Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Σεπ 2021

Δελτίο Τύπου της Αλληλεγγύης για όλους Σαλαμίνας

Δελτίο τύπου

Η Αλληλεγγύη για Όλους Σαλαμίνας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας της Αλληλεγγύης για Όλους και του Κοινωνικού Ιατρείου Αθήνας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων, συγκέντρωσε και απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερά, είδη ατομικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα κλπ).

 Σε αυτή την πρωτόγνωρη καταστροφή, ιδιαίτερα στην Εύβοια όπου χωριά ολόκληρα έγιναν στάχτη, παρθένα δάση έγιναν κάρβουνο, όπου χάθηκαν περιουσίες και κόποι μιας ολόκληρης ζωής,  εκεί όπου οι άνθρωποι προσπαθούν με τις δικές τους δυνάμεις να ξανασταθούν στα πόδια τους, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Επιπλέον, η ΑγΟ Σαλαμίνας, συγκέντρωσε και απέστειλε κλινοσκεπάσματα και είδη οικιακής χρήσης, στο ίδρυμα φιλοξενίας προσφύγων στην Αθήνα, «ΣΤΕΓΗ».

Κλείνοντας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες των μελών της  ΑγΟ Σαλαμίνας  προς το super market  ΑΛΥΚΗ για την στήριξη των πυρόπληκτων συμπολιτών μας,  αλλά και όλους όσους ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμα μας.

Προσεχής δράση: αποστολή ρουχισμού στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» 

(παραλαβή δωρεών έως Σάββατο 17/9/2021, πληροφορίες 697 5692669)

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/9/21 07:05

    Κύριε Καπετανακη σας έβγαλαν από προεδρο της ομάδας του Αία και αμέσως κάνατε ανάρτηση 31/8/2020 ότι έχετε μεγάλο επενδυτή για την ομαδα αφού όμως σας κάνουν ξανά προεδρο
    2/9/2020 ξανακάνετε ανάρτηση ότι θα κάνετε αποκαλύψεις για την ομαδα με ντοκουμέντα στο χερι
    Φτάσαμ14/9/2021 και ακόμα καμία αποκαλύψη
    Τελικά μια φούσκα είσαι και τίποτα αλλο
    Ψέματα και Παραμυθια πουλάγες και πουλάς
    Ευτυχώς όμως όλοι σε έχουν πάρει χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/9/21 10:41

    Βλακα οποίος και είσαι αν δεν ήταν ο Γρηγόρης η ομάδα δεν είχε καμία ελπίδα να ανέβει, απορώ που δεν βγαίνει να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.