Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Οκτ 2021

Ε Ρ Γ Α Τ Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Σ Α Λ Α Μ Ι Ν Α Σ ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Ε Ρ Γ Α Τ Ι Κ Ο   Κ Ε Ν Τ Ρ Ο   Σ Α Λ Α Μ Ι Ν Α Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου που έχασε την ζωή του σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την Δευτέρα 25/10 σε προβλήτα της COSCO.

Άλλος ένας συνάδελφος έχασε την ζωή του στην μάχη του μεροκάματου αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά με τον πιο τραγικό τρόπο τις ελλείψεις σε μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που επικρατούν στους χώρους εργασίας και που σαν αποτέλεσμα έχουν συνεχείς άδικους θανάτους συναδέλφων.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα των συναδέλφων στην ΣΕΜΠΟ για ασφάλεια στον χώρο εργασίας που αποτελεί πάγιο αίτημα όλων των συνδικάτων του χώρου εδώ και χρόνια.

Για μια ακόμη φορά ενώνουμε την φωνή μας με όλους τους συναδέλφους για την ανάγκη δημιουργίας και στελέχωσης κέντρων υγείας και άμεσης βοήθειας, δίπλα στους χώρους δουλειάς, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Το  Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.