Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Σεπ 2021

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ LASER RADIAL ILCA 6 2021

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER RADIAL  ILCA 6 2021 

To ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER RADIAL  ILCA 6 2021 που διεξάγεται στην Σαλαμίνα, με διοργανωτή Όμιλο τον ΝΟΒΣ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής (Αντιπεριφέρεια Νήσων) και τον Δήμο Σαλαμίνος (ΑΚΟΙΠΟΠ) και την βοήθεια του ΔΛΤΣ, από 22 έως 26 Σεπτεμβρίου.

Σε πρώτη προτεραιότητα βρίσκεται η αυστηρή εφαρμογή των πρωτοκόλλων της ΓΓΑ για περιορισμό της διασποράς της πανδημίας covid 19. Εξ αιτίας των πρωτοκόλλων αυτών οι λοιπές εκδηλώσεις πλην των αθλητικών είναι περιορισμένες.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου παραβρέθηκαν όλοι οι αθλητές με τα σκάφη και τα πανιά τους, στον χώρο του ΝΟΒΣ και σφραγίστηκαν τα πανιά. Συμμετέχουν 60 αθλητές 20 Ναυτικών Ομίλων, από πολλές πόλεις της Ελλάδος, την Αλεξανδρούπολη, την Πάρο την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, την Ελευσίνα , το Μάτι, την Ραφήνα, την Αρτέμιδα, την Χαλκίδα, τον Πειραιά, το Φάληρο, την Καλλιθέα, την Βούλα. Την Βουλιαγμένη, το Καλαμάκι και τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου Κύπρου.  

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου προηγήθηκε η διενέργεια των δικαιουμένων με βάσει τις ισχύουσες διατάξεις δωρεάν rapid test που παραχώρησε η Αντιπεριφέρεια Νήσων, από τον Ιατρό κ. Σπ. Ευσταθίου, στον οικίσκο του ΔΛΤΣ που έχει διαμορφωθεί σε Ιατρείο Αγώνων με την συνδρομή του Διαγνωστικού Κέντρου “LIAROS BIOMEDICAL” που είναι χορηγός και εκφράζουμε τις αμέριστες ευχαριστίες μας, ώστε κανείς από τους συμμετέχοντες να στερείται πιστοποιητικού είτε εμβολιασμού, είτε νόσησης, είτε rapid test. Εν συνεχεία βοηθούντος του ανέμου διενεργήθηκαν 4 ιστιοδρομίες.

Σήμερα ο στρατηγός Αίολος είχε άλλα σχέδια. Δεν απελευθέρωσε τους ασκούς του. Έτσι παρά την πολύωρη αναμονή των αθλητών στον θαλάσσιο στίβο, δεν διεξήχθησαν ιστιοδρομίες.

Για το επόμενο διήμερο προσδοκούμε σε πνοές του ανέμου ευνοϊκές για τα πανιά, ώστε να διεξαχθούν οι προβλεπόμενες από το πρόγραμμα ιστιοδρομίες.

Την Κυριακή το απόγευμα θα γίνουν οι απονομές επάθλων στους νικητές με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ.

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα προηγούνται:

στους Άνδρες ο ΚΥΡΠΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με 4 βαθμούς

στην κατηγορία U21  ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Σ.Ε.Α.Ν.Α.Καλλιθέας με 9 βαθμούς

στην κατηγορία U19 ο ΚΕΦΑΛΩΝΙΤΗΣ ΙΑΣΩΝ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου με 6 βαθμούς

στην κατηγορία U17 ο ΚΥΦΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με 11 βαθμούς

        Την προσπάθεια του ΝΟΒΣ στην διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Laser Radial ILCA 6 2021 στην Σαλαμίνα στήριξαν με χορηγίες οι Κοινοπραξίες Ε/Γ-Ο/Γ Σαλαμίνος και Ε/Γ – Ο/Γ Αγ. Νικόλαος Σαλαμίνος στις Διοικήσεις των οποίων εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας. 

Εκ του  Διοικητικού  Συμβουλίου

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/9/21 22:45

    Ο πλέον ανίκανος δημοτικός σύμβουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Πρόεδρου του ΔΛΤΣ .

    Με απόφαση δήμαρχου ο κ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ορίζετε υπεύθυνος για την επιλύσει των προβλημάτων της περιφέρειας .Κανά δυο φορές επισκέφτηκε την κοινότητα Αιαντείου και από τότε εξαφανίστηκε .Όχι δεν ασχολήθηκε και δεν έλυσε ούτε ένα πρόβλημα αλλά δεν γνωρίζει ούτε την σύνθεση των κοινοτήτων .Σε αυτόν τον δημοτικό σύμβολο αποφάσισε ο Δήμαρχος να εμπιστευτεί το σοβαρότερο νομικό πρόσωπο του δήμου .Δήμαρχε γνωρίζεις ότι πέρα από τα δυο μεγάλα λιμάνια του νησιού μας έχει και η περιφέρεια 18 λιμανάκια τα όποια πρέπει να νομιμοποιηθούν ;Ποιος θα τα κάνει αυτά ο κ Ευσταθίου; Eχω την εντύπωση ότι με αυτή σας την απόφαση είσαστε βαριά νυχτωμένος και δυστυχώς για τον τόπο μας και αποτυχημένος .


    ==============================================================


    ΑΠΟΦΑΣΗ 91/2019 Ο Δήμαρχοσ ΢αλαμίνοσ Έχοντας υπόψη :
    1. Σισ διατάξεισ των άρθρων 1 παρ.5.2 περ.5, 2 και 58 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική τησ Αυτοδιοίκηςησ και τησ Αποκεντρωμένησ Διοίκηςησ – Πρόγραμμα Καλλικράτησ» (Α΄87).
    2. Σισ διατάξεισ τησ παρ. 3 του αρ. 44 του Ν.3979/2011.
    3. Σισ διατάξεισ του άρθρου 88 του Ν.3463/2007 «Κύρωςη του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (Υ.Ε.Κ.114/τ.Α΄/8-06-2006).
    4. Σισ υπηρεςιακέσ μασ ανάγκεσ.

    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Ορίζουμε τον Ευςταθίου ΢πυρίδωνα του Αθαναςίου εντεταλμένο Δημοτικό ΢ύμβουλο (χωρίσ αμοιβή) εκχωρώντασ του, την μέριμνα για την ςυνεργαςία του Δήμου με τισ Δημοτικέσ Κοινότητεσ και την ςυνεργαςία με τουσ Προέδρουσ αυτών, με ςκοπό τον καλύτερο δυνατό προγραμματιςμό και την προώθηςη του έργου αυτών. Η άςκηςη των αρμοδιοτήτων του εντεταλμένου ΢υμβούλου θα γίνεται πάντοτε ςε ςυνεννόηςη με το Δήμαρχο. Η απόφαςη αυτή να δημοςιευθεί μία φορά ςε μία ημερήςια εφημερίδα του Νομού ή ςε μία εβδομαδιαία εφημερίδα τησ Πρωτεύουςασ του Νομού και να αναρτηθεί ςτην ιςτοςελίδα του Δήμου μασ καθώσ και ςτο πρόγραμμα «ΔΙΑΤΓΕΙΑ». Ο Δήμαρχοσ ΢αλαμίνοσ Γιώργοσ Θ. Παναγόπουλοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/21 19:43

    Οι «φαίνεσθε » και οι «πουθενάδες » μας βομβάρδισαν το σαββατοκύριακο με εκατοντάδες φωτογραφίες ,τα χάλια τους απερίγραπτα και η εμφάνιση τους άψογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/9/21 20:14

    https://kornasalaminas.blogspot.com/2021/09/420.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.