Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Μαρ 2022

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/3 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ. ΓΑΛΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΞΙΑΣ

Στις 4/3/2022 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γαλέος καλεί σε τακτική Συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο για τις 11 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή με τηλεδιάσκεψη, λόγω κρούσματος το οποίο είχε παρουσιαστεί.

Όλοι σεβαστήκαμε την απόφασή του.

Χθες στις 9 Μαρτίου σε εκδήλωση η οποία έγινε στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη, παρευρέθηκαν σχεδόν το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων της διοίκησης, ενώ κλήθηκαν και τηλεφωνικά το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων να παρευρεθεί στην εκδήλωση μεταξύ των οποίων και εγώ.

Σήμερα 10 Μαρτίου και ώρα 10.30 επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μάκη Γαλέο και του ανέφερα το γεγονός εκφράζοντας την απορία μου γιατί το Δημοτικό Συμβούλιο μία μέρα μετά να γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Μου απάντησε ότι όταν έβγαζε την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 4/3 υπήρχε πρόβλημα , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ.

Εφ όσον λοιπόν τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ,κάλεσα τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον οποίο εκτιμώ, να αναθεωρήσει την απόφασή του και το αυριανό Συμβούλιο να γίνει διά ζώσης στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη .

Δεν είναι δυνατόν στις 9 Μαρτίου να παρουσιάζονται σε εκδήλωση Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη με την παρουσία 100 ατόμων, και δύο μέρες μετά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να υποχρεώνονται να κάνουν συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη.

Για λόγους Δημοκρατικής ευθιξίας καλείται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να αναθεωρήσει την απόφασή του και να καλέσει το αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει διά ζώσης στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη.

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος

41 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/3/22 22:46

    Μια υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου αντιμετωπίζεται θετικά από το 26,5% των πολιτών, ουδέτερα από το 33,9% και αρνητικά από το 31,3%.

    -Δεύτερος στις θετικές προτιμήσεις έρχεται ο πρώην περιφερειάρχης και νυν επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στην Π. Αττικής, Γιάννης Σγουρός, με 22,1%, 39,3% ουδέτερες και μόλις 16,4% αρνητικές.


    -Ακολουθεί στις θετικές προτιμήσεις ο Γιώργος Πατούλης με 17,9%, ενώ ουδέτερα αντιμετωπίζεται από το 37,8% και αρνητικά από το 38,4% των πολιτών.

    -Ακόμη λιγότερες θετικές προτιμήσεις (12,6%) έχει ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος αντιμετωπίζεται ουδέτερα από το 22,3% και αρνητικά από το 58,4% των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/22 23:03

    Α,ρε Μάνο, ποιός ξέρει τι θέλουν να κρύψουν πάλι, φωνή βοώντος....... αποτελείς για τους διοικούντες στο Δήμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/3/22 23:14

    Πούτιν,ζελενσκι,πόλεμος,ακρίβεια και σαχλαμάρες.αυτα είναι προβλήματα που πρέπει να απασχολούν την ανθρωπότητα εύγε μανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/3/22 00:52

    ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΑΠΟΔΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/3/22 07:12

    Καλημέρα κύριε Μάνο δερτούζος πραγματικά θα θελα μία έμπρακτη και σωστή στάση ότι είναι λαϊκή ζετέ γιατί τα συμβούλια γίνονται με τις διασκέψεις και η Περιφέρεια Αττικής με τους διάσημους να κάνει και το Πέραμα και όλοι οι Δήμοι σχεδόν της Ελλάδος το κάνω με τηλεδιάσκεψη αν όχι με τη Λυδία μέχρι τηλεφώνου Αυτό να ξέρεις κύριε Μανώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/3/22 08:24

    Καλημέρα 07:12,τα υπονοούμενα με ρατσιστικό περιεχόμενο για τον κύριο Δερτούζο σου επιστρέφονται, η αλήθεια δεν θα κρυφτεί,η δικαιολογία ήταν ότι υπήρχε κρούσμα και αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα, κατάλαβες κύριε ρατσιστή????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/3/22 08:35

    Καλημέρα κύριε δερτουζου γνωρίζετε σήμερα ότι τα μισά σχολεία στη Σαλαμίνα είναι κλειστά γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν παιδιά στα σχολεία και ίσως να έχουν έρθει με επιβεβαιωμένα κρούσματα και δεν θέλω να σας βάλω σε κίνδυνο τα γνωρίζετε όλα αυτά ή απλά λαϊκή ζετέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/22 09:07

      ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥΘ ΕΙΧΑΜΕ 50.000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ 100 ΑΤΟΜΑ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ; Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΔΕΝ ΛΑΙΚΗ ΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/3/22 10:00

      Για τις εκδηλώσεις που γίνονται στην αίθουσα Μπόγρη οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν παιδιά στο σχολείο; Δηλαδή θέλετε να πείτε, ότι θέλουν να προστατέψουν μόνο τον κο Δερτούζο ; Και για όλους εμάς αδιαφορούν ; Αυτό θέλετε να πείτε ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/3/22 12:09

      μο η μουτσουνα με την μανικα μο που ειναι βρωμισαμε μο μο τρελη εβγα μο να καθαρισεις το δρομο μο θα σε πουν βρωμιαρα μο θα σε πιασει μο φαγουρα μο η λευκη μο τρελη μο χτικιαρα μο παρε την μανικα το οργανο μο και ζαλισε το μο !!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος11/3/22 12:05

    MANO MOY KAΛE MOY MANO ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΤΕ ΣΥΜΠΑΘΩ!!! ΒΡΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΞΟΔΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΤΗΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ???? ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΤΟ i-banking ΔΕΝ ΤΑΛΕΠΩΡΕΙΣΑΙ. ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΜΑΝΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/3/22 12:18

    καλά Ο δερτούζος έχει καταντήσει γραφικός δεν το συζητάμε Έτσι δεν μου λέτε κάτι στο Πέραμα πώς γίνονται τα συμβούλια στην Περιφέρεια Αττικής πώς γίνονται τα συμβούλια σε όλους τους δήμους της Ελλάδας πώς γίνονται τα συμβούλια δεν γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης και μη σου πω μόνο με τηλέφωνο και ασφάλειες Εδώ έχουμε δημοκρατία τώρα για να μην κολλήσουν όλοι Γιατί η Σαλαμίνα πραγματικά βράζει αν δεν ξέρετε όλα τα σχολεία σχεδόν έχουν κλείσει όλα τα σχολεία ρωτήστε και μάθετε και Μην ασχολείστε με τρίχες πραγματικά έκαναν το σωστό και δεν σας μιλάει κάποιος που είναι δημοτικός σύμβουλος ή ασχολείται με τα κοινά Απλά μη μας βγάζετε έξω από τα ρούχα μας έχουμε πολλά προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/3/22 12:21

    Για πείτε μας κύριε δερτουζου Πότε έκανε η Περιφέρεια Αττικής ένα συμβούλιο διάσωσης όλα με τη σκέψη στα κάνει για ρωτήστε λίγο ο Δήμος Περάματος πώς θα κάνει τα συμβούλια ο δήμος Μεγάρων πώς θα κάνετε συμβούλια σας λέω δήμους και όχι η Ελλάδα έτσι τα κάνει μέσω τηλεδιάσκεψης έχετε καταντήσει ο γραφικός της Κουλούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/22 16:34

      Πόσο βλάκας πρεπει να είσαι που συγκρίνεις το συμβούλιο της περιφέρειας που οι σύμβουλοι κτλ κτλ μένουν ο ένας στην ανατολή και ο άλλος στην δύση,τατασακη κόψε την μαλαστουπα κάνει κακό!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος11/3/22 15:13

    κύριε Καπετανάκη θα σας ρωτήσουμε ευθέως είχατε κάρτα ελευθέρας στα φέριμποτ ναι ή όχι για να μας βγάζετε ανακοινώσεις και να λέτε και πως πρέπει να γίνουν τα πράγματα και πόσα έσοδα έχει το λιμενικό ταμείο πείτε μας πρώτα αν είχατε ποτέ κάρτα ελευθέρας στα ferry boat και με τι κριτήρια την είχατε είσαστε Ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για αυτό το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/3/22 19:45

    Να και ο καραγκιοζοπαίχτης ΝΟΥΛΑΣ .Τώρα θα μου πεις αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι και δεξί χέρι του Τσαβαρή, τι περιμένεις από αυτόν κάτι σοβαρό όχι ,άλλα και το καραγκιοζλίκι έχει τα όρια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/3/22 22:03

    Κανουλακι πες αλεύρι,ο πολακης σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/3/22 22:10

    ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

    "Ο Δήμος μας κέρδισε χρυσό βραβείο στα Best City Awards, που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής.

