Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Μαρ 2022

Η «ΑΛΩΣΗ» ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Άρθρο Δημ. Συμβούλου Μάνου Δερτούζου


Η  «ΑΛΩΣΗ» ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Άρθρο Δημ. Συμβούλου Μάνου Δερτούζου

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (;) η οποία    χρεώνεται στον κ. Παναγόπουλο,  είναι ότι κατόρθωσε να εισχωρήσει  σε άλλους συνδυασμούς μοιράζοντας θέσεις,  είτε με το  να συμπράξει μαζί τους, είτε από την πρώτη στιγμή να συνεργαστεί με Δημοτικούς Συμβούλους άλλων παρατάξεων, διαλύοντας επί της ουσίας  μία ισχυρή αντιπολίτευση όπως ο λαός της Σαλαμίνας την επέλεξε.

Κατόρθωσε με αυτόν τον τρόπο να αποδυναμώσει την  φωνή της αντιπολίτευσης,  η οποία όσο ο καιρός περνά γίνεται πιο ισχνή.

Δυστυχώς  μία παρόμοια  κατάσταση επηρεάζει αρνητικά την δημοκρατική λειτουργία του  κάθε Δήμου, αφού αποδυναμώνεται  η ισχυρή και στιβαρή   αντιπολιτευτική φωνή, που θα υποχρέωνε την εκάστοτε  Διοίκηση να προσέχει τις επιλογές της,  να μην κινείται ανεξέλεγκτα, γνωρίζοντας ότι τα λάθη της θα της κοστίσουν.

Αυτή η «άλωση» της αντιπολίτευσης είναι πρωτοφανής στα Δημοτικά δρώμενα  του νησιού  σε αυτό το μέγεθος, με ευθύνη τόσο του Δημάρχου  όσο  και   Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης. Θεωρείται αρνητικό  και μελανό σημείο της  Δημοτικής περιόδου που διανύουμε,   από όλες τις απόψεις.

Ο ρόλος της Αντιπολίτευσης  είναι εξ ίσου σημαντικός όσο και ο ρόλος της συμπολίτευσης. Είναι ο δεύτερος πυλώνας Δημοκρατίας του Δημοτικού Συμβουλίου  και όσο πιο ανίσχυρος είναι, τόσο περισσότερες πιθανότητες  αυθαιρεσίας μπορούν να υπάρξουν.

Όλη αυτή η κατάσταση  όμως δημιουργεί  μία αλαζονική συμπεριφορά από μεριάς διοικούντων,  η οποία τους έχει δημιουργηθεί από την ψευδαίσθηση,  ότι είναι κυρίαρχοι  αφού κατόρθωσαν να έχουν μαζί τους  την πλειοψηφία  Δημοτικών Συμβούλων.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία  για ένα  Δήμαρχο, δεν είναι να θεωρεί τον εαυτό του ισχυρό στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ακούει Δημοτικούς Συμβούλους από όλες τις παρατάξεις να λένε «με την εισήγηση του Δημάρχου». Αυτό που έχει σημασία  για ένα Δήμαρχο, είναι να αισθάνεται ισχυρός στην κοινωνία, να έχει την αποδοχή της και αυτή η αποδοχή να στηρίζεται στο έργο που έχει παρουσιάσει.

Θεωρώ και εκφράζω την προσωπική μου πολιτική άποψη,  ότι οι πολλές «μεταγραφές» που έχει κάνει σε επίπεδο Δημοτικών ή Κοινοτικών Συμβούλων, επίσημες ή πιθανόν ανεπίσημες,  δεν έχουν το ανάλογο αντίκρισμα στην κοινωνία. Αυτό φαίνεται κάθε μέρα και όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουμε στις Δημοτικές εκλογές αυτό θα διαπιστώνεται εντονότερα.

Όσο με αφορά  ως Δημοτικός Σύμβουλος, παραμένω  σταθερά διαχρονικά σε αξίες και θα συνεχίσω τον αντιπολιτευτικό μου ρόλο, χωρίς συμβιβασμούς για το καλό  του νησιού μας.

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος

54 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/22 19:40

    κύριε δερτούζος δεν ξέρετε την απλή αναλογική που δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούν όλοι με όλους Εξάλλου σε αυτό το χώρο πολιτικά ανήκετε στο ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτό το νόμο που έλεγε συνεργασία με όλους Γιατί δεν έδινα αυτοδυναμία Πουθενά ο κύριος Γαβριήλ στο μούλκι δεν έχει κάνει αντιπρόεδρο της κοινότητας του από άλλο συνδυασμό μόνο της Σαλαμίνας βλέπετε την κεντρική διοίκηση δηλαδή το δημοτικό συμβούλιο και τα κοινοτικά συμβούλια τα ίδια έχουν κάνει Γιατί έτσι γίνεται σε όλη την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη παράδειγμα κοιτάτε τι γίνεται 7 + 7 συνδυασμοί για να βγει πλειοψηφία αυτός ο δήμαρχος Τι να πει σε όλη την Ελλάδα ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ έδινε αυτή τη δυνατότητα και ήρθε ο νόμος της Νέας Δημοκρατίας να απαλύνει λίγο το πρόβλημα πηγαίνοντας πολλά πράγματα σε άλλες κατευθύνσεις δηλαδή στην οικονομική στην ποιότητα ζωής και πού αλλού τα πήγε Γιατί πραγματικά θα υπήρξε ακυβερνησία Και ευτυχώς που συνεργάζονται όλοι για να βγει κάτι καλό για το νησί μας για την Ελλάδα μας για την τοπική μας αυτοδιοίκηση καταλάβατε κύριε δεν τσούζω πραγματικά να τα λέτε εσείς που έχετε τόσα χρόνια δημοτικός σύμβουλος πάει πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 10:23

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/22 19:47

    κυρία μπόγρη ερχόσαστε και πραγματικά επιβεβαιώνεται αυτό που σας γράφουν τόσα χρόνια ότι ένα έργο δικό σας δεν υπάρχει στο νησί όλων των προηγούμενων διοικήσεων έργα γίνονται στο νησί η περιφέρεια Πατούλη μπόγρη δεν έχει κάνει ένα μεγάλο έργο στη μισή αποδεικνύεται με την ανάρτηση που έκανες σήμερα τα λόγια είναι περιττά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 10:26

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/22 20:51

    Καλησπερα σας! Σας ευχομαι να εχετε εναν ομορφο καλοταξιδο και ευλογημενο μηνα... Θα διαφωνησω μαζι σας... Για να διοικησεις σωστα ενα Δημο θεωρω οτι πρεπει να εχεις την μεγαλυτερη δυνατη συναινεση... Προσωπικα ειχα μιλησει με δυο Δημαρχους μια τεως και ενα νυν... Τους εξεθεσα την αποψη οτι ολοι μαζι ενωμενοι κανουμε οτι καλυτερο δυνατον για το νησι της καρδιας μας την Σαλαμινα... Η κ. Δημαρχος μου ανεφερε οτι εχει κουραστει ηταν βεβαια και λιγο μετα τις εκλογες... Ο νυν Δημαρχος ειπε οτι θα προσπαθησει και αυτο κανει... Δεν χρείαζεται να υπαρχει τοσο ισχυρη αντιπολιτευση γιατι πιστευω οτι ολοι το καλο του νησιου θελουν. Γιατι να μην πηγαινουμε ολοι μαζι να αλλαξουμε τα κακως κειμενα για να γινει η Σαλαμινα της καρδιας μας ενα νησι προτυπο? Τι εχει να ζηλεψει απο αλλα νησια πολυ προβεβλημενα? Αντιπολιτευση εσεις θεωρειται να τραβαμε το χαλι κατω απο τα ποδια του εκαστοτε Δημαρχου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/3/22 21:23

    Ο κ. Δερτούζος είναι διαχρονικά σταθερός και δεν αμφισβητείται η γνησιότητα των πολιτικών πράξεών του!!! Είναι άνθρωπος αγωνιστής και άδολος, δυστυχώς όμως έμεινε μόνος του στον συνδυασμό αφού και ο επικεφαλής του πήγε με τον κ.Δήμαρχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/22 21:26

