Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Μαρ 2022

Μάνος Δερτούζος: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΣ  ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

Όσα έγιναν  στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας την Παρασκευή 11/3,   είναι πρωτοφανή στα πολιτικά τοπικά δρώμενα του νησιού μας. 

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος έφερε θέμα ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!!! στο Δημοτικό Συμβούλιο , να συζητήσει και να γίνει κριτική σε άρθρο  μου το οποίο δημοσιοποίησα   με τίτλο « Η Άλωση της Αντιπολίτευσης» και το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στον προσωπικό μου λογαριασμό. (Μπορείτε επίσης  να ακούσετε την συζήτηση στο link https://www.youtube.com/watch?v=He0XWSryNpc και από ώρα 0.56.20)

Ποτέ δεν ήρθαν στα χρονικά του Δήμου ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ  και ποτέ δεν συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο,  δελτία τύπου των επι κεφαλής των συνδυασμών με σοβαρές αντιπαραθέσεις, αλλά και   άλλων  Δημοτικών Συμβούλων τα οποία  γράφτηκαν στην πάροδο του χρόνου ή και συνεχίζονται να γράφονται  καθημερινά.

Ποτέ δεν ήρθε ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ και ποτέ δεν συζητήθηκε  στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ο νυν δήμαρχος,  δημόσια ανέφερε ότι  υπάρχουν πολίτες που πληρώνονται από υποψήφιο Δήμαρχο για να του κάνουν  αυστηρή κριτική.

Ποτέ  στο Δημοτικό Συμβούλιο  δεν ήρθε ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ και δεν συζητήθηκε  άποψη  Δημοτικού  Συμβούλου που  εξέφρασε   απόψεις ρατσιστικές

Ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν συζητήθηκε ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ θέμα, όταν τοπικός παράγοντας παρότρυνε τον νυν Δήμαρχο να ρίξει στο κάδο των απορριμμάτων  Δημοτικό Σύμβουλο,  γιατί εξέφρασε τις πολιτικές του θέσεις.

Δεν είναι ο ρόλος του Δημοτικού Συμβουλίου να μετατρέπεται σε πειθαρχικό όργανο να λογοκρίνει να κρίνει και να καταδικάζει πολιτικές προσωπικές απόψεις.

ΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΟΡΟΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!

Το  Δημοτικό Συμβούλιο  εκάστου Δήμου πρέπει   να πρωτοστατεί στον αγώνα για την υπεράσπιση της ελεύθερης άποψης  που αποτελεί βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας.

Η λογοκρισία  και η προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης άποψης και  ο εκφοβισμός σε όσους αρθογραφούν δεν θα περάσει.

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος.


55 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/3/22 13:54

    Μπράβο ρε φίλε Μάνο, τελικά έμεινες "μόνος" τα λες και πολύ καλά κάνεις
    Πονάνε οι αλήθειες φίλε μου πονάνε
    Συνέχισε να τα λες εσύ τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/22 14:04

