Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Απρ 2014

Απάντηση της Υποψήφιας Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ρούλας Νάννου στους σύγχρονους νενέκους

Την  γενικότερη παρουσία μου στον Δήμο Σαλαμίνας την χαρακτήριζε πάντοτε  η ευθύνη, η εντιμότητα και η ξεκάθαρη σύγκρουση με την διαφθορά και το κατεστημένο. Το ίδιο ισχύει και για την παρουσία μου και τις πράξεις μου στα πλαίσια της προεκλογικής  περιόδου.
Όσον αφορά  την καταγγελία του κύριου Κοτσέλη και όσα αναφέρονται σε αυτή το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι θλίβομαι.  Το επίπεδό μου δεν μου επιτρέπει να αναφερθώ στις επί μέρους ψευδείς και υποβολιμαίες αιτιάσεις του, οι οποίες ………..φωτογραφίζουν τον εντολέα του.
Γνωρίζω καλά το πολιτικό παιχνίδι αλλά αυτό που τελικά δεν γνώριζα και το έμαθα σήμερα είναι μέχρι πού μπορεί να φτάσει  κανείς  για να πετύχει τον σκοπό του.
Και ο σκοπός του εν λόγω <<κυρίου>> αποτυπώνεται ξεκάθαρα και διάχυτα στο λιβελογράφημά του. Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες  γιατί δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με την <<προσωπική ζωή>> του καθενός. 
Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να πλήξει την παράταξή μου και τον κόσμο της, χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη με στόχο να καλύψει τις ανάρμοστες πράξεις του.
Ο κ. Κοτσέλης αγνόησε τις αρχές του συνδυασμού μας και παρεκτράπηκε από το σκοπό για τον οποίο στρατεύθηκε μαζί μας. Προφανώς η προσχώρησή του δεν αποσκοπούσε στην ενεργή συμμετοχή και συνεισφορά στα κοινά, αλλά από ότι διαπιστώθηκε συνιστούσε διέξοδο των προσωπικών του προβλημάτων και αναζητήσεων.
Ως επικεφαλής και υπεύθυνη του συνδυασμού, δεν είχα παρά να τον αποπέμψω.  
Η παράταξή μας ενωμένη σαν μια γροθιά δεν πτοείται από τέτοιες ενέργειες ούτε από τη βροχηδόν ρίψη κατάπτυστων ανωνύμων φεϊγ-βολάν κατά αξιόλογων και επιφανών μελών του συνδυασμού μας, και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας δυναμώνουν.
Βαδίζουμε σταθερά και αταλάντευτα προς την νίκη, αδιαφορώντας και αγνοώντας τους λασπολόγους και τους σύγχρονους νενέκους.
Βαδίζουμε μπροστά με καθαρά χέρια, καθαρούς ανθρώπους και καθαρή συνείδηση.
Τις τακτικές και τις μεθοδεύσεις που παραπέμπουν στον Γκέμπαιλς εμείς τις προσπερνάμε.
ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ κύριε Κοτσελη…
Σαλαμίνα 7/4/2014
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας