Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Απρ 2014

Πόλεμος χαρακωμάτων ή καλύτερα, στην «ποδιά» Μιχάλαρου σφάζονται παλληκάρια…

Ένα κείμενο που αυτοαναιρείται το μόνο όπλο της κυρίας Νάννου
Σαλαμίνα 24/04/2014
Συνεχίζοντας την λυσσαλέα προσπάθειά της η κα Νάννου προκειμένου να αμφισβητήσει- κατά την άποψη της- την υποψηφιότητα του Αντιναυάρχου Π.Ν ε.α κ. Αναστάσιου Μιχάλαρου, περνάει στη δεύτερη φάση της θεατρικής παράστασης που επιλέγει να πρωταγωνιστήσει. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της παράστασης παρουσιάζει έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο η πολυσπούδαστη κα Ναννου προσπαθεί να παρουσιάσει ως υποκατάστατο του εκλογοδικείου, το οποίο είναι το μόνο συνταγματικά κατοχυρωμένο όργανο
να αποφασίζει επί αυτών των θεμάτων. Επίσης υπενθυμίζουμε στην Κα Νάννου ότι οι νόμοι συντάσσονται και ψηφίζονται στη Βουλή και όχι στα αντίστοιχα υπουργεία όπως αναφέρει κι έτσι καμία εγκύκλιος ερμηνευτική- πόσω μάλλον έγγραφο που υπογράφει οποιοσδήποτε Γενικός Γραμματέας ή άλλος διοικητικός παράγοντας- δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ουσία τους.
Το συγκεκριμένο κείμενο- εισήγηση φάσκει, αντιφάσκει και στο τέλος αυτοαναιρείται.
Ας περάσουμε τώρα στο εν λόγω έγγραφο του οποίου η Κα Νάννου μόνο μία παράγραφο αναλύει και αναδεικνύει, ενώ “ξεχνάει” να αναφερθεί στην τελευταία παράγραφο του κειμένου η οποία είναι η καθοριστικότερη και η σημαντικότερη.
Προς απόδειξη αυτού, σας παραπέμπουμε στην παράγραφο 2 του κειμένου όπου αυτολεξεί αναφέρεται το πεδίο του νόμου το οποίο αναφέρει:
“Οι αξιωματικοί οι οποίοι έχουν παραιτηθεί, κατά τα ανωτέρω, πρέπει επιπρόσθετα να μην έχουν υπηρετήσει στα διοικητικά όρια του δήμου που υποβάλλουν υποψηφιότητα μέσα σε χρονικό διάστημα 24 μηνών πριν την ημερομηνία ανακήρυξης των υποψηφίων”.
Όπως κάθε απλός αναγνώστης μπορεί να κατανοήσει και όπως ρητώς αναφέρεται λοιπόν, το εκλογικό κώλυμα υπάρχει για όσους παραιτήθηκαν και για περίοδο 24 μηνών και όχι για εκείνους που αποστρατεύτηκαν παρά τη θέλησή τους. Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι ο κ. Μιχάλαρος αποστρατεύτηκε και δεν παραιτήθηκε. Ως εκ τούτου κώλυμα εκλογιμότητας δεν υφίσταται. Ο νόμος, η εγκύκλιος και η εισηγητική έκθεση είναι σαφέστατοι.
Στη συνέχεια το ίδιο έγγραφο αναφέρει απερίφραστα ότι “κατά την άποψη της υπηρεσίας” , δήθεν υφίσταται εκλογικό κώλυμα. Όμως το ίδιο έγγραφο στην τελευταία παράγραφο, έρχεται να αναιρέσει την ίδια του την ισχύ, λέγοντας επίσης αυτολεξεί:
“Επομένως, η διαπίστωση ασυμβίβαστης ιδιότητας με αυτή του αιρετού δήμου και η, ακόλουθη, έκπτωσή του από το αξίωμα του αιρετού αποτελεί αντικείμενο δικαστικής απόφασης, κατά τα εκτεθέντα, και όχι πράξης εκδιδόμενης από δημόσια αρχή”.
Έτσι, με την τελευταία παράγραφο ως δεδομένη, ποιος ο λόγος (και το κίνητρο;) με το οποίο η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει άποψη για δήθεν κώλυμα όταν παραδέχεται ότι είναι αναρμόδια; Πιστεύει κανείς ότι μπορεί μέσω κονδυλοφόρων αναρμόδιων υπηρεσιών να εκδίδει δήθεν “αποφάσεις” υποκαθιστώντας τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης (όπως είναι το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά) και δημιουργώντας εντυπώσεις όταν ο ίδιος ο γράφων αναφέρει με σαφήνεια ότι αυτό δεν είναι αρμοδιότητα Δημόσιας Αρχής (άρα και της υπηρεσίας του);
Με αυτά ως δεδομένα, ποιο σκοπό ή ενδεχομένως πολιτικά συμφέροντα εξυπηρετεί το συγκεκριμένο έγγραφο και κάτω από ποια κριτήρια και συγκυρίες έγινε η συγκεκριμένη εισήγηση;
Επειδή λοιπόν εμείς σεβόμενοι τους θεσμούς δεν θα μπούμε στη δική τους λογική, το βέβαιο είναι ότι ο κ. Μιχάλαρος θα κοσμεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας. Προς απόδειξη αυτού θα πρέπει όλοι όσοι κόπτονται για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, να επιδείξουν λίγες ημέρες υπομονή και θα έχουν την δυνατότητα να δουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού το οποίο θα κοσμείται από το όνομα του κ. Μιχάλαρου και το οποίο θα είναι εγκεκριμένο από τον αρμόδιο για την έγκριση του φορέα, το Πρωτοδικείο Πειραιά.
Τα υπόλοιπα… εν ευθετώ χρόνω.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/4/14 08:55

