Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαρ 2022

ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΜΕΤΑ  ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΗΡΩΪΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ  ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ  ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ.  3,5 ΩΡΕΣ  ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ!!!!!

Την Κυριακή 27 Μαρτίου μετά από ατύχημα το οποίο είχα, κτύπημα  στο κεφάλι από πτώση σε τσιμεντόπλακα, τα παιδιά μου με μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας το νησιού μας.

Αφού ευχαριστήσω επ ευκαιρία τους εφημερεύοντες γιατρούς για την άμεση φροντίδα τους, με ενημέρωσαν ότι πρέπει να μεταφερθώ στο Τζάνειο Νοσοκομείο  όπου θα έπρεπε να κάνω  πρωτίστως αξονική τομογραφία και μετά θα προχωρούσαν σε ράμματα  στα τραύματά μου.

Η μεταφορά αυτή θα έπρεπε να γίνει με ασθενοφόρο. Το ασθενοφόρο ενώ κλήθηκε στις 3  το μεσημέρι από το κέντρο Υγείας  ήρθε στις 6.30 το απόγευμα!!!!. Εάν είχα αιμάτωμα στον εγκέφαλο σήμερα δεν θα ζούσα, όπως δεν ζουν όλοι αυτοί οι συμπατριώτες μας που χάνονται στην άσφαλτο  ή στο σπίτι τους περιμένοντας ένα ασθενοφόρο.

Το έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω. Ο Ηρωισμός των γιατρών του Κέντρου Υγείας  του νησιού μας, δεν φτάνει για να σώζονται ζωές.

Εάν δεν προχωρήσουμε άμεσα στην μετατροπή του Κέντρου Υγείας σε Κέντρο Υγείας Αστικού τύπου με σύγχρονες υποδομές και εξοπλισμό,  κάτι το οποίο έκανε  δίπλα μας το Κερατσίνι  και εγκαινιάστηκε πρόσφατα,  το οποίο δεν είναι νησί και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Κρατικό Νοσοκομείο,

εάν δεν βγάλουμε όλοι μας  τις κομματικές τσίμπλες και πάψουμε να χειροκροτούμε τους Βουλευτές  είτε για τα ελάχιστα  είτε για υποσχέσεις  που ποτέ δεν γίνονται πράξεις και δεν  απαιτήσουμε από αυτούς να βοηθήσουν τα ουσιώδη  του νησιού μας,

εάν δεν πιέσουμε με κάθε τρόπο την εκάστοτε  Κεντρική εξουσία να καταλάβει  ότι η Σαλαμίνα έχει μονίμους κατοίκους  80.000  και 250.000   κατοίκους 6  μήνες τον χρόνο και  να απαιτήσουμε ένα κέντρο Υγείας πλήρως εξοπλισμένο  που θα απορροφούσε το 80% των συμβάντων που σήμερα πηγαίνουν σε εφημερεύοντα Νοσοκομεία,

εάν δεν απαιτήσουμε μόνιμα στο νησί μας και ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ  δύο ασθενοφόρα και ένα πλήρες εξοπλισμένο για να σώζει ζωές στην διαδρομή προς τα νοσοκομεία,

εάν πάψουμε να πανηγυρίζουμε για  ένα προκάτ 100 τ.μ  το οποίο μας δώρισαν και  τοποθετήθηκε πάνω από το κέντρο Υγείας,  όχι για να στεγάσει ένα αξονικό τομογράφο αλλά γραφεία ,

Εάν δεν συμβούν τα πιο πάνω, θα θρηνούμε καθημερινά θύματα και δεν μας αξίζει, παρ όλο  επαναλαμβάνω τις ηρωικές προσπάθειες των γιατρών που υπηρετούν στο κέντρο Υγείας  του νησιού μας και τους οποίους ευχαριστώ για μία ακόμη φορά.