      Για χτύπα λίγο στο Google 2 Σεπτεμβρίου του 2015 επισκέψεις Ρούλα Nano στο Δήμαρχο Πειραιά και θα δεις ποιοι είναι στη φωτογραφία να δεις ποιοι είναι οι σταθεροί

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/3/22 21:32

    Αμφισβητείς την διαχρονική σταθερότητα του κ. Δερτούζου 21:26 ??? Μίλησε καθαρά τι εννοείς??? Θα πάρεις απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 10:21

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/3/22 21:41

    χτύπα στο Google 2015 2 Σεπτεμβρίου θα δεις επίσκεψη Ρούλας Νάνου Δημάρχου Σαλαμίνας το Δήμαρχο Πειραιά στον κύριο μόραλη ήταν η αναπληρώτρια δήμαρχος μαζί η κυρία μπινιάρη ήτανε ο κύριος Κωνσταντίνος μαριδάκης και ήταν και άλλος ένας Ποιος άλλος ήτανε ο Μάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/3/22 22:00

    Καλά θα κάνετε βρομικοι άνθρωποι να σταματήσετε να βάζετε τον Μάνο στην ίδια κατηγορία με τον μικρό Γιαννάκη, αυτός είναι πραγματικός και όχι κολοτουμπας σαν τον μικρό Γιαννάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 10:27

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος1/3/22 22:11

    Και τι σημαίνει αυτό ρε φίλε, ποιός ήταν ο σκοπός της επίσκεψης??? Τι θέλεις να πεις ότι ο Μάνος τα είχε βρει με την Νάννου??? Μιλήστε επιτέλους καθαρά!!! Εδώ ο αρχηγός του τα βρήκε με τον Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 10:26

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/3/22 22:14

    Απλά μην μας λέει ότι δεν έχουν ξαναγίνει και τώρα γινόντουσαν και παλιά γινόντουσαν και αύριο θα γινόντουσαν αυτό είναι η δημοκρατία και πόσο μάλλον όταν είναι απλή αναλογική Που ψήφισε ο κ δερτούζος στο ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει την απλή αναλογική και να φέρει το μεγάλο στην τοπική αυτοδιοίκηση αυτά γινόντουσαν και πριν που ο Δήμος είχε 20 συμβούλους και όχι 10 που έχει αυτός σήμερα να τα λέμε όπως είναι φίλε και Αγαπητέ Μάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/3/22 22:19

    η Κυρία Μπόγρη Καλό θα είναι να μας δείξει ένα δικό της καθαρό έργο που μπορεί να έχει κάνει Σαλαμίνα Γιατί μέχρι στιγμής Μόνο φωτογραφίες είναι σε ξένα έργα σήμερα η απάντηση ήρθε από τον κύριο χατζηπέτρου πραγματικά η κυρία μπορεί πείτε μας ένα δικό σας έργο που έχετε κάνει στο νησί Αφήστε τις φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/3/22 22:25

    κυρία μπόγρη πραγματικά θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για ένα μεγάλο έργο που κάνετε στο νησί ένα δεν θέλουμε πολλά για πείτε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/3/22 22:27

    Προφανώς έχεις μπερδέψει τον σύριζα με τον Μάνο, ο κ.Δερτουζος δεν είναι αρχηγός του σύριζα, ο κ.Δερτούζος κατέβηκε στις εκλογές ψηφίστηκε από τον λαό της Σαλαμίνας γιατί ήταν με τον συνδυασμό του κ. ΤΣΑΒΑΡΗ, από τον συνδυασμό αυτό προχώρησαν όλοι στο συνδυασμό του Δημάρχου άλλοι επίσημα και άλλοι ανεπίσημα, τελευταίος προσχώρησε και ο αρχηγός του συνδυασμού ανεπίσημα. Ο κ. Δερτούζος έκρινε ότι πρέπει να μείνει στην αντιπολίτευση όπως ο λαός τον κατέταξε. Που είναι το μεμπτό??? Ότι δεν υπέκυψε και αυτός??? Υπάρχει αξιοπρέπεια και ο κ Δερτούζος είναι ένας από αυτούς που την έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/3/22 23:08

    Δούλε τα έβαλες με τον Δερτουζο αυτή την εντολή σου έδωσε το αφεντικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 11:02

      ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
      Σεπτεμβρίου 02, 2015

      Γραψτε στο salamina press την πιο πανω ηλεκτρονικη διευθυνση για να τσεκάρετε τα παραμυθια του κυρίου Δεττουζου σχετικά με την φερεγγυότητα λόγων και έργων.
      Βρε μανο μου πολυ παραμυθι...

