Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Οκτ 2021

Ανακοίνωση Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Θ. Παναγόπουλου με θέμα τον κόλπο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 06.10.2021

Δεσμευτήκαμε ότι θα καθαρίσουμε τον κόλπο της Σαλαμίνας. Χωρίς να μας ενδιαφέρει το όποιο πολιτικό κόστος.

Κατά την διάρκεια της θητείας της Δημοτικής μας Αρχής έχουμε ήδη καταργήσει τους παλαιούς αγωγούς ομβρίων που εντοπίστηκαν στις οδούς:

Κρήτης, Μ. Αλεξάνδρου ως και την πλατεία Γ. Παπασίδερη στα Αλώνια (6 οδοί), Αγ. Δημητρίου, Ηροδότου(τμήμα), Πλαταιών, Π. Φουρίκη και Μ. Κριτσίκη (γωνία), Μ. Βιλιώτη, Πάροδος Τελαμώνος, Ναυάρχου Σπ. Αυγέρη, στη περιοχή κοντά στο Καρνάγιο στον Αγ.Νικόλαο, Λ. Φανερωμένης πριν την πλατεία Μπόσκου, Γ. Λουκά, Ολύμπου.

Ήδη συνεχίζουμε την διαδικασία εντοπισμού και άλλων παλαιών αγωγών στο κέντρο της Σαλαμίνας, οι οποίοι και θα καταργούνται επί τόπου.

Συγκεκριμένα στις επόμενες 60 ημέρες θα καταργηθούν όσοι παλαιοί αγωγοί ανευρεθούν στις παρακάτω 60 οδούς:

Λ. Καραμανλή, Λ. Σαλαμίνος, Γρ. Παπανικολάου, Ιθάκης, Βορείου Ηπείρου, Αχιλλέως, Ναυαρίνου, Μυκηνών, Αριστοτέλους, Αγησιλάου, Σοφοκλέους, Μαιάνδρου, Ευαγγέλου Μίχα, Πάρνηθος, Θησέως, Κρήτης, Παναγιωτέζα, Πολ.Βιλλιώτη, Μητρομάρα, Ροδόπης, Αριστείδου, Φαιστού, Μενελάου, Ρόδου, Ιάσωνος, Ταϋγέτου, Ι. Μεταξά, Περικλή Χατζή, Ευ. Παπανικολάου, Ν. Παπανικολάου, Γ.Λουκά, Π. Φουρίκη, Μπόγρη, Ευ.Λουκά Κουταλιανού, Π.Λιαπάκη, Ελπίδος, Κριτσίκη, Θουκιδίδου, Αφροδίτης, Βιέννα, Νεφέλης, Ηροδότου (τμήμα), Πολ. Λεμπέση, Αφροδίτης, Γεωργάκη, Ακτή Καραισκάκη, Αγ. Νικολάου (Από την εκκλησία ως την παιδική χαρά), Μαραθώνος, Ευρυσάκη, Ποσειδώνος, Μουσών, Ερμού, Τευκρου, Φιλίππου, Κομνηνών, Αιγίνης .

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και η ΥΔΟΜ (Πολεοδομία) του Δήμου μας παραμένουν στην διάθεση των συμπολιτών μας για την υποβολή αιτήσεων για σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης και για πληροφορίες.

60 ημέρες 60 δρόμοι. Ο κόλπος της Σαλαμίνας θα ξαναγίνει αυτός που ήταν κάποτε, αυτός που θέλουμε όλοι.

Θα φτάσουμε ως το τέλος.

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/10/21 15:53

    Δεσμευτήκαμε ότι θα καθαρίσουμε τον κόλπο της Σαλαμίνας. Χωρίς να μας ενδιαφέρει το όποιο πολιτικό κόστος....

    ΤΗ ΛΕΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΡΩΤΑΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΦΑΝΕΡΑ ΜΙΑ ΚΛΕΦΤΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ????

    ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΛΕΝΗ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗ ( ΑΛΛΟ ΚΟΘΩΝΙ Ο ΛΕΝΗΣ)

    ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΟΛΕΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ( ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ )

    ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ???( ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/21 19:42

    αν πλυμηρίσει ο τόπος απο τις βροχές και τα ομβρια μόνον το πολιτικο κόστος να μην φοβάστε...εχετε να φατε αστικές και ποινικές μηνύσεις που θα φτασετε το 2030 και ακομα θα πληρώνεται ...Ολος ο κόσμος επεκτείνει το δίκτυο ομβριων για να εξαλειφτούν οι πλυμήρες και εσείς θα το κλείσετε??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/10/21 19:57

    Είπαμε ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.....όταν βρέχει θα κάνετε μπάνιο ευγενική χορηγία του δήμου γιατί κάποιο δεν θέλουν να συνδεθούν με την αποχέτευση.Δημαρχε ελπίζω ο συνδιασμός σου όλοι να είναι συνδεδεμένοι με την αποχέτευση...Α και για ψήφους να πάτε στους συλλόγους καγιάκ των Ιωαννίνων και Κύπρου.Ακους Κόγια μαύρο δαγκωτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/21 23:07

      Εσύ πονηρή αλεπού τα λύματα που τα ρίχνεις; Ετοιμάσου θα τραβάς το καζανάκι και θα πλημυρίσεις στα $Κ@Τ@

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/21 06:11

      Όταν στην πρώτη βροχή πλημμύρισουν σπίτια από βρόχινα γιατί τσιμεντωσατε το δίκτυο των ομβρίων και ξεχειλίζουν οι δρόμοι και βλέπεις τα αμάξια να επιπλέουν και φας την μήνυση τότε πήγαινε και ψάχνει τις κούρασες στην θάλασσα άσχετες....άλλο η παράνομη χρήση των ομβρίων και άλλο η κατάργηση τους Μπομπ μαστορα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/10/21 23:00

    "...Χωρίς να μας ενδιαφέρει το όποιο πολιτικό κόστος...στη περιοχή κοντά στο Καρνάγιο στον Αγ.Νικόλαο..."

