Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Απρ 2014

Ρούλα Νάννου. Απάντηση στον …. παντογνώστη, κύριο Τσαβαρή

Η περίπτωση της υποψηφιότητας του αξιότιμου αντιναυάρχου ε.α. κ. Αναστάσιου Μιχάλαρου για την οποία τόσα έχουν γραφτεί, όντως έχριζε διευκρίνησης προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και να αποφευχθούν μετεκλογικές δυσάρεστες επιπλοκές.
Μολονότι ήταν υποχρέωση του κ. Τσαβαρή ως επικεφαλής του συνδυασμού να το ερευνήσει ώστε να προστατέψει τον κ. Μιχάλαρο από πιθανές δικαστικές περιπέτειες, εν τούτοις δεν προσέφυγε πουθενά, αλλά οικειοποιούμενος και την ειδικότητα του … συνταγματολόγου διαβεβαίωσε και ενημέρωσε τους δημότες ότι ο κύριος Μιχάλαρος δεν έχει κώλυμα εκλογιμότητας, επιτιθέμενος συγχρόνως κατά των δημοσιογράφων και διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης που ανέδειξαν το θέμα.
Την απάντηση όμως στις νομικές φλυαρίες του κ.Τσαβαρή, την δίνει το κατ΄ εξοχήν αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών που συνέταξε τα άρθρα του νόμου 3852/2010 (‘ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ’) μεταξύ των οποίων και τα περί κωλύματος εκλογιμότητας ( βλέπε σχετικό έγγραφο ΕΔΩ ).
Μετά από σχετικό διευκρινιστικό ερώτημά μου, το Υπουργείο σε πλήρη ταύτιση με την Εγκύκλιο υπ΄αρ.14, επιβεβαιώνει και αποσαφηνίζει ότι οι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων αδιακρίτως, είτε παραιτήθηκαν είτε αποστρατεύτηκαν, δεν πρέπει να έχουν υπηρετήσει στα διοικητικά όρια του δήμου που υποβάλλουν υποψηφιότητα μέσα σε χρονικό διάστημα 24 μηνών πριν από την ημερομηνία ανακήρυξης των υποψηφίων.
Σημειωτέον, ότι το σημερινό έγγραφο-απάντηση με Αρ. Πρωτ. 12296 (το οποίο και επισυνάπτεται) φέρει την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα, που σημαίνει ότι έχει συνυπογραφεί από όλη τη διοικητική ιεραρχία του Υπουργείου (4 υπογραφές), άρα είναι αυξημένης βαρύτητας και ισχύος έγγραφο.
Συνεπώς, ο καθόλα συμπαθής αξιότιμος συμπατριώτης μας θα πρέπει στα πλαίσια της νομιμότητας και του δημόσιου συμφέροντος να αναθεωρήσει την πρόθεσή του, αφού αποσαφηνίζεται πλέον με τον πιο έγκυρο τρόπο η περίπτωσή του.
Είμαι σίγουρη, ότι ο κ. Μιχάλαρος όταν έθετε υποψηφιότητα ενεργούσε με αγαθές προθέσεις, διότι δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένας ναύαρχος εθισμένος μια ζωή στην πειθαρχία και τη νομιμότητα θα μπορούσε ποτέ να καταστρατηγήσει το νόμο, έναντι οποιασδήποτε επιθυμίας. Είμαι απόλυτα πεπεισμένη γι΄ αυτό.
Είμαι όμως υποχρεωμένη να τονίσω ότι εάν, παρά ταύτα, επιμείνει στην υποψηφιότητα του, η συμμετοχή του στις εκλογές θα αποβλέπει μόνο στην εκ προθέσεως αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος σε όφελος του συνδυασμού του όσο και του επιλαχόντα συμβούλου, αφού πρέπει να θεωρείται βέβαιη πλέον η έκπτωσή του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου σε περίπτωση που εκλεγεί.
Θα επαναληφθεί δηλαδή το φαινόμενο των προηγούμενων εκλογών, με τη μόνη διαφορά ότι τότε η κυρία Λούλα Καραγιάννη δεν ήξερε ότι έχει κώλυμα, γιαυτό και δεν διώχτηκε ποινικά, παρά μόνο εξέπεσε από δημοτική σύμβουλος.
Εμεις κύριε Τσαβαρή, ούτε είμαστε ούτε παριστάνουμε τους παντογνώστες.
Εμείς δουλεύουμε υπεύθυνα και μεθοδικά τηρώντας πάντα τη νομιμότητα.
Εμείς ενημερώνουμε υπεύθυνα τους δημότες και μιλάμε με έγγραφα, κι όχι με φλύαρες μεγαλοστομίες και κούφια λόγια.  
Σαλαμίνα 24/4/2014
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/4/14 23:26

