Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Απρ 2014

Και πάλι στην κορυφή ο ΝΑ.Ο. Σαλαμίνας με πρωταγωνιστές τους Λ. Κόνσολα, Γ. Κόνσολα, Α. Λαζαρίδη, Γ. Μπεγνή, Β. Δρίβα με προπονητή τον Αλέκο Περαματζή


2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια κατέκτησε ο ΝΑ.Ο.Σ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας.

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/4/14 21:33

    Αλεκο μου πολλα-πολλα μπραβο σε εσενα και στα παιδια σου για τις επιτυχιες και τις διακρισεις που εχετε χαρισει στο νησι μας!!!! Ευχομαι η μεγαλυτερη επιτυχια σας να ειναι η επομενη ,που ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει με την σοβαρη δουλεια που κανετε εδω και πολλα χρονια !!!Και παλι μπραβο σας !!! Κορρος Μιχαλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/14 00:41

      κορρε μιχαλη οταν βγεις κανε ενα ελεγχο 20 χρονια τωρα ποσα εχει κονομιση η μαφια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/4/14 13:35

      ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ Σ. ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΡΧΙΣΕΣ;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/4/14 15:41

      i MALAKIA einai ston isologismo pou leei oti pirame 20 kai ta 18 pigan gia misthous.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/4/14 23:13

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 14ων ΧΡΟΝΩΝ. ΒΙΑΣΜΟΣ!!!! ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 50χρονος!!!!!! ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΟΠΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΟΘΗ ΤΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!! ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ 50νταχρονος ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΥΓΚΑ!!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ? ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ?? ΕΜΑΘΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΕΡΩ ΑΝΑΚΡΗΣΗ, Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Κα ΠΑΠΑΣΣΑΒΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ? ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕ ΩΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ !!!! ΗΛΙΚΙΑΣ? 13ων ΕΤΩΝ,!!! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!! Η ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΩΡΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΕΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΘΕΑΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!! ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΜΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΩ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ Κο ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/14 03:05

      εχεις απολυτο δικαιο φιλε 23.13!!! Ειμαι σιγουρος οτι η Κα Ναννου στα πλαισια των αρμοδιοτητων της θα πραξει τα δεοντα!!! Κορρος Μιχαλης!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/4/14 09:07

      Καλέ μου άνθρωπε μόλις διάβασα το σχόλιο σου.
      Η δουλειά της αστυνομίας αλλά και των δημοτικών κλπ υπηρεσιών ΔΕΝ είναι να βγάζει ραπόρτο με ονόματα και να προδικάζει ανθρώπους και να σπιλώνει ονόματα πριν εκδικαστεί μια υπόθεση.
      Δεν σου λέω τραγική η περίπτωση που αναφέρεις, τραγικότερη όμως είναι το να μην είναι έτσι και πριν εκδικαστεί να ρίχνουν βορά στην κοινωνία τον όποιο συνάνθρωπο μας το φαντάζεσαι;
      Αν όμως η υπόθεση ξεκαθαρίσει και προφυλακιστεί, συμφωνώ μαζί σου ΑΠΟΛΥΤΑ να βγουν ΟΛΑ τα στοιχεία προς τα έξω για να ξέρουμε ποιος είναι ο παλιάνθρωπος και κυρίως ποιοι άλλοι συμμετείχαν στην βρώμα αυτή.
      Όπως διαφωνώ κάθετα με τις απαντήσεις (αν είναι δικές τους) του Κορρού και του Φουρίκη, φίλτατοι και οι δυο πλην όμως δεν έχουν καμιά δουλειά να ανακατευτούν στο προανακριτικό έργο δεν είναι δουλειά τους.
      Έτσι για να μην χάνουμε τελικά την μπάλα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/4/14 10:35

      Όσο αφορά την εν λόγο οικογένεια και τα δύο ανήλικα τέκνα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σαλαμίνας προχώρησε σήμερα στις νόμιμες ενέργειες (Εισαγγελική παραγγελία) προκειμένου να παρέμβει ουσιαστικά επί του θέματος.