    Η επιτυχία αυτή αφιερώνεται σε όλους τους συμπολίτες μας, που τους αξίζει να ζουν σε ένα τόπο που ξεχωρίζει και στους συνεργάτες μου, που πιστέψαμε σε μια Σαλαμίνα που θα διακρίνεται.

    Όσο δε κάποιοι θα προσπαθούν μάταια να σπιλώσουν τους συνεργάτες μου, θα βρίσκουν μπροστά τους εμένα, εμάς και το έργο μας."
    (από Δήμαρχο Σαλαμίνας)

    Τι είπε ρε ο μέγιστος,η ομοσπονδία Ελλάδος των Ρομά σας έβαλαν και τους προσκύνησατε,σας έβαλαν και κατεβάσατε το Ρατσιστικό σχόλιο,τους στείλατε email,βγάλατε δελτίο να εξηγήσετε όπως σας ζήτησαν μεσα σε 24 ώρες προθεσμία που σας έδωσαν να μην φάτε όχι μόνο αγωγές,αλλά μην σας πάνε και στο συμβούλιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κάνεις και τον μάγκα βρε δημαρχε,πραγματικά είσαι εκτός τόπου και χρόνου όσα βραβεία και να πάρεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/3/22 11:40

    Κύριε πρόεδρε ανεβάσατε αυτά τα σημεία ως απάντηση για το Ρατσιστικό σας σχόλιο.

    Πώς προστατεύεις τους ψήφους σου και την εικόνα σου διαχωρίζοντας σε καλους και κακους άνθρωπους για να δικαιολογήσεις το "λάθος σου!"
    Γράφει ο Κύριος Αλάισκας.

    Part 1
    "Η τοποθέτηση μου αυτή αφορούσε Ρομά που επισκέπτονται το Νησί μας κατά τους θερινούς μήνες προς εξεύρεση εργασίας και λόγω ελλείψεως δημοσίων τουαλετών,(δηλαδή οι Ρομά στην Σαλαμίνα δεν κάνουν την ανάγκη τους ,πάνε στης τουαλέτες τους).

    Part 2
    "Αναμφίβολα η αναφορά μου δεν αφορούσε τους ρομά της Σαλαμίνας, που είναι όλοι οικογενειάρχες, με τις οικίες τους και τις δουλειές τους και πλήρως ενταγμένοι στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο".
    ( Θανάση μας κάνεις πλάκα, όλοι οι άλλοι τι είναι που μπαίνουν ,κλέφτες και οι άλλοι καλά παιδιά , δεν ξέρω τι υπονοείς ας μας το εξηγήσεις λίγο .

    Part 3
    "Είμαι άνθρωπος με θετική σκέψη και πάντα λειτουργώντας για το καλό του κοινωνικού συνόλου . Ύστερα απ την σημερινή μου συνάντηση με εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας των Ρομά, τον Κο Αχιλλέα Παπαδημητρίου και τον κο. Παναγιώτη Λιακόπουλο λύθηκε κάθε παρεξήγηση που κάποιοι εντέχνως προσπάθησαν να δημιουργήσουν."

    Αν πρέπει να σας εγκαλει η ομοσπονδία των Ρομά Ελλάδος να κατεβάσετε το σχόλιο,να σας ζητάνε σε 24 ώρες να βγάλετε δελτίο τύπου,να κάνετε ραντεβού με τους κύριους εκπροσώπους των Ρομά και να ανακαλέσετε για ότι γράψατε ,τότε πρόεδρε λυπάμαι αλλά κάπου κάτι δεν μας λέτε καλά !!!


    Γνωρίζοντας την θέληση δυο νέων ανθρώπων να αναβαθμίσουν τις συνθήκες ποιότητας ζωής με ουσιαστική διασφάλιση παράλληλα της νομιμότητας για τον τόπο που μεγαλώνουν τις οικογένειες τους , τόσο εγώ όσο και όλη η δημοτική αρχή είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί της προσπάθειας τους αυτής .

    Κάποια στιγμή θα ήθελα κύριε πρόεδρε να μας πείτε τι έχετε κάνει για τους Ρομά και αφήστε τα πολλά τα λόγια όπως κάνει το μέγιστος!

    Το μόνο που δεν γράψατε είναι ότι πατε για καφέ μαζί με τους Ρομά .