Μάνος Δερτούζος


49 σχόλια:

  1. Σαλαμίνα: Επί 6 ώρες περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τον ανήμπορο συγγενή της
    ΕΛΛΑΔΑ
    Βαγγέλης Τριάντης
    29.03.2022 | 18:44
    Σαλαμίνα: Επί 6 ώρες περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τον ανήμπορο συγγενή της
    Σε μια συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε στο documentonews.gr κάτοικος Σαλαμίνας σε ότι αφορά την ανταπόκριση του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά συγγενικού της προσώπου στο νοσοκομείο, καθώς επί έξι ώρες περίμενε να μεταβεί ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.
    Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει η κα Ευαγγελία Κουλουριώτη η οποία διαμένει στην περιοχή Άνω Ηλιακτή στη Σαλαμίνα, από τις 11 και 30 είχε καλέσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει στο νοσοκομείο συγγενικό της πρόσωπο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε στο documentonews.gr η κα Κουλουριώτη, το συγγενικό της πρόσωπο: «Δεν μπορεί να σηκωθεί, δεν μπορεί να κινηθεί. Πιθανόν να έχει πάθει εγκεφαλικό».
    ADVERTISING
    Ωστόσο το ασθενοφόρο κατέφθασε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα, δηλαδή έξι και πλέον ώρες μετά.
    «Τηλεφώνησα αρχικά γύρω στις 11 και 30 και ζήτησε να έρθει ασθενοφόρο καθώς εξήγησα τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η ώρα περνούσε και δεν ερχόταν. Τηλεφώνησα ξανά στις 14:00 και μου είπαν να κάνω λίγη υπομονή. Το ίδιο μου είπαν και στις 15:00 που τηλεφώνησα. Μέχρι και τώρα ακόμη δεν έχει έρθει» σημειώνει στο documentonews.gr.
    Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθυστερεί ώρες ολόκληρες να μεταβεί στη Σαλαμίνα προκειμένου να μεταφέρει ασθενή στο Τζάνειο. Ειδικότερα την Κυριακή 27 Μαρτίου κάτοικος της περιοχής είχε ατύχημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο κέντρο Υγείας του νησιού. Εκεί τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να μεταφερθεί στο Τζάνειο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Η μεταφορά έπρεπε να γίνει με ασθενοφόρο. Ωστόσο, το ασθενοφόρο αν και κλήθηκε στις 15:00 το μεσημέρι, τελικά κατέφτασε στη Σαλαμίνα στις 18:30 το απόγευμα. Δηλαδή τρεις και πλέον ώρες μετά την κλήση της οικογένειας. Όλα αυτά όχι σε κάποιο ορεινό χωριό αλλά στη Σαλαμίνα. Μόλις 15 λεπτά της ώρας μακριά από το Πέραμα, εν έτη 2022.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/22 07:47

      Μο Μαρή από τη σκυτάλη
      Μο τι σουκανε αυτός ο κακούργος με το καταστατικό;;
      Μο γιατί του το δώσατε να το διαβάσει του κακούργος;;
      Μο αυτουνού δεν του ξεφεύγει τίποτα!!!
      Και τώρα τι θα γίνει η κονόμα που υπολόγισες από τα γεροντακια;;
      Μο ούτε λεμονάδες,ούτε λουκάνικα, ούτε καφέδες μο;;
      Μο πάω να σκάσω με την χαλάστρα που μας έκανε ο κακούργος.
      Μο Μαρή του Δημήτρη κουράγιο και υπομονή

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/22 20:14

    Το παιδί "θαύμα" είναι Σαλαμίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/22 13:54

      ΑΛΑΛΟΥΜ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ/ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ .

      ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ .

      ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΑΚΟ5ΕΥΡΟ, ΤΟΝ ΚΚΕΣΥΡΙΖΑΙΟ , ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ , ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΝ ΙΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ .

      ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ?

      ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ , ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ?

      ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ? ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΔΕΧΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ ? Ο ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ ?

      ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ......ΑΚΗ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ .....ΑΚΗ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ....ΝΗ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ .......ΕΡΗ


      ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΕΖΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/22 23:25

    Κατ'αρχήν σιδερένιος και καλή αποκατάσταση της υγείας σου κύριε Δερτούζο και ας μην σε γνωρίζω! Να ντρέπονται εκείνοι που διοικούν αυτό το νησί, εννοώ τον κύριο Δήμαρχο και αυτούς που είναι υπεύθυνοι για το εκαβ στην Σαλαμίνα. Σήμερα ήταν ο κύριος Δερτούζος,χθές ήταν κάποιος άλλος συμπολίτης μας, αύριο θα είμαστε εμείς!!! Θα ανεχθούμε άραγε ακόμα αυτήν την δημοτική αρχή που τρία χρόνια τώρα έχει έργο μηδέν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/22 07:48

