Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Απρ 2014

Η Τοπική Εφορεία Σαλαμίνας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την επανίδρυση του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων

ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
ΠΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΤΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   
ΕΦΟΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
 
Κύριοι,
Η Τοπική Εφορεία Σαλαμίνας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την επανίδρυση του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων.
Το ιστορικό 2ο Σύστημα είχε προπολεμικά ιδρυθεί και λειτουργήσει στον συνοικισμό εργαζομένων μέσα στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας και βαθμοφόροι του ήσαν σχεδόν αποκλειστικά Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Σήμερα το 2ο Σύστημα έχει σαν αποστολή να καλύψει προσκοπικά το Νότιο μέρος του Νησιού μας και η έδρα του θα είναι το παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αιαντείου.
Με την επανίδρυση του 2ου Συστήματος οι προσκοπικές μονάδες της Σαλαμίνας γίνονται τρεις: Το 1ο Σύστημα στο Κέντρο Νεότητας, το 2ο Σύστημα στο Αιάντειο και το 3ο Σύστημα στο Πάρκο Παλουκίων.
Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε αν είναι δυνατόν την συνημμένη ανακοίνωση για την έναρξη εγγραφών στο 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων.
Με τιμή και ευχαριστίες
Γ. ΒΡΑΚΑΣ
Εφορος Δκσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.