    Καλύτερος τίτλος θα ταν στην ποδιά της Τέτας και του Μιχάλαρου σφάζονται παλληκάρια, δυο ονόματα που σφράγισαν την προεκλογική περίοδο και λογικά θα σαρώσουν στις κάλπες.
    Να φανταστείς αν δεν είχα τον φίλο μου τον Αδαμόπουλο και γω Τέτα θα ψήφιζα.
    Όσο για τον Μιχάλαρο σε καμιά περίπτωση γιατί διάλεξε κουτσό άλογο να ποντάρει και θα πληρώσει τοπ τίμημα της επιλογής του.
    Το Kolpo Grosso με την Λούλα, δεν επαναλαμβάνεται πια γιατί τα καλά μια φορά γίνονται και βγάζουν δήμαρχο δεν ματαγίνονται.
    Καλημέρα σ’ όλους και μην ξεχάσουν τα χαϊβάνια να σχολιάσουν τα της στολής Μιχάλαρου θέλει ο άνθρωπος 5/10 ψήφους ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/14 09:31

    Kύριε Μιχάλαρε, θερμή παράκληση από κάποιον που σε συμπαθεί σαν ένα σοβαρό άνθρωπο¨, και -'ισως- συνάδελφό σου : Ξανασκέψου την ΄΄ένστολη΄΄φωτογραφία σου. Θεωρώ (πάντα φιλικά και χωρίς καμία πολιτική σκοπιμότητα, αφού κανείς από τους ...σωτήρες μας δεν με πείθει),ότι είναι ένα λάθος,ίσως όχι και δικό σου.Θα χαρώ πολύ να μή σε...ξαναδώ έτσι. Καλή επιτυχία,γιατί πραγματικά την αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/14 10:04

    Eixατε δεν ειχατε τον κανατε ..ΦΙΡΜΑ....Παντα ελεγα οτι η ΡΟΥΛΑ εχει το ..χειροτερο ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ......Και ηδη εχει γινει ..ΕΜΦΑΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/4/14 10:07

    για σου ΑΡΧΟΝΤΑ Α! Α! Α!
    (ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/4/14 10:35

    Για συμβουλος πας σουλη οχι για νσυαρχος. Στολη τελος..
    Εκτος αν νομιζεις ακομη οτι οι πολιτες ειναι ναυτες σου,στον ναυσταθμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/14 16:27

      10.35 τεμπελη η συνταξιουχε γιατι για να γραφεις τετοια ωρα η το ενα εισαι η το αλλο.Μην μου πεις οτι εισαι ανεργος γιατι οι ανεργοι ειναι στους δρομους και ψαχνουν για δουλεια,οχι σε ενα laptop να γραφουν ανωνυμες βρισιες. Το salamis news εχει ηδη απαντησει για την φωτογραφια και αν εισαι μαγκας ρωτησε τους ναυτες που ηταν μαζι με τον Μιχαλαρο να σου πουν την γνωμη τους για εκεινον. Μιχαλαρε μην πεσεις στο λουκι τους και κανεις το λαθος να απαντησεις στους ανωνυμους ανανδρους,γιατι αν ηταν ανδρες με α@χι@ια μεσα απο τα φουστανια τους θα σε αντιμετωπιζαν επωνυμα,αλλα δεν ΕΙΝΑΙ. Υπογραφη ΝΑΥΤΗΣ .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/14 16:32

