Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Απρ 2014

Αναρτήσεις και ανεπίτρεπτοι σχολιασμοί !

Μεγάλη χυδαιότητα παρατηρείται τελευταία στους «ανώνυμους» σχολιασμούς που γίνονται όλοι εκ του ασφαλούς ως και στην εμπάθεια κάποιου κυρίου με εμμονές!
Επειδή δεν είμαστε σε  θέση να υποκύψουμε στον εκβιασμό της χυδαιολογίας είμαστε αποφασισμένοι ακόμα και να καταργήσουμε τα σχόλια αν αυτό απαιτηθεί προεκλογικά.
Φρόνιμο είναι οι επικεφαλείς των δημοτικών συνδυασμών, που έχουν άλλωστε την τελική ευθύνη, να επιδείξουν πρώτα οι ίδιοι αυτοσυγκράτηση, σύνεση και να ενημερώσουν τους υποψηφίους τους ότι η κοσμιότητα και το επίπεδο είναι αυτά που προεκλογικά θα εκτιμηθούν απ’ όλους μας.
Αν κάποιος πίστεψε πως είναι ήδη δήμαρχος, είναι μακριά νυχτωμένος, έρχονται ανατροπές που θα τρίβετε τα μάτια σας.
Κι επειδή βλέπουμε πως μερίδα των σχολιαστών προσπαθεί ανοήτως να φορτώσει την απρέπεια των σχολιασμών στον νυν δήμαρχο και στους συνεργάτες του εκμεταλλευόμενοι την γνωστή πολιτική αντιπαράθεση μας μαζί του, να σας δηλώσουμε πως ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα.
Τέλος, σας γνωρίζουμε πως είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε μας το ζητήσει στον εντοπισμό των ΙΡ των αισχρών σχολιαστών που θίγουν οικογένειες και πρόσωπα.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/4/14 18:43

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικό σύστημα σχολίων όπου θα μπορείτε να αποκλείσετε αυτούς που δεν συμμορφώνονται με τούς κανόνες του blog σας .

    Αναφέρομαι στο Disqus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/14 18:53

    τωρα σας επιασε η ευαισθησια? οταν παλαιοτερα εθιγαν με ψευδη και αισχρα σχολια υποψηφιους αλλων συνδυασμων και τις οικογενειες τους τα δημοσιευατε ολα ιξανα και ξανα, τωρα γιατι σβηνετε σχολια τι φοβαστε???? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/14 19:42

      ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...Ομως ΜΑΣΤΡΟ....,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ..ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.......ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ....ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ....."""ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ."""""" ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΥΠΟΝΟΕΙ.....ΠΙΠΗ.....
      ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ....................

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/4/14 19:20

    Ενα μεγάλο μπράβο από μένα. Καιρός ήταν να μπει ένα φρένο στην χυδαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/14 20:35

    Tωρα που πηρε και τον ΦΗΜΕΣ ..ΦΗΜΕΣ...ΦΗΜΕΣ....ΒΓΗΚΕ ...ΔΗΜΑΡΧΟΣ ..ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ..ΜΑΣΤΡΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/4/14 20:52

    ΜΕΜΟΣ speaking : Ενώ εσείς ασχολείστε με μαλακίες
    Ο Πρόεδρος των Σεληνίων έχει περισσότερους σταυρούς και από το νεκροταφείο του σχιστού......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/4/14 21:00


    μας κόψατε τα σχόλια για τον νέο Υποψήφιο από τα Σελήνια . Τότε κυρια Νάνου αυτά που σχολιάσαμε είναι αλήθεια και θέλει προσοχή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/4/14 21:26

    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ κ.ΜΑΣΤΡΟΚΩΛΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@Α@ΙΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/4/14 22:04

    Πάλι σε απείλησε με μήνυση και λες ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα;
    Και πού το ξέρεις εσύ; Η καταγγελία του βλαμένου ήταν τυχαία; Η σύνταξη του κειμένου ήταν τυχαία; Ποιόν φωτογραφίζει ως συντάκτη; Όταν ο Τσαβαρής έλεγε σε όλους τους τόνους για την κα Νάννου ότι περιμένετε γρήγορα θα αποκαλύψουμε αυτούς που είναι πίσω από την κουρτίνα, φαίνεται ότι ήξερε τι έλεγε. Πώς λοιπόν εσύ μας διαβεβαιώνεις ότι δεν έχουν σχέση; Βγήκε ένας άγνωστος βλαμένος, αράδιασε τόσα ψέματα, διέσυρε υπολήψεις και συ μωρέ την έκανες ανάρτηση; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Βέβαια, κατάλαβες το λάθος σου και την κατέβασες. Το κακό όμως έγινε. Δίνουνε μωρέ βήμα σε άγνωστους χωρίς να γνωρίζετε το ιατρικό ιστορικό τους; Και όλα αυτά για την ψηφοθηρία; Κόρες, συζύγους, μάνες δεν έχετε, δεν σας ενδιαφέρει; Αφήνετε τον κάθε άρρωστο να εκτονώνεται ή μήπως τελικά είναι όλα μεθοδευμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/14 22:20

      ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΦΡΟΠΙΠΗ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/14 22:33

      δεν καταλαβαινω καθολου αυτη την επιλεκτικη σας συμπεριφορα!!!!!!!!!!!!!αλλους τους αφηνετε ακομα θυγμενους αλλους αμεσως αποσυρεται τα συκοφαντικα ονομαστικα μηνυματα... γιατι? ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΩΤΑ ΔΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΟΥ...!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/4/14 00:29

      Τι λες ρε βλάκα; μέχρι τώρα όλα ήταν εναντίον της και συ λες ότι υπηρετεί τα συμφέροντα της Να΄ννου;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/4/14 00:43

      22:04 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ; ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ....ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!. ΑΥΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/4/14 00:56

      Οι λαγοί γιαυτό λέγονται...λαγοί. Πάντα δουλεύουν για τον άλλον.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος8/4/14 22:48

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΜΠΡΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/4/14 23:09

    Λάμπρο έκανες το λάθος να δημοσιεύσεις μία επιστολή χωρίς να ρωτήσεις την αντίθετη άποψη.
    Αν ρώταγες θα μάθαινες ότι ήταν γκομενοδουλειές με παντρεμένους και ότι πήγαν να κλείσουν δύο σπίτια.
    Λάμπρο ένα τέτοιο θέμα δεν έπρεπε να το αναρτήσεις, ήταν αναπόφευκτο αυτό που ακολούθησε.
    Λάμπρο όσο τα σχόλια ήταν εναντίον της Νάννου και του συζύγου της, τα άφηνες.
    Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, καλό είναι να βλέπουμε και τις δύο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/4/14 00:24

    Λάμπρο, πριν πετάξεις πέτρα, τα στερνά της μέτρα.
    Θα ηθελα να εξηγησεις πώς είσαι σίγουρος οτι ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του δεν έχουν σχέση με τους απρεπείς σχολιασμούς.
    Θα ήθελα επίσης να εξηγήσεις τι σημαίνει να δείξουν "οι επικεφαλείς των συνδυασμών, πρώτα οι ίδιοι αυτοσυγκράτηση και σύνεση".
    Δώσε μας σε παρακαλώ μερικά παραδείγματα να καταλάβουμε τι εννοείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.