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος2/3/22 02:11

    Βδούλε φέρε τα δικαιώματα σου κοπριά στην Σαλαμίνα και μετά μιλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 09:17

      ΒΡΕ ΚΡΗΤΙΚΑΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ

      ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΣΤΑ ΦΕΡΥ ?
      ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ?
      ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΑ?
      ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 150Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
      ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ?
      ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΨΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΣΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/3/22 10:20

      «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
      Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

      Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
      “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
      • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
      • Την αποχέτευση των λυμάτων;
      • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
      • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
      • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
      • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

      ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

      Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

      Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
      Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
      1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
      2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
      3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
      4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

      Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
      Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

      Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
      ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/3/22 11:02

      ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
      Σεπτεμβρίου 02, 2015

      Γραψτε στο salamina press την πιο πανω ηλεκτρονικη διευθυνση για να τσεκάρετε τα παραμυθια του κυρίου Δεττουζου σχετικά με την φερεγγυότητα λόγων και έργων.
      Βρε μανο μου πολυ παραμυθι...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/3/22 11:50

      Δεν ειμαι ο κριτικός βρε μαλακά αντρα ,μας έχεις ζαλίζει τα αρχιδια,γράφεις γράφεις γράφεις τράβα να τον βρεις να τελειώνουμε βλάκα !!
      Μια για τον Κρανιδιώτη μια για τον Αθανασιου μια για την Μπόγρη,μια για τον Καπετανάκη ,μια για τον Δερτούζο μια για την Ρούλα,για τον γιο της ,τον άντρα της ,άντε να τους βρεις ρε ΜΑΛΑΚΑ ,κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια ,έχεις χαλάσει όλες την δημοσιεύσεις που μας ενδιαφέρει να κάνουμε μια κουβέντα,κοίτα βλάκα βδούλε που που έχεις γίνει το γιουσουφακι του νησιού,φέρετε τα δικαιώματα σου εδώ,και σταματά να κάνεις τον κύριο.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/3/22 07:35

    Αγαπητέ κ.Δερτούζο συγχαρητήρια για τις θέσεις σας.
    Την προσωπική μου άποψη σας την κατέθεσα και θα την γράψω και δημόσια.
    Από την στιγμή που μείνατε μόνος σας στην μείζονα μειοψηφία της οποίας δεν είστε αρχηγός, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να δηλώσετε την ανεξαρτητοποίησή σας.
    Θα είναι το πιο σωστό και έντιμο πολιτικό σας διάβημα.
    Δεν έχετε κανένα ηθικό ,αλλά ούτε και ιδεολογικό λόγο να παραμένετε.
    Αν αλήθεια συμβαίνουν όλα τα προαναφερθέντα ,συνεχίστε τον αγώνα από το δικό σας μετερίζι και ο λαός της Σαλαμίνας θα σας ανταμείψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 10:25

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/3/22 11:03

      ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
      Σεπτεμβρίου 02, 2015

      Γραψτε στο salamina press την πιο πανω ηλεκτρονικη διευθυνση για να τσεκάρετε τα παραμυθια του κυρίου Δεττουζου σχετικά με την φερεγγυότητα λόγων και έργων.
      Βρε μανο μου πολυ παραμυθι...

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος2/3/22 07:38

    μην από το λούκι Πες μας λίγο πιπί δικηγορίνα στο γραφείο της όταν ήσασταν εσύ η Τέτα δουλίτσα ο Γιάννης Για πες μας λίγο και η Σταυρούλα για πες μας λίγο τι είπε για την ξανθιά και το Μάκη ξέρεις τον Υπουργό τον Μάκη τι είπε για πες μας λίγο Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε Μίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/3/22 09:04

    EKTAKTH ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!

    ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ .

    ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΣΚΙΑΘ , ΣΕ ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΝ 50 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ , ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΙΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 20 ΚΑΙ ΟΛΟΙ -ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟΝ 3ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ

    Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ , ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 3ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


    ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ 40ΑΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ , ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 11:29

      Θα εκπλαγείτε όταν θα ανακοινώσει τους υποψηφίους, πιθανόν εσείς να μην κατεβείτε, λίγο υπομονή.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος2/3/22 09:10

    Ο συγκεκριμένος πολιτικός έβαλε το γνωστό σχέδιο σε εφαρμογή, δηλαδή όποιος δεν μας ακολουθεί εξοντώνεται δια των ανωνύμων σχολίων!!! Τώρα είναι η σειρά του κ. Δερτούζου, άνοιξε λοιπόν την καΝουλα τις χυδαιότητας και σπιλώνουν έναν άνθρωπο που θέλει να τιμήσει την λαϊκή εντολή. Εμείς στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στον έντιμο αγώνα του κ Δερτούζου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/3/22 10:20

    «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»,
    Αγαπητή η Βάσω Μπόγρη αλλά πιο αγαπητή η αλήθεια η οποία αποκρύπτεται από την κα Ανιπεριφερειάρχη

    Το 2018 ο κ. Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2011-2014 σε συνέντευξή του, ανέφερε για τα έργα τα οποία αφορούσαν το νησί μας την πιο πάνω περίοδο
    “Τα έργα που αφορούσαν το νησί της Σαλαμίνας ήταν πράγματι πάμπολλα την τετραετία 2011 – 14. Ο Δήμος της Σαλαμίνας ήταν ένας από τους λίγους Δήμους με τόσο τεράστια απορροφητικότητα, την περίοδο που ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να έχει δήμαρχο τον Γ. Τσαβαρή . Τι να πρωτοθυμηθώ;
    • Τα όμβρια; (έργο που εκτελείται μέχρι σήμερα πλησίον του Δημαρχείου)
    • Την αποχέτευση των λυμάτων;
    • Τον Παιδικό Σταθμό των Παλουκίων;
    • Το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης;
    • Τα δύο κονδύλια των 500.000€ το καθένα που εγκρίθηκαν για την οδοποιία;
    • Ή το μεγάλο έργο που μετά λύπης μου απένταξαν, του Κλειστού Γυμναστηρίου των Αμπελακίων, προϋπολογισμού 3,5εκ.€, το οποίο είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής;

    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!!

    Στέκομαι λοιπόν στο τελευταίο έργο για να απαντήσω στην κα Μπόγρη , όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τις «Επισκευές στο Στάδιο Αίαντας και στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης στη Σαλαμίνα ύψους 1.200.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας»

    Ένα έργο που θα ήταν στολίδι για την Σαλαμίνα και θα υπήρχε σήμερα στα Αμπελάκια θα ήταν το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο εντάχθηκε στα ΠΕΠ Αττικής. Δυστυχώς το έργο απεντάχθηκε μετά από συνεννόηση πρ. Διοικήσεως Δήμου και κου Χατζηπέρου.
    Το έργο απεντάχθηκε, αλλά τα 3,5 εκατομμύρια είχαν ήδη δεσμευτεί από Περιφέρεια με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Κατσικάρη και Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή . Έτσι λοιπόν επί κου Χατζηπέρου τα 3,5 εκατ από το έργο το οποίο απένταξαν, προγραμματίστηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής έργα. :
    1. «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας» ύψους 460.000,00€ ( Το έργο εκτελέστηκε το 2018)
    2. Συντήρηση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας (προϋπολογισμού 520.000 ευρώ με ΦΠΑ), . (Το έργο εκτελέστηκε 2016)
    3. Εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αίαντας (κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή νέου αθλητικού δαπέδου στίβου συντήρηση περίφραξης και μεταλλικών κατασκευών συντήρηση αποδυτηρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, συντήρηση φωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.
    4. Εργασίες και κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων) και στο γυμναστήριο Γ. Καραϊσκάκης (κατασκευή νέου συνθετικού ελαστικού αθλητικού δαπέδου, επισκευή μεταλλικής στέγης συντήρηση αποδυτηρίων, χρωματισμών, ηλεκτροφωτισμού και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