    Συγγνώμη μας δουλεύετε;

    Το κείμενο λέει μιλάει ξεκάθαρα για παραίτηση ενώ γνωμοδοτεί για το αντίθετο; Τι στο καλό συμβαίνει; Λάθος copy paste των νόμων και της άποψης; Είμαστε με τα καλά μας;

    Θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε με τις εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/14 00:19

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/14 00:29

    Κορίτσι μου μάθε να διαβάζεις πρώτα. Με το ΙΚΑ σε τάπωσε με το Κέντρο Υγείας σε τάπωσε, με την Εφορία δεν μπήκες καν στον κόπο.

    Κοπέλα μου σπίτι σου λέμεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/14 01:37

      Α ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΡΕΛΕ..... ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΠΙΣΩ.....ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/4/14 02:16

      Εσυ με τις ταπες μπασκεμπολιστα τον εχεις τον τσαβαρη τον ταπα..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/4/14 16:45

      00:29 Εσύ σίγουρα είσαο ο ...φελός.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/4/14 00:38

    ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/4/14 00:57

    Πάντα με έγγραφα. Πολύ καλή δουλειά. Είστε η επόμενη δήμαρχος. Γιαννάκη μόνο με την δουλειά και την εντιμότητα πας μπροστά. Εσύ καλλιέργησες μόνο το ένα και την πάτησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/4/14 02:50

    α ρε σουλη λαμογιο ιδιος με τον τσαβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/4/14 06:49

    ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥΝΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ(ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ) ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΘΑΜΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ, ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!! ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΗ ΘΗΤΕΙΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ(ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ) ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ,!!!!! Ε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑΒΟΡ!!!! ΣΕΝΑΡΙΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/4/14 07:53

    Σιγα μη κανει τρελλα νουμερα ο σουλης..
    Οι πολιτες δεν ειναι ναυτακια αυτο δεν εχετε καταλαβει κουτοπροσκοποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/4/14 14:09

    ΡΟΥΛΑ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ..
    ΡΟΥΛΑ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ..
    ΡΟΥΛΑ ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΚΛΩΣΤΗ
    ΡΟΥΛΑ ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΚΛΩΣΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/14 14:51

      Η Ρούλα έχει ράμματα για τη γούνα σας.
      Θα σας δώσει τα παπούτσια στο χέρι.
      Θα σας χώσει στη στενή.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος25/4/14 17:30

    ΡΟΥΛΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ...ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.. ...ΜΗ Τ"ΑΛΛΑΞΕΙΣ....
    ΓΙΑΥΤΟ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΝΕΙ ..ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΑΠ"ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/4/14 22:03

    Την επόμενη φορά προτείνω στην Ρούλα να πάει να ζητήσει μπανάνες στον χασάπη, μιας και μάλλον το έχει ταλέντο να μπερδεύει τα πράγματα. Άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι δεν ξέρει ούτε νόμους να διαβάζει ούτε ξέρει ποιος είναι αρμόδιος για τα βασικά. Έτσι θα διοικήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/4/14 23:21

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΙΣΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/14 20:03

      Χου,Χου,Χου...Χα,χα,χα,.."αυριανος ΔΗΜΑΡΧΟΣ"" χαχαχαααααααααααα???????????????//?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος27/4/14 02:17

    ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/4/14 02:21

    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΗΝΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ - ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/4/14 21:50

    θα ψηφισω...ΝΑΝΝΟΥ ..για να ΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ στο Νησί ....ΤΟ ΙΚΑ...ΤΗ ΔΟΥ...ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ..ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ...ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..ΤΗΝ ΑΣΤ.ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ...ΤΟ ΥΠ.ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ… ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ… θα ψηφίσω ΝΑΝΝΟΥ .. γιατί θέλουμε την ΜΕΛΙΝΑ αντιδήμαρχο την ΤΕΤΑ αντιδήμαρχο την ΜΑΡΟΥΔΗ αντιδήμαρχο πολλοί οι λόγοι για να ψηφίσουμε ΝΑΝΝΟΥ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/4/14 22:16

    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ ΕΠΙ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/4/14 09:15

    ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΨΕΙΡΑ, ΣΕ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/5/14 20:40

    THN DEYTERH ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΜΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟ 59.67%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.