Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Αυγ 2021

Δελτίο Τύπου: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας από τον Δήμο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 6.08.2021

  Οι συμπολίτες μας στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές χρειάζονται τη βοήθειά μας!

Ο Δήμος Σαλαμίνας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης από την Δευτέρα 9/8 ως την Πέμπτη 12/8 στο Δημαρχείο Σαλαμίνας από τις 09.00 πμ το πρωί μέχρι 20.00μμ και στο δημοτικό κατάστημα Αμπελακίων τις ίδιες ημέρες και από ώρα 09.00 πμ μέχρι τις 13.00 μμ. Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα εξής:

■ Τρόφιμα μακράς διαρκείας: Φρυγανιές, κρουασάν μπισκότα διάφορα, ξηροί καρποί, παστέλια, κονσέρβες, νερό εμφιαλωμένο , γάλα εβαπορέ, χυμοί, ισοτονικά, μπάρες δημητριακών.

■ Είδη προσωπικής υγιεινής.

■ Υγειονομικό υλικό: βαμβάκι, γάζες, επίδεσμοι, φυσιολογικοί οροί, αντισταμινικές αλοιφές, αντισηπτικά, αυτοκόλλητες γάζες για τραύματα, ψυκτικά σε σπρέι για τραύματα, παυσίπονα & ασπιρίνες.

■Τροφές για γάτες και σκύλους

Οι συνάνθρωποι μας χρειάζονται την βοήθεια μας. Ας την δείξουμε έμπρακτα όπως ξέρουμε να κάνουμε στο νησί μας.

Η μεταφορά των ειδών θα γίνει με τα οχήματα του Δήμου Σαλαμίνας.

Εκ του Γραφείου Τύπου


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/8/21 01:58

    -ληστές_γύπες_2021-08-10.jpg
    Απίστευτο και όμως αληθινό!

    Πάνω στις στάχτες και τα ερείπια που άφησε η πυρκαγιά που κατακαίει για 9η μέρα την Βόρεια Εύβοια βρήκαν την ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν οι πλοιοκτήτες της τοπικής γραμμής.

    Οι κάτοικοι που έτρεχαν κυριολεκτικά κυνηγημένοι από την πύρινη λαίλαπα προς την θάλασσα προκειμένου να σώσουν την ζωή τους, εγκαταλείποντας όλα τα υπάρχοντα και τα σπίτια τους στην καταστροφική μανία της φωτιάς, προσεγγίζοντας το λιμάνι της Αιδηψού για να περάσουν απέναντι στην Αρκίτσα αντιμετώπισαν την κερδοσκοπία των πλοιοκτητών της γραμμής οι οποίοι τους ζητούσαν να βγάλουν κανονικά εισιτήρια, αγνοώντας προκλητικά την σοβαρότητα και κρισιμότητα των στιγμών.

    Η απληστία τους για το κέρδος απέδειξε ότι είναι υπεράνω της ανθρώπινης τραγωδίας!

    Το άθλιο αυτό φαινόμενο τερματίστηκε στην Αιδηψό όταν εμφανίστηκαν τηλεοπτικά κανάλια και άλλα ΜΜΕ...

    Οι λιμενικοί παρακολουθούσαν αδιάφοροι το πρωτοφανές και αποκρουστικό αυτό θέαμα, ενώ ο γνωστός Υπουργός Ε.Ν. Γ. Πλακιωτάκης έδειξε τα αντανακλαστικά του μόνο όταν το θέμα πήρε δημοσιότητα!!!

    Ακόμη και σε αυτή την μακάβρια περίσταση οι εφοπλιστές χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας κερδοσκόπησαν ασύστολα!!

    Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας πολιτικής η οποία ένα κοινωνικό αγαθό όπως είναι αυτό των Ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών που εξυπηρετεί κοινωνικές ανάγκες μετατρέπεται σε μέσον κερδοσκοπίας.

    Με αυτά και με άλλα απέδειξαν και τούτη την φορά πόσο αμείλικτοι είναι και ότι η υπέρτατη αξία που πρεσβεύουν είναι αποκλειστικά το κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/8/21 22:14

    Έκτακτο!!! Δύο ιστορικά στελέχη της ΝΔ που τρώγονται σαν τα σκυλιά εδώ και δεκαετίες, τελικά μόνιασαν,έδωσαν τα χέρια και τα μπλοκ έκλεισαν τα σχόλια, επιτέλους ρε καβοδέτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.