    Τα δύο πρώτα έργα ήδη είχαν εκτελεστεί από την προηγούμενη Περιφέρεια και τα οποία είχε δημοπρατήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
    Τα δύο τελευταία έργα ανακοίνωσε η κα Μπόγρη τα οποία όπως ανέφερα, είχαν ψηφιστεί προγραμματιστεί από τον κ. Χατζηπέρο και ενώ οι πόροι υπήρχαν από την προηγούμενη Περιφέρεια με Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και Δήμαρχο Σαλαμίνας τον Γιάννη Τσαβαρή .

    Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται και πάντοτε να γνωρίζουμε ότι αργά ή γρήγορα λάμπει. Όσο να θέλει κάποιος να την αποκρύψει δεν μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να εκτίθεται. Ο πολιτικός Πολιτισμός επιβάλλει να λέμε ποιοι προσπάθησαν και ποιοι εξασφάλισαν τα χρήματα για ένα έργο, το οποίο ανακοινώνεται μια δεδομένη στιγμή ή εγκαινιάζεται.
    ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/3/22 10:38

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
    Σεπτεμβρίου 02, 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/3/22 10:43

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
    Σεπτεμβρίου 02, 2015

    Γραψτε στο salamina press την πιο πανω ηλεκτρονικη διευθυνση για να τσεκάρετε τα παραμυθια του κυρίου Δεττουζου σχετικά με την φερεγγυότητα λόγων και έργων.
    Βρε μανο μου πολυ παραμυθι...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/3/22 11:55

    βρε μαλακά αντρα ,μας έχεις ζαλίζει τα αρχιδια,γράφεις γράφεις γράφεις τράβα να τους βρεις να τελειώνουμε βλάκα !!
    Μια για τον Κρανιδιώτη μια για τον Αθανασιου μια για την Μπόγρη,μια για τον Καπετανάκη ,μια για τον Δερτούζο μια για την Ρούλα,για τον γιο της ,τον άντρα της,την τετα ,την Σταυρούλα ,την Σόνια,άντε να τους βρεις ρε ΜΑΛΑΚΑ νούμερο ,κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια από της 7 το πρωί ,έχεις χαλάσει όλες την δημοσιεύσεις που μας ενδιαφέρει να κάνουμε μια κουβέντα,κοίτα βλάκα βδούλε που που έχεις γίνει το γιουσουφακι του *νησιού,φέρε τα δικαιώματα σου εδώ,και σταματά να κάνεις τον κύριο.

    Και που να ήξερες τι σου έρχεται λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/3/22 12:27

    μο βρωμιαρα μο θα καθαρισεις τον δρομο μο χτικιαρα βαλε λιγο μακιγιαζ να μη φοβηθουν και οι γατες που θα σε δουν και εβγα εξω μο να καθαρισεις καλα μο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος2/3/22 13:56

    κύριε Καπετανάκη πραγματικά θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε για πολλοστή φορά πως έχετε κάρτα ελευθέρας τα φεριμπότ και περνάτε ελεύθερα θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε πώς έχετε βάλει στο στενό σας 40 μέτρα αποχέτευση δίχως να έχετε πληρώσει ένα ευρώ στον εργολάβο ή στο Δήμο να σας κάψει το στενό όχι την η αποχέτευση της σύνδεση μην μπερδευόμαστε Μην πάτε να το παίξετε πονηρούλη κα θέλω να μας απαντήσετε γιατί είστε κριτής των πάντων το να λέτε για τα φεριμπότ να λέτε για το άλλο όχι Εσείς αφήστε κάποιον άλλον να τα λέει βγείτε επώνυμα και πει το δεν έχετε κάρτα ελευθέρας στα φεριμπότ για να γελάσουμε ότι δεν είχατε ποτέ κάρτα ελευθέρας στο φεριμπότ για να γελάσουμε στο ξαναλέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 14:08

      Σε λίγες ημέρες που θα σε καλέσει ο εισαγγελέας θα σου λύσει όλες τις απορίες. Προς το παρών κάνε κάνα μεροκάματο για να μπορείς να βάλεις δικηγόρο.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος2/3/22 14:00

    Η Μίνα από το μούλκι που τα λέει όλα πότε θα μας πει τι είπαν στο Δικηγορικό γραφείο παρουσία τριών γυναικών και ενός άνδρα πότε θα βγεις και ραμμένα από το μούλκι να μας πεις τι έλεγε η δικηγορίνα για το Μάκη και για την ξανθιά πότε θα βγεις κεράμι να

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/3/22 14:40

    κύριε Καπετανάκη Μπορείτε να μας βοηθήσετε λίγο πώς μπορούμε να βγάλουμε κάρτα ελευθέρας στα φεριμπότ Γιατί από ότι ξέρουμε έχετε κάρτα ελευθέρας στα φέριμποτ με τι κριτήρια να τη βγάλουμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος2/3/22 14:48

    14:40 θα σε ενημερώσει ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος2/3/22 16:09

    Ο γνωστός πολιτικός άνοιξε πάλι την καΝουλα της χυδαιότητας και σπιλώνουν όποιων αρνείται να υποκύψει στις επιλογές του!!! Ο λαός όμως γνωρίζει πλέον καλά την στρατηγική λάσπης, γιαυτό στις εκλογές, όπου και να είναι υποψήφιος θα πάρει αυτό που του αναλογεί!!! Αν τολμήσει να κατέβει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος2/3/22 16:25

    κύριε Καπετανάκη Αν μπορείτε βοηθήστε μας λίγο εμείς που δεν ξέρουμε να βγάλω μία κάρτα ελευθέρας στα φεριμπότ Όπως έχετε βγάλει και εσείς βοηθήστε μας Σας παρακαλούμε παίρνουμε 600 700 ευρώ το μήνα και δουλεύουμε στον Πειραιά βοηθήστε μας να βγάλουμε έστω μειωμένη κάρτα ελευθέρας τα φεριμπότ εσείς που ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 19:23

      Ένας τεμπέλης του κερατά είσαι μια ζωή σε ταΐζουν άλλοι.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος2/3/22 16:29

    ένα μεσημέρι μία ζεστή παιδιά σε ένα ύψωμα με θέα θάλασσα βαθιά πισίνα δίπλα λάδια μαζεύτηκαν δύο τύποι να παγιδέψουν άνθρωπο για να πηγαίνουν άλλον και πραγματικά ο άνθρωπος δεν ήξερε τι έλεγε ο χοντρός στον άλλον που πήγα να τον παγιδεύσουν για τον άλλονε ότι τα έπαιρνε τα λαδόξυδα και τελικά Τι έγινε Τι έγινε ρε παιδιά τελικά Αποδείχθηκε ότι ο άλλος με τα παιδιά τα άνεργα ο χοντρός και ο μουστάκιας το ήξεραν το ξέρανε και το είπαν να τους πω χοντρός ο χοντρός εσύ Χοντρέ εσύ Χοντρέ εσύ Χοντρέ εσύ χοντρές και ο άλλος με τα παιδιά τα άνεργα έπαιρνα Τέτα λαδόξυδα αυτό είπε για όλες τις σαλάτες και σήμερα είναι ακριβό το λαδόξυδο παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 19:07

      "Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη"

      Ο ορφανός Γιαννάκης αφού ο Σγουρός δεν πέτυχε το deal,έκανε αυτό που ξέρει να κάνει.

      Σήμερα έκλεισε οριστικά ο γάμος του Γιαννάκη με τον Γιωργάκη,μην πάει ο νους σας κάπου αλλού ,για τον αναμενόμενο πολιτικό γάμο λέμε στα κοινά.
      Έδωσαν τα χέρια σε πολύ στενό περιβάλλον.

      Ο πρ αντιδήμαρχος φυσικά ζήτησε το λιμενικό ταμείο,ήταν ένας πόθος από εποχή Σοφρα που δεν του το έδινε,ο Γιωργάκης όπως πάντα για την καρέκλα δίνει τα πάντα και έτσι δεν αρνήθηκε να το δώσει.

