάμαι ότι δεν είσαι Έλληνας αλλά Τούρκο σπόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/21 14:29

    14:25 τι του λες τώρα του βλακα του νουλα αυτός είναι βαθιά άρρωστος, μάλλον ο Γρηγόρης του την έχει ακουμπισμένη και του άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/21 15:09

    Ξανα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου,κλπ-κλπ (ΣΟΥΡΓΕΛΑ)θα φυτεψουν πευκα,οτι ποιο αχρηστο και επικινδυνο.Χαρουπιες-συκιες-μουριες ειναι 6-8 φορες ποιο ανθεκτικες στην φωτια και συγχρονως οφελημα για ζωα και πουλια. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/21 16:13

    Κ.Μητσοτάκης: Έδιωξε 5.000 δασοπυροσβέστες - Έκανε αρχηγό πυροσβεστικής τον κατηγορούμενο για το Μάτι Σ.Κολοκούρη

    ΠΟΥΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΙΡΥΖΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΨΑΤΕ ΤΟ ΤΑΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/8/21 15:30

    16:13 Έλα πάρε φόρα και κλασεμας μιά μάντρα αρχίδια παλιό φασίστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/8/21 01:57

    -ληστές_γύπες_2021-08-10.jpg
    Απίστευτο και όμως αληθινό!

    Πάνω στις στάχτες και τα ερείπια που άφησε η πυρκαγιά που κατακαίει για 9η μέρα την Βόρεια Εύβοια βρήκαν την ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν οι πλοιοκτήτες της τοπικής γραμμής.

    Οι κάτοικοι που έτρεχαν κυριολεκτικά κυνηγημένοι από την πύρινη λαίλαπα προς την θάλασσα προκειμένου να σώσουν την ζωή τους, εγκαταλείποντας όλα τα υπάρχοντα και τα σπίτια τους στην καταστροφική μανία της φωτιάς, προσεγγίζοντας το λιμάνι της Αιδηψού για να περάσουν απέναντι στην Αρκίτσα αντιμετώπισαν την κερδοσκοπία των πλοιοκτητών της γραμμής οι οποίοι τους ζητούσαν να βγάλουν κανονικά εισιτήρια, αγνοώντας προκλητικά την σοβαρότητα και κρισιμότητα των στιγμών.

    Η απληστία τους για το κέρδος απέδειξε ότι είναι υπεράνω της ανθρώπινης τραγωδίας!

    Το άθλιο αυτό φαινόμενο τερματίστηκε στην Αιδηψό όταν εμφανίστηκαν τηλεοπτικά κανάλια και άλλα ΜΜΕ...

    Οι λιμενικοί παρακολουθούσαν αδιάφοροι το πρωτοφανές και αποκρουστικό αυτό θέαμα, ενώ ο γνωστός Υπουργός Ε.Ν. Γ. Πλακιωτάκης έδειξε τα αντανακλαστικά του μόνο όταν το θέμα πήρε δημοσιότητα!!!

    Ακόμη και σε αυτή την μακάβρια περίσταση οι εφοπλιστές χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας κερδοσκόπησαν ασύστολα!!

    Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας πολιτικής η οποία ένα κοινωνικό αγαθό όπως είναι αυτό των Ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών που εξυπηρετεί κοινωνικές ανάγκες μετατρέπεται σε μέσον κερδοσκοπίας.

    Με αυτά και με άλλα απέδειξαν και τούτη την φορά πόσο αμείλικτοι είναι και ότι η υπέρτατη αξία που πρεσβεύουν είναι αποκλειστικά το κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.