      Ρε λαμογιο υπογραφων ΝΑΥΤΗΣ
      Εσυ δεν εχεις α@χι@ια που απαντας ως ναυτης και μια ζωη ναυτης θα εισαι γιατι μονο για αυτο κανεις...
      Βρισιδι θεωρεις ρε παπαροναυτη οταν του λενε οτι πρεπει να βγαλει μια πολιτικη φωτογραφια;
      Αλλα ειπαμε ναυτης εισαι και δικαιολογησε...
      Ψηφισε τον,χαρισμα σου υποτελης του εισαι.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/4/14 11:30

    Ρε τι κάνει ο άνθρωπος για λίγη δόξα! Μα τόσος ξεπεσμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/4/14 12:51

    Μιχάλαρε πάρε θέση, συμφωνείς με την άποψη του υπουργείου εσωτερικών ή με τον Τσαβαρή.?
    Μιχάλαρε απόδειξε ότι δεν είσαι πολιτική μαριονέτα του Τσαβαρή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/4/14 13:45

    Και εγώ δεν καταλαβαίνω τη σιωπή του. Μήπως έχει πρόβλημα γραφής;
    Πάντως Σούλη, σε προειδοποιήσανε, μη βγεις μετά και κατηγορείς κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/4/14 14:04

    Πολιτικη Μαριονετα..
    Τη εξωτερικη εσωτερικη πολιτικη του πρωτοβουλια λαμογιων την εχει μονο ο αυτοκρατορας..
    Οι υποτελεις μοκο.
    YES MEN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/4/14 14:09

    Κρίμα τα γαλόνια σου ναύαρχε.
    Βάρα προσοχή στο λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/4/14 14:16

    Τι απεχθάνεστε περισσότερο?
    Την αχαριστία. ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/14 14:55

      Ο δήμαρχος όλων των λαμόγιων.
      Συνέχισε να του γλείφεις τα φρύδια για να δείξεις ότι δεν είσαι αχάριστος..
      Πόσες ρουφηχτές του ρίχνεις την ημέρα??

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος25/4/14 15:04

    Προς απόδειξη αυτού θα πρέπει όλοι όσοι κόπτονται για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, να επιδείξουν λίγες ημέρες υπομονή και θα έχουν την δυνατότητα να δουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού το οποίο θα κοσμείται από το όνομα του κ. Μιχάλαρου και το οποίο θα είναι εγκεκριμένοαπό τον αρμόδιο για την έγκριση του φορέα, το Πρωτοδικείο Πειραιά.

    ΠΡΟΣΟΧΗ.
    Γιαννάκη η επικύρωση γίνεται σε όλους ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι εκλογικό κώλυμα. Αυτό αν δηλαδή κάποιος υποψήφιος έχει κώλυμα και κακώς έβαλε υποψηφιότητα, εξετάζεται μετά. ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ότι η επικύρωση του ψηφοδελτίου σημαίνει και νόμιμη συμμετοχή στις εκλογές;
    ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/4/14 15:06

    Ο Τσαβαρής γράφει στα φρύδια του΄υπουργεία , γενικούς γραμματείς στον Μιχάλαρο θα κολώσει.
    Αυτός θα πάει φυλακή και θα χαλάσει το όνομα του και ο Τσαβαρής θα κάνει τον καμπόσο.

    Όσον αφορά τα ψέματα του: Το πρωτοδικείο ΔΕΝ εγκρίνει ψεύτη τις υποψηφιότητες.
    Αυτά γίνονται μετά τις εκλογές από το εκλογοδικείο.
    Όπως έγινε με την ΛΟΥΛΑ.

