Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Οκτ 2021

Δελτίο Τύπου: Ο Αθλητικός Σύλλογος Shotokan Karate Σαλαμίνας επισκέφτηκε το γραφείο του Δημάρχου Σαλαμίνας σε ένα πολύ ζεστό κλίμα

Σαλαμίνα, 29.10.2021

  Την Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021, ο Αθλητικός Σύλλογος Shotokan Karate Σαλαμίνας επισκέφτηκε το γραφείο του Δημάρχου Σαλαμίνας σε ένα πολύ ζεστό κλίμα. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος συζήτησε μαζί με τους αθλητές, την τεχνική και την διοικητική ηγεσία του Συλλόγου, τους ευχαρίστησε για τις διακρίσεις και τις επιτυχίες που έχουν κατορθώσει όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας το νησί μας επάξια τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλούς διεθνείς αγώνες.

"Η έμπρακτη στήριξη μας καθώς και η αναγνώριση των προσπαθειών σας είναι για εμάς προτεραιότητα καθώς και καθήκον να είμαστε δίπλα σας κα να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να διευκολύνουμε και να συμπράττουμε στο έργο σας", τόνισε ο Γιώργος Παναγόπουλος.

 Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/10/21 21:07

    Πάνο εάν δεν ήταν ο μεγάλος Γρηγόρης σήμερα θα ήσουν βοσκός σε κατσίκες στην Καρδίτσα, εσύ Παντελάκο εάν δεν ήταν ο Γρηγόρης ξέρεις τι θα έκανες, αντιδημαρχία ούτε στο όνειρο σου, εσύ ρε Γώγα πες ένα ευχαριστώ στον ευεργέτη σου τον Γρηγόρη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.