      Μο Μαρή από τη σκυτάλη
      Μο τι σουκανε αυτός ο κακούργος με το καταστατικό;;
      Μο γιατί του το δώσατε να το διαβάσει του κακούργος;;
      Μο αυτουνού δεν του ξεφεύγει τίποτα!!!
      Και τώρα τι θα γίνει η κονόμα που υπολόγισες από τα γεροντακια;;
      Μο ούτε λεμονάδες,ούτε λουκάνικα, ούτε καφέδες μο;;
      Μο πάω να σκάσω με την χαλάστρα που μας έκανε ο κακούργος.
      Μο Μαρή του Δημήτρη κουράγιο και υπομονή

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/3/22 00:46

    όπως καταλάβαμε, ένα προσωπικό θέμα του δημοτικού συμβούλου το έκανε για πολιτική εκμετάλλευση για εντυπώσεις. Δηλαδή εάν του σκάσει λάστιχο στο αμάξι του περιμένουμε ανάρτηση από το γνωστό blog του Κερατσινίου, εάν αφοδεύσει αδέσποτο έξω από το σπίτι του θα στείλει ανακοίνωση στη γνωστή εφημερίδα του Πειραιά, εάν τον τσιμπήσει κουνούπι τίγρης θα διαμαρτυρηθεί στην... ωχ λάθος, τώρα είναι από κοντά με την υπέυθυνη.
    Με λίγα λόγια αυτές οι πολιτικές πραξεις του δημοτικού συμβούλου είναι οι τα τελευταία σκαλιά της πολιτικής κατάντιας όταν ψάχνεις αιτίες να κάνεις αντιπολίτευση.
    Και στα λέει Μάνο μία που ήταν δίπλα σου πολλά χρόνια στους αγώνες στο Αιάντειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/22 07:48

      Μο Μαρή από τη σκυτάλη
      Μο τι σουκανε αυτός ο κακούργος με το καταστατικό;;
      Μο γιατί του το δώσατε να το διαβάσει του κακούργος;;
      Μο αυτουνού δεν του ξεφεύγει τίποτα!!!
      Και τώρα τι θα γίνει η κονόμα που υπολόγισες από τα γεροντακια;;
      Μο ούτε λεμονάδες,ούτε λουκάνικα, ούτε καφέδες μο;;
      Μο πάω να σκάσω με την χαλάστρα που μας έκανε ο κακούργος.
      Μο Μαρή του Δημήτρη κουράγιο και υπομονή

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/3/22 00:57

    πολιτικό σχόλιο: Σήμερα επιβαιβεώθηκαν όλοι που έλεγαν και έγραφαν ότι ο καπέτάν ακης έκανε μπάχαλο όλο το σχεδιασμό του/ης νέου/ας υποψηφίου και έβαλε να μαλώνουν όλοι μεταξύ τους. Απόδειξη ότι την εξαφάνησε άρων άρων την περιβόητη ανάρτηση.
    Επίσης έχουμε την πολιτική εκμετάλευση του δημοτικού συμβούλου για ένα προσωπικό του θέμα, βγάζοντας ανακοινώσεις δεξια και αριστερά. Εντάξη, ο καθένας όπως μπορεί προσπαθεί να μαζέψει ψήφους αλλά τέτοιες πρακτικές Μάνο κάναμε πριν βγούμε το 2011, θυμάσαι εκεί στην πλατεία του Αιαντείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/22 13:36

      Το ότι είσαι μαλάκας δεν το συζητάμε,το χθεσινό περιστατικό που ήταν 6 ώρες μωρη κοπριά για ψήφους είναι και αυτό,ρε άντε γαμησου τελικά που δε έχετε ιερό και όσιο !

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/3/22 01:44

    00:57 είσαι μεγάλος μαλακας βρομιάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/3/22 11:23

    μο που ειναι μο η τρελη με το οργανο να καθαρισει μο σκονη φαγουρα εβγα μο βαλε μεκε απ και εβγα ετσο ασε την γατα μο και πιασε το οργανο και πολεμα αλλοι στην ουκρανια εσυ στην σαλαμινα δεν πειραζει εβγα και δωστου να καταλαβει μονο τα ματια τα πλανα ασε μην κοιταξεις κανενα και στουκαρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/22 13:57

      μο τρελη ασε την γατα και τα νιαου νιαου βρε γατουλα και εβγα ουξω μο τρελη λευκιαρα που εισαι μαυρη σα χτικιαρα

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/3/22 14:21

    Ποιος είδε την καινούργια προβολή μετά λαδόξυδα ο χοντρός ο μουστάκιας και τα παιδιά τα άνεργα παιδιά πραγματικά έχει κατηγορηθεί στο γέλιο να δεις λαδόξυδο να δεις λαδόξυδο παιδιά πραγματικά ύπνο μας κουνάνε το δάχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/3/22 19:31

    η κακομοίρα η τσιμεντόπλακα είναι εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/3/22 23:25

    Εσύ με τα λαδόξυδα μάλλον τον μπέρνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/3/22 00:24

    Πολιτικό Σχόλιο: Θυμάστε την διαφήμιση "Οι ειδικοί της Ελαΐς, ψάχνουν, ψάχνουν να βρουν καλό λάδι'; Έτσι και στη Σαλαμίνα, κάποιοι 'ειδικοί ψάχνουν να βρουν' άλλα μέχρι στιγμής μόνο 'μούργα' έχουν βρει. Μούργα είναι το κατακάθι από το λάδι δηλαδή αυτό για πέταμα. Ο χρόνος για το ψάξιμο τελειώνει, και σε λίγο θα πέσει και ο δάκος και πάνε οι ελιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/22 16:16

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος31/3/22 08:40

    τρίτο χωρισμέ Ναι τι μαθαίνουμε ρε δεν θα είσαι υποψήφιος σε πέταξαν έξω μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/3/22 08:52

    κυρά Μίνα από το μούλκι τι γίνεται πόσο βρίσιμο έριξε δικηγορίνα στο γραφείο και εσύ έλεγες Πωπω την έχω γεννηθεί αποσόβηση μου έριξε ήταν τρεις γυναίκες και ένας άντρας ο Γιάνναρος πραγματικά Δεν ντρεπόμαστε λίγο ρε παιδιά πού κυκλοφορείτε όλη τη Σαλαμίνα Το ξέρω ότι έγινε αυτή η κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/22 16:15

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος31/3/22 13:52

    ΑΛΑΛΟΥΜ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ/ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ .

    ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ .

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΑΚΟ5ΕΥΡΟ, ΤΟΝ ΚΚΕΣΥΡΙΖΑΙΟ , ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ , ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΝ ΙΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ .

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ?

    ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ , ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ? ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΔΕΧΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ ? Ο ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ ?

    ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ......ΑΚΗ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ .....ΑΚΗ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ....ΝΗ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ .......ΕΡΗ


    ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΕΖΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/22 14:26

      Εσένα μανάριζα μάλλον θέλεις να σε πάρουν κάμια παρτούζα οικογενειακώς όλοι αυτοί,δεν εξηγείται αλλιώς ,πρέπει να σου αρέσει να τον περνεις από τον κλανιά !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/3/22 15:48

      Μο Μαρή από τη σκυτάλη
      Μο τι σουκανε αυτός ο κακούργος με το καταστατικό;;
      Μο γιατί του το δώσατε να το διαβάσει του κακούργος;;
      Μο αυτουνού δεν του ξεφεύγει τίποτα!!!
      Και τώρα τι θα γίνει η κονόμα που υπολόγισες από τα γεροντακια;;
      Μο ούτε λεμονάδες,ούτε λουκάνικα, ούτε καφέδες μο;;
      Μο πάω να σκάσω με την χαλάστρα που μας έκανε ο κακούργος.
      Μο Μαρή του Δημήτρη κουράγιο και υπομονή

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος31/3/22 13:58

    Η ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΗ ΟΥΦ ΦΑΓΟΥΡΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΒΓΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΡΙΩΛΑ ΒΑΛΕ ΜΕΚΕ ΑΠ ΚΑΙ ΕΒΓΑ ΕΤΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/22 15:49

