Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Οκτ 2009

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ … !!!

Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας στις 13-10-09 εγκρίθηκε (κατά πλειοψηφία) η σύναψη της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου «κατασκευή, βελτίωση αστικού και επαρχιακού δικτύου Δήμου Σαλαμίνας» ύψους 520.000 €. (177 εκατομμύρια Δρχ). Η ανωτέρω σύμβαση αφορούσε τη χερσαία και θαλάσσια μεταφορά θραυστού υλικού (αμμοχάλικου) από την Κεραμιδέζα της Μάνδρας Αττικής στο νησί μας, διότι το παραγόμενο θραυστό υλικό από το λατομείο του νησιού τη χρονική περίοδο τέλος του 2006 αρχές του 2007 ήταν κατά τον ανάδοχο και τις μετρήσεις που με πρωτοβουλία του πραγματοποίησε (;) ακατάλληλo για οδοποιία…!!!
Με δεδομένη λοιπόν αυτήν την «απίστευτη» αιτιολογία περί ακαταλληλότητας του θραυστού υλικού του λατομείου στο νησί μας που είχε ως συνέπεια ο ανάδοχος να συνάψει Συμπληρωματική Σύμβαση ύψους 520.000€ από το Δήμο μας θέλω να θέσω δημόσια τα εξής ερωτήματα:
I. Γιατί τον έλεγχο για την καταλληλότητα του υλικού τον έκανε (;) ο ανάδοχος και όχι με πρωτοβουλία της η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου;
II. Γιατί ο δήμος δεν προσέβαλε στο Διοικητικό Εφετείο την εγκριτική απόφαση του περιφερειάρχη στην αίτηση θεραπείας του ανάδοχου; Ποιος είναι ο διοικητικός ή πολιτικός προϊστάμενος του δήμου που πήρε αυτήν την απόφαση που στην ουσία χαρίζει 520.000€ στον ανάδοχο; Τί όφελος είχε;
III. Γιατί επιλέγει η "χερσαία διαδρομή" Κεραμιδέζα – Πέραμα και όχι Κεραμιδέζα –Νέα Πέραμος που είναι σαφώς μικρότερη και οικονομικότερη;
IV. Γιατί επιλέγει η θαλάσσια μεταφορά (ferry boats) να γίνει από Πέραμα –Παλούκια και όχι Νέα Πέραμος – Φανερωμένη όπου το κόστος για το ίδιο φορτηγό είναι περίπου στο μισό;
V. Γιατί όταν ζήτησα να μου χορηγήσουν φωτοαντίγραφα των παραστατικών (δελτίων αποστολής και εισιτηρίων θαλάσσιας μεταφοράς των φορτηγών) η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μου παρέδωσε ΜΟΝΟ δελτία αποστολής που αφορούσαν περίπου 600 τόνους έναντι των 8.500 τόνων που τάχα λένε ότι μετέφεραν; Γιατί δε μου χορήγησαν ούτε ένα παραστατικό εισιτηρίου θαλάσσιας μεταφοράς;
Τέλος γιατί την ίδια χρονική περίοδο όπου για τη συγκεκριμένη εργολαβία οδοποιίας ήταν ….. ακατάλληλο το θραυστό υλικό, ο αναπτυξιακός σύνδεσμος εκτελούσε και αυτός οδοποιία στο νησί με θραυστό υλικό, από το λατομείο του Καραμπίνη; Άρα μήπως κάποιοι παίζουν με την νοημοσύνη μας;
Κλείνοντας θέλω να ρωτήσω δημόσια τους ασκούντες τη διοίκηση στο Δήμο Σαλαμίνας
«Κύριοι είστε συνένοχοι ή αδαείς;»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ
υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/10/09 09:59

    Η ανακοίνωση / απάντηση του Δημάρχου έπρεπε ήδη να είχε βγει και να κατακεραυνώσει τους συκοφάντες του. Μια και δεν έχει τα κουράγια να την βγάλει να συμπεράνουμε ότι οι άνθρωποι είναι συνειδητοποιημένοι, ότι δεν ξαναβγαίνουν και προσπαθούν να ρεφάρουν?? Τι άλλο να υποθέσουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/09 17:35

    ο δήμαρχος ξέρουμε ποιος είναι γιατί ειναι κουλουριώτης, ο τσαβαρής ο ξένος απο που ήρθε και ποιός είναι; που συνεχώς καταγγέλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/10/09 23:59