      Φουρίκης Νίκος,
      Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/4/14 23:53

    Δεν είχα καμία ενημέρωση για το γεγονός . Θα παρέμβει αύριο το πρωί η κοινωνική υπηρεσία του δήμου.

    ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/14 02:41

      Φουρικη με τα μπλοκ ασχολησε όλη μερα μονο για να γράφεις σχόλια υπέρ του πολιτικού απατεώνα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/4/14 01:24

    Κε ΦΟΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ!!!! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/4/14 09:06

    Έκαναν τα παιδιά μια ακόμη επιτυχία και εδώ σας ήρθε να τα γράψετε όλα,τι να πω;
    Μπραβο Μπραβο Μπραβο ,μονο που τρέχουν και προπονούνται τόσα παιδάκια επειδή έχουν πρότυπο εσάς μας φτάνει,σκεπάζετε με τις επιτυχίες και το παράδειγμα σας όλη την ανθρώπινη βρωμιά που έχει πνίξει το νησί μας.

    Μπραβο ρε ΑΛΕΚΟ εσυ και ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ απο μια γιολα πρωταθλητης ελλαδας και οχι μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/4/14 10:33

    Όσο αφορά την εν λόγo οικογένεια και τα δύο ανήλικα τέκνα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σαλαμίνας προχώρησε σήμερα στις νόμιμες ενέργειες (Εισαγγελική παραγγελία) προκειμένου να παρέμβει ουσιαστικά επί του θέματος.

    Φουρίκης Νίκος,
    Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/4/14 14:23

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Η ΡΟΥΛΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ, ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΑΤΟΣ ΜΗΜΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΟ ΕΞΩΚΟΥΛΟΥΡΑ, ΚΟΚΡΑΝΙΑ Ε ΚΟΚΡΑΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/14 16:02

      Το Σπύρο και το ληστή τους μάθαμε απ' την καλή και την ανάποδη.
      Μη βγαζεις συμπεράσματα για τη Ρούλα, σε τυφλώνει το τσαβαρόλαδο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/4/14 16:03

    Κε ΦΟΥΡΙΚΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/14 17:42

      Τι να κάνει ρε παιδιά ο Φουρίκης;
      Τι θα μπορούσε να κάνει; Να υποκαταστήσει την δικαιοσύνη;
      Εσύ αν ήσουν στην θέση του Φουρίκη τι θα κανες;
      Θα γινόσουν μπάτσος ανακριτής και εισαγγελέας και με συνοπτικές διαδικασίες θα τους εκτελούσες;
      Μήπως, ο πόνος και η ανησυχία είναι κακός σύμβουλος τελικά; Ζούμε σε συντεταγμένη πολιτεία ή όχι οπότε θα πρεπε να αυτοδικούμε;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος30/4/14 16:13

    Κε 09,06 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΙΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/4/14 18:55

    επιβεβλημένη είναι η ηλιθιότητα που έχεις στο κεφάλι,δεν είχες καμιά δουλειά να γράψεις αυτά τα πράγματα στην επιτυχία των παιδιών ,εγώ δε και παιδιά έχω και μάλιστα αθλητές και εγώ ξέρω πόσο κοπιάζουν για να προβάλεις εσύ το θέμα του ανώμαλου σε ανάρτηση που τους αφορά και ο σωστός τρόπος είναι να στείλεις ένα μειλ με το θέμα σου ώστε να το αναρτήσει το μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/4/14 20:02

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΜΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/14 20:31

      το ποιος έχει αναστατωθεί με το όλο θέμα και δεν κρατιέται φαίνεται,άραγε γιατί;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος30/4/14 22:43

    ΜΗΠΩΣ,ΛΕΣ.....ΣΙΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/5/14 10:48

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΛΗ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/5/14 15:30

    Θα μπορούσατε κύριε διαχειριστα να κάνατε μια αλλη ανάρτηση για το θέμα που αναφέρουν οι προηγούμενοι και οχι σε αυτό ΜΑΛΛΟΝ αγνοείται τη αξία της συγκεκριμένης ανάρτησης.Κρίμα και πολλά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.