    Να σας θυμίσουμε τι γράφει ο δήμαρχος που είστε στην παράταξη του με δελτια τύπου για τους ρόμα που εσείς γράφετε για νοικοκυριά κτλ ,τελικά τους θέλετε τους ανθρώπους η θα τους προσβάλετε ανάλογα με το πολιτικό σας συμφέρον!

    "Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς ΡΟΜΑ στη Σαλαμίνα
    14 Νοεμβρίου 2020 - 12:11μμ





    Νέα μεγάλη δράση της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε σε οικισμούς ΡΟΜΑ στην Σαλαμίνα για θέματα παραβατικότητας, ρευματοκλοπές αλλά και δημόσιας υγείας .
    Συμμετείχαν μεικτά κλιμάκια (ΟΠΚΕ, Α.Τ. Σαλαμίνας, Τ.Α. Σαλαμίνας, Τ.Τ. Σαλαμίνας) αλλά και προσωπικό του τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας, της ΔΕΔΔΗΕ, της ΕΥΔΑΠ και συνεργεία του Δήμου μας.
    Στη σχετική ανακοίνωση του , ο δήμος επισταμένα παραλείπει ν΄αναφερθεί τι αφορούσε αυτή η επιχείρηση και που έγινε . Οι φωτογραφίες ωστόσο πιστοποιούν τι σκοπό είχε .
    Αντίθετα στην ανακοίνωση του δήμου , υπογραμμίζεται , «είμαστε σε συνεχή επαφή και άριστη συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ με σκοπό την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση της Σαλαμίνα .Η ασφάλεια των συμπολιτών μας, η προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος είναι για μας ζητήματα πρώτης προτεραιότητας και εργαζόμαστε συνεχώς για αυτά.

    "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Σαλαμίνα, 23.04.2021

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα δράση της ΕΛ.ΑΣ. στη Σαλαμίνα, στην οποία έλαβαν μέρος μεικτά κλιμάκια (ΟΠΚΕ, Α.Τ. Σαλαμίνας, Τ.Α. Σαλαμίνας, Τ.Τ. Σαλαμίνας).

    Στη δράση συμμετείχε προσωπικό του τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας, της ΔΕΔΔΗΕ, της ΕΥΔΑΠ και συνεργεία του Δήμου μας.

    Είμαστε σε συνεχή επαφή και άριστη συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. με σκοπό την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση της Σαλαμίνας.

    Εκ του Γραφείου Τύπου.
    .


    Το παραμύθι σας τελειώνει!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/3/22 13:15

    ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΠΡΨΣΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΛΛΟΣ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ(ΧΑ ΧΑ ΧΑ ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/3/22 13:39

    στο συμβούλιο απευθύνθηκε ότι η κυρία Νανά ότι φάγανε λέει πατέρας και γιος ένα χρόνο φυλακή γιατί δεν βγάζεις μία ανακοίνωση κυρία Ναννου να μας πει τι ακριβώς έγινε για να ξέρει η κοινωνία της Σαλαμίνας Ποιος και γιατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/22 16:26

      Πονάς ΚΑΝΟΥΛΑ ε; Σας χάλασε το αφήγημα το 6 μηνο ε; Και που είσαι ακόμα όταν βγει και ποιοι είναι από πίσω!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/3/22 16:53

      μην σηκωνετε κεφαλι...... οπως λεγατε και οι ιδιοι ...... σαν να αθωωθηκε ειναι .....

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος12/3/22 18:51

    (ΞΑΝΑ)ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/3/22 19:45

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΘΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑ ΠΑΝΟΓΟΠΟΥΛΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΉΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ; ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/22 20:34

      Εχθές ο Γιάννης έβαλε την σφραγίδα του στην παράταξη του Δημάρχου,αλήθεια ρε Γιάννη όλους αυτούς που έβριζες τώρα θα είσαι μαζί τους ;
      Άξιος ο Δερτούζος,αντί να να δικάσουν τον πρόεδρο για όλο αυτό που έκανε με τα ρατσιστικά σχόλια τα έβαλαν όλοι με τον Μάνο!
      Πόσο πιο στημένο για να πετάξουν την μπάλα άλλου , ειδικά ο Τσαβαρης πόσο πιο κάτω ..

