Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Αυγ 2021

Δελτίο Τύπου: Να μην πραγματοποιηθεί η Εμποροπανήγυρη της Φανερωμένης λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας κατόπιν σχετικής εισήγησης του Δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου

Σαλαμίνα, 19.08.2021

 Το Δημοτικό Συμβούλιο  του Δήμου Σαλαμίνας αποφάσισε κατά πλειοψηφία κατά την σημερινή του συνεδρίαση να μην πραγματοποιηθεί φέτος η Εμποροπανήγυρη της Φανερωμένης λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, που εισηγήθηκε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, «σε μια χρονική στιγμή που η Ελλάδα και η Αττική ειδικότερα έχουν παραδοθεί στις φλόγες και που οι καιρικές συνθήκες με τις υψηλότατες θερμοκρασίες, την παρατεταμένη ξηρασία και τους δυνατούς ανέμους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για πυρκαγιές, αυτό που προέχει είναι η προστασία του δάσους της Φανερωμένης».

Το προσκύνημα στην Ι.Μ. Φανερωμένης θα γίνει κανονικά.

Εκ του Γραφείου Τύπου


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/8/21 20:38

    Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Δασοφυλάκων, ο οποίος ξέσπασε μέσω Facebook.
    Γράφει χαρακτηριστικά:

    «Άντε στο διάολο ηλίθιοι και ανίκανοι Μετά από πόσα χρόνια θα μάθετε ότι τις φωτιές δε τις σβήνουν στην άσφαλτο και τα εναέρια μέσα.

    Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι τα δάση είναι πυκνά και δύσβατα. Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι όλα τα δάση στο κόσμο έχουν καύσιμη ύλη και δεν είναι πάρκα και άλση.

    Πότε επιτέλους θα μάθουν να κάνουν καλή διασπορά αυτοκινήτων για γρήγορη επέμβαση και σε θέσεις που να έχουν ορατότητα στα δάση και όχι να περιμένουν την αναγγελία της φωτιάς από τους πολίτες ή τους εθελοντές.

    Πότε επιτέλους θα μπουν σε ένα χωματόδρομο και να χτυπήσουν τη φωτιά πριν γίνει ανεξέλεγκτη.

    Πότε επιτέλους θα σταματήσουν όλοι οι άσχετοι να συντονίζουν τη φωτιά επειδή έτυχε να έχουν ένα θεσμικό ρόλο με ειδικότητα Δικηγόρου, Οικονομολόγου, Γιατρού, Επιχειρηματία κλπ.

    Πότε επιτέλους θα σταματήσουν να πιπιλίζουν τη λέξη αντιπυρικές ζώνες όταν η φωτιά κάνει βόλτες στην Εθνική Οδό όταν περνάει το 2009 τη φυσική αντιπυρική ζώνη τη Λίμνη Μαραθώνα.

    Όταν η φωτιά για δέκα μέρες κάνει βόλτες από τον Ευβοϊκό στο Αιγαίο. Μετά τι; Μετά Τρίβουν τα χέρια τους για κακή οικονόμα οι κάθε λογής εργολάβοι και τα λαμόγια για να ξεσκίσουν τις σάρκες υλοτομίες, κλάδο πλέγματα αναδασώσεις κλπ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/8/21 20:35

    Ρε ανίκανοι, 150 χρόνια γίνεται πανηγύρι και το δάσος ποτέ δε κινδύνευσε από πυρκαγιές, τα δάση καίγονται από βαριά αμέλεια των υπευθύνων. Αλλά όταν η δημοτική αρχή βρίσκεται στο κλίμα "απαγορεύομεν" αυτή η δημοτική αρχή είναι τραγική!!! Την πρόταση της μειοψηφίας γιατί την κρύβεται??? Η μειοψηφία σας είπε ΝΑΙ στο πανηγύρι και να ληφθούν μέτρα ως προς τον κορονοϊο και μέτρα για τις πυρκαγιές. Δύσκολα πράγματα βάζει η αντιπολίτευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/21 13:32

      Γύρω ο κόσμος καίγεται κι εδώ θέλανε πανηγύρια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/21 21:25

      Τα δέοντα για πρώτη φορά
      ΠΟΖΑΣ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/8/21 14:30

    Πανηγύρι θα ξαναγίνει κατά παναγόπουλο , όταν η εορτή της Φανερωμένης ματατοπιστεί και εορτάζεται 23 Μαρτίου. Ήδη κάνει κινήσεις ο Δήμαρχος Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/8/21 14:37

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΊΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Κ.Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΧΙΟΝΙΖΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΘΟΎΝ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΜΑΓΑΛΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΠΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΤΗς ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/8/21 13:34

    ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΔΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ. https://www.youtube.com/watch?v=jdakkJSwcCM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/8/21 14:09

    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!! ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ!!!. ΑΤΟΛΜΟΣ ΦΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΜΗ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.