    Να σου πω για να μαθαίνεις ποιος είναι ο Τσαβαρής,
    - είναι αυτός που όταν αγωνιζότανε χρόνια τώρα για την δική σου ποιότητα ζωής, ο Σοφράς απολάμβανε τον καφέ του στην οδό Γούναρη στον Πειραιά.
    - είναι αυτός που σήκωνε την φωνή του και καταδίκαζε τις αυθαιρεσίες του Μακρή με τις τριπλομισθίες του, ο Σοφράς απολάμβανε το καφεδάκι του στο Αλεποχώρι.
    - Είναι αυτός που έβαλε ρεύμα σ’ όλα τα αυθαίρετα επί Φωτίου, χωρίς διακρίσεις ακόμα και στους πολιτικούς του αντιπάλους, χωρίς εκβιασμούς και ρεγάλο, έχω προσωπική άποψη για το θέμα.
    - Είναι αυτός που τόλμησε να μην ψηφίσει τον προϋπολογισμό του Σοφρά, τιμώντας έτσι τις πάγιες και διαρκείς θέσεις της μέχρι χθες αντιπολίτευσης γιατί συμπεριελάμβανε τους τρεις μισθούς του δημάρχου. Όλα αυτά τα χρόνια κατήγγειλαν τον Μακρή και κυρίως τον Αγαπίου και τώρα κάποιοι συναγωνιστές στην θέα της «μπριζόλας» μονομιάς ξέχασαν της πάγιες και διαρκείς θέσεις τους.
    - είναι αυτός που όταν έφτιαχνε το σπίτι του σε σοκάκι του Αϊ Γιώργη, ο Σοφράς έχτιζε την βίλα του στην παραλία του Αλεποχωρίου.
    - Είναι αυτός που έσυρε το καράβι του Σοφρά στην εξουσία με 1.000 προσωπικούς ψήφους, διαφορετικά δεν θα είχε δει καν την 2η Κυριακή και τον τίμησε με την ουσιαστική αποπομπή του από τον συνδυασμό γιατί αν έμενε δεν θα μπορούσαν να κάνουν τις λαμογιές τους.
    Αν θες μπορώ να σου αραδιάσω κανα δυο σελίδες ακόμα. Τέλος είναι αυτός που με γνώση, διαφάνεια (αν έχεις άγνωστες λέξεις Μπαμπινιώτης ξέρεις εσύ) και αποφασιστικότητα θα πάει το νησί μπροστά. Είναι αυτός που τελικά και συ πρέπει να ψηφίσεις αν πράγματι αγαπάς την Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/10/09 13:45

    ELA REEEEEE!!!!!!!!!AYTOS EINAI ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/10/09 16:46

    αυτός είναι όντως ο δήμαρχος σαλαμίνας, όπως ακριβώς στα λένε. ουτε ντροπή έχει ούτε φιλότιμο, μόνο μεγάλες τσέπες σαν τους παπάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/10/09 19:49

    ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΠΟ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΄ΑΡΗ΄ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/10/09 22:35

    ΜΠΙΛΗ, ΜΠΙΛΑΚΟ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;; ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ, ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ; 520.000ΕΥΡΩ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/11/09 20:17

    Η ΕΥΔΑΠ είναι ανεύθυνη, ανάλγητη και με μένος πολεμά το Δήμο Σαλαμίνας που της χρεωστά 6.900.000 Ευρώ περίπου. Ο Τσαβαρής φταίει που έγιναν προσαυξήσεις και μπήκαν φόροι στο χρέος του Δήμου γιατί αυτός πίεζε την ΕΥΔΑΠ, όλα αυτά κατά δήλωση του κυρίου Δημάρχου και με επιβεβαίωση του κυρίου Αλαίσκα στο Δ.Σ. της 13/10/2009 . Όταν όμως ο Τσαβαρής τους ζήτησε αντίγραφο πρακτικού επικυρωμένο για να τους μηνήσει, κιοτής απεδείχθει και ο κύριος Δήμαρχος και ο κύριος Αλαίσκας και δεν έδωσαν αντίγραφο πρακτικού λέγοντας μάλιστα ότι, ¨ δεν ήταν εκεί όταν τα είπαν αυτά, με το μυαλό ¨ και απέσυραν τα όσα είχαν παραδεχτεί, χωρίς βέβαια να παραχωρήσουν το αντίγραφο πρακτικού. ΕΓΩ τους αφιερώνω το τραγούδι ¨ Άλλα θέλω και άλλα κάνω, πώς να σου το πω, έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ ¨ αλλά έλα ντε που να γίνει αυτό, μόνο άλλα ντάλα, ψέμα γυάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.