      Διαγραφή
  20. Τι μαθαινω εφεραν παλι εκτος ηερησίας θέμα για τον σύμβουλο Δερτουζο για ενα άρθρο που έγγραψε ????πάλι δυο ώρες??? Αντι να φέρνουν θέματα ΕΚΤΑΚΤΑ με σημασία για να γίνει κατι καλο στην ΣΑΛΑΜΙΝΑ μας και επειδη εχει βγει η προσκληση να προλάβουν πριν κάτι λήξη εχουν κανει το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΚΟΥΖΕ??? ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΝΥΝ ΔΜΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ Μη στεναχωριεσαι Μανο το νουμερο του κελιου θα το αποαφσισουμε ΕΜΕΙΣ Γιατι το 33 το εχουν κλεισει άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/3/22 23:36

    σήμερα είχα ένα τηλέφωνο και ο γνωστος μου, πρωην αντιδημαρχος μου είπε θέλω να μιλησουμε. Εκει που περπαταγαμε με παρακάλεσε να κατεβω με την κυρια Βασω. του λεω ποιοι άλλοι είναι γιατι στα ανώνυμα διαβαζω ότι έχει μαζί της το Μαριο, τον Μηνα της ρουλας και τον καπετανακη τον μπαμπα του χορευτή με το μουστάκι.
    μου λεει μαλλον είναι , μετά μου λέει όχι και αφου τον πίεσα λέει ναι είναι αλλά δεν το λέμε. Του λεω ρε Γ. εάν βγει η κοπέλα θα κάνουν κουμάντο αυτοί οι τρεις και μου λέει δεν υπαρχει περίπτωση. Από μέσα μου είπα ότι δεν πρόκειται να κατέβω με αυτούς γιατί θα ντρέπομαι να κυκλοφορώ στα Σελήνια.
    Επειδής ξέρω ότι έχει πιάσει πολλούς και τους λέει τα ίδια, δεν πρόκειται να φανει ποιος είμαι.
    Δύσκολά τα βλέπω πάντως με αυτούς εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/22 13:08

      Εσύ ΚΑΝΟΥΛΑ τώρα που ο Σγουρός θα φάει παλτό από τον πολακη και από ότι βλέπουμε ο Τζοντζιν θα γίνει συνεργάτης του άρχοντα, ετοιμάσου να γίνεις η καφετζού .

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος13/3/22 08:10

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ. Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΗΓΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ . ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΔΑΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΠΗΓΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ . ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος13/3/22 10:36

    μο μοτσουνα μο παρε το οργανο και εβγα μο εξω μο το οργανο μο βρωμισαμε μο τους τρελανεσ ολους μο εβγα εξω μο αστε ησυχους μο τρελη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος13/3/22 13:54

    Μετά από πρόσκληση της Πρεσβείας της Αλβανίας συμμετείχα σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων για τον Τουρισμό.
    Στη συζήτηση συμμετείχαν η Πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλλαδα κα.Luela Hajdaraga καθώς και δήμαρχοι από την Ελλάδα, τη Αλβανία και το Κόσοβο.
    Σκοπός μας η τουριστική ανάπτυξη της Σαλαμίνας μέσα απ την προβολή της, την βελτίωση των υποδομών της και την υιοθέτηση καλών πρακτικών στο θέμα του τουρισμού.

    Όλους τους λεφταδες πας και βρίσκεις, Πακιστανούς, Αλβανούς, ινδούς.
    Τσιγαραδες έχουμε πολλούς δεν θέλουμε άλλους στο βούρκαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/22 15:59

      μο και η τρελη με τους τσιγαραδες τα παει καλα μο τωρα τι αλλο κανει δεν ξερω χα χα

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος13/3/22 21:38

    Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας λύκος που τον έλεγαν ΛύκοΓιάννη και ένας βοσκός που τον έλεγαν ΒλαχοΓιώργο, ο λύκος είχε τρομάξει όλα τα πρόβατα,μία ημέρα ο βλαχοΓιώργος κατάλαβε ότι ο ΛύκοΓιάννης δεν ήταν πραγματικός λύκος αλλά είχε μασκαρευτεί(όχι λόγω αποκρεών) και είχε βάλει το δέρμα του λύκου!!! Τότε ο βλαχοΓιώργος τον απείλησε με δικαστήριο, ο ΛύκοΓιάννης φοβήθηκε τόσο πολύ που έβγαλε το δέρμα του λύκου και τι είδαμε παιδάκια μου??? Ότι ο λύκος ήταν ένα πανέμορφο ΑΡΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙ. Από τότε ο βλαχοΓιώργος έβαλε το ΑΡΝΑΚΙ στην στάνη και ο ΛύκοΓιάννης κάνει ότι του λέει ο τσοπάνηςςςςς!!! Έτσι ζουν αυτοί καλά και μεις καλύτεραααααα!!! Τα ονόματα είναι τυχαία και είναι τελείως συμπτωματικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος13/3/22 22:17

    Η μπάμια είναι αγγειόσπερμο ποώδες, ετήσιο φυτό ανήκει δε στο γένος Ιβίσκος και στην οικογένεια των Μαλαχοειδών, είναι γένους θηλυκού!!! Φήμες θέλουν ότι στο αιάντειο υπάρχει 0 ΜΠΑΜΙΑΣ γένους αρσενικού!!! Οποιαδήποτε προσπάθεια ταυτοποίησης του άρθρου με πρόσωπα υπαρκτά δεν αποτελούν επιστημονική προσέγγιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος13/3/22 23:17

    O μπακαλόγατος ο μισογύνης για πόσο θα είναι ανεκτός .

    Ο βλακαλισκας την μια φαπα πίσω από την άλλη τρώει δεν κουραστικε;

    Ο Τζοντζιν δεν απέχει από τον Ιούδα με τα 30 αργύρια.

    Ο μέγιστος πήγε να στήσει παγίδα για τον Μπάρμοα Μάνο αλλά τους έκανε ρόμπα,αλλά για τον ρατσιστη κουβέντα που οι Ρομά τους ξεβρακωσαν και κατέβασαν και την ανάρτηση και εβγαλαν και απολογία .

    Ρε βλακαλιστας εγκαλεις βρε καημένε την Φούρκαργιαρα ότι μας έκανε ρεζίλι και σου πήρε τα σοβρακα στα ίσια!

    Ειδικά ο Τζοντζιν τέτοια προδοσία στο δεξί του χέρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος14/3/22 01:20

    ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΙΚΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ. ΡΕ ΟΥΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΡΑΦΕΡΑΤΕ. ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΓΙΝΗΚΑΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΟΥΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος14/3/22 09:54

    ΚΕ ΚΑΠΑΡΑΛΙΩΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/22 20:04

      Πάνω σε τρία κριτήρια θα υπολογιστεί η μοριοδότηση για την επιλογή προϊσταμένων των Δήμων, και πιο συγκεκριμένα η επιλογή για τις θέσεις Διευθυντών, Γενικών Διευθυντών και Τμηματαρχών των δημοτικών υπηρεσιών, σύμφωνα με πρόσφατη εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών. Οι επικείμενες κρίσεις –που σημειώνεται ότι έχουν λάβουν χώρα σε δήμους για έως και 15 χρόνια ανά περιπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του αρμόδιου υπουργείου- θα γίνουν με τις προβλέψεις του νόμου 4674/2020 ο οποίος είχε συνταχθεί επί θητείας Τάκη Θεοδωρικάκου στο υπουργείο Εσωτερικών, αλλά με εφαρμογή των μεταβατικών διατάξεων που προέβλεπε ο ίδιος νόμος, κάτι που σημειώνεται και στην σχετική εγκύκλιο.
      Ο νόμος προβλέπει ότι η πρώτη εφαρμογή του θα γίνει με τις μεταβατικές διατάξεις και, όπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο: «Ως πρώτη εφαρμογή του νόμου νοείται η εφαρμογή των διατάξεων αυτού μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Προϊσταμένων όλων των επιπέδων οργανικών μονάδων ανά Υπηρεσία». Δηλαδή οι μεταβατικές διατάξεις θα εφαρμοστούν εν προκειμένω οριζοντίως.

      Αυτό σημαίνει ότι εξαιρείται από την προσμέτρηση των μορίων η αξιολόγηση και οι κρίσεις θα γίνουν πάνω στα εξής κριτήρια:

      α) Τυπικά, εκπαιδευτικά προσόντα και προσόντα επαγγελματικής κατάρτισης

      β) Εργασιακή εμπειρία και άσκησης καθηκόντων ευθύνης

      γ) Συνέντευξη

      Κάθε ομάδα κριτηρίων μπορεί να δώσει στον υποψήφιο 1.000 μόρια το ανώτατο όριο. Οι ομάδες μεταξύ τους είναι σχεδόν ισοβαρείς με τη συνέντευξη να δίνει ένα ποσοστό κατά τι μεγαλύτερο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/3/22 20:07

      ΡΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΡΕ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΜΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΕΙΣ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.