Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Σεπ 2021

Συμμετοχή Σαλαμινιας Αθλήτριας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP στο Μπαλατον της Ουγγαρίας


Συμμετοχή Σαλαμινιας Αθλήτριας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP στο Μπαλατον της Ουγγαρίας

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας SUP Μαρίας Μπερη του ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ Σαλαμίνας θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη λίμνη του Μπαλατον της Ουγγαρίας από 9 έως 12 Σεπτεμβρίου.

Η επιτυχία είναι πρωτοφανής για τον ΑΝΣ Γυαλας και για τον Ναυταθλητισμο του νησιού μας καθώς η Μαρία Μπερη κατόπιν επιλογής στην Εθνική Ομάδα του SUP θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην αθλητική της πορεία στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Σήμερα Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η προετοιμασία της αθλήτριας μας που πραγματοποιήθηκε στην Γυάλα Σαλαμίνας υπό την καθοδήγηση του Προπονητή της Μπουφιδη Δημητρίου και αναχωρεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ομάδας για το Μπαλατον της Ουγγαρίας όπου εκεί θα αγωνιστεί από της 9 Σεπτεμβρίου έως της 12 Σεπτεμβρίου στις ηλικίες Under 18 χρονών.

Στόχος της αθλήτριας μας και ευχή δική μας στην πρώτη συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι η απόκτηση εμπειριών, η μέγιστη δυνατή απόδοση της και γιατί όχι και μια συμμετοχή σε έναν τελικό.

Ο ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ μετά τις μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανάπτυξης και Μεγάλων Κατηγοριών προχωράει μπροστά με σοβαρότητα, συνέπεια, σχέδιο και όραμα στην πραγματοποίηση των στόχων του Ομίλου συνολικά και των αθλητών ειδικότερα.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος, το ΔΣ του Ομίλου, ο Προπονητής, Οι γονείς και οι αθλητές κάνουν αυτό που χρειάζεται για να έρθουν οι επιτυχίες αυτές, σε αυτήν την προσπάθεια δεν θα έλειπε βέβαια και η ιδιωτική πρωτοβουλία του φίλου μου και ιδιοκτήτη της εταιρείας SUP EXCLUSIVE του Γ. Σταματελου που με ανιδιοτέλεια μας προσέφερε τον ανάλογο εξοπλισμό για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η προετοιμασία μας. Ευχαριστώ πολύ όλους και καλή μας επιτυχία.


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/9/21 21:39

    Κύριε Καπετανακη σας έβγαλαν από προεδρο της ομάδας του Αία και αμέσως κάνατε ανάρτηση 31/8/2020 ότι έχετε μεγάλο επενδυτή για την ομαδα αφού όμως σας κάνουν ξανά προεδρο
    2/9/2020 ξανακάνετε ανάρτηση ότι θα κάνετε αποκαλύψεις για την ομαδα με ντοκουμέντα στο χερι
    Φτάσαμε 4/9/2021 και ακόμα καμία αποκαλύψη
    Τελικά μια φούσκα είσαι και τίποτα αλλο
    Ψέματα και Παραμυθια πουλάγες και πουλάς
    Ευτυχώς όμως όλοι σε έχουν πάρει χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/9/21 17:40

    Το Ισραήλ ήταν η χώρα «πρότυπο» στην διαχείριση του Covid-19, καθώς είχε εμβολιάσει... τους πάντες, παρόλα αυτά ο εμβολιασμός δεν έφερε και το τέλος της πανδημίας.

    Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, σχολιάζει με ανάρτηση του τις εξελίξεις στο Ισραήλ, έπειτα από την απόφαση της Σουηδίας και της Πορτογαλίας να κλείσουν τα σύνορα τους για τους Ισραηλινούς τουρίστες, ακόμα και για τους εμβολιασμένους.

    Όσα αναφέρει ο Κ.Αρβανίτης:

    «ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
    ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

    Η πιο υπερεμβολιασμένη χώρα σε Ευρώπη και Μεσόγειο και από τις πιο εμβολιασμένες στον κόσμο, είναι συγχρόνως και η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό "κρουσμάτων".

    Εχουν ξεπεράσει τα 8.000 "κρούσματα" την ημέρα!

    Μετά την Πορτογαλία, τώρα και η Σουηδία απαγόρευσε τα ταξίδια προς και από το Ισραήλ!

    Το τραγελαφικό είναι που η Σουηδία, η χώρα που δεν έβαλε σχεδόν καθόλου απαγορεύσεις και σκληρά λοκντάουν, αλλά μόνο συστάσεις (χωρίς απαγορεύσεις και πρόστιμα), είναι αυτή που επιβάλει αποκλεισμό στο Ισραήλ!

    Αν ίσχυαν όσα προπαγανδιστικά μεταδίδουν τα μεγάλα ελληνικά Πετσοταϊσμένα κανάλια, θα έπρεπε να είχε γίνει ακριβώς το αντίθετο:
    - δηλαδή η Σουηδία τώρα να είχε γίνει ένα απέραντο νεκροταφείο και το Ισραήλ ένας παράδεισος!

    Ομως, είναι το Ισραήλ που έχει μετατραπεί στο τεράστιο Βατερλώ του υπερεμβολιασμού!

    Ολος ο πλανήτης βλέπει ότι ο υπερεμβολιασμός τους έκαψε... (Μήπως να τους στείλουμε τον Βασιλακόπουλο, να τους πείσει ότι ευτυχούν αλλά δεν το ξέρουν, απλά χρειάζονται περισσότερους εμβολιασμούς; Μόνο οι γάτες και τα σκυλιά διαφεύγουν ακόμη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.