      Αλήθεια μικρε Γιάννακη από δήμαρχος κλητήρας;
      Αλήθεια μικρε Γιάννακη πως θα έισαι μαζί με αυτούς που έβριζες ,με τους αποστάτες σου και μαζί με αυτούς που έλεγαν ότι κατέστρεψες τον δήμο;

      Αλήθεια μικρε Γιάννακη πως θα ζητήσεις την ψήφο του Σαλαμινιου,μέσο του παράγοντα που έχεις δίπλα σου από το Αγρίνιο,αυτού του σογαμπρου που δεν έχει ούτε τα πολιτικά του δικαιώματα στην Σαλαμίνα;

      Αυτός ο γάμος είναι το γεγονός της χρονιάς ,πάλι καλά που ο δήμαρχος δεν κάνει συμφωνίες με το παλιό!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/22 08:46

      EKTAKTH ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!

      ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ .

      ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΣΚΙΑΘ , ΣΕ ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΝ 50 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ , ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΙΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 20 ΚΑΙ ΟΛΟΙ -ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟΝ 3ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ

      Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ , ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 3ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


      ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ 40ΑΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ , ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος2/3/22 17:13

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
    Σεπτεμβρίου 02, 2015

    Γραψτε στο salamina press την πιο πανω ηλεκτρονικη διευθυνση για να τσεκάρετε τα παραμυθια του κυρίου Δεττουζου σχετικά με την φερεγγυότητα λόγων και έργων.
    Βρε μανο μου πολυ παραμυθι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος2/3/22 18:41

    17:13 πέραν ότι είσαι ψεύτης είσαι και συκοφάντης,είσαι το γιουσουφάκι του γνωστού πολιτικού σε λίγο άγνωστου πολιτικού, γράφεις με υπονοούμενα για μία γνωστή συνάντηση. Θα σας κρεμάσουμε στα μαντηλάκια μόλις σας καλέσει ο εισαγγελέας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος2/3/22 19:08

    Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη"

    Ο ορφανός Γιαννάκης αφού ο Σγουρός δεν πέτυχε το deal,έκανε αυτό που ξέρει να κάνει.

    Σήμερα έκλεισε οριστικά ο γάμος του Γιαννάκη με τον Γιωργάκη,μην πάει ο νους σας κάπου αλλού ,για τον αναμενόμενο πολιτικό γάμο λέμε στα κοινά.
    Έδωσαν τα χέρια σε πολύ στενό περιβάλλον.

    Ο πρ αντιδήμαρχος φυσικά ζήτησε το λιμενικό ταμείο,ήταν ένας πόθος από εποχή Σοφρα που δεν του το έδινε,ο Γιωργάκης όπως πάντα για την καρέκλα δίνει τα πάντα και έτσι δεν αρνήθηκε να το δώσει.

    Αλήθεια μικρε Γιάννακη από δήμαρχος κλητήρας;
    Αλήθεια μικρε Γιάννακη πως θα έισαι μαζί με αυτούς που έβριζες ,με τους αποστάτες σου και μαζί με αυτούς που έλεγαν ότι κατέστρεψες τον δήμο;

    Αλήθεια μικρε Γιάννακη πως θα ζητήσεις την ψήφο του Σαλαμινιου,μέσο του παράγοντα που έχεις δίπλα σου από το Αγρίνιο,αυτού του σογαμπρου που δεν έχει ούτε τα πολιτικά του δικαιώματα στην Σαλαμίνα;

    Αυτός ο γάμος είναι το γεγονός της χρονιάς ,πάλι καλά που ο δήμαρχος δεν κάνει συμφωνίες με το παλιό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/22 08:45

      EKTAKTH ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!

      ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ .

      ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΣΚΙΑΘ , ΣΕ ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΝ 50 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ , ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΙΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 20 ΚΑΙ ΟΛΟΙ -ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟΝ 3ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ

      Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ , ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 3ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


      ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ 40ΑΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ , ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος2/3/22 20:50

    Σύντομα θα σε καλέσει ο εισαγγελέας και θα σου πει πως μπορείς να το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος2/3/22 22:07

    τον παράτησε και η τρίτη γυναίκα Σίγουρα θα τον κολατσιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.