    Το μόνο που έλειπε ήταν το αποφασίζουμε και διαταζωμαι, αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φράση «Verba volant, scripta manent» , η οποία στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", είναι λατινική παροιμία που συμβουλεύει την αξία που έχει ένα γραπτό κείμενο που δεν μπορεί ν΄ αμφισβητηθεί έναντι του προφορικού λόγου που μπορεί αντίθετα ακόμα και να ανακληθεί ή να διαψευστεί ως μηδέποτε γενόμενος.
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΓΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΑΡΩΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ??????ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ????? ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ????? ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕ????
    10 Δεκ 2020
    Γιάννης Τσαβαρής. «Πας μη ων μεθ’ ημών, καθ’ ημών»
    Σαλαμίνα 10 Δεκεμβρίου 2020
    «Πας μη ων μεθ’ ημών, καθ’ ημών»
    Μετά από 16 μήνες θητείας της σημερινής Δημοτικής Αρχής , είναι πασίδηλη από την πρώτη στιγμή η αγωνία της για πολιτικές συμμαχίες στα πλαίσια του δημοτικού συμβουλίου. Φυσικά δεν αναφέρομαι στην σύμπραξη που έχει κάνει από τις πρώτες εβδομάδες με τον συνδυασμό του κ. Ελευσινιώτη.
    Ως ένα βαθμό λοιπόν, θα μπορούσε κανείς να το δικαιολογήσει αυτό, όμως οι εξελίξεις από τον Γενάρη του 2020 και εντεύθεν αναδεικνύουν άλλες αντιλήψεις….
    Υπάρχει μια σειρά γεγονότων που άλλα μαρτυρούν ως προθέσεις -όσο και αν στην αρχή, προσωπικά πίστευα το αντίθετο- όπως:
    Είναι τυχαίο γεγονός ότι όλοι οι ανεξαρτητοποιηθέντες δημοτικοί σύμβουλοι -πλην ενός (Ράπτης Σωτήρης)- , έχουν λάβει θέση είτε στη διοίκηση του δήμου, είτε σε νομικά πρόσωπα, είτε στην Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας;
    Είναι τυχαίο γεγονός που δημοτικοί σύμβουλοι άλλης δημοτικής παράταξης που στηρίζουν πολιτικά (και καλά κάνουν αν το πιστεύουν), έγιναν εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δημάρχου;
    Είναι δημοκρατικό «φαινόμενο» να υλοποιήσουμε το διαφαινόμενο πολιτικό όνειρο του Δημάρχου, που κατά την άποψή μου, είναι να «πάμε όλοι μαζί» για το δήθεν καλό της Σαλαμίνας;
    Ξεχνούν ότι η δημοκρατία και οι θεσμοί της λειτουργούν με ασκούντες την διοίκηση αλλά και με ελέγχοντες αυτήν;
    Υπάρχει χειρότερη μορφή ολοκληρωτικής αντίληψης λειτουργίας των θεσμών ,από την έλλειψη δημοκρατικής αντιπαράθεσης;
    Βέβαια δικαιολογώ τον Δήμαρχο για αυτή του την επιθυμία , γιατί «για πρώτη φορά» ασχολείται με τα κοινά και είναι φυσικό να είναι μια ελλιπής πολιτική οντότητα, σε σχέση πάντα με το αξίωμα που κατέχει και τις ευθύνες που καλείται να αναλάβει (παρά την στρατιά ειδικών συμβουλών, ειδικών συνεργατών, εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων αντιδημάρχων και γενικού γραμματέα!!!) και εξ αυτού του γεγονότος προκύπτουν πολλές ανασφάλειες για την εξέλιξη των γεγονότων.
    Στην ίδια βάρκα βέβαια – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- βρίσκονται στο σύνολό τους οι σύμβουλοι της δημοτικής του παράταξης .
    Είναι φυσικό οι μεγάλες πολιτικές ανασφάλειές του να απορρέουν από ένα κορυφαίο αρνητικό γεγονός , που με την ατυχή παρουσία του συντελέστηκε κι έχει φέρει σε τρομερά δύσκολη -περιβαλλοντικά και όχι μόνο- θέση το μέλλον των ιστορικών χώρων της Κυνόσουρας και των Αμπελακίων (Πόυντας κλπ).
    Μόνιμη επωδός και προσπάθειά του δεν είναι (όπως θα έπρεπε) η διόρθωση του λάθους του, αλλά η μετατόπιση των ευθυνών κυρίως στην μείζονα μειοψηφία μέσω….. συμψηφισμού αλλά και λήθης σωρείας ειλημμένων αποφάσεων σε ανώτατο επίπεδο της δικαιοσύνης και όχι μόνο (ΣτΕ, Άρειος Πάγος ), Υπουργικών Αποφάσεων κλπ, που στηρίζονται στο ανυπέρβλητο, για τις θέσεις του Δημάρχου, νομικό εμπόδιο, που είναι το περιεχόμενο της ρητής διάταξής του άρθρου 73 παρ.12 του Ν. 3028/2002(συνημμένο 1). Μια νομική αναφορά που η ερμηνεία της ακόμη και για έναν μαθητή λυκείου είναι πανεύκολη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SYNEXEIA
    Βέβαια το γιατί εμμένει ένας δικηγόρος κατ’ επάγγελμα σε αυτήν την πολιτική στρατηγική οι λόγοι είναι προφανείς.
    Είναι το γνωστό που ο θυμόσοφος λαός μας, λέει: «Πες , πες όλο και κάτι θα μείνει».
    Όμως κ. Παναγόπουλε, έχετε χρόνο έστω και τώρα, να αλλάξετε νοοτροπία και πρακτική σε όλα τα επίπεδα, όπως από την ολοκληρωτική αντίληψη της λειτουργίας των θεσμών , μέχρι την παραδοχή της ύπαρξης ενός ακλόνητου νομικού όπλου που διαθέτουμε ως Σαλαμίνα και είναι τα διαλαμβανόμενα στο ανωτέρω άρθρο.
    Η παραδοχή λοιπόν της αλήθειας θα κάνει καλό πρώτα απ’ όλα σε εσάς και την παράταξή σας, αλλά κυρίως στον τόπο.
    ΥΓ. κ. Δήμαρχε να είστε βέβαιος, όσο με αφορά θα παραμείνω μέχρι τέλους πιστός στην εντολή που λάβαμε από τους δημότες ως παράταξη για να σας ελέγχω και δεν θα εκποιήσω ποτέ το καθήκον αυτό με ενδεχόμενη… πρόσληψη κάποιου παιδιού μου στον δήμο!!!!
    Και ο νοών νοείτω….
    Συνημμένο 1:
    Νόμος 3028/2002 άρθρο 73 παρ.12
    Προκειμένου περί ακινήτων η εκτάσεων πολλαπλώς χαρακτηρισμένων υπερισχύουν οι διατάξεις του παρόντος νόμου, εφόσον πρόκειται για μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους ή ιστορικούς τόπους.
    Με τιμή
    Γιάννης Τσαβαρής
    π. Δήμαρχος Σαλαμίνας
    Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/3/22 15:03