      Μο Μαρή από τη σκυτάλη
      Μο τι σουκανε αυτός ο κακούργος με το καταστατικό;;
      Μο γιατί του το δώσατε να το διαβάσει του κακούργος;;
      Μο αυτουνού δεν του ξεφεύγει τίποτα!!!
      Και τώρα τι θα γίνει η κονόμα που υπολόγισες από τα γεροντακια;;
      Μο ούτε λεμονάδες,ούτε λουκάνικα, ούτε καφέδες μο;;
      Μο πάω να σκάσω με την χαλάστρα που μας έκανε ο κακούργος.
      Μο Μαρή του Δημήτρη κουράγιο και υπομονή

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος31/3/22 14:24

    Αχ κανουλακι αχ κανουλακι ξύλο που θα το φας.
    κοίτα της καρδούλες που βάζεις στην γεροντοκόρη και άσε Βλάμη τα λόγια,ο πεθερός σου τα ξέρει αυτα μαύρη ΤΣΙΛΑ
    Στο σπαγκοου που πας για καφέ με την λεγαμενη και τον μποτοξακια η μαντάμ το ξέρει ;
    Η θα σου φέρει και σένα καμία τυρόπιτα στο κεφάλι από το Σταρ όπως έκανε στον μποτοξακια η γυναίκα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/22 16:16

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος31/3/22 16:04

    Ο μποτοξάκιας έκανε πλαστική στην οπισθία χώρα, επειδή η Μαρία του Δημήτρη του τον έσκισε!!! Και που έχει το τέλος, πληρώνεσαι με το ίδιο νόμισμα κοντο-στούπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/22 17:47

      Μο Μαρή από τη σκυτάλη
      Μο τι σουκανε αυτός ο κακούργος με το καταστατικό;;
      Μο γιατί του το δώσατε να το διαβάσει του κακούργος;;
      Μο αυτουνού δεν του ξεφεύγει τίποτα!!!
      Και τώρα τι θα γίνει η κονόμα που υπολόγισες από τα γεροντακια;;
      Μο ούτε λεμονάδες,ούτε λουκάνικα, ούτε καφέδες μο;;
      Μο πάω να σκάσω με την χαλάστρα που μας έκανε ο κακούργος.
      Μο Μαρή του Δημήτρη κουράγιο και υπομονή

      Απάντηση

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος31/3/22 16:14

    Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
    Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
    Κα Μπόγρη,

    στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/22 20:41
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
    1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
    2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
    3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
    4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
    4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
    Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
    Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
    Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
    Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
    Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
    Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
    Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
    Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
    Η επιλογή είναι δική σας.
    Mάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/22 17:14

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος31/3/22 16:22

    Μωρη καημενουλα που κανείς τον γαμπρό μαζί με τον
    Μποτοξακια στο σπαγκοου ακου ένα τραγούδι που σου αφιερώνει η σιτεμενη, μόνο πρόσεχε μην τα μάθει ο πεθερός σου γιατί δεν βλέπουμε πίσω στο Αγρίνιο να μαζεύεις κοπριες από πρόβατα!

    Είναι φάση το αγόρι
    (Είναι φάση)
    Είναι φάση το παιδί
    (Το παιδί)
    Το γουστάρω κι ένα έχει σημασία:
    να τη βρούμε με το αγόρι
    (Πω πω φάση)
    να τη βρω με το παιδί.

    Βάλε καρδούλες τώρα μαύρη ΤΣΙΛΑ στο αίσθημα! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/22 17:47

      Μο Μαρή από τη σκυτάλη
      Μο τι σουκανε αυτός ο κακούργος με το καταστατικό;;
      Μο γιατί του το δώσατε να το διαβάσει του κακούργος;;
      Μο αυτουνού δεν του ξεφεύγει τίποτα!!!
      Και τώρα τι θα γίνει η κονόμα που υπολόγισες από τα γεροντακια;;
      Μο ούτε λεμονάδες,ούτε λουκάνικα, ούτε καφέδες μο;;
      Μο πάω να σκάσω με την χαλάστρα που μας έκανε ο κακούργος.
      Μο Μαρή του Δημήτρη κουράγιο και υπομονή

      Απάντηση

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος31/3/22 17:15

    Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
    Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
    Κα Μπόγρη,

    στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/22 20:41
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
    1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
    2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
    3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
    4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
    4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
    Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
    Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
    Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
    Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
    Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
    Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
    Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
    Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
    Η επιλογή είναι δική σας.
    Mάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος31/3/22 17:16

    Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
    Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
    Κα Μπόγρη,

    στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

    Απάντηση

    Ανώνυμος16/2/22 20:41
    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
    1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
    2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
    3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
    4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
    4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
    Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
    Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
    Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
    Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
    Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
    Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
    Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
    Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
    Η επιλογή είναι δική σας.
    Mάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος31/3/22 17:48

    Μο Μαρή από τη σκυτάλη
    Μο τι σουκανε αυτός ο κακούργος με το καταστατικό;;
    Μο γιατί του το δώσατε να το διαβάσει του κακούργος;;
    Μο αυτουνού δεν του ξεφεύγει τίποτα!!!
    Και τώρα τι θα γίνει η κονόμα που υπολόγισες από τα γεροντακια;;
    Μο ούτε λεμονάδες,ούτε λουκάνικα, ούτε καφέδες μο;;
    Μο πάω να σκάσω με την χαλάστρα που μας έκανε ο κακούργος.
    Μο Μαρή του Δημήτρη κουράγιο και υπομονή

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος31/3/22 21:56

    Ρε παιδιά αυτό μεγαλοδικηγόρος ο Λύτρας έχει πάρει της Σαλαμίνας που το συζητάνε όλοι και λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/3/22 22:44

    Πάμε να πούμε το παραμύθι??? Ναιαιαι!!! Μιά φορά κι ένα καιρό ήταν ένας λύκος που τον έλεγαν ΛύκοΓιάννη και ένας βοσκός που τον έλεγαν ΒλαχοΓιώργο,ο λύκος είχε τρομάξει όλα τα πρόβατα,μία ημέρα ο βλαχοΓιώργος κατάλαβε ότι ο λύκος είχε μασκαρευτεί(όχι λόγω αποκρεών)και είχε βάλει το δέρμα του λύκου, τότε ο βλαχοΓιώργος τον απείλησε με δικαστήριο, ο ΛύκοΓιάννης φοβήθηκε τόσο πολύ που έβγαλε το δέρμα του λύκου και τι είδαμε παιδάκια μου? Ότι ο λύκος ήταν ένα πανέμορφο και χαριτωμένο ΑΡΝΑΚΙΙΙΙΙ!!! Έτσι ζουν αυτοί καλά και μεις καλύτεραααααα!!! Τα ονόματα είναι τυχαία και τελείως συμπτωματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/3/22 23:39

    Επισκεφτήκαμε σήμερα το κέντρο υγείας Σαλαμίνας και ενημερωθήκαμε από τον διευθυντή κ. Σπύρο Ευσταθίου, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του. Η περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη προτεραιότητα στους τομείς της προληπτικης ιατρικής και της δημόσιας υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/4/22 08:55

    Σήμερα οι ψεύτες έχουν την γιορτή τους, και θα μαζευτούν όλοι στην Αμμοχώστου για μεγάλα ψεύτικα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1/4/22 08:58

    Μάνο σέβομαι το ατύχημα σου και γνωρίζεις πόσο στεναχωρεθηκα γιατί προέχει η υγεία σου !
    Όμως το πρόβλημα με την αδυναμία που υπάρχει στο νησί με τα ασθενοφορα δεν είναι τώρα απο προηγούμενα χρόνια είναι το πρόβλημα έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης και ή κάθε προηγούμενη αρχή .
    Τα προβλήματα που υπάρχουν στην Σαλαμίνα κανένας Δήμαρχος δεν τα έλυσε στην πρώτη εκλογή του , γι αυτό Μάνο δίνουμε και δεύτερη ευκαιρία στον Δήμαρχο για να υλοποιήσει !!!!!
    Διαφορετικα πάλι τα ίδια και τίποτε καλύτερο δεν θα γίνει στο νησί στην Σαλαμίνα το μόνο σίγουρο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/4/22 09:01

    είναι πλέον γεγονός ο κύριος Καπετανάκης κατεβαίνει υποψήφιος για βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας να του ευχηθούμε κάθε καλό κάθε καλό για τον τόπο μας και ιδιαίτερα για την Κρήτη μας και το νησί που διαμένει Να το φροντίσει με όλες του τις δυνάμεις Εξάλλου πώς θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός Ο κολλητός του ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος1/4/22 11:08

