Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Αυγ 2021

Οχι άλλες χαμένες τετραετίες για τη Σαλαμινα!

Οχι άλλες χαμένες τετραετίες για τη Σαλαμινα!

Έχω γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν και το ξαναλέω δια του παρόντος πως αυτήν την περίοδο στο τιμόνι του νησιού έχουμε την τύχη εμείς οι δημότες να το διοικούν δύο νέοι, ευφυείς και ιδιαίτερα καταρτισμενοι νέοι με πρόθεση να κάνουν εργο και να τα αλλάξουν όλα επιτέλους στο νησι μας.

Αναφέρομαι φυσικά στους δημαρχο και αντιπεριφερειαρχη τους οποίους μαλιστα ο λαός της Σαλαμινας εξέλεξε με συντριπτική πλειοψηφία. Τυχαίο; Δεν νομιζω...

Ο λαός πάντα έχει ένστικτο και επιλέγει με τα σωστά κριτήρια. Βέβαια πέραν αυτών  δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο τιμόνι του λιμενικού ταμείου βρίσκεται ένας πρώην υφυπουργος εθνικής Άμυνας και πρώην  αρχηγός ΓΕΝ αν δεν απατώμαι ο οποίος τίμησε το νησι μας με την μοναδική για τα δεδομένα του τόπου μας επιτυχημένη επαγγελματική του διαδρομή.

Εάν λοιπόν αυτοί οι τρεις άνθρωποι που έχουμε την εξαιρετική τυχη να μας διοικούν δεν σηκώσουν τα μανίκια και δεν συνεργαστούν από κοινού αφήνοντας στην άκρη τυχόν εγωισμούς και πολιτικές ίσως  φιλοδοξίες προκειμένου ο καθένας με τον τρόπο του, την θέση του και τις διεθνείς γνωριμίες όπως εν προκειμένω ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου, απογειώσουν το νησι μας τότε ποτε άλλοτε θα υπάρξει αντίστοιχη ευκαιρία για το νησί μας;

Προς Θεού δεν υπονοώ ότι δεν προσπαθούν η ότι δεν συνεργαζονται για το νησι η ότι δεν κάνουν εργο.

Αλλά είμαι πεπεισμένος όπως και πολλοί συμπολίτες μου ότι έχουν την δυνατότητα να κάνουν το νησι μας οι συγκεκριμένοι χωρίς υπερβολές Μόντε Κάρλο!!!

Και εδω απευθύνω εκκληση δια του παρόντος στους ως άνω πως εάν δεν τα καταφέρουν το οποίο πραγματικά απεύχομαι και για τους ίδιους και για το νησί μας αφενός ο ιστορικός του μέλλοντος θα σταθεί λόγω των ιδιαίτερων γνωρίσματων τους σκληρός απεναντι τους αφετέρου θα δώσουν την τύχη σε έναν τρίτο  από το πουθενα να διεκδικήσει με αξιώσεις δάφνες και θωκους.

Όχι άλλες χαμένες τετραετίες λοιπόν για το νησί μας...