    Οι πολιτικοί μας έχουν το ελεύθερο να γυρνάνε την μπιφτεκα σύμφωνα με το συμφέρον τους και όχι με τα συμφέροντα του λαού, ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/3/22 15:34

    Η πολιτική τους χούντα είναι ίδια με των συνταγματαρχών.

    Διαγράφουν σχόλια.

    Διαγράφουν κόσμο που δεν τους αρέσει η κριτική

    Στέλνουν εξώδικα στο βήμα Σαλαμινιων γιατί δεν αρέσει η κριτική.

    Στοχοποιούν άνθρωπους δίχως λόγο .

    Δικάζουν στο δημοτικό συμβούλιο συμβούλους .

    Μιλάνε με αγένεια σε σύμβουλους

    Γράφουν ρατσιστικά σχόλια για ομάδα συνανθρώπων μας .

    Μιλούν με φασιστικό τρόπο και με τσαμπουκα σε γυναίκες του δημοτικού συμβουλίου.

    Ο μισογύνισμος τους έκδηλος στης κυρίες του δημοτικού συμβουλίου.

    Ο πρόεδρος να είναι το φερέφωνο του δημάρχου και να κόβει τον λόγο στους συμβούλους.

    Ο δήμαρχος σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου να λέει ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ

    Ο Αλάισκας ο πρόεδρος να αφήνει μορφές για την πρ δημαρχο

    Ο Βακάλης νομίζει ότι είναι δε καφενείο και μιλάει όπως του γουστάρει

    Ο Τσαβαρής αντί να υποστηρίξει τον Δερτούζο του έριχνε με το φτυάρι χωμα .

    Να μιλάει ο Δερτούζος και ο Τσαβαρης με τον δήμαρχο να γελανε(πιο γελοίοι δεν υπάρχουν)

    Να απειλούν συμβουλους με μηνύσεις για την άποψη τους .

