Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Οκτ 2009

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, έργο πνοής και ανακούφισης 850.000 Ευρώ με απόφαση του τ. Υπουργού κ. Δ. Αβραμόπουλου

Με απόφαση του υπουργού κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου ενεκρίθη ποσόν 850.000 Ευρώ για την επέκταση και αναδιαρρύθμιση του υφιστάμενου κτιρίου του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας. Αν και το έργο με την υπ’ αρίθμ. Πρωτ.: Υ3α/Γ.Π. 127300 από 23/09/2009 απόφαση του Υπουργού κ. Αβραμόπουλου είχε αποσταλεί και στον δήμο Σαλαμίνος, προεκλογικά για προφανείς λόγους ο κ. Δήμαρχος δεν το ανακοίνωσε.
Το έργο έχει ήδη ανατεθεί στην ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. (Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων) με δαπάνη της εκτέλεσης του από πιστώσεις του Επιχειρηματικού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/10/09 01:01

    Τώρα μεταξύ μας Μεταξά, τι φταίει ο Δήμαρχος που είναι κι όψιμος ΠΑΣΟΚΟΣ και περιμένει το χρίσμα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, βλέπεις πρέπει να δείξει καλή διαγωγή.
    Ο ίδιος ο Αβραμό και οι εδώ φωστήρες του που τον κουβάλησαν και προεκλογικά τι κάνανε?? Το προβάλανε?? Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΝΔ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου!!! Αν κι αυτοί δεν προφταίνουν, κοιτάνε ποιος θα τραβήξει πρώτος το χαλί, ο ένας του άλλου. Το χάλι τους το μαύρο, όλοι αρχηγοί είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/10/09 13:29

    arxigoi tis plakas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.