Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Σεπ 2021

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΥΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΥΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ 2021» ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδος Κανόε-Καγιάκ Σπριντ, Στέργιος Στιβακτάκης, του ΑΝΣ Γυάλας.

Μια νέα μεγάλη επιτυχία επετεύχθη από τον ΑΝΣ Γυάλας. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος του Ομίλου, Στέργιος Στιβακτάκης, επελέγη κατόπιν διαδικασίας επιλογής, στην Εθνική Ομάδα Κανόε-Καγιάκ Σπριντ και θα αγωνιστεί, για πρώτη φορά στην αθλητική του πορεία, σε κορυφαίο διεθνές αθλητικό γεγονός για το Κανόε-Καγιάκ, αθλητών 15, 16 και 17 ετών στο Ράσιτσε της Τσεχίας.

Η διοργάνωση ονομάζεται Olympic Hopes (Ολυμπιακές Ελπίδες) και αποτελεί το κορυφαίο διεθνές γεγονός για αθλητές του Κανόε-Καγιάκ Σπριντ, που γεννήθηκαν τα έτη 2004, 2005, 2006.

Μετά την ολοκλήρωση της βασικής του προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στη Γυάλα, υπό τη καθοδήγηση του Προπονητού του Θανάση Βιλλιώτη, ο Στέργιος Στιβακτάκης θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία, από την 1η έως την 7η Σεπτεμβρίου 2021, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, υπό της εντολές του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Ζτζίσλαβ Σζούμπσκι.

Η Εθνική Ομάδα θα αναχωρήσει για την Τσεχία στις 8 Σεπτεμβρίου και θα αγωνιστεί το τριήμερο 10, 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο αθλητής του ΑΝΣ Γυάλας, θα αγωνιστεί στην ηλικιακή κατηγορία των αθλητών ηλικίας 15 ετών (U15).

Στόχος της πρώτης του συμμετοχής στην Εθνική Ομάδα είναι, η καλύτερη δυνατή απόδοση και η απόκτηση σημαντικής εμπειρίας, χρήσιμης για την μελλοντική πορεία του αθλητού.

Ο ΑΝΣ Γυάλας, μετά τις εξαιρετικές επιτυχίες του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανάπτυξης και μεγάλων κατηγοριών, κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην εξέλιξή του ως αθλητικού σωματείου, με τη συμμετοχή του και στην Εθνική Ομάδα, ως επιστέγασμα της συστηματικής προπονήσεως των προηγουμένων ετών.

Ο ΑΝΣ Γυάλας κάνει ότι είναι δυνατό, ώστε κάποια στιγμή, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, να επιτευχθούν υψηλές διεθνείς διακρίσεις.

Για τον σκοπό αυτό, θα πρέπει να συνδράμουν και τοπικοί φορείς, ώστε η Σαλαμίνα να στηρίξει τα παιδιά της που έχουν υψηλές αθλητικές δυνατότητας σε διάφορα αθλήματα  !

Οι Πρόεδροι και το Δ.Σ των αθλητικών σωματείων, οι Προπονητές, οι αθλητές/τριες και οι γονείς τους κάνουν το πάν για τα παιδιά αυτά. Είναι ώρα να υποστηριχθούν και από όσους έχουν τη δυνατότητα να τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν τα αθλητικά του όνειρα, που θα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση από τη νεολαία του νησιού μας !

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/21 00:34

    Κύριε Καπετανακη σας έβγαλαν από προεδρο της ομάδας του Αία και αμέσως κάνατε ανάρτηση 31/8/2020 ότι έχετε μεγάλο επενδυτή για την ομαδα αφού όμως σας κάνουν ξανά προεδρο
    2/9/2020 ξανακάνετε ανάρτηση ότι θα κάνετε αποκαλύψεις για την ομαδα με ντοκουμέντα στο χερι
    Φτάσαμε 2/9/2021 και ακόμα καμία αποκαλύψη
    Τελικά μια φούσκα είσαι και τίποτα αλλο
    Ψέματα και Παραμυθια πουλάγες και πουλάς
    Ευτυχώς όμως όλοι σε έχουν πάρει χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/21 22:55

    Που είσαι Γρηγόρηηηηηη....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/9/21 11:21

    Ο Καπετανάκης δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί μαζί σου γιατί ετοιμάζεται για γαμπρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.