    MO TΡΕΛΗ ΕΒΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΜΟ ΤΡΕΛΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΟ ΤΡΕΛΗ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΟ ΜΕ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΜΟ ΕΒΓΑ ΕΤΣΟ ΜΟ ΤΣΟΥΛΑ ΒΑΛΕ ΜΑΚΕ ΑΠ ΜΟ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟ ΦΑΓΟΥΡΑ ΜΟ ΞΥΣΙΜΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟ ΤΡΕΛΗ ΛΕΥΚΗ ΜΟ ΑΣΤΗΝ ΓΑΤΑ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΕΤΣΟ ΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/22 17:08

      Ερωτήματα Δ.Σ. Μάνου Δερτούζου προς την κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Μπόγρη! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !!!


      Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ κα ΜΠΟΓΡΗ
      Είναι ευτύχημα για την Σαλαμίνα, ότι για πρώτη φορά έχει Αντιπεριφερειάρχη Νήσων μία γυναίκα από την Σαλαμίνα την κα Βάσω Θεοδωρακοπουλου – Μπόγρη. Την χρειαζόμαστε όχι μόνο για βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας αλλά να συμβάλει με το κύρος και τη θέση της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας. Φέτος γιορτάζουμε τα 2500 χρόνια από την Ιστορική Ναυμαχία. Δεν έχει σημασία ποιες εκδηλώσεις θα κάνουμε, ποιοι μεγαλόσχημοι θα παρευρεθούν και ποιοι σπουδαίοι λόγοι θα εκφωνηθούν. Καμία εκδήλωση δεν έχει αξία όταν η παρανομία ζει και βασιλεύει και όταν ο χώρος καταστρέφεται συστηματικά.
      Κα Μπόγρη,

      στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην 80η Συνεδρίαση της ΕΣΑΛ εγκρίθηκε το Master plan του ΟΛΠ το οποίο περιέχει καταστροφικές συνέπειες για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας και της ευρύτερης περιοχής (ΑΔΑ: ΩΔΛΚ4653ΠΩ-425 Σελίδα 26)
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε

      Απάντηση

      Ανώνυμος16/2/22 20:41
      Συγκεκριμένα αποφασίστηκε
      1.Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στην Νοτιοανατολική Κυνόσουρα σε αγροτική δραστηριότητα και αλιεία.
      2. Η εγκατάσταση πλωτών κατασκευών και ναύδετων για την εξυπηρέτηση πλοίων σε Ζώνη Α΄ απόλυτης προστασίας.
      3. Η κατασκευή αλιευτικού και τουριστικού λιμένα σε ζώνη πολλαπλώς προστατευόμενη.
      4. Η εγκατάσταση πλωτών Δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, μπροστά ακριβώς στα Σελήνια και σε απόσταση αναπνοής από την Κυνόσουρα.
      4. Η παραμονή και λειτουργία ναυπηγείων σε ζώνες απόλυτης προστασίας μέχρι το 2052 όπου ρητά απαγορεύονται ανάλογες δραστηριότητες.
      Συγχρόνως ο ΟΛΠ συμπεριφέρεται σαν απόλυτος κύριος και νομέας περιοχών της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν.
      Μετά από 10 μήνες στην τιμητική όσο και υπεύθυνη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων δεν έχετε αντιδράσει κ. Μπόγρη.
      Με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σας, σας ρωτώ δημόσια.
      Α) Ποια είναι η θέση σας στο Master Plasn του ΟΛΠ και τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ όσον αφορά τη Σαλαμίνα;
      Εάν δεν συμφωνείτε έχετε αντιδράσει και πώς;
      Β) Συμφωνείτε με την συνεχιζόμενη παρουσία του ΟλΠ σε περιοχές της Σαλαμίνας που δεν του ανήκουν;
      Γ) Συμπαραστέκεστε στη νομική κίνηση που κάναμε εναντίον του ΟΛΠ και της ΕΣΑΛ για το έκτρωμα του Μαστερ Πλαν και της παράνομης παρουσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα;
      Κα Μπόγρη έχετε την χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε από άλλους παράγοντες και να αφήσετε θετικό στίγμα στην προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της Σαλαμίνας, ή να αποτελέσετε ένα ακόμα κρίκο στη σκοτεινή αλυσίδα εκείνων που έβλεπαν, άκουγαν αλλά δεν... καταλάβαιναν.
      Η επιλογή είναι δική σας.
      Mάνος Δερτούζος
      Δημοτικός Σύμβουλος