    Πάντα ψέυτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/4/14 15:26

    Είναι τόσο ψεύτης που τον έχω ικανό να έχει καταθέσει αίτηση για το μέρισμα των 500 ευρώ. Για τέτοιο άτομο μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/4/14 15:46

    Ρε σύστημα Μηναρουλα μου αφού τις εκλογές λες πως τις ΕΧΕΙΣ στην τσέπη!!! Τι στο διάλο κοπτεσαι αν είναι νόμιμη η συμμετοχή του Μιχαλαρου στον ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ του ΤΣΑΒΑΡΗ? αυτά βλέπει ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ , έχει και 2 γκάλοπ στα χέρια του που σου ρίχνει καμία εικοσαρια μονάδες!! Και κάνει πλάκα μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/14 16:37

      Και τα χάπια γιατί τα παίρνει, από την πολύ χαρά;

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος25/4/14 16:18

    Τι απεχθάνεστε περισσότερο?
    Την αχαριστία. ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/4/14 16:33

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟ.ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ?????ΚΥΡΑ ΕΡΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ? ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ??? Η ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ? Ο ΣΟΦΡΑΣ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/4/14 17:25

    ΡΟΥΛΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ...ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.. ...ΜΗ Τ"ΑΛΛΑΞΕΙΣ....
    ΓΙΑΥΤΟ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΝΕΙ ..ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΑΠ"ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος25/4/14 18:14

    ΕΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΛΙΟΝΘΡΩΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΩΗΝ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΣΑΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/4/14 18:33

    Η ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ Η ΑΝΕΥ ΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ .ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ...Η ΚΥΡΙΕ... ΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ,ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ,ΚΑΙ ΝΑΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΦΟΦΑΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/4/14 21:41

    Ρε βλακα γραφεις που γραφεις αλλαξε τον τροπο γραφης σου, αρκετα δεν ασχοληθηκαμε με την καραφλη νυφίτσα; αυτος οικονομάει 1500€. η γυναικα του αλλα 1500€. πουλησε το παιδι του ο ξεδιανθρωπος αλλα και το παιδι του οικονομαει αλλο ενα 1000€. Δεν πρεπει να ντρεπεστε ολοι σας να ασχολειστε με πουλημενους που θα καθονται προσοχη στους σουβλατζιδες και στα λαμογια μετα απο τοσα ψευτογαλονα; το δικο μου παιδι δεν εχει δουλεια εγω δεν εχω δουλεια η γυναικα μου δεν εχει δουλεια, αυτη τη στιγμη βρισκονται πολλοι στην θεση τη δικη μου και εγω θα ασχολουμαι με την καραφλη νυφίτσα; Ψηφιστε την για να φανουμε ποσο βλακες ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/4/14 21:43

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΡΑΦΛΗ ΝΥΦΙΤΣΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΦΤΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/4/14 22:02

    Την επόμενη φορά προτείνω στην Ρούλα να πάει να ζητήσει μπανάνες στον χασάπη, μιας και μάλλον το έχει ταλέντο να μπερδεύει τα πράγματα. Άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι δεν ξέρει ούτε νόμους να διαβάζει ούτε ξέρει ποιος είναι αρμόδιος για τα βασικά. Έτσι θα διοικήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος25/4/14 23:07

    o mixalaros kai to paidi toy exoun na fane emeis ti kanoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25/4/14 23:20

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΙΣΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος25/4/14 23:47

    ναυαρχούκο πούναι η μεγάλη στολή με τα γαλόνια που λανσάριζες στις φωτογραφίες, η ρούλα στα ξήλωσε; ο πίπης; η ναυμαχία η ο γιαννάκησ έκανε αναδίπλωση γιατί αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά δάγκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/14 10:44

      ΜΗΝΑΡΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΣΙΔΩΡΟΥ???ΣΙΩΠΗΗΗΗΗΕΝΟΧΗΣΙΩΠΗΗΗΗΗΗΗΣΙΩΠΗΗΗΗΗΗΕΝΟΧΗΗΗΗΗΗΣΙΩΠΗΗΗΗΗ

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος25/4/14 23:50

    ΕΙΣΑΙ Η/Ο ΙΔΙΟΣ¨/ΙΔΙΑ ΑΘΛΙΟΣ-Α ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ...ΚΑΙ ΒΛΑΞ....ΑΝΙΑΤΑ ,,ΒΛΑΞ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ......ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ.....ΒΛΑΚΩΔΩΣ......ΤΟ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ..ΟΝΕΙΡΟ"""ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ''''...ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ.....
    ΔΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ...ΜΑΡΙΟ--ΝΕΤΤΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος27/4/14 18:45

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟΣ ΚΕΦΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/4/14 09:14

    ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.