    Να ξέρεις κ. Δήμαρχε μετά τη περιοχή Αγ. Νικολάου προς καρνάγιο, υπάρχει και μια περιοχή που λέγεται "Αγ. Ιωάννης Ρέστη". Και γι' αυτή τη περιοχή το 1997 τροποποιήθηκε η χρήση γης (πολεοδομική ενότητα 1-αμιγούς κατοικίας), όμως μέχρι σήμερα δεν εντάχθηκε στο σχέδιο. 24 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΕΣ, ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ) ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ) ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

    Για να δούμε εσείς θα κάνετε κάτι γι' αυτό ή μια απ' τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/10/21 06:13

    Έχουν Σαλαμινία ένα μήνα χορτάσαμε φωτό οι ίδιοι και οι ίδιοι να τρώνε στην υγεία μας καλές οι εκδηλώσεις αλλά το σχέδιο πόλης που υποφέρει το νησί δεν έχει ενδιαφέρον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/21 08:30

      εδω Ανώνυμος7/10/21 06:13 εκαναν την αιθουσα δημοτικου συμβουλιου αιθουσα εκδηλωσεων την κυριακη για να κανουν το πανυγηρακι τους και να ευχαριστηθει η κυρα σοφια τη ψαχνεις τωρα

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/10/21 13:08

    Σε περίπτωση που φράξουν τα όμβρια και πλυμηρισει ο τόπος με τα βρόχινα Τσαβαρή είσαι συνυπευθυνος,. Δεν μπορεί να καταστρέφεται το νησί να πλημμυρίσει ο κόσμος και εσύ να είσαι αδιάφορος.Ας μαζέψουν τις σκατοσωληνες όχι να τσιμεντωνουν τα όμβρια αν είναι δυνατόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/10/21 16:31

    Ρε άσχετε δημαρχάκο, προεκλογικά όταν έπινες ουζάκι με τον πληρωμένο δημοσιογράφο στην παραλία για να βγάλεις photo (το video στη διάθεση του καθενός) είχες πει ότι είναι απαράδεκτο να κάθεσαι εκεί και να μυρίζεις τη μπόχα των λυμάτων που πέφτουν στη θάλασσα κατηγορώντας τους προηγούμενους και ότι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνεις είναι το τάπωμα των αγωγών. Κι ερωτώ: Πέρασαν 2 ολόκληρα χρόνια που στρογγυλοκάθεσαι στην καρέκλα του δημάρχου, τι έκανες μέχρι τώρα για να λυθεί το πρόβλημα; Να σου πω εγώ, ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο λόγια , φανφάρες και πόζες. Κρίμα που σε ψηφίσαμε κιόλας, ανίκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/10/21 21:28

    Τις προγηουμενες ημέρες υπάλληλοι του δήμου γυρνούσαν στα στενά της Σαλαμίνας λέγοντας ότι θα κάνουν εντός οικιών αυτοψίες και ότι θα φράξουν τα φρεάτια των ομβρίων.Προσοχη το επαναλαμβάνω είπαν ότι θα φράξουν τα φρεάτια των ομβρίων.Προς διευκρίνιση των αναγνωστών και αντιπαραβολή των αναφερομένων ο δήμος διατυμπανίζει ότι θα φράξει τα παλιά φρεάτια των ομβρίων.Ελα που όμως στις περισσότερες περιοχές δεν υπάρχουν καινούργια φρεάτια αυτά είναι μόνο.Αν λοιπόν τα φράξουν θα πλημμυρίσουν τα σπίτια.Επισης στα περισσότερα σημεία πέριξ του λιμανιού η είναι ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ η δεν περνάει αγωγός ακάθαρτων οπότε θα συνδεθούν με το διάστημα...Ευχαριστούμε λοιπόν που και μας έχετε εκτός σχεδίου σαν πολίτες β κατηγορίας θα μας πνίξετε και με τα βρόχινα.
    Κλείνω με ένα ρητό
    ...όπου φτωχός και η μοίρα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/10/21 06:21

    Ούτε στην χούντα δεν μπήκαν στα σπίτια έλεος!!!Πράγματι 2 υπάλληλοι πέρασαν και είπαν ότι έχετε διορία ένα μήνα μετά θα φτιάξουμε και δείχνανε και τα όμβρια και όταν διαμαρτυρηθηκαν οι κάτοικοι ότι θα πλημμυρίσουν είπαν καλά θα δούμε.Τελικα δήμαρχε τι ισχύει??? Και ποιος αποφασίζει τελικά αν θα πνιγούμε η οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/10/21 13:48

    Δήμαρχε τώρα που θα κάνετε έλεγχο στα φρεάτια στο λιμάνι εννοείτε πως θα κάνεις έλεγχο στα σκάφη τα οποία είναι δεκάδες και μάλιστα κάποιοι ζουν μόνιμα σε αυτά.Αυτα που αδειάζουν? Καλά στα φέρυ να δεις συνέχεια τα βυτία βοθρατζιδικα αδειάζουν τα ακάθαρτα Έρχονται νέες εξελίξεις καταγγελιες δεν μπορεί να την πληρώσουν οι κάτοικοι όλοι μαζί χέρι χέρι θα πάμε εισαγγελέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.