    Να ζητάνε επιτακτικα από συμβούλους να αναφέρουν ονόματα για τους τρεχουν στα δικαστήρια.

    Ο Σουφρας να καταδικάζει τον Δερτούζο για να φανεί το καλό παιδί αφού ο Παναγόπουλος ξανά πήρε την κόρη του στο δήμο

    Ο Τσαβαρής από μαχημος έχει γίνει το πολιτικό δεκανικι του δημάρχου .


    Και ρε απίθανε ΔΗΜΑΡΧΕ φέρνεις θέμα ως συζήτηση την άποψη ενός ανθρώπου που στην ανάρτηση του γράφει ότι είναι πρόσωπικη και όχι ως σύμβουλος ???

    Ρε απίθανε τι θέλεις να κάνεις,να γίνεις ο Ερντογάν της Σαλαμίνας,προσπαθείς να κλείσεις στόματα ????
    Ρε πολιτικά ανίκανε μιλάς εσύ για δημοκρατία????????????

    Μιλας εσύ που ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ απείλησε την σωματική ακεραιότητα του συμβούλου ,ενός συμβούλου που είναι μέλος του υψίστου μέρους της δημοκρατία μας του δήμου ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και έκανες το ΚΟΥΝΈΛΙ γιατί ήταν ο μπαμπάς σου??????
    Αυτό δεν ήταν θέμα να το φέρεις ως θέμα στον δήμο,αλλά του Δερτούζου σας βολεύει μαζί με τον Τσαβαρή.

    Πάλι καλά ρε Τσαβαρή που οι 3 γυναίκες του συμβουλίου πήραν την σωστή θέση και ήταν ποιο πολιτικοί άνδρες από εσάς.



    Έχετε να φάτε μαύρο που θα σας περάσουν για Καρβουνιάρηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/22 19:34

      Μιχαλιό τι έπαθες αγόρι μου , γιατί ταράζεσαι ?

      το φιλαράκι σου έκανε λόγο για δημοκρατία μέσα στα ΔΣ και νόμιζες οτι θα πέρναγε στο ντούκου ?

      υπερασπηστειτε όσο μπορείται την νέα υποψήφιο , γελάνε τα βότσαλα στα σελήνια

      μαριούλη τι έγινε σε πήρε χαμπάρι η ξανθία οτι την έχεις παγιδεύσει στον πολιτικό της τέλος και δεν σου λέει το ΝΑΙ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/3/22 20:06

      Ωραίο πράγμα ο εφιάλτης κανουλα.
      Το δημοτικό συμβούλιο αλλά είπε νούμερο,και φέρε τα δικαιώματα σου στην Σαλαμίνα και άσε της ξανθιές και κοίτα που ο πολακης θα σας ξέσκισει!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/3/22 21:27

      εχετε κουρασει πολυ ομως.....
      εσυ και οι αλλοι 5-6 ειστε η καλυτερη διαφημηση για το δημαρχο
      μονοι σας τα λετε μονοι σας γελατε και 5 like παιρνετε ολα κι ολα
      κι αυτα ειναι δικα σας

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/3/22 08:42

      ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ? ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑς ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ?

      ΕΙΣΤΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ , ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/3/22 23:07

      ΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ...
      ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ...ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΕΦΤΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος14/3/22 16:17

    Παιδιά το κατάπτυστο θέμα ήλθε στο δημοτικό συμβούλιο μετά από απαίτηση του νέου σινετερου, τι ψάχνετε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/3/22 17:06

    Georgos Kokkinidis
    Ακούγοντας το Δ/Σ ένοιωσα αηδία με την ενορχηστρωμένη προσπάθεια φίμωσης και σπίλωσης μίας ελεύθερης φωνής. Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα. Για όσους αλλαξοπίστησαν ή προσκύνησαν ή έσκυψαν, περιμένω να εξηγήσουν τις διαφορές αρχών και αξιών που τους ανάγκασαν να φύγουν από τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκαν. Περιμένω να εξηγήσουν γιατί από κριτές της Δημοτικής Αρχής έγιναν νεροκουβαλητές και τσιράκια του Δημάρχου. Μπορεί να έχουν δίκιο. Μπορεί να αλλαξοπίστησαν δικαιολογημένα. Μπορεί να έκαναν τη μεγάλη κωλοτούμπα για το καλό του τόπου. Όλα είναι πιθανά. Αν οι εξηγήσεις τους είναι τεκμηριωμένες και πειστικές, θα ζητήσω ταπεινά συγνώμη. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα συνεχίσω να τους θεωρώ προδότες των Αρχών, των Αξιών και των οραμάτων με τα οποία εκλέχτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/3/22 17:32

    Κακομοίρα Σαλαμίνα που έμπλεξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/3/22 19:16

    κυρία Δημητριάδου ξέρετε ότι η περιοχή εκεί ανήκει στην Κτηματική και όχι στο Δήμο γιατί δεν ρωτάτε την Κτηματική μήπως έδωσε εντολή στο Δήμο να τα γκρεμίσει Λέω μήπως για ρωτήστε λίγο για να δούμε αν όντως είναι έτσι όπως τα γράφουνε ή όπως τα γράφω ή όπως θέλετε εσείς για ρωτήστε λίγο και αφήστε λίγο τους γονείς να ησυχάσω εκεί που είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .ΤΟ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ κ. ΚΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΑΣ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ F.B MOY ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΣ??? ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/3/22 21:37

      απο που ειναι παραλια σας?εχετε τιτλους? τη δηλωνετε στο κτηματολογιο? τι θα πει παραλια μας???

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος14/3/22 19:17

    ρε παιδιά Τι κάνει ο τρίτος χωρισμένος πραγματικά Τι κάνει ο τρίτος χωρισμένος πραγματικά Τι κάνει ο τρίτο χωρισμένος που μας το παίζει ο Σωτήρας του νησιού θα γελάσουμε πολύ τρίτο χωρισμένη θα γελάσουμε πολύ τρίτο χωρισμένες σου Φύγε βρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/3/22 19:19

    κύριε Καπεταν..άκη διαθέτετε κάρτα ελευθέρας στα φεριμπότ όπου σας γράφουνε Γιατί δεν βγάζετε μία ανακοίνωση να πείτε ότι δεν έχετε κάρτα ελευθέρας στα φέριμποτ και απλά λέτε και ξανά λέτε για όλα τα άλλα Γιατί δεν βγάζετε για αυτό μία ανακοίνωση και να πείτε με συκοφαντούν και δεν έχω κάρτα ελευθέρας τα φεριμπότ για να τελειώνει αυτό το θέμα Γιατί πραγματικά το ακούω πολύ τώρα τελευταία Σαλαμίνα να λένε ότι έχετε κάρτα ελευθέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/3/22 19:54

    ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΚΚΕΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ , ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/22 20:07

      Προς ώρας εσύ ειδικά κοίτα τα παπάρια του γιατί τα έχει μεγάλα και γράφει επώνυμα μωρη λινατσα !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/3/22 08:34

      ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ , ΠΩς ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος14/3/22 20:13

    ΚΕ ΚΑΠΑΡΑΛΙΩΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/3/22 20:48

    κυρία Μαρία εάν πάτε στην Κτηματική ή στην Αποκεντρωμένη και πείτε ότι ο σύλλογος θα έχει φτιάξει όλα αυτά σίγουρα θα φάτε πρόστιμο χιλιάδων ευρώ μην το προχωράτε το θέμα ακούστηκε λίγο εμάς που ξέρουμε Δυο πραγματάκια αφήστε το ότι έγινε έγινε Βάλτε το κάτω από το χαλί μαζί με τα άλλα πολλά έχουν γίνει Σαλαμίνα μην το προκαλείτε και εσείς Γιατί πραγματικά θα βρεθεί ο τρελός και θα το πάει και άμα βρεθεί μετά μην πείτε τι πάθαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AKOY ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΕΣ -ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ????????????? Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΚΙΟΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΠΕΣΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ,ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΑ , ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος14/3/22 21:53

    απο που ειναι παραλια σας?εχετε τιτλους? τη δηλωνετε στο κτηματολογιο? τι θα πει παραλια μας??? το βρηκατε ολοι οι "συλλογοι" παιρνετε μια αλυσιδα κι ενα λουκετο και λετε παραλια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΙΝΗΤΗ ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/3/22 22:59

      ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ?ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ?

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος15/3/22 07:32

    Καλημέρααααα!!! Πάμε να πούμε το παραμύθι παιδάκια??? Ναιαιαιαι!!! Μιά φορά κι ένα καιρό ήταν ένας λύκος που τον έλεγαν ΛύκοΓιάννη και ένας βοσκός που τον έλεγαν ΒλαχοΓιώργο, ο λύκος είχε τρομάξει όλα τα πρόβατα,μία ημέρα ο βλαχοΓιώργος κατάλαβε ότι ο ΛύκοΓιάννης δεν ήταν πραγματικός λύκος αλλά είχε μασκαρευτεί(όχι λόγω αποκριών) και είχε βάλει το δέρμα του λύκου ,τότε ο βλαχοΓιώργος τον απείλησε με δικαστήριο, ο ΛύκοΓιάννης φοβήθηκε τόσο πολύ που έβγαλε το δέρμα του λύκου και τι είδαμε παιδάκια μου??? Ότι ο λύκος ήταν ένα πανέμορφο ΑΡΝΑΚΙΙΙΙΙ !!! Έπειτα ο βλαχοΓιώργος έβαλα το ΑΡΝΑΚΙ στο ΜΑΝΤΡΙ και κάνει ότι του λέει ο βοσκός και βελάζει ΜΠΕΕΕ,ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ, ΜΠΕΕΕ,ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!! Έτσι ζουν αυτοί καλά και μεις καλύτεραααααα!!!! Τα ονόματα είναι τυχαία και τελείως συμπτωματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/3/22 09:17

    κυρία Μαρία Κοίτα τώρα τι θα κάνεις με τα σουβλάκια Κοίτα τώρα τι θα τα κάνεις αυτά τα σουβλάκια από τα Lidl τώρα δεν έχεις ούτε παραλία ούτε το άλλο ξέρεις τώρα τι θα τα κάνεις κυρά Μαρία μου πραγματικά σε λυπόμαστε θα δούμε μήπως μπορέσουμε και σου δώσω μία άδεια για καντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KALHMERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ !!!!! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ΚΡΕΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ LIDLΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΥΚΗ .ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ ΕΧΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ .ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΤΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/22 23:17

      ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος15/3/22 11:43

    ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/3/22 12:41

    ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ????? ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/3/22 13:18

    μο τι ειναι αυτα που λετε μο η μουτσουνα με την μανικα γιατι δεν βγηκε ρε!!!! θα την φαει η βρωμα μο τρελη πιασε το οργανο μο κακουργα και εβγα εξω μο. ριξε και ενα βαψιματακι στην μαπα γιατι που ξερεις μην γινει και κανενα ατυχημα χα χα χα τσουουου μο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/3/22 15:35

    Δήμαρχε εκεί στης νεροτσουλήθρες θα τα γκρεμίσεις,η είναι πολλά τα ψηφαλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/3/22 18:26

    Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτά τα λαδόξυδα πότε θα ξεκινήσει δεν βοηθάει ο καιρός Τι γίνεται ρε παιδιά Ο μουστάκιας Ο χοντρός τα παιδιά τα άνεργα πολύ λαδόξυδο πολύ να δώσετε έτσι παιδιά θα γελάσουμε πολύ Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/3/22 18:30

    Tην Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ) υπό τη νέα του σύνθεση, επί του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ».

    Η νέα σύνθεση του ΑΝΣ είναι η ακόλουθη:

    Αντιναύαρχος

    Στυλιανός Πετράκης ΠΝ

    Αρχηγός ΓΕΝ

    Αντιναύαρχος

    Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ

    Αρχηγός Στόλου

    Αντιναύαρχος

    Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ

    Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ

    Αντιναύαρχος (Μ)

    Χαρίλαος Παπαδημητρίου ΠΝ

    Διοικητής ΔΔΜΝ

    Υποναύαρχος

    Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ

    Υπαρχηγός ΓΕΝ

    Υποναύαρχος

    Δημήτριος - Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ

    Διοικητής ΔΝΕ

    Υποναύαρχος

    Φραγκίσκος Λελούδας ΠΝ

    Διευθυντής Δ΄ Κλάδου ΓΕΕΘΑ

    Υποναύαρχος

    Ιωάννης Πάττας ΠΝ

    Διοικητής ΣΝΔ

    Υποναύαρχος (Μ)

    Κωνσταντίνος Κολοκούρης ΠΝ

    Γενικός Επιθεωρητής ΠΝ

    Υποναύαρχος

    Πολυχρόνης Κουλούρης ΠΝ

    Υπαρχηγός ΑΣ

    Υποναύαρχος

    Λουκάς Τσαρμακλής ΠΝ

    Διευθυντής Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

    Υποναύαρχος

    Χρήστος Σασιάκος ΠΝ

    Διευθυντής Διεύθυνσης Εξοπλισμών ΓΕΝ

    Υποναύαρχος (Μ)

    Αθανάσιος Σάμπος ΠΝ

    Υποδιοικητής ΣΕΘΑ

    Υποναύαρχος (ΥΙ)

    Αντώνιος Παπαγεωργίου ΠΝ

    Διευθυντής Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΝ

    Υποναύαρχος (Ο)

    Δημήτριος Ρυζιώτης ΠΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/3/22 20:55

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΑΠΌ 3 ΩΡΕΣ; ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΑΜΕΠΑΚΙΑ ΦΩΝΑΖΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/3/22 21:48

    καλα αυτοί δεν τρωγονται με τιποτε. αφου στο προηγουμενο συμβουλιο τον μανο ήθελαν να τον στειλουν στην σιβιρια για καταναγκαστικα έργα γιατί τολμησε να γράψει ένα αρθρο σημερα ο δημαρχος του ειπε να μιλαει σιγά . Απαιτω να μιλά σιγα του ειπε. Ποιος είσαι ρε μεγάλε ; σε λίγο θα του απαγορεύσετε να πίνει και νερο στο συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/3/22 21:59

    ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ. ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/3/22 22:14

    Ένας Δήμαρχος άσχετος παντελώς,τα έβαλε με τον κύριο Δερτούζο ότι δήθεν τον ενοχλούσε η δυνατή φωνή του, δεν γνώριζε το θέμα και έλεγε ασυναρτησίες. Καημένη ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος15/3/22 23:02

    η κυρία Νάνου και κυρίως σκιαθίτης Δεν βλέπουν τα βουνά με τα σκουπίδια που είχε γεμίσει όλη η Σαλαμίνα Τουλάχιστον τη δεύτερη θητεία της κυρίας Νανού επί κυρίου Αντώνη Χατζή υπήρχε μία υποτυπώδης καθαριότητα επισκεφτεί τη έχει γεμίσει όλη η Σαλαμίνα όλα τα λατομεία είχαν γεμίσει δεν θυμόμαστε όλοι ότι είχαν καλέσει τον εκλεγεί δήμαρχος το δημοτικό συμβούλιο τον κύριο παναγόπουλο και του ζήτησαν τη βοήθεια και αυτός είπε να βοηθήσει και όλοι οι σύμβουλοι το τον βοήθησαν και γέμισαν το σκοπευτήριο με σκουπίδια δεν τον θυμόσαστε κύριε σκιαθίτη ένα χρόνο κάνανε μετά να τα βγάλουν έξω η διοίκηση Παναγοπούλου τόσα σκουπίδια αφήσατε επάνω στο σκοπευτήριο και όχι μόνο μην το ξεχνάτε αυτό η Σαλαμίνα δεν το ξεχνάει ότι την είχατε αφήσει μέσα στα σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/22 23:19

      ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΗΞΕΡΕ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος15/3/22 23:48

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ. Η ΝΑΝΝΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΕΚΑΤ. ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΒΆΒΕΣ. ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος16/3/22 00:58

    Αυτός ο πρόεδρος του ΔΣ είναι ο χειρότερος των τελευταίων είκοσι ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/3/22 08:01

    πραγματικά ρε παιδιά θυμόσαστε X σκιαθίτη τι είχε γίνει σε όλη τη Σαλαμίνα που είχε γεμίσει σκουπίδια παντού το θυμόσαστε μας παίζαν όλα τα κανάλια Μήπως τα ξεχνάμε αυτά μήπως πρέπει να φέρουμε λίγο πίσω τη μνήμη μας Μήπως πρέπει να θυμηθούμε ότι επάνω το σκοπευτήριο είχε 600 700 φορτηγά και τα βγάλανε έξω και μάλιστα και η κυρία μπόγρη είχε βγάλει ανακοίνωση τότε αν δεν πιστεύετε είτε λίγο στο προφίλ της κυρίας μπορεί να το δείτε τι έχει βγάλει ανακοίνωση για τα σκουπίδια και κατηγορούσε την τότε διοίκηση Που άφησε τόσο σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος16/3/22 08:04

    σκουπίδι που υπήρξε επί της εποχής της κυρίας Νάνου και εποχής κυρίου και αυτή η αντιδημάρχου δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στη Σαλαμίνα τόσο σκουπίδι δεν είχαμε δει πουθενά είχαμε γίνει η φίλης της Σαλαμίνας πραγματικά τόσο σκουπίδι ούτε οι φίλοι δεν έχει που είναι σκουπιδότοπος πού είναι η χωματερή η χωματερή είχε μεταφερθεί στη Σαλαμίνα και πραγματικά ήρθαμε και την καθάρισαν μην το ξεχνάμε Αυτό πραγματικά Κυρίες και επειδή αν δεν το θυμόσαστε Χτυπήστε λίγο της εποχής εκείνης το Google για να δείτε τις φωτογραφίες ή να δείτε τα κανάλια που μας παίζαμε καθημερινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MIA AΠΟΡΙΑ ΕΧΩ??? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο κ. ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/3/22 11:52

      ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος16/3/22 08:55

    Και σήμερα οι ξανθιές τον πάνε και τον φέρνουν ως μεγάλο παράγοντα για τις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος16/3/22 12:08

    κύριε δερτούζος Μπορεί να μας πείτε λίγο πόσοι ψήφισαν την πρότασή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος16/3/22 12:11

    κυρία Δημητριάδου πραγματικά δεν περιμέναμε από σας να κάνετε αυτό το πράγμα και να πείτε ότι βγήκε πρώτος ο κύριος Γιατί δεν Γιατί ξέρετε ότι είναι δεύτερος δεν βγήκε πρώτος αλλά ας μην το πάμε εκεί πάμε στο εξής ξεχνάτε ότι η διοίκηση του κυρίου γιατί είχε γεμίσει όλη η Σαλαμίνα με σκουπίδια θυμόσαστε ότι είχαν πάρει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο τον Ιούλιο μήνα του 19 και πήγαν όλα τα σκουπίδια στο απάνω στο σκοπευτήριο γύρω στα 700 φορτηγά Μήπως το ξεχνάτε γιατί είναι μία απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα είχαν εγκαταλειφθεί τα πάντα αυτή είναι η πραγματικότητα και ο κύριος σκιαθίτες επί διοικήσεως του σαν αντιδήμαρχος ήταν η χειρότερη σε όλο το νησί του όταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος16/3/22 12:30

    14 Ιανουαρίου έκανα ανάρτηση κ μπόνους στο προσωπικό της προφίλ και δείχνει ξεκάθαρα πως είναι τα πράγματα με τα σκουπίδια στο σκοπευτήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.