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος1/4/22 12:19

    Μω μαναριζα καημενουλα πες αλεύρι η σιτεμενη σε περιμένει
    Ρε μανάρι έχεις να φας τυροκομικά στο κέφαλι που θα πάει καπνός


    Το ‘πα στον Παπά
    αμάρτησα, αμάρτησα
    έγινε η ζημιά
    αμάρτησα, αμάρτησα
    κόλαση εσύ
    και αμάρτησα και αμάρτησα
    το ‘πα στον Παπά
    και άφεση δεν άκουσα.

    Δύσκολες στιγμές περνάω
    και στα πρέπει κόντρα πάω
    βέρες, στέφανα πετάω
    ψυχή μου σ’αγαπάω.

    Παντρεμένος όμως είμαι
    αμαρτία ξέρω είναι
    μπήκα σε μια εκκλησία
    να ξομολογηθώ.

    Το ‘πα στον Παπά
    αμάρτησα, αμάρτησα
    έγινε η ζημιά
    αμάρτησα, αμάρτησα
    κόλαση εσύ
    και αμάρτησα και αμάρτησα
    το ‘πα στον Παπά
    και άφεση δεν άκουσα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος1/4/22 13:30

    κυρία Μαρία του Δημήτρη Τώρα που δεν έχεις τι να τα κάνεις Βγες στη γύρα και δώστα βγες στη γύρα και εδώ στα έχει ακριβύνει το ρεύμα τι θα τα κάνεις όλα αυτά τα ψυγεία τι θα τα κάνεις όλα αυτά που έχεις μαζέψει παγωτά σουβλάκια κεμπάπ πίτες πατάτες λάδια ξυδιά όλα τα έχεις μαζέψει εδώ στα κυρία Μαρία του Δημήτρη Τώρα θα πιάσεις τιμή δώστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος2/4/22 00:04

    Μω μαναριζα καημενουλα πες αλεύρι η σιτεμενη σε περιμένει
    Ρε μανάρι έχεις να φας τυροκομικά στο κέφαλι που θα πάει καπνός


    Το ‘πα στον Παπά
    αμάρτησα, αμάρτησα
    έγινε η ζημιά
    αμάρτησα, αμάρτησα
    κόλαση εσύ
    και αμάρτησα και αμάρτησα
    το ‘πα στον Παπά
    και άφεση δεν άκουσα.

    Δύσκολες στιγμές περνάω
    και στα πρέπει κόντρα πάω
    βέρες, στέφανα πετάω
    ψυχή μου σ’αγαπάω.

    Παντρεμένος όμως είμαι
    αμαρτία ξέρω είναι
    μπήκα σε μια εκκλησία
    να ξομολογηθώ.

    Το ‘πα στον Παπά
    αμάρτησα, αμάρτησα
    έγινε η ζημιά
    αμάρτησα, αμάρτησα
    κόλαση εσύ
    και αμάρτησα και αμάρτησα
    το ‘πα στον Παπά
    και άφεση δεν άκουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος11/4/22 22:30

    Κυρία Μπόγρη,
    πείτε μας ο διοικητικός υπάλληλος αποσπασμένος στην Περιφερεια κυριος Κ. Γκιοκας οδηγεί το κρατικό αυτοκίνητο (Mercedes) και πηγαινοέρχεται από την Περιφέρεια στη Σαλαμίνα και το παρκαρει έξω από το σπίτι σας .
    Ενώ εσείς πηγαινοερχεσται με ένα Ford
    Τελικά ποιος είναι ο

    Αντιπεριφερειάρχης;;;;;;;

    Ξέρετε τι μας θυμίζετε;;;;

    Την προηγουμενη Διοίκηση στο Δήμο
    Που το κουμάντο του Δήμου το έκανε πάντα αυτός που ήταν πισω απο την κουρτινα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.