Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Απρ 2014

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 13ης Σ/σης (Κατεπείγουσα)


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  13ης Σ/σης (Κατεπείγουσα)

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Κατεπείγουσα  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 25η Απριλίου  2014 ημέρα  Παρασκευή  και ώρα 16.00  μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω θέμα:
1.- Λήξη απόφασης περί μη εφαρμογής των διατάξεων του Ν.4250/14, έτσι ώστε ο Δήμαρχος να μην προχωρήσει στην έκδοση μέχρι 28-4-2014 της Απόφασης επιμερισμού των ποσοστών αξιολόγησης των υπαλλήλων. - ΄Εκδοση  Ψηφίσματος.
Το κατεπείγον της Συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός ότι μέχρι την Δευτέρα 28/4/2014 (καταληκτική ημερομηνία) πρέπει ο Δήμαρχος να εκδώσει Απόφαση επιμερισμού κατά υπηρεσία ποσοστών σχετικά με την αξιολόγηση των υπαλλήλων, σύμφωνα με τις αυταρχικές και άκρως αντισυνταγματικές διατάξεις του Ν.4250/2014.

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΝΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ
 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/4/14 18:21

    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΦΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ:
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ:
    1) ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
    2) ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΚΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
    3) ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ.
    ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/14 19:24

    Πανηγυρική διάψευση της κυρίας Νάννου για το θέμα εκλογιμότητας του κ. Μιχάλαρου




    Για άλλη μια φορά ο “παντογνώστης κύριος Τσαβαρής”- κατά την κυρία Νάννου- επιβεβαιώνεται. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος το διατυμπανιζόμενο επιχείρημα της περί δήθεν κωλύματος της υποψηφιότητας του Αντιναυάρχου Π.Ν ε.α κ. Αναστάσιου Μιχάλαρου.

    Σε άμεσο χρόνο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Γιάννης Ιωαννίδης αδειάζει στην κυριολεξία το σαθρό επιχείρημα της κυρίας Νάννου, καθώς και το βασικό σημείο του έγγραφου που εκείνη παρουσιάζει και στο οποίο αναφέρεται επί λέξει η φράση “κατά την άποψη της υπηρεσίας μας…”. Άρα το έγγραφο προς την κυρία Νάννου, μη βασιζόμενο στην κείμενη νομοθεσία και μην υπολογίζοντας το γράμμα του νόμου, βιάστηκε να θεωρηθεί ορθό, εκφράζοντας την άποψη- και μόνο την άποψη του εισηγητή του.

    Η τελευταία δε παράγραφος του σημερινού κείμενου του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών το οποίο και παραθέτουμε, αποσαφηνίζει πλήρως ότι αρμόδιο όργανο για οποιοδήποτε ενδεχόμενο κώλυμα υποψηφιότητας είναι αποκλειστικά και μόνο τα διοικητικά δικαστήρια τα οποία δεν δεσμεύονται από κανενός είδους ερμηνευτικά έγγραφα ή εγκυκλίους της διοίκησης.

    Άρα το έγγραφο της κυρίας Νάννου δεν έχει καμία απολύτως διοικητική βαρύτητα.

    Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην καταδικάσουμε τη λυσσαλέα αντίδραση της κυρίας Νάννου να σταματήσει την κάθοδο στις επικείμενες εκλογές- και κατά συνέπεια να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο- μιας ξεχωριστής προσωπικότητας της Κούλουρης, η οποία διαχρονικά έχει βοηθήσει με το κύρος της την τοπική κοινωνία κι έχει λαμπρύνει το νησί μας με τη σταδιοδρομία της.

    Ελπίζουμε ότι έστω και τώρα η κυρία Νάννου θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους δημότες της Σαλαμίνας και φυσικά από τον κ. Μιχάλαρο για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά της. Βέβαια καταλαβαίνουμε την αγωνία της, καθώς μια τέτοια σημαντική προσωπικότητα δίνει έναν ξεχωριστό τόνο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και εξ αυτού του γεγονότος καταλαβαίνουμε την αμηχανία της και την πικρία της μπροστά στην επερχόμενη πολιτική συντριβή της στις 18 Μαΐου.



    Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
    Γιάννης Τσαβαρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/14 22:44